подробности по организацията на посещението на Кеше и евентуални нови негови посещения у нас

Go down

подробности по организацията на посещението на Кеше и евентуални нови негови посещения у нас

Писане  Vessela Traykova on Нед Мар 24, 2013 9:21 pm

Уважаеми господа организатори,
Предвижда ли се нататък да бъде поканен г-н Кеше още веднаж и има ли вероятност да посети и други градове, като София напр., защото не всички интересуващи се имат възможност да пътуват, а и надали залата, която е ангажирана във Варна би побрала всички, които евентуално биха дошли от други краища на България. Какъв е капацитетът на залата, само специалисти ли ще бъдат допускани? Аз например съм историк, при това живея доста далеч от Варна - в София и има вероятност точно сега да нямам възможност да присъствам. Надали мога с нещо да допринеса за приложението на тези технологии, но живо се интересувам. Много са силни и статиите на Кеше, пуснати на форума, които дават общата духовно-научна картина, в контекста на която са неговите открития, насочени не само технически да облекчат човечеството, но и да помогнат за духовното му събуждане. Сигурно обаче такива търсещи и интересуващи се като мен са много, така че важно е да се знае дали всички желаещи ще имат възможност да влязат в тази зала. Въобще каква се предвижда да бъде организацията по време на посещението на Кеше- напр. ще трябва ли предварително да се резервират билети за залата, колко ще струва един билет и къде може да се закупи? И трите дни ли ще има лекции и презентации и пр. Надявам се да бъдем своевременно информирани за всичко това.
Също така искрено се надявам, че лекциите, презентациите, въпросите и отговорите на Кеше ще бъдат щателно записвани и после включени в този форум. Така многото интересуващи се хора, възпрепятствани като мен на живо да присъстват, биха били достатъчно информирани за срещата, резултатите от нея и евентуални бъдещи заявки за нови посещения на Мехрен Кеше.
Благодаря ви предварително. Много приятно съм изненадана, че и в България вече има такъв жив интерес към нещо, което старателно се крие от нас простосмъртните от страна на управляващите и обслужващите ги средства за масова дезинформация.
Браво на варненци. Те и в протестите бяха първи. Има още надежда за България при наличието на такива събудени хора и мислещи граждани!!!
С надежда и уважение: Весела Трайкова


Последната промяна е направена от Vessela Traykova на Нед Мар 24, 2013 11:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Някои смислови уточнения за по-голяма яснота на поставения проблем)

Vessela Traykova

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 24.03.2013

Върнете се в началото Go down

Re: подробности по организацията на посещението на Кеше и евентуални нови негови посещения у нас

Писане  ALCYONE on Пон Мар 25, 2013 12:20 am

Госпожо Трайкова, сега не можем да ви отговорим на всичките въпроси, защото ние не сме хората, които се занимават с организацията на посещението на Кеше в България. Имаме контакт с варненци, но до сега те не са уточнили подробности по програмата. Когато всичко стане ясно, те ще изнесат програмата и ние ще я публикуваме тук.
Целта на нашият форум са главно техническите подробности около конструирането на реактора на Кеше. Участниците тук правят експерименти, обменят опит помежду си и работят по техническата част. Нашият форум дава възможност на експериментаторите да се свържат с други хора със същите интереси, да споделят опит, за да може като крайна цел българите един ден да разполагат с реактора на Кеше. Ние имаме връзка с господин Кеше по Скайп, но тя е само по технически теми. Веднага щом имаме подробностите около посещението на Кеше в България ще ги публикуваме тук.

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите