Изявление на М.Т. Кеше, относно получаването на технологиите на фондацията за всяка държава

Go down

Изявление на М.Т. Кеше, относно получаването на технологиите на фондацията за всяка държава

Писане  Una1 on Пон Окт 29, 2012 9:45 pm

Изявление на М.Т. Кеше във форума на фондация Кеше, относно получаването на технологиите на фондацията за всяка държава:

--------------------------------

От днес е отговорност на всяка нация да бъде част от космическата програма.

Всичко, което представители на Вашето Правителство трябва да направят е да изпратят електронна поща до Фондация Кеше на адрес: info@keshefoundation.com от името на посолството на съответната нация или от нейното правителство и да организират среща с нас за да направим USB ключ с цялата информация и документация записани на него, готови за получаване на USB стик, от Кеше Фондацията в нейния център в Нинове (Белгия).

Сега единствената причина вашата нация да изостане е поради нейна собствена грешка и липсата на интерес към нейните хора, а не това, че ние не искаме да им дадем нещата сдъвкани и готови за тях. Да им предоставим възможността да направят устройството самите те и така да допринесат за своя народ и да го издигнат на нивото на съвременната наука.

Ние сме толкова отворени, че сега оставяме на 180 държави и техните територии, да запитат техните университети и студенти да направят прост образец и да проверят технологията за тяхната нация и за тях и да доведат техния народ към присъединяване към космическата програма.

Така, както Италия и Сиера Леоне могат да кажат на вашите посланици за космическия USB стик, който са получили от нас, ние сме оставили дори адрес на производителя на системата на USB стика, от който те, ако искат могат да поръчат копие на реактора направен за тях, така те могат веднага да направят началния тест и ако искат да следват нашия дизайн или да си направят тяхна собствена версия.

Истинската надпревара за космоса за всички граждани сега започва на еднаква база и нейната цена е по-малко от няколко хиляди евро за присъединяване на напредналите нации за самостоятелност в енергийната и космически програми.

Ние предвиждаме до края на годината, по-голямата част от нациите да стартират техни космически програми и скоро да разберат, че е необходимо налагането на мир между нациите, като държавните и националните граници ще станат безсмислени.

Чрез нашата позиция във форума, ние получихме вече искания от правителства, които желаят да да получат космическия USB стик от Фондация Кеше през идващата седмица за да не останат назад от техните съседни страни.

Моля не си мислете, че можете да взмете ключа за вашата нация, както сте разбрали ние работим само с дипломатически акредитирани лица и това е проверено, че е единствения правилен начин за добиване с технологиите.

Отговорност на всеки един от този форум е да приведе до знанието тази новина до неговото правителство и да го остави да направи то искането по коректния канал, за получаването на USB стика, както направи правителството на Италия и други страни, които получиха пълните технологии.

Ние обявяваме 06.11.2012 като ден за предаване на технологиите на различни нации, тъй-като не можем да обикаляме по всяко посолство едно по едно.

Опитваме се да организираме трета мирна конференция за началото на следващата година, не за посолства и техните представители, а за световните лидери, когато те разберат какво означава цялата информация, получена от Фондация Кеше, чрез тези USB стикове.

Този път ние ще погледнем какво е Близкия Изток за световните лидери, за да обърнат внимание на световната мирна конференция, чиито първи две презентации бяха представени в Европа.

Ние вече сме обявили нашия интерес за първо приоритетно място на международна организация в тази част на света и чакаме техния отговор.

Информирайте вашите посланици да уредят срещи чрез техните дипломатически тела с фондация Кеше, с техните дипломатически представители, за да получат отговор от центъра за 06.11.2012 и да изискат за вашата нация ключа USB стик, за да стартира свободата на вашата нация за всички земни ресурси, за своя енергия, космическа и здравна система.

M T Кеше
Директор на Фондация Кеше
-----------------------------------
Източник: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2893Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите