Reactor - Full System /Реактор - завършена система

Go down

Reactor - Full System /Реактор - завършена система

Писане  ALCYONE on Пет Мар 29, 2013 3:03 am

Здравейте момчета, това е набързо видео за моето завършване на системата на Кеше. Сега в момента показвам бутилката с водород. Едно от основните предпазни средства е една тънка полиетиленова тръба, която би трябвало да се скъса, ако има някаква експлозия и също фаъррестор, който е от тези които се позлват за водород.Другите две бутилки са хелий и аргон, две помпи и газ разпределителната част. Ниската помпа е "Gomko", другата е "Libolt"- за дълбок вакуум. Друг разпределител , който също може да определя коя помпа ще работи-никсата или високата, ниския или високия вакуум. Цилиндъра , който показвам в момента е за изгасване на плазмата, който е метален цилиндър, който отива на дъното до една медна тръбичка и излиза от другата страна. Сега показвам реактора, който има две тръби, които отиват във вътрешния цилиндър и във външния цилиндър. И друго средство за предпазване има още един искрогасител, който е на самия вакуум, в който има също и микро филтър, за да не се задръсти помпата. И другото, което е, е едно малко телевизорче, което ще ми даде възможност, ако случайно има някакво вредно излъчване или X - рентгенови лъчи, да светне самия екран, а също има вградено радио, ако изчезне радиосигнала, това означава, че реактора работи.

Така, показвам системата на реактора, вътре смятам да инсталирам един обикновен мотор, който е от миркопроцесор.Имам три вида мотори, единия е малък, другия е малко по-голям и...сега в момента показвам зеления мотор...и страничен мотор, който е също взет от компютър и който засмуква въздуха отстрани и го изхвърля отпред.

За вътрешно ядро аз мога да използвам два стъклени буркана или мога да използвам металното канче, което имам, имам няколко метални канчета, и да сложа отгоре големия буркан или един по-малък буркан, който да покрие цялото нещо. Страничните шпилки са за поддържане на бурканите имам различни метални ядра, които бих могъл да използвам. Също обяснявам какво е е на основната плоча. Има една тръба, която отива в средата на вътрешния реактор, една във външния реактор. Също има три болта, с който аз минавам през цялата основна плоча Те са вакуумно изолирани и от тях мога да захраня самия мотор отвън. Другите две шпилки са за евентуално активиране през високо напрежение на ядрото и още две, които със активиране на външния чеймбър с високо напрежение. Също мога да плъзна под самата плоча магнити, които да се въртят или освен магнитите, мога да използвам ултравиолетова светлина отдолу. Цялата система ще бъде сложена във микровълнова печка, която да намали излъчванията, ако има такива, за да не създаде повече проблеми за мен. Ами това е засега. До нови видеа.


Последната промяна е направена от ALCYONE на Съб Мар 30, 2013 4:30 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: Reactor - Full System /Реактор - завършена система

Писане  ALCYONE on Съб Мар 30, 2013 3:32 am


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите