СУДАН - НАЙ-НОВАТА НАЦИЯ, КОЯТО ПОЛУЧИ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Go down

СУДАН - НАЙ-НОВАТА НАЦИЯ, КОЯТО ПОЛУЧИ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  Una1 on Сря Ное 07, 2012 8:49 am

Правителството на Република Судан, чрез официалните представители на тяхното посолство в Белгия, днес 6.11.2012 получи космическата технология от Фондация Кеше на електронен носител USB флаш памет, в центъра на Фондацията в Нинове, Белгия.

Съдържанието на USB стика бе показано пред представителите, съдържащо всички патенти и чертежи на енергийния и космическия реактор, разработени от Фондация Кеше.

Връчването на пълното ноу-хау на правителството на република Судан, прави тази нация втората от Африка, която се присъединява към програмата на Фондация Кеше.

Имаме удоволствието да обявим, че Фондация Кеше предложи на правителството на Судан, чрез столицата си Картум, да стане център на космическата програма на Фондация Кеше за източна Африка.

Казваме "добре дошли" на народа и правителството на Судан в космическата програма на Фондация Кеше и в нейното семейство.

Трансфера на технологиите към правителството на република Судан бе безвъзмездно и е подарък от Фондация Кеше за правителството и народа на република Судан.

M T Кеше
Директор на Фондация Кеше.
-------------------------
Превод Una
източник: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2925

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите