ПОКАНА ЗА СВЕТОВЕН МИР И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE”

Go down

ПОКАНА ЗА СВЕТОВЕН МИР И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE”

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 1:41 am

Покана за световен мирПо-долу е копие на официалната покана към лидерите на правителствата по целия свят чрез своите посолства в Белгия.

Тези писма на Фондацията “ Keshe” и ще бъдат изпратени до всички посланици в Белгия през следващите две седмици.

Ние ще публикуваме имената на страните и техните имейл адреси, които могат да бъдат използвани за проследяване на напредъка и реакцията на съответното правителство.

Вие всички трябва да видите последствията от тази технология и да разгледате всяка нейна страна .

Инженерът по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше

Покана за световен мир и освобождаване на технологиите

След среща на Фондация Keshe с посланици на света, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света чрез своите посланици и ръководители, за да присъстват на заседание на 6 септември 2012 г. Фондация-Център “Keshe” в Ninove, Белгия (или някъде другаде, ако народите могат определят).

След като е доказала своето съвършенство, ние поканихме представители от всички страни на първото представяне на нашата технология на 21 април, 2012. Посланици на някои страни тази среща присъстваха, а други предпочетоха да игнорират поканата, поради натиск от други нации и решиха да не присъстват или да се оттеглят в последната минута.

С тази втора покана директно и недвусмислено ние каним лидерите на всеки народ, да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията,на 06.09.2012.Същите лидери могат да определят квалифицирани лица, които да участват заедно с тях на срещата.

Причините за тази покана и на срещата са, както следва:

1. 21 септември 2012 г., Фондацията Keshe

ще освободи лиценза и ще даде сшободен достъп на учените от цял свят да се запознаят със специалната технология , като например системите за гравитация (Magravs) , които е разработила.Всички учени по целия свят по едно и също време ще могат да се запознаят с технологията, така че да могат бъдат произведени и дубликати. От този момент, международните граници ще престанат да имат реално значение. Това е така, защото след като първата система беше построена и експлоатирана, се разбра и нейната функционалност за обществеността. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае около 10 минути максимално. Новите системи на борда дават възможност на всеки индивид да направи същото пътуване за същото време и почти никакви разходи от която и да е точка до друга, някъде на тази планета. Корабът няма да се открива със съществуващата днес радарна технология.

2. Енергийната криза ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава структурите, които контролират електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система до момента, ще останат с празни ръце.А чрез тях и настоящите финансови структури ще се срещнат с нищото.

3. Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология сред обществеността .Това ще стане скоро след освобождаването на секрета и даване на свободен достъп до нашите космически технологии за енергетиката.


Защо сме направили това?

През последните шест години сме използвали международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще имат копие на нашите патенти като свое притежание. (Моля, проверете изтеглянията от европейския сървър за патентите всички международни сваляния , както и техния брой)

Така сме избягвали всяко евентуално блокиране на тази технология от всяко физическо лице или група, и сега повечето от народите имат притежание на нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега не могат да функционират. Сега всички народи имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили всички страни могат да имат достъп до енергията , водата и храната, от която се нуждаят, както и нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация Keshe, всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявена от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември, 2012 и имейл адресите на тези, които ще получат покани.Така, че ще бъде въпрос на решение на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки, че това послание ще достига до всяко посолството, копие на адреса и посланието ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, която то иска , както и отговори за имената на всички делегати, които са назначени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, които да споделят своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разбират нейните последици, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък, ние можем да гарантираме, че никое дете или възрастен не ще умрат от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата е нещо от миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята не е погрешно да мислят за защитата на националните активи.Но сега, защитата ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се види, че ресурсите на отделните държави са на тяхно собствено разположение,.Ще бъде споделена нашата технология, за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това можете да решите дали да я използвате или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, тъй като веднъж щом тези системи са в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички по едно и също време и в еднаква степен.

Оригинален източник
Допълнение

В българското интернет пространство съществува информация за същия учен от миналата година. тя е следната:

"Инженер от Иран предлага услугите си в технология, позволяваща създаване на «летяща чиния»"

Инженерът по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше предлага услугите си за развитиетото на технологията, използвана в новата иранска "летяща чиния". Неговата технология се базира на използване на магнетизма и гравитацията, за придвижване из Слънчевата система и извън нея.
Безкомпромисната информационна агенция "Фарс» публикува съобщение за медиите на 16-ти март, 2011 година, в което се казва, че Иран е разработил "летяща чиния". Безпилотната "чиния", наречен "Zohan", както се твърди, е оборудвана с автопилот, GPS и система за обработка на изображения. Твърди се, че самолетът може да лети на закрито и открито. Първоначално, текстът на прессъобщението е с включена стандартна снимка на летящата чиния, което очевидно е взето от един стар научен филм. Това изображение, по-късно, е променено в изображение, което прилича на обикновен kvadrokopter. Такъв образ по-скоро означава, че няма нищо екзотично в това устройств.
Днес ядреният инженер, Мехран Кеше, от който ние взехме интервю, публикувано в нашите новини преди две години, предлага услугите си за разработване на технология за управление и контрол на гравитацията, използвано от иранските НЛО, нещо, което вече е било представено в миналото преди официалните публикации в Иран.


Фотография на квадрокоптера, показана в иранските медииФотография на летяща чиния показана преди в медиите
Мехран Кеше е директор на фонда. Той твърди, че той е разработил специален плазмен реактор, който позволява да се контролира гравитационните и магнитни полета за придвижване. За този реактор са регистрирани множество заявки за патенти, а подробности за техническото изобретение се обясняват в много уеб сайтове на фонда. Съществен е фактът, че в едно неотдавнашно интервю с Уилям Алек от Vortex Network News Кеше твърди, че неговата технология е включена в разработването на нова летяща чиния на Иран. Той също така твърди, че неговата технология е прехвърлена на правителството на Иран преди няколко години и активно си сътрудничат с него. Това противоречи на предишното представяне, че чинията се явява някакъв вид многотурбинен хеликоптер.
Мощен и достъпен двигател
Тази технология звучи прекалено хубаво за да е истина. Твърди се, че ще възпроизведат гравитационно и магнитно поле около самолета. Гравитационни и магнитни полета ще се използват от двигател. Те работят в една посока или в обратна посока по отношение на полетата, на други тела в космоса, като планети, звезди и дори галактики. Устройството, което тежи седем до десет килограма, както се твърди генерира генерира подемна сила от много тонове. Подемната сила е създадена без необходимост от традиционните горива. Тези устройства са евтини за производство. Компонентите за малък реактор ще струват около хиляда долара.
Ползите от тази невероятна технология обхваща много аспекти и е насочена към многобройните проблеми, възникващи по време на космическите пътувания. Честно казано, се оказва, че това изобретение съчетава всички възможни технологии, свързани с инициативата за създаване на измислени космически кораби. Например, магнитното поле, генерирано от въздухоплавателни средства за защита на астронавтите от космическата радиация. Очевидно е, че това поле е толкова силно, че малките частици прах, които при нормални обстоятелства биха унищожили космически кораб, просто ще бъдат разпръснати на атомно ниво. Поради факта, че апаратът ще създава свое собствено поле, астронавтите ще могат да се движат в него по обичайния начин и да имат същата степен на гравитация, все едно са на Земята. Това ще спомогне за предотвратяване на деградацията на мускулите и костите, срещани при липса на гравитация. Освен това астронавтите не биха чувствали инерционните ефекти по време на внезапно ускорение.

Ако заявените възможности, се потвърдят, то тази технология ще направи скок за човечеството в епохата на космическите изследвания, подобно на пътуването в серията "Star Trek". Твърди се, че тази технология ще предлага не само бърз полет (по-бързо от скоростта на светлината), но почти мигновено преместване в пространството. Теоретично, самолетът ще се движи до най-близката звездна система, отстояща на 4.2 светлинни години в секунда! Разбира се, тази технология предлага своите предимства и в атмосферата на планетата. Леталният апарат, който използва тази технология няма да влиза във физически контакт с въздуха, благодарение на силното магнитно поле около въздухоплавателното средство. Така ще се избегне бавното придвижване и ще се избегне Sonic Boom(звуков удор). Също така се твърди, че апаратът ще бъде в състояние да се движи под вода, без никакво забавяне!
Потенциален проект, който може да промени теорията за гравитацията
Такава теория, въз основа на реактора, кайто генерира подобен капацитет, е потенциално революционна. Кеше посочва, че цялата материя (включително протони и електрони) са съставени от антиматерия, тъмна материя и обикновена материя. Гравитацията е генерирана от магнитни полета от различни видове вещества, които си взаимодействат едно с друго. Тези различни компоненти могат да бъдат освободени едно от друго, когато се обръща веществото в плазмата. Изпълнението на такова лъчение може да позволи създаването на силно магнитно и гравитационно поле. Освен това, по същия начин може да се използва за генериране на неограничен източник на енергия. Това може да стане само чрез добавяне на специални намотки в непосредствена близост до въртящата се плазма.

Много лесно е да се отхвърли тази технология като фантастична, с изключение на факта, че вече са направени многобройни конкретни заявки за патенти. Очевидно е, че работата над технологията е решаващ проблем за създаване на двигателя . Има малки блокове (по-малко от £ 10), които могат да генерират до един тон подемна сила. Тази технология се споделя от различни държави, включително САЩ, Иран и Русия. На НАСА и други агенции за космическите изследвания, е представена цялата информация за технологията. Твърди се, че в момента се увеличава мащаба на технологията, но Keше казва, че не може да се говори за подробности.

Целта на фонда "КЕШЕ" е откриване на университет, където студенти от цял свят ще минават шест годишно обучение на технологии и разработване на такива системи, за да се завърнат по домовете и да учат други. Това гарантира, че всички държави ще имат достъп до тази технология. До 2015 г. фондът планира да създаде пълноценни въздухоплавателни средства, което ще позволи на туристите да посетят Луната.

Има три варианта. "КЕШЕ" е създал технология, свързана с важни научни открития, които имат потенциала да променят нашия свят, или той е абсолютен лъжец, или той прави илюзорни оферти. Между тези опции няма междинен вариант. Или са верни или не. Тоновете подемна сила на устройство, с тегло десет килограма не може да бъде грешка при измерването.
На другата страна е технологията «Star Trek»
По-долу е изложена позицията на автора относно реалността на тази технология. Авторът на статията искрено вярва, че това ще се окаже вярно. Освен това, няма причина, поради която изобретателят да лъже Тази технология позволява да се преодоляват всякакми обстоятелства, при междузвездните пътешествия и да предоставя неограничен източник на енергия. Ако изобретателят казва истината, нашата цивилизация може да отбележи напредък в 24 век ...

Тази технология не предлага нищо наподобяващо на това, което можете да видите в сериала "Стар Трек".

Двигател за деформация пространство? Изпробван!

Активна зона на деформация в космоса? Проверени!

Екрани? Проверени!

Изкуствена гравитация? Проверено!

Инерционни затихватели? Проверено!

Група дефлектори? Проверени!
Връзка с иранската « летяща чиния»
Критичен въпрос е да се получи потвърждение, че тази технология ще се използва в ирански НЛО-та. Нуждаем се един вид от официална декларация или документ, който пряко се отнася до технологията за въздухоплавателните средства. Авторът е изпратил на КЕШЕ списък с въпроси за участието му в "летящата чиния". Въпросите, които бяха отправени към изобретателя, са представени по-долу, заедно с отговорите, които даде инженерът на 7-ми април, 2011 в 00. 46:
1) В последното си интервю споменахте, че има видео на реактора, който генерира тягата, но видеото не се обявява публично. Какво мислите, кога публиката ще може да го види? Отговор на КЕШЕ: "Решението, ще бъде взето от правителството на Иран".
2) Можете ли да си позволите да свържете директно технологията си с технологиите, използвани в иранските НЛО?
Отговор на КЕШ: "Ние публикувахме този материал в продължение на две години, а аз просто се върнах от Иран през януари след 7-дневна работна среща, която е документирана на моя форум, споменах, че Иран ще покаже космически технологии с времето. Това могат да ви кажат официалните представители от правителството на Канада, които взеха документите ми в Торонто, и те ще ви кажа кой съм и къде работя в Иран.
3) Вие лично виждали ли сте ирански "НЛО"? И ако е така, къде и при какви обстоятелства? Отговор КЕШ: "Аз проектирах оригиналната система за тяга и го проверявах 2,5 години преди Иран. До това време Иран е създавал само ракети и дори не се споменава космическа програма. "
4) Осъществявали ли сте контрол на проектирането, разработването и тестването на "чиния"? Ако не, кой и как може да установи контакт с него?
5) Можете ли да опишете физическите и оперативни характеристики на "чинията" на Иран?

- Кой елемент се използва за генериране на плазмата? Отговор КЕШ: "Основни елементи".
- Колко голяма е тя?
- Колкота е подемната сила, която произвежда? Отговор КЕШ: "Това не е от съществено значение за системите за позициониране Magravs».
- Какъв е обхвата? Отговор КЕШ: "Във всяко място, тези системи нямат граници както конвенционалните системи с двигател."
- Колко бързо може да лети? Отговор КЕШ ". По-бързо от скоростта на звука в много, много пъти повече в условията на космоса"
- Мащабирани ли са размерите? Отговор КЕШ: "Размерът зависи от полето."
- Възможно ли е да пътува по орбитата на Земята или извън нея? Отговор КЕШ: "Ние планираме "чинията" да се използва за мисии до Марс.
- На какво прилича? Отговор КЕШ: "На диск."
6) Имате ли някакви снимки на "чинията"? Бихте ли искали да споделите снимките с други хора?
7) Имате ли някаква допълнителна информация за иранските чиния, която можете да осигурите? Отговор КЕШ: "Вижте прессъобщението на Иран за космическата програма. Убеден съм, че първото кацане на "чиния" на Земята ще бъде в Йерусалим, както вече бе обяснено, и това е достатъчно добро за политическия език на Близкия изток ".

източник 1

източник 2

ДОПЪЛНЕНИЕ

В сайта на Фондация "Keshe" има форум,
ТОЗИ ФОРУМ
в който могат да се задават въпроси.На тях отговаря лично инженерът по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше.
Във ще намерите следните теми за дискусия:

1.Официални съобщения
2.Международен космически институт
3.Космос и Земя
4.Квантова физика
5.Здраве и тяло
6.Енергия и транспорт
7.Околна среда и земеделие
8 Материали и нанотехнологии
9.Духовност.

Сайта, както и форума могат да бъдат превеждани с електронната преводачка на всеки език, така че няма значение, ако не знаем езика. В отдел Духовност дори има и български коментари.Така , че никой да не се притеснява и ако има въпроси, направо да пита учения.Той е любезен, културен и интелигентен човек и има човещината да отговори на всеки, който пита учтиво.


ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

ТОВА СА ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ КОПИРАНИ ОТ БЛОГА ДО ТОЗИ МОМЕНТ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 1:54 am

41 коментара:

Анонимен17 юли 2012, 21:18
tova e na4aloto....prozvu4a malko bibleisko...no az viarvam v tova...4akam s netarpenie novi publikatsiiblogar20 юли 2012, 00:35
Moje i da e vqrno.Edin bylgarin pale6e voda i sega ne se 4uva ni6to za nego.Nqkoi nqmat interes da ima evtina energiq.Анонимен23 юли 2012, 23:36
/Какво мислите, кога публиката ще може да го види? Отговор на КЕШЕ: "Решението, ще бъде взето от правителството на Иран"/

Защо Иран има нужда от ядрена програма?
Мио24 юли 2012, 00:04
Какво общо има правото- за или против ядрената програма, с изобретението на учения.Едното няма нищо общо с другото.Ядрена програма може да има по същата причина, по която такава има САЩ, Франция или Израел или коя да е друга държава.Нима за едни може да има привилегии , а за други държави -не.Очевидно не е така.Въпрос на сила. А силата е на онази страна ,чиито технологии са по напред.Но сега всички имат такива, следователно въпроса за силата отпада. Остава въпроса за равнопоставеността.Държавите са равноправни една към друга по принцип.Няма по и най.Имаше някога, но времето за това изтече.Така, че въпроса дали Иран има нужда от ядрена програма е твърде незначителен и повърхностен.То е все едно да питате днешния млад човек, дали има необходимост да се учи.Нормално е да има.Така и всяка уважаваща себе си държава може да има ядрена програма-това е неин приоритет.Анонимен24 юли 2012, 15:20
Няма логика, след като притежаваш технология, която ще тласне човечеството към следваща крачка от своето развитие, да се занимаваш с остаряла и опасна технология, като ядрената.
Да не говорим за политическите последствия...Анонимен26 юли 2012, 14:02
Няма логика, естествено! Това, което ни подават като информация е лъжа! Задай си въпроса кой и защо не иска тези технологии да са общоизвестни. Какво ще остане за днешните собственици на света? Как ще ти пият кръвта, с какво? Те с какво ще богатеят? Сега ти светва за атентата в Бургас, вероятно! Кой и защо се опитва да ни вкара във война с Иран.
Анонимен24 юли 2012, 11:07
Може би тази "непетролна и неядрена Енергия" е истинската причина за заплаха за "Военна Атака" към Иран... Това би било срив на световната икономика, която се върти около петрола и долара...Анонимен24 юли 2012, 22:38
Да го духат чифутите в случая! Smile

ОтговорИзтриване

Анонимен27 юли 2012, 03:08
А дали не става въпрос за вече появилото се НЛО в Йерусалим на 28.01.2011? Smile Ето тук: https://www.youtube.com/watch?v=hS9ZYdclMSU


Анонимен27 юли 2012, 09:10
Прекалено е хубаво да е истина. Но ега доживеем да видим. Може пък и да има. Във всички по-големи страни има закрити институти които се занимават с технологиите и оръжията на бъдещето. Ако иранците са направили такъв як пробив - евала. Но някак си имам повече доверие на закона за запазване на енергията във всичките му аспекти. Тоест за да получим енергия на изхода на някакъв агрегат, то трябва на входа му да внесем малко повече, заради загубите. Тоест плазмата в двигателя трябва да я възбудим!


Анонимен27 юли 2012, 11:21
Да прекалено хубаво е,за да е истина.Това ще бъде ГЕНЕРАЛНА промяна на света и бита на хората.Просто няма да го допуснат за съжаление...Анонимен29 юли 2012, 16:46
Не се знае.Martin Cholakov27 юли 2012, 21:43
6te go dopusnat.Prosto nqmat izbor Smile
Tozi pyt nikoy nqma da gi pita.


Анонимен29 юли 2012, 16:47
За да го заявяват,не се знае с какво разполагат. И не случайно ги раздухват толкова. Очевидно има страх.Martin Cholakov27 юли 2012, 21:44
Tozi pyt prosto nqma da imat izbor.Promqnata predstoi.Neznam dali 6te e boleznena za nas horata ,no vqram,4e e absolyutno zadyljitelna za blagoto na planetata ni.Анонимен28 юли 2012, 13:12
Lele kolko ste ludi-i-i!Tova da ne sa vi filmite za Shao Lin , kudeto zakonite za gravitatsiata ne sa v sila?! Zvuchi mi kato vsichki predkazania za kraya na sveta-chakame ama ne gi dochakvame! Taka i s tezi tehnologii! Fantasmagorii za maloumnitsi! Predi sedmitsa imashe protesti v Iran zaradi visokite tseni na pileshkoto. Tochno te li shte imat miliardi da otdelyat za novite tehnologii??? Mai zabravihte che Iran e golyam iznositel na neft' taka che nay-malko ima interes ot razvitie v tezi nauchni oblasti. Smyah, smyah,smyat! Piite si hapchetata redovno!Мио28 юли 2012, 22:07
Хехехе, верно че е смях ,бе мушморок анонимен.Аз си пия най-редовно хапчетата, благодарим за заинтересуваността. А теб , дали те онождат редовно, ще чекам да кажеш сам.Като гледам малко си поизнервен/а, та си викам не те е обладавал скоро чичо рязан иранец.Щото все иранците са ти в устата и все са ти криви, па тва става кога не са те оправяли правилно.хехехехе.. и затва ти викам сега следното:Като ти е тоз проблема обади се и ела да ти намерим един църен негър -патладжан , че да те оноди как требе...ще те заклещим за пътната вратница като спънато магаре, че да ти държи добре на негърския устрем....айде със здраве и си помисли за предложението ми...ти си знаеш че е много харно така да се оноди човеко - от иранските рязани чалми...хехехех...мушморок.Анонимен29 юли 2012, 13:03
Щом, като страната е под заплаха заради споменатите находища, възможно е фракция на илюминати да заплашва, да сподели съществуващата технология.... дано!

Колкото до пилешкото.
http://30dumi.eu/2012/07/bezumni-opashki-za-hrana-v-iran-foto/ALCYONE28 юли 2012, 16:11
Анонимният, можеш да имаш различно мнение по темата, това никой не ти го оспорва, но внимавай с какви думички си служиш, защото това тук не новинарска страница в която всеки простак може да псува на воля, не е и личен блог или форум в които се прощават тъпотии и обиди от всякакъв род.Казвам ти това предупредително, внимавай с думичките, които използваш, ако искаш и друг път да ти пускаме коментарите. Твоето мнение за това кой колко е луд си го запази за себе си, не се опитвай да даваш оценка на другите. Твърде много разбирачи се навъдихте. Като си толкова осведомен защо не си направиш един блог и в него да си изнасяш твоята си истина. И тоя лаф за хапчетата съм забелязала, че най -големите тъпанари, без мозък и собствена мисъл са го лапнали като велика фраза и когато няма какво да кажат го лепват за щяло и не щяло по форумите. Така, че ако се смяташ за оригинален, ще те разочаровам - не си ни най - малко . По скоро ми приличаш на някой тъп циганин, каруцар , който иска да прави впечетление. Некадърниците и негодните за нищо хора се стремят с всякакви възможни средства да изпъкнат, друг е въпроса, че обикновено стават за смях. И вземи първо се научи да пишеш прилично на кирилица и след това давай мнения.ALCYONE28 юли 2012, 16:28
Анонимен, твоя коментар не е изцяло по темата, а даваш оценка на екипа на блога и на читателите, които пишат. Но тук при нас просто тези номера не минават, много си прозрачен, кой знае какъв нещастник си в личният си живот и си решил, че това тук е черква, в която да се кръстиш. По подходящо място е някой пазар пълен с цигани или някоя селска кръчма пълна с пияници, простаци и идиоти подобни на теб серсеми. Там определено може да те сметнат и за нормален, а и не само това, направо може да те помислят за умен.Анонимен29 юли 2012, 16:52
Темата е прекалено сериозна, за да я неглежирате с горната поредица от коментари. Просто ги изтрийте и давайте по темата. На сайта на Кеше има доста информация, която е добре да се преведе на български. Добре е да се провери дали правителството е получило поканата. Подготвя ли делегация. Какви са условията за обучение в университета на Кеше и т.н.ALCYONE29 юли 2012, 17:25
Комантарите ги пуснах, само с единствената цел да се види реално какво е съзнаниято на хората, защото едно е да си говорим тук хубави неща, а друго е истинското положение. Нека за в бъдеще да е за урок на други подобни коментатори, които се опитват да използват обидни думи. Темата наистина е доста сериозна и в сайта на Кеше има доста информация, както и видео.Проблема се състои в това, че ние превеждаме само от испански, ако някой от читателите знае английски и иска да помогне с превод, ние ще го публикуваме тук от негово име. Нали целта ни е колкото може повече информация, скривана от официалните медии да стане достъпна за българските читатели. Колкото до българското правителство, ще ви кажа моето мнение. Така нареченото българско правителство вероятно ще скрие поканата. В сайта на фондация Кеше изрично е показано негативното отношение на президента Обама към този проект. Дори и малките деца в България знаят, че правителството в БГ представлява маша на американските интереси и за това то ще защитава тяхната позиция.Анонимен02 август 2012, 21:19

Аз пратих във фейсбук преди седмица съобщения за феномена КеШ, на БАН,БгНАУКа и друго подобни организации занимаващи се с наука,и дотук един отговор не съм получил пълна незаинтересованост,чудно ми е да неби да са излезнали отпуска на море SmileАнонимен09 август 2012, 13:51
Smile)))Мио02 август 2012, 21:33
И да са на море и да са в отпуска е все тая.Вие хубаво сте сторил, защото милеете за мира и искате доброто на хората в България.Но не знаете може би ,че сте пратил/а писмо на едно големи , големи кретени.Затова не си хабете силите , пазете се Вие.Когато разберете, че горното казано от мене е тъй, тогава ще бъдете разочарован.Но по- добре така, отколкото излъган/а.Тези там са пионки , продавачи съвеста си, а какво остава за интересите на българите...Знам какво говоря, имал съм личен достъп до тези среди, сега са същите боклуци както и по- рано.


Анонимен02 август 2012, 22:50
On: А би трябвало да са заинтересовани,защото и България е поканена чрез посолството както всяка друга държава,не им трябва разрешение от никой, нали сме суверенитетна държава,явно ние имаме нужда от повече време докато някой се реши да скокне до Брюксел.Другата седмица мисля да пратя стегнат мейл с тази информация (Кеш) до всички унив. в Бг на всички мейли, които са сложени на техните сайтове,пък ще видя,поне при момичетата този подход има ефект от 10 покани винаги 1-2 връзват : )Мио02 август 2012, 23:16
Хубаво си намислил.Успявай!Подкрепям те мисленно.Не е кое знае какво, но е повече от нищо, а никога не се знае колко точно е необходимо за успеха. И като не мога да ти помогна по друг начин, правя го с мисълта.Понякога мисълта може да направи и дупка в нечия куха картуна. Адмирации и уважение към теб!Анонимен09 август 2012, 13:54
Усмивка от мен,Мио!
Адмирации и уважение към теб!

изит


Анонимен03 август 2012, 06:50
„В не много далечно време огромните магистрали, ширнали се пред нас, ще са обрасли в треви и храсталак. Никой няма да пътува по тях. Новите возила ще се реят из въздуха. За идните немного далечни поколения небето ще е без граници. Аутобаните тогаз ще запустеят, предадени завинаги на царството на буренака. […] България е богоизбрана. Не защото не разполага с огромни първокачествени магистрали, а затуй, че само след броени десетилетия те ще са вече абсолютно ненужни. Ще се спести труд нахалост и излишни средства.Конструкторският изобретателен гений ще е на такова ниво, че както разкрих, ще създаде автомобили-летателни апарати. С едно бутонче ще се управляват. Ще се зареждат с космическа енергия. Няма да замърсяват въздуха. Тогава ще бъдат покорени небивали научни висоти. “
Слава Севрюкова
Пророчеството е през 80-е години


Nature Miracle10 септември 2012, 07:39
Тогава ще направим от магистралите алеи за велосипедисти Smile))
Все пак трябва да има някаква физическа активност у населението, че много ще се измързеливи с високи технологии.


Анонимен10 август 2012, 13:54
Мио,мога ли да използвам превода от вашия блог за текста,който евентуално ще бъде включен към петиция за подписване на български граждани,които са "ЗА" участие на България в срещата на 21 Септември 2012?

С уважение: ИзитМио10 август 2012, 14:00
Разбира се, че може.Докато целите не са печелба на гърба на обикновенните хора, може да се ползва всичко, както намериш за добре, Изит.Действай с размах и твърдо.Внимавай и се пази от поплювковци и кални душици по пътя към реализацията на твоя проект.Мисленно те подкрепям!IZIT10 август 2012, 14:59
Благодаря,Мио!


Искренно Ваш почитател,
Изит


Анонимен10 август 2012, 13:56
Е-мейл за контакт: izit99bgr@yahoo.comАнонимен10 август 2012, 14:05
Във фейсбук има вече сформирана група и днес е първата организационна среща.Който има интерес да заповяда!

Линк към групата:
https://www.facebook.com/groups/290846624356279/

Линк към срещата:
https://www.facebook.com/events/271231102991240/

ИзитBoB GeN09 септември 2012, 11:42
6 септември мина и какво, никакви новини относно конференцията и дългоочакваната революция. Поредния съпунен мехур от юдей-хазарите за да ни държат пасивни и в постоянно очакване на нови технологи, които да ни направят живота по-свободен и красив.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио09 септември 2012, 12:02
Bob GeN, помисли малко преди да говориш с толкова твърд тон.Някъкъв си блог като този, не може да бъде критерий дали има или няма новини за фондация"Кеше".Тук не сме информационна агенция, а сме си направили блога за кеф, ей тъй просто, да си запълним времето с нещо поне малко смислено.Не е правилно да чакаш от нас да сме в крак с всички последни новини.

Защо не влезеш ти лично в сайта на "Кеше" ,пък разрови се малко, ако не знаеш език-има преводачка, все ще видиш имало ли е нещо на 6/ти или не.Пък след това ,ако ти е кеф, ела и кажи тук и на нас: Така и така пише, ето линк, това и това е станало.

А ти какво правиш-чакаш някой наготово да ти снесе информация.На мен не ми пречи да я дам наготово, ами просто не ми е останало време да ровя, защото освен, че публикувам и превеждам други статии, също ми е необходимо и да се разходя насам-натам, да си почина.Няма да вися на компа постоянн като кон пред празна ясла...хехехе...нали разбираш.Аз също съм човек като теб и възможностите ми не са безгранични откъм свободно време.

Разбирам,че си недоволен, ама потрай малко.Нека дойде и 21 число, както е обявено,пък ще видим.Нек не бързаме да съдим бързо.Аз също сега не мога да кажа как са работите по въпроса, но нека запазим достойно държане!Ами ако грешим в нещо?Не знаем, нали...

Затова нека съдим, но след като проверим,нещата много пъти.Потрай малко.Ако човек не бърза да дава мнение , когато не е 100% сигурен, вероятността за грешка и да стане за смях съществува.Аз, също като теб следя датите така, че също си задавам въпроси.
Нека онзи, който узнае отговорите ги сподели с другите веднага, няма значение кой е той-дали ти, аз или друг някой.Анонимен11 септември 2012, 20:15
Абсолютни глупости, ако всичко това е верно, въпросното лице щеше да бъде в строго охраняван затвор и да разработва оръжия за аятоласите!Мио11 септември 2012, 20:52
Ти как разбра къде щеше да бъде?От собствен опит ли или хвърляш боб да гадаеш?Ако е от собствен опит, дай да видим какви са ти патентите?

Прегледай първо регистъра на патентите и регистрираните му изобретения и тогава ръси тия простотии тука...хахахаха


Анонимен11 септември 2012, 22:54
Здравейте всички радетели за новото. И мен ме интересува дали има развитие около датата 6.9, но имам търпение да почакам /не знам английски за да контактувам директно с Кеше/. За сметка на това, имам възможността да чета между новините и да свързвам иначе нищо не значещи съобщения. И така, какво съм навързал досега: Обама директно говори в предизборни речи за харчене пари предвидени за оръжия, за мирни цели и създаване на милиони работни места. САЩ окончателно изоставиха Израел в намерението за пръв удар срещу Иран /тълкувам го като здрав разум, или по-скоро, като реално преценяване на шансовете си/. Тия дни се мерна и директна заплаха на северна Корея към САЩ, на фона на скоро подписан договор, между нея и Иран за военно сътрудничество. А САЩ се правят на недочули. Имаше и съобщение за някакъв очакван ден на зомбита в Америка. Питам се дали не е първата пратка имигранти нататък, или дългоочакваното приземяване на извънземни.
Знам, че в това море от дезинформация е трудно човек да отсее само истини, но и това до тук ми стига, за да видя, че промените идват с неудържима скорост и скоро ще сме свидетели на големи промени. Мисля, че и най-богатата фантазия може да се окаже бедна....Мио12 септември 2012, 00:26
След като ви интересува какво е станало на срещата на 06.09. погледнете тоя линк:

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/09/06092012.html

трябвало да погледнете последните публикувани статии , които са показани по ред в лявата половина на блога сега. статията е втора по ред.пуснах я вчера.

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите