САЩ ПОЛУЧИХА ПЪЛНИТЕ ПАТЕНТИ ЗА КОСМИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Go down

САЩ ПОЛУЧИХА ПЪЛНИТЕ ПАТЕНТИ ЗА КОСМИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  ALCYONE on Пет Ное 16, 2012 12:10 pmНие сме горди да обявим, че днес 11.15.2012. Нацията на Съединените Американски Щати получил USB флаш-памет, съдържаща всички патенти и проекти за ядрен реактор по плазмената технология за космически кораб на Фондацията Keшe.

Ние приветстваме нашите американски братя в семейството на нациите, получили програмите за космически кораби на Фондацията и знаем, че с добавянето на правителството на Америка и НАСА към нашето семейство,
ние със сигурност ще достигнем нови хоризонти.

Внимание:

След писмото ми, в което предложих като подарък патентите на космическия кораб от нашата програма на посланика на САЩ в Белгия в края на октомври,
на 6.11.2012 в 15:45 получих на електронната си поща отговор на тази приятелска оферта от посолството на САЩ в Брюксел .

Съдържанието на писмото от посолството потвърди, че САЩ е готова да приеме подаръка на ядрената технология и плазмения реактор за космическия кораб на Фондацията Keшe. Чрез обмяната на имейли незабавно бе постигнато съгласие, както беше предложено от посолството.

Днес 11.15.2012 в 15:00 на определеното място директора на Фондацията Keшe и старши офицер от американското посолство се срещна с мен по приятелски и любезен начин и технология за космически кораби чрез USB флаш-памет бе предадена на правителството на Съединените Американски Щати.

Предложили сме на САЩ и НАСА нашата пълна подкрепа за развитието и разгръщане на тази технология от тях.

С тази среща и предаването на ядрените технологии, ние се надяваме това да доведе до край на една трайно очевидна враждебност между двете страни.

Ние градим с този напредък, каузата за мир в космоса между всички народи.

Аз като директор на Фондацията Keшe и като ирански ядрен учен, благодаря на Негово Превъзходителство Президента Обама за разпоредения от подобен ход на неговото посолство.

В тази наша среща беше постигнато съгласие и протегнатата ръка за мира от наша страна към американския народ бе приета. Аз се надявам, че тази тенденция на мир ще бъде движена и продължена от негово превъзходителство- президента Обама, както и че границите между държавите са станали безсмислени с внедряването на тази нова програма за космически кораби и ядрени технологии.

Аз благодаря на американския посланик Негово превъзходителство г-н Гутман за този толкова миролюбив и правилен ход и съм сигурен, че първите стъпки за постигане на мир между двата народа са направени, такова каквото е желанието на Иран.

Това се отнася до всички хора на мира.

M.T. Keшe, Директор на фондация Keшe

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: САЩ ПОЛУЧИХА ПЪЛНИТЕ ПАТЕНТИ ЗА КОСМИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  Ivan9 on Пет Ное 16, 2012 7:16 pm

Very Happy Вече става много интересно!

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите