КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Go down

КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:07 am

Уважаеми читатели на този блог, всички вие, които имате желание да се сдобиете реално на практика с технологиите на Фондация Кеше, в случай, че се отвори възможност това да стане за неправителствени организации и субекти, уважаеми приятели и съмишленици,

Не съм планирал да публикувам текста по-надолу до преди малко, докато не видях, че има доста читатели на този блог, които искат реално да действат по въпроса. Още повече, че самата идея да се намерят пари и да се откупи лиценза, не съм я измилил аз, ами един човек в предната статия за Кеше. Той е вдигнал ръце от така нареченото ”правителствено отношение”, показано от оня посланик в Брюксел и подхвърли тази идея, аз я оспорих, но ето че има доста хора, които са писали, че искат да се направи така ,че ако има шанс, то да имаме парите и да купим патента. Ей това е мотива сега, с тази публикация да се създаде един малък форум тук, така че да се обсъдят начините, за да сме готови, та ако се отпусне възможността от фондацията, да действаме веднага и да си облекчим живота .

Говоря в множествено число, но искам да заявя, че не искам да съм двигател на този въпрос.Двигател ще са ония, които могат и искат, но първо- които могат.Те трябва да знаят английски отлично, пък аз не знам. Знам испански, но в Белгия говорят френски и английски.Значи, които ще говорят при среща с представители на фондацията или със самия Кеше, трябва да знаят поне английски. А другите от нас, могат да седят от страни и да гледат. Това едно.

После другото, което мен ме смущава е факта , че народа много лесно е готов да си даде парите, заради една идея, макар и великолепна! Не, че идеята не си струва, напротив, но има една хватка, една врътка, която се крие във реализацията дори и на най-великите идеи.Тя е да се гледа без сметка на нещата.
Сметка трябва да има, дори и в най-дребните неща!Хората ще кажат-не бъди дребнав.А аз ще отговоря с българската народна мъдрост:
”Вържи попа , да ти е мирно селото.”
Попа е олицитворение на лукавщината , на използвачеството , на тънките измами, спходили някога българина, защото българина е добър човек и много си е патил от поповете. Под знамето на едни добри християнски идеи, дядо поп винаги се е облажвал за сметка на добрия, но наивен българин, понеже обикновения човек не можел да държи сметка на деянията на попа, ами само господ....ала –бала.Затова на дядо поп шкембето ще се пръсне от ояждане, а обикновения мирянин ще опъва каиша “за бог да прости”...

Затова, аз съм да се спази принципа:
Всичко, до най-дребните детайли да е ясно и прозрачно за всеки, участващ в едно сдружение, където играят пари.Малко, много- няма значение.Дето са парите, там не е чудно да се намери и измамата.Не е задължително, но никак не е невъзможно.
Нищо, че всеки казва - е, какво са 10 лв, бълха ме ухапала, дори и да ги загубя.Погледнато фактически е така, но ако това се случи, т.е. тези десет лева пропаднат, не пропадат само те. Пропада и вярата на човека, че е бил на прав път, като е взел решение да даде тия пари.А когато вярата, разбирането на човек , че е на прав път изчезне, тогава какво му остава?Нищо, освен да тегли една псувня дори и на ум и да установи , че е бил поредния шаран на поредната измама, дори и да е тя толкова дребна.
Няма малка и голяма измама.Измамата си е винаги измама.Ако не загуби човек пари, ще загуби вярата в бистрия си поглед, в себе си.Парите ли са по- важни или вярата на човека в себе си?..
Ако са били парите, после, ако го извъртят, може най-много да си каже- господ връща всичко.Дори и да е тъй, той нали е станал жертва, пък какво го грее после, че господ ще върне на измамника.Нали той е бил измамен.Човека не може да го грее това, че на някой друг ще му се случи нещо лошо, че господ щял да му върне.Това е калпав подход, той не дава накрая добър живот.Дава едно ядовито чувство, както го знят добре шопите и са го казали:
”Не сакам язе да съм добре, ами сакам Вуте да е зле”.
Та затова, няма да се меся.Принципа на тотална прозрачност на сметките и схемата за събиране и плащане на тия пари трябва да е съвършено ясна не само за мен, ами и за всички. И всички да я одобрят на 100%.Единственото, което мога да сторя е да отворя сега, с коментари под статията, форум за всички хора, които искат да се организират и да се сдобием с технологиите.

Друго:
Моля да пишат коментари само хора, които искат наистина да намерим пари и ако стане възможно да получим необходимото от Мехран Кеше.Другите, които поставят изобщо въпроса, дали фондацията е измамна, дали технологиите са фалшиви, да не пишат отдолу, а да пишат на другите статии в този блог, свързани с темата. Тази публикация е форум.Тя е строго специализирана само за допускащите, че технологиите са истински и Мехран Кеше говори истината.Другите читатели да си пишат коментарите на другите места.

Въпреки, че не налагам цензура на коментарите за мои публикации, тук ще употребя такава.Казвам го предварително на ония, които са идейно против, да знаят, че коментарите против идеята - нека ги пишат на останалите статии, там да оспорват.
Тука търсим конструктивен диалог, а не принципен, защото по принцип сме съгласни, на едно мнение сме - искаме тези технологии.
Друго, предлагам следното:
Да не се ограничим само в писмени коментари, а това да стане и в устни такива.Ето как.Всеки, които напише предложение или идея или виждане за парите и начина на избор на така наречените представители на една такава неправителствена организация, да си остави един скайп.Няма значение какъв, но на него да може той да отговори.
Да кажем ,че са се събрали 50 скайпа.Тогава разделям тази бройка така, че да се получат малки групи от по няколко души - група едно, две и така, колкото излязат.Тия няколко души от всяка група да разговарят по между си на скайп, на конферентен разговор.Да определят един от тях, който да ги представлява.В скайп мисля, че могат да участват по 4, 5 човека наведнъж да си говорят, без камера.Като няма камера, а само глас, тогава ония дето искат да останат относително анонимни ще бъдат удовлетворени.Относително, защото пълна анонимност няма.Аз също мога да разбера веднага IP адрес, от където е пуснат коментар в блога или на скайп.
След като тия няколко души си изберат кой от тях да ги представлява, после публикуваме списък с избраните хора, т.е. скайп-адресите им.По същия начин се редуцират хората , докато станат една бройка около 4-5 човека така, че да се съберат и да говорят вече само те в конферентен разговор.Дотук анонимността е същата, защото има само глас , но не и камера.

За сега това предлагам, пък с времето, нещата ще се видят кое накъде е и как да се действа по същество.Писаниците се видяха.На петицията, дето я подписа толкоз народ какво имаше?Разни утайки и боклуци пишат наред, плюят, има спорове по принцип и накрая едно нищо.Тука, обаче спорове може да има само по технически въпроси - как да се съберат парите и кои да са представителите.Други спорове на други теми не знам защо да има.Организираме се затова, за една цел, как да я стигнем, а не дали да я следваме.Моя скайп няма да го пиша на коментар, защото го има отдавна тука в профила ми.Който иска може да е анонимен, а който иска-явен.Негова воля.

Няма да пускам тази публикация никъде другаде освен тука, ако някой иска - да пуска, но аз не, защото смятам, че е специфична и твърде сериозна работа, а пък фейсбука или други места - там са размити работи. Там са много идеи, носени от различни хора в различни посоки, няма концентрираност и затова нещата рядко стигат до успех, ако не се извратят преди това .

Какво повече да направя - не знам.Това виждам -това правя.

РЕКЛАМНИЯ КЛИП НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ НА БЪЛГАРСКИ:СПИСЪК НА СКАЙП-АДРЕСИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО ИСКАТ ДА КОМУНИКИРАТ ПО МЕЖДУ СИ НА КОНФЕРЕТНА ВРЪЗКА ПО ТИЯ ВЪПРОСИ.ОБНОВЯВА СЕ ПОСТОЯННО.

SKYPE :

1. nikisoft0931

2. marina_eva1

3 Rumincheva/Rumiana Mincheva

4 rositsatod1

5 sslavo74

6 mitko_vski1

7 eli_vlado2

8 paro-berbera

9 adely_vr

10 ivogenchevf

11 escelea

12 miodjeralvombo

13 agaff1

14 rinavoy

15 smitew

16 mepet999

17 hristiyan_vasilev

18 nina_poli1

19 madam_dch

20 fornicationbg

21 margoto46081

22 atanas.veselinov1

23 umoren_

24 fena7vd

25 adel_hadam

26 bate_sash74


Публикувано от Миоджералвомбо

ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА В БЛОГА


Последната промяна е направена от Admin на Съб Окт 13, 2012 12:16 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ОТ БЛОГА ДП ТОЗИ МОМЕНТ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:12 am

165 коментара:

Стефан Радков20 септември 2012, 16:41
Мисля ,че това предложение е много удачно.Дано този път да се получи.
Готов съм да се включа,но не знам английски,а и съм художник,тоест ще стоя ,,отстрани,, мисля че има доста образовани и честни хора които да помогнат.Време е да направим нещо смислено.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио20 септември 2012, 17:03
Г-н Радков, вие сте толкова полезен на другите в тази идея, колкото и онези, които знаят английски.Например, при едно обсъждане на глас с други хора, Вашето мнение е толкова валидно, колкото и на всеки друг.Ако искате напишете някъкъв скайп тука , та ако дойде време да се говори на глас между хората, да знаят къде да ви търсят, т.е. всички ние тук.

Изтриване
Отговор

Danny20 септември 2012, 17:50
Здравейте! Напълно подкрепяме идеята и сме готови да помогнем не само с пари, но и с идеи, за да се изработи най-добрия подход за събирането на парите и за хората, които ще представят българите, които искат да има живот за новата технология и в България. Ние сме семейство, което живее в Африка. Ще си оставим скайпа, но не влизаме постоянно в него, понеже интернета тук е доста скъп. Ако по някакъв начин сме уведомявани за конферентни разговори, няма да има проблем да поддържаме връзка. Благодарим ви за този блог, който прави тази безценна инфорамция достояние на много хора. По повод на горе казаното бихме искали да добавим, че е хубаво хората, които ще се изпратят, не само да знаят английски, но и да работят в областта на физиката, да имат някакви фундаментални познания в тази област. Това е нашето допъпнение, което може да стесни кръга от хора и да облекчи избора. Поздрави!
skype: marina_eva1
email: quickservice95@yahoo.com

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио20 септември 2012, 18:00
Чудесно допълнение.Ако се стигне до разговори, първо ще ви пишем на пощата, та да знаете кога ще е.А пък дотогава ,ако искате, следете тук как вървят нещата.

Изтриване
Отговор

Румяна Минчева20 септември 2012, 18:01
Предложението е великолепно! Не знам само как бихме се справили с тази прозрачност. За съжаление и аз не зная английски-говоря мн.добре гръцки език. Единственото, което ми идва наум е: след 2-3 месеца като се прибера в БГ да започна да говоря и агитирам хората в родното ми място. Но може би, би било късно вече...
Искам открито да заявя, че вярвам безусловно в истинноста на тази технология и откакто разбрах за нея и последвалия отказ от нашия политически елит за участие в срещата...., сън не ме лови...
Скайпът ми е: Rumincheva/Rumiana Mincheva

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио20 септември 2012, 18:30
На Вашето притеснение за прозрачността, давам Ви дума, че поне аз ще внимавам и ще си отварям очите за вредни елементи и ситуации.А когато има и други, освен моите очи-това е по-добре.Хората са умни, а ония които търсят цаката на такива сдружения-те също са умни.Не ги подценявам, ако и останалите тука хора не ги подценяват, то има шанс да няма пробив.
Не казвам успех, а казвам липса на пробив, а това не е едно и също.Успех ще има, първо ако Кеше дадат достъп на такива като нас.Понеже на сватба не се ходи неканен, нали тъй.Да се надяваме ,че ще имаме и ние покана-ние , които сме никои.
И после, ако сами си свършим работата.Последното зависи от нас и всеки поотделно, писал тук.Нека сме единни.

Изтриване
Отговор

Мио20 септември 2012, 18:50
Хрумна ми една идея сега.Ако не се намери добър преводач от български на английски сред нас тук, тогава най-накрая, можем да намерим някой и срещу заплащане, както му е реда , да дойде човека и да преведе каквото ние казваме.Има много такива преводачи, както в България , така и извън нея.Това го казвам, само като идея, ако няма накъде и не се намери нито един тук, който хем да знае английски, хем да има същата цел.Според мен това е лесен за решение проблем.

Другия-за доброто познаване е малко по-труден, като че ли.Трябва човек, хем да има тая цел, хем да е на едно високо техническо ниво, хем да дърпа чергата и към нас.Значи трябва да е стъпил на нашата черга, тук .Ще видим за това...

ОтговорИзтриване

Анонимен20 септември 2012, 20:58
никога не съм вярвал в това което ми казават и не пиша в никой форум, но винаги съм знаел че тези технологий съществуват.нека да направим нещо по въпроса да ги купим.и само да вметна,нека да внимаваме, ефекта на тези технологий е толкова мощен че може да промени света ни , а това е нещо което Тези който си мислят че ни притежават няма да допуснат .Внимавайте , но не се отказвайте.може да проследят IP адреса, но ще показва Англия , наистина не живея в България но това е друга тема, оправям се с английски по принцип , но физиката е наука която не ми е позната ,все пак ще попитам тук там да видим дали няма да намеря някои да помогне за физиката .дотогава ще мълча , нека да опитам да си свърша работата,после ще пиша какво е станало .имайки предвид откритоста на форума тук , няма да дам никакви данни за себе си , и винаги ше държа този или подобен IP.не гледайте какво ви казват , а внимавайте какво правят, така са ме учили .засега това е от мен и до скоро

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио20 септември 2012, 22:24
Добре, следете тука как са нещата, тогава.В някой момент по-натам, ако се съберат достатъчно хора и съответно са дали как да се свържат другите с тях, ще направя един списък с всички посочени и-мейли.Вие сам ще прецените какво да правите-дали да се включите през някое прокси или не.Правилни съвети сте дал.Нека хората да ги знаят добре.Да се гледат делата, не думите.Да!И да се мисли, много да се мисли, че иначе сме пукнали без разберем дали сме изобщо били някога живи.

Изтриване
Отговор

nikolai atanasov20 септември 2012, 21:01
Здравейте,
Аз също се присъединявам към форума и съм готов да помогна.Не знам още как точно ,но се надявам да чета тук и да открия как да го направя.
skupe:nikisoft0931
email:nikiatanasov69@gmail.com

ОтговорИзтриване

Радослав Радославов20 септември 2012, 21:30
предлагам преди всичко да се свържем с Кеше да заявим желанието си да придобием тази технология, да му обясним, че трудно ще дойдем в Брюксел и нека той да каже как може да стане обмена. Все пак целта е да се улесни живота на онези които трудно свързват двата края/ нормално ер тази група от хора дда изпитва трудности с отиването до Белгия. А ако Физика излезе сериозен и предложи конкретен начин как ни предостави технологиията пак ще дискутираме. Освен посланника можем да се обърнем и към нашите евродепутати и да изискваме да ни ппредставляват за тяхна сметка / нали сме ги избрали/ едва ли ще откажат и ще изпаданат в състояннието наа посланика

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио20 септември 2012, 22:31
Може даа се свържем и това може даа го направи някой ,като първо обсъдим какво точно и съвсем конкретно да го питаме.Там има и форум, всеки може да пита.Това е много добра идея и ако знае някой английски, нека се обади, да го обмислим какво ще е.

За второто предложение съм много накриво настроен.Другите ,нека и те да кажат.Дали искат да се доверят на така наречените евродепутати.аз не им вярвам.Нито са бедни, нито са гладни.Боли ги задника за хората-ей това мисля.
Да иска овцата от вълка да и пази агнетата, какво ще рече?Че си е изгубила акъла-това.
Но това е само мое мнение, нека и други да кажат.

Изтриване

Анонимен01 октомври 2012, 21:19
Споделям същото

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 10:12
Уточнете къде и кога да дам пари и ги имате.Само не ме карайте аз да дискутирам подробностите.Та аз даже нямам скайп.Но мисля,че това със събирането на парите е най-малкия проблем.Проблемите ще започнат после с интегрирането на технологията,едно заради спънки от страна на правителството,друго,че тази технология в ръце на неверници и скептици няма да работи.Затуй е много важно да се обградим с позитивни и добронамерени хора.Излъчвайте добронамереност и такава ще привличате.Работя с много и различни хора.Англииския няма да е проблем.Ще потърся и физици.Иначе имам позната,която отскоро работи в Брюксел като помощник на евродепутат.Попитах я дали е чувала нещо за КЕШЕ,а тя се облещи:Какво е това?Запознах я с проекта,а тя обеща,че ще разрови нещата,но знае ли човек.Спомена,че там е свърталище на змии и ако и тя не е такава няма да оцелее.Затова ѝ казах,че все пак трябва да рещи на чия страна е.Аз съм Надя.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио21 септември 2012, 10:44
Надя, ти си благородна жена, за което ти благодаря от свое име, че се включваш тук с желание да помогнеш на хората и на себе си.Но ако не се знае как да се свържат хората с теб, ако настъпи подходящ момент, може би ти пак ще се обадиш и ще кажеш начин за връзка, защото ако не се знае, ще те подминат.А щом имаш желание и възможност за контакт с можещи хора,какво по добре?!Значи всичко е на място.Нали умния човек за това се нарича умен, защото ако сам не умее нещо, то има прозорливостта да се обгради с знаещи и можещи.

Твоята позната, дето е в Брюксел е права.Знам отлично как са нещата в това гнездо на змии и оси.Но това нима може да попречи на решителността на хора с чисто намерение?Според мен-не.И тия хора, за да се справят и оцелеят в такава среда трябва да са с определено качество.Ще го кажа в прост вид с обикновени думи какво мисля, че трябва да е най-главното тяхно качество:

"Отрова можеш да държиш,
ако не си убол дланта си.
Ако не носиш зло в гръдта си,
от злобата ще се спасиш"

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 10:33
Здравейте!
Моето предложение е, да се види в други държави , как постъпват хората.Все пак сме малка държава, и както беше казал Мендел ако не се лъжа.:В една градина десетократно по голяма от друга,вероятността в нея да се получи по голямо разнообразие е много -по голяма.Следващото нещо е представителя ни, трябва да бъде наистина много на ти с тази материя.Какво пречи например да се обърнем до учени от БАН.Дори и нещо повече, на негова банкова сметка, да бъдат изпращани парите.А ако не пожелаят, да се търси някакъв друг начин, на който хората имат доверие за изпращаните средства.Мисля,че не всички в тази държава са измамници .

ОтговорИзтриване
Отговори

ALCYONE21 септември 2012, 11:51
Мога да ви отговоря какво е положението в другите държави. Реално много малко хора по света знаят за съществуването на Фондация Кеше, нейната технология и предложението й към правителствата по света. Причините са следните:Информацията за Кеше не се разпостранява по медиите, телевизиите, вестниците и списанията-те мълчат. Информация има само в интернет и то в специализирани сайтове и форуми. Обикновените хора независимо от коя държава са не знаят нищо по този случай и нямат шанс да разберат.Те се надяват на телевизията, а точно там никога няма да пуснат информация. А нали точно обикновените хора имат нужда от тази технология, те са тези, които ще я поискат. В богатите държави положението е друго, там хората не се интересуват много от тези неща, защото са задоволени, не е проблем да си платят тока и горивото, защо им е да си дават зор за нещо повече. В Испания например знаят за Кеше, но не им е жизнено важно, коментират го просто като интересен случай, но им е все едно дали ще имат неговата технология. България е единствениат случай в света, където хората са с достатъчно ясно съзнание и буден ум, за да разберат важността на тези технологии. За България тези технологии са животоспасяващи. България е единствената държава, където хората искат тези технологии, а правителството е против. Защо е така? Защото българското правителство не служи на интересите на народа, който го е избрал, то служи на чужди интереси. По тези причини, българите не могат да разчитат на правителствени организации, хората трябва да се организират сами и да направят всичко възможно да се сдобият с тези технологии, за да спасят държавата и народа си. Това е моето мнение и заключение извадено от наблюдението ми за България и личният ми опит от дългогодишни контакти с хора от различни националности и държави.

Изтриване

Мио21 септември 2012, 12:14
Бих искал да засегна само последната част от изказването на предния анонимен.

Защо не отидете и не поговорите с някой такъв учен от БАН и го поканите да напише тук едно мнение, че да видят хората? Идете, защо не.Искам да задам няколко въпроса, обаче отсега ей така, да видим какво мислят тук хората.Първия е:

След като заплатата на един физик от БАН я плаща правителството, след като правителството е слуга на американските у други интереси и е против принципно технологиите на Кеше, дали този физик няма на секундата да бъде изгонен от БАН, след като бъде съобщено за него в каква инциатива се включва - тази тука?

Дали един физик от БАН ,който е напълно наясно какво могат да донесат технологиите на Кеше и как те могат да променят реалния живот на хората, дали такъв човек ще има смелостта да рискува, знаейки, че като участва в сдружение с интереси, обратни на държавническите декларации, това може да му донесе неприятности от всякъкъв род?

А дали на такъв физик жена му ще е съгласна, защото тя ще го поразпита преди това, че да види накъде отива тая работа? Дори и да няма жена, майка му, баща му, роднините, приятелите му, какво ще кажат те за поемания риск?

Аз имам свои отговори на тези въпроси, но искам да видим и хората как мислят.Защото, ето че е важно да имаме учен човек за евентуална бъдеща среща.Това всички го искат досега и е вярно.

Допускам, че има такива учени сред българите - да, дори и да не са от БАН.Тях лично трябва да чуем тук!Не иначе-лично!

Разбира се, може би те ще са анонимни или пък не, но ще се усети какво има като знание зад едни думи на анонимен човек тук.Хората не са толкоз прости-те разбират кой е искрен и знае, или кой е само искрен или пък само знае.Българите имат развит усет за тия неща.Аз лично на това се надявам - на българския вроден усет за истината, другите народи не са тъй, те са с много по-притъпено чувство за това-що е истина!

Изтриване

Анонимен21 септември 2012, 13:15
Мио, ако продължаваме да се крием и да се страхуваме - нищо няма да направим. По принцип си прав. В България е така. Но хората трябва да разберат, че страха ги води до робство и трябва да го преодолеят. Не само в името на идеята, а за свое добро. Казвам се Снежи

Изтриване

Мио21 септември 2012, 14:51
Добре Снежи, тогава когато искаш , напиши си скайп или поща тук.

Изтриване

Анонимен21 септември 2012, 14:55
e'mail: sssivkova@abv.bg

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 11:07
Работя 2/2.Като почивните ми дни минават в твоя и подобни сайтове.Досега не съм се включвала в никакви дискусии,но започвам да набирам смелост и просто знам,че това е правилния път,особено що се касае добруването на човечеството.Когато му дойде времето-ще се отзова.Надя

ОтговорИзтриване

ΜΑΡΙΑ21 септември 2012, 11:59
MOLIA SLOJI MATERIALA DETO TI PRATIX NA FACEBOOK- DA SE ZAPOZNAIAT XORATA S PODROBNOSTI

ОтговорИзтриване

Анонимен21 септември 2012, 12:18
Здравейте! Аз, доколкото съм запозната с въпроса за фондацията Кеше и техните конференции, бих искала да споделя, че те заявяват, че ще преотстъпят авторските права, лицензите и патентите си НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, засега на правителствени организации,а самите правителства ще решат кога и как да навлязат тези "нови технологии". Това мисля че не означава, че ако някой иска самосиндикално да си "изобрети" нещо, ще има проблеми с авторски права и патенти. Те ще са публикувани и достъпни за всеки.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио21 септември 2012, 12:54
Анонимна, здравей.Под напълно безплатно се разбира да не се дават пари за самия патент, това-да.Но се искат 20 000 за да се купят самите материали и установките на място.Това е символична сума, като се има пред вид реалната възможност на изобретенията.Това е стойността на една кола среден клас при това за една държава.Така е в момента.В бъдеще не знам какво ще рече Кеше за условията.Конкретно е така засега.

Патентите ги има и всеки може да се запознае с тях, приложили сме в предните статии линк към Европейското патентно бюро.Но там са дадени най-общо, така че да се види идеята и няколко чертежа.Но искам да ти кажа, че реално от тях един незапознат учен не може да построи генераторите.Има някои дреболии, и те са онези неща, които не са написани в патентите.Без тези дребни неща, работата не става.Те са именно нужното, което прави така, че сега само от патентите да не може да се направят уредите!

Има неща, които се загатват като идеи и аха-аха да си помисли човек, че сяда и го прави, след като схване идеята.Това може би те е подвело.Но не е така.Патента значи, че научния свят признава за истинска стойност едно изобретение или рационализация - това да.Но строгите специфики не са дадени в патента.
То е като прослувутата рецепта на Кока-Кола.Сега не знам как е, но преди се пазеха в строга тайна 4 съставки на 4 различни места в света в сейфове, до които достъп имаха само хора ,които дори не се познават.Този факт именно гарантираше марката и много специфичния вкус на напитката.Има много ментета кока-кола, нито едно не може да докара точния вкус.Сега не знам дали е така още.

Но нека да помислим - ако един учен има акъл да създаде едно велико изобретение, нали е твърде възможно да има и акъл как да скрие истинския ключ към него и да покаже най-общото само.Нали това точно му гарантира да не бъде окрадена реализацията на новата идея от други .Просто казвам какво мисля.Нека и други кажат, защото може да има и други мнения ,различни от това.

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 13:20
Искам да обсъдим някой неща във връзка с предложението за придобиване на лиценз на технологиите на Кеше.
1. Трябва да се регистрира някакво сдружение, но не с идеална цел. Това ще наложи да се избере ръководен състав. И там опираме до подбора на хората.
2. Всички сме съгласни да дадем пари, но се страхуваме от това, някой да не злоупотреби с тях. За това предлагам:
- Вноските на всеки да са еднакви. По този начин никой няма да има право да претендира, че има по-голям дял от друг и е с повече права на глас. Другия вариант е който колкото иска или има да внесе, но в устава на сдружението да се запише, че всички членове са с равни гласове и права.
- Сметката, която ще се открие в банката и от която ще се плати да бъде условна. Това означава, че никой не може да тегли от нея, а само фондация „Кеше” ще може да си получи 20 000 $ за лиценза при поискване. Така ще се избегнат съмненията за злоупотреби на правоимащите или ако някой откаже да се съгласи да се извърши превода.
- Избора на представители трябва да бъде много прецизен. Те трябва да са честни и да споделят нашите идеи и да разбират за какво са там. Много трябва да се внимава за провокатори.
3. Категорично съм против да се обръщаме към каквито и да е политици – било то евродепутати или посланици. Та той – посланика ни в Брюксел не е отишъл при официална покана, та ще отиде когато го помолим. Ако отиде ще си купи лиценза за себе си.
4. Искам също така да поставя и следния въпрос на обсъждане: Ако закупим лиценза какво правим после? Та нали тези технологии трябва да се внедрят в производство на неща за хората. Как ще се организира след това самото производство и какво ще се произвежда? За това вече са необходими много пари – милиони и сърцати хора, които да устоят на заплахите на тези, които не искат тези технологии да се ползват от хората.
Нека обсъдим всичко, за да сме наясно какво правим. Като гледам всички сме ентусиазирани и това е хубаво, но прилагането на технологиите ще е проблем. Ако имате идеи – предложете.
Иска ми се всичко да стане добре.

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен21 септември 2012, 15:00
И на мен ми се иска всичко да стане добре, но ти си прав за всичко, в това число и за това, че е чудесно да се купи този лиценз, но после идва по-сложното.
В момента нямам идеи, а май само гол ентусиазъм Smile от желанието за споделяне на знание от страна на фондация Кеше и възможностите, които произтичат от него.
Английският не ми е сила. Имам познат физик, ще го попитам какво мисли по въпроса.

Изтриване

Мио21 септември 2012, 15:14
Анонимен, ще ти кажа какво мисля, а нека това направят и други.По т.1.
ако е за стандартните сдружения , регистрирани в България с идеална цел-то такива с лопата да ги ринеш, фондации, мундации и всякаква такава паплач.Ама отдолу, под повърхността, всичките са зинали една паст за пари.А ръководни хора да искаш - кандидати и такива, дето да им вярват-бол. Едните лъжат другите, ама все за кинти се върти работата.Регистрация пред кого?...Пред една държава ,дето е срещу желанието на хората си, поне да прати човек да види за какво става реч на сбирката, която отказа посланика ли?..

Това с регистрацията е гнила работа.Тъй го виждам.Да идат овцете да си регистрират правото на строеж на нова кошара в официалниа план-кадастър на кумчо вълчо ли?...Та да му е ясно, когато рече да хапне агнешко, отде е зас по пряко и по-лесно ли?...

Против съм да се регистрира в тази държава.тТва не е държава, ами разграден плет. Така виждам нещата по тази точка.

По 2 т. и 3т. съм на същото мнение.
По 4т. мисля, че е рано да я смятаме, защото дори не сме поканени по принцип.Т.е. за сега само правим подготовка.А ако не ни дадат от фондацията принципна възжност, нищо че са обещали, тогава какво?...За това, както казва народа:
" На нероден Петко да не му мислим име" и
"Рибата в морето, пък ние тигана слагаме на огъня".

Нека едно след друг да бъде, по ред .За сега този въпрос е хипотетичен, в космоса е още.Дали ще дойде време да го бистрим-не знаем със сигурност.Искаме да дойде -ама не зависи само от нас , даже много не зависи от нас.Тъй мисля.Нека и други кажат.Аз не знам какво друго да кажа по т.4.

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 13:46
Скъпи приятели,безрезервно вярвам в огромната полза която ще има от откритията на Кеше,но тук става въпрос за много силен енергиен източник и затова се надявам да попадне в чисти ръце!Не знам дали всички хора които ще получат патента ще го използват по предназначение,дано са взети всички мерки за това!

ОтговорИзтриване

Анонимен21 септември 2012, 14:40
Групата във Фейсбука вече е 4000 и нещо. Всеки да внесе в една новооткрита банкова сметка /или друга форма за плащане/ по 5 лв и сумата ще се събере. Само трябва едно "интервю" за сигурен човек и....

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио21 септември 2012, 15:20
Според мен групата във фейсбук ще разочарова хората не след дълго, защото има много гнили ябълки там.Но все пак така мисля аз.Според мен ,там работата е малко на гол тумбак-чифте пищови.Но не искам с мнение да влияя на никого. Просто изказах своето лично виждане.Не е нужен спор.Кат си има група, нека да успява, това казвам. Но аз не съм и не бих се вързал с тях.Който иска-негова воля.

Изтриване
Отговор

Danny21 септември 2012, 15:53
Хей хора, имам предложение. Предложение за някой с който можем да се свържем, някой който мже да ни бъде съмишленик, който е достатъчно известен, и доказан с професионализма си на световно ниво, честността си и неподкупоността си. Някой, който е бил винаги в най-горешите и важни точки на планетата, когато това е било необходимо. Някой,за който няма пречка да се срещне с който и да било от най-великите, известните или гениални умове на планетата. Някой, който не се страхува да казва истината и да я разпространява. Някой, който познава различни хора от всякакво естество от много държави. Някой, който може да помогне и дори да ни представи. Говоря за бъгларския журналист Тома Томов. По-възрастните го познават много добре, по-младите може и да не са чували за него, защото той от доста години вече продуцира сам и то изключително сериозни и стойностни филми и не желае "да има сайбия на шапката си". Прилагам линк от автобиографията му от Уикипедия и ще приложа и оше линкове за живота и работата му, за тези от вас, които не са чували достатъчно за него. ТОМА ТОМОВ. Хайде, давайте мнения, какво мислите по въпроса.

ОтговорИзтриване

Danny21 септември 2012, 15:53
Тома Томов (Уикипедия)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%B0_%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2_(%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82)

ОтговорИзтриване

Danny21 септември 2012, 16:10
Интервю с Тома Томов за 2012 http://www.ipernik.com/content/toma-tomov-ochakva-ni-neshcho-stryaskashcho-i-neizvestno-prez-2012

Политически анализ на Тома Томов "Накъде върви света""
http://vbox7.com/play:fdbd6ffc8e

http://marica.bg/show.php?id=30113

Това публикувам засега за Тома Томов. Ако някой иска повече информация, по-късно мога да публикувам още или всеки от вас може да намери в интернет. Идеята ми е, че този човек е познат на много поколения българи. Невероятен журналист, смел, честен. Познава много светът във вида, в който вече си отива. И е доказал, че не е слуга на никой. От години работи сам, с малък екип. Това е човек, който, според мен, при мотивация, може да стигне до всяка една точка на планетата, да се срешне с всеки един човек, който му е необходим, да обясни всичко, което трябва да се обясни по най_добрия начин. И да се свърже с хора от научните среди, които имат неговия честен и неподкупен светоглед. Това имах предвид, хайде, кажете си мнението, вие какво мислите за това.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио21 септември 2012, 16:39
Danny, мисля че предложението ти е много на място.Знам кой е човека.Той е професионалист от най-добрите изобщо, на световно равнище в своята професия.Аз съм ЗА, да разговаряме с него.
Ако бях в България щях да го потърся и помоля за среща и да поговорим по тоя въпрос,да.Работата е ,че не съм.А освен това, за да се уреди една таква среща с подобен човек или трябва да те препоръча някой друг негов приятел или доброжелател, с който се познават отдавна, или сам да си поискаме разговор с него ,като му издирим имейл и отправим молба. Иначе как да стане?

Айде ти, понеже се обади с такова предложение, защо не потърсиш контакт с него или около него, да видим дали може да му чуем мнението по въпроса.Аз бих написал, например и изпратил от името на всички тук, които са си дали и-мейлите и имената, едно учтиво писмо до Тома Томов, и да помоля за контакт на живо чрез скайп.Бих го сторил.И да направим една конферетна връзка с него и няколко човека оттук , ако се съгласи той на това.

Сега това измислих.Търси му пощата или там каквото има.Или пък другите хора да потърсят.Аз се наемам да напиша молбата до него и да я покажа, преди това тука , да се одобри или отхвърли от хората.Пък ако иска и някой друг да я напише-все тая. Важното е да е учтива и ясна-да се каже защо го търсим и какво искаме.Айде ,обади се, ако свършиш нещо ти или който и да е друг.

Изтриване

Анонимен25 септември 2012, 10:41
Той много "човешки" репортажи за еврейте направи. Добре си изигра картите. Всъщност някога и аз го харесвах.

Изтриване
Отговор

Владимир Петров21 септември 2012, 16:17
vladimir46,21.09.2012
Подписах петицията „УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ“ и ме вълнува проблема „КЕШЕ“.
Надявам се в близките дни да има повече информация по случая.

ОтговорИзтриване

Roci21 септември 2012, 16:22
Здравейте! В моят коментар едва ли ще намерите нещо ново,но нека чрез мнението си дам своята подкрепа.Няма как да изглежда даден субект сериозен, ако не е регистриран официално по закона и правилата.Регистрацията около идеята, която сама по себе си е с обществено полезна цел, може да бъде и в организация с нестопанска цел, за да се избегнат злоупотреби. По нататък, когато организацията притежава вече патента ще се разработят групи от специалисти и поддръжници на организацията за създаване, обработка и разработка на проекти, както на нови, така и на утвърдени,както и мрежа във общините и кметсвата с разяснителна и приложна цел.Там вече да бъде приложен и принципа на Кеше за достъпност на всеки гражданин и за един по-добър живот.Звучи "донкихотски", но ако този принцип не се мултиплицира ще среща затруднения.Вселената има правила и те са валидни за всички от извора до последния жадуващ за вода!! Скайп- rositsatod1

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио21 септември 2012, 17:07
Здравей Roci, може би ти да си права ,а аз да не съм - възможно е , що се отнася до регистрацията.Не бих бил против една законна регистрация, ако бях сигурен чий е тоя закон, кой го е създал и какви интереси обслужва.А пък на тия въпроси , моите лични отговори за самия мен са много неприятни.

Ако такава една регистрация е пред господа, дето се казва, тогава щях да мисля ,че регистрация е нужна заради господа.А щом е заради господа- хората ,пък и аз ще кажем - ами добре,айде, правилно е.

Обаче сега ще ти кажа как мисля.Властимащите, барабар с църквата и поповете, постоянно се хващат за една приказка в библията дето я пише, че всяка власт била от господа.Верно е ,че така пише.После пише, че Христос казал:"Давайте кесарювото-кесаря, а Божието-Богу". И това го пише.

И се хващат за тия две прикакзи и си вършат мерзостите,ама зад тях. А на хората, казват какво пишело, защото знаят че не могат да отрекат, защото наистина го пише тъй.Пък ние сме християни повечето, и ако кажем че не вярваме на Христос, това ще разбута общочовешките добри взаимоотношения по принцип.

Аз не казвам ,че не е тъй, както Христос бил казал.Ама дайте да видим дали тези истини не са параван зад, който се вършат гадости.Иначе съм за, да се спазват и вселенски и както искаш там ги кажи закони, моралните закони, за туй-да.

Но да видим добре ,преди да се поставим под нечия власт като сдружение!Защото регистрацията какво е-това е акт на признаване на властта на онази институция, която извършва самата регистрация.Това е акта на регистрация.

И аз затова питам сега, като казваш да се поставим под власта на тези сегашните управници на България:

Тази тяхна власт, ако е от Бога, как той точно им я даде? Дали само Господ, в лицето на българския народ, е дал чисто на управляващите тази власт? Дали в момента на получаването на тази власт не е имало и едно рамо, ама не от Господа и народния глас, ами от малко повече напечатани бюлетини или някои "дреболии" около преброяването?

Нищо не казвам, само питам ей тъй.Не казвам, че съм прав, може и кръв да съм.Даже е по-добре да греша.Как е работата наистина.Нека помислим всички тук.

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 16:59
mail : ajilg@abv.bg

Имам много противоречиво мнение за технологиите на Кеше.
Надявам се,че няма да се окажат голям "балон",както много технологии до сега / студения синтез и т.н./
Въпреки всичко с удоволствие ще се включа с дарение на пари във вашето начинание.
Поздрави : Дани

ОтговорИзтриване

slavo21 септември 2012, 17:20
Пишете вътре още един интересуващ се страничен наблюдател:
sta_bg@yahoo.com ; skype : sslavo74

ОтговорИзтриване

ALCYONE21 септември 2012, 18:04
Дами и господа, за да има реален успех начинанието ни, трябва сами да си свършим работата. Видяхме какво направи българското правителство по въпроса. Сега тази идея за закупуване на патента за технологиите на Кеше произлиза от народа. По тези причини, ние не трябва да ползваме никакви държавни или правителствени организации, нито лица свързани с тях. Трябва да елиминираме групировките и всякаква възможност въобще някой да наложи монопол над тези технологии. Те трябва да бъдат закупени от представители на народа, с единствената цел да са собственост на хората и да им служат.

Имам едно видео, в което Кеше казва, че себестойността на един кванов генератор, който да произвежда 3 КW на ден, ще бъде центове като материали. Цялата себестойност ще бъде по-малко от едно евро. Теглото е 7 кг. И ще може да
функционира около 50 – 60 години, без да спира да работи. Ето ви тук видеото. Искаше ми се да го преведа, но нямам време, защото и аз като вас ходя на работа.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JfmWdvUD-ZA

Мислите ли, че ако дадем правата на някоя групировка, държавна институция или правителствена организация, те няма да вдигнат цената на този генератор хилядократно? Колко е реалната себестойност сега на горивото? Реално е много по- ниска от цената на която ни го продават. А електрическата енергия? Къде отиват тези пари – в джоба на същите тези правителствени и държавни служители. По тези причини за това начинание, което сме предприели всички ние, трябва да се обединим и ако има възможност да се преговаря с Кеше, то да изпратим умни и способни представители на българският народ, хора с добър английски и познания по физика, но тези хора да са независими и в никакъв случай да не работят за държавата. Трябва да сме предвидливи и внимателни, защото технологиите за свободна енергия не са удобни на някои държави и те ще направят възможното да ги спрат.

Българското правителство е финансирано от вън, от такива държави, за това то също ще се опита да ни попречи. Да не забравяме и различните мафиотски групировки вътре в държавата, които държат монопола върху петрола, горивата, електроенергията – за тях също нашето намерение да имаме свободна енергия не е много изгодно. Аз лично очаквам всеки момента тук да се появят провокатори, което предполагам и вас няма да ви изненада.

Искам да ви кажа още нещо във връзка с идеята, която разискваме сега. Въпроса за събирането на парите трябва да го оставим за по-нататък, сега по скоро трябва да намерим хора с желание да действат. Важно е тази идея да се разпространи между населението на България, защото не всички имат интернет. Хората от малките села и градове трябва също да знаят за съществуването на тези технологии. Разпространявайте информацията!!!

Другото нещо, което е много важно в момента и не търпи отлагане е да се намерят хора с добър английски, които да следят форума на Кеше за нова информация и да превеждат. Защото до сега голяма част от информация, която е била преведена на български е произлязла от този блог и то благодарение на това, че някой испаноговорящ някъде е превел нещо и аз съм го намерила и тук сме го превели на български. Дълъг процес, които бави нещата. Не можем винаги да чакаме някой испанец, някъде да преведе от английски и ние чак след това да го обърнем на български.

Най –добре е, ако си имаме екип от хора, които директно да ни превеждат от английски новините от форума на Кеше. Това е за сега, каквото исках да споделя с вас.

ОтговорИзтриване
Отговори

Gineff24 септември 2012, 11:10
По повод превода на страницата на Keshe има опция на translate.google страницата да се преведе на български. Не е много точен превод има грешки, но като цяло може да се разбере за какво става въпрос

Изтриване
Отговор

Анонимен21 септември 2012, 22:15
Приветствам идеята. Подписах петицията за участие на Бг, макар че знаех, че поради участието ни в Евросъюза и НАТО- няма шанс това да се случи. Вярвам или поне много искам да вярвам във Фондацията Кеше и че там нещата са чисти.
Прочетох сред коментарите много полезни предложения и подкрепям по-голямата част от тях. Относно регистрацията, съгласна съм с Мио, и споделям неговото виждане по въпроса, но житейският ми опит показва, че няма начин нещо градивно да се извърши в Бг без да се стигне до администрацията - за всичко се иска лиценз, виза, разрешително, разкриване на дейност и т.н и т.н... Навсякъде "препъни камъни" колкото щеш...
Медийните протекции също ще са много полезни, но може да се потърсят и други изместни личности сред другите сфери - наука, изкуство, спорт.
За жалост зная само руски и не мога да бъда полезна с друго освен с интусиазма и надеждата, че бихме били полезни на своите сънародници по този начин.
За връзка: rina53@abv.bg

ОтговорИзтриване

Danny21 септември 2012, 23:28
Мио, писах до съюза на българските журналисти и сега очаквам отговор. Надявам се, че ще ми изпратят имейла на Тома Томов или поне ще го уведомят и той ще се свърже на моя имейл. Така, че скоро може да имаме връзка с него, Но каква е нагласата на хората за това, ве още не виждам. Дали одобряват това или не. Последната информация, коато открих е, че Кеворкян започва отново да прави "Всяка неделя" но към НТВ (Нова ТВ) Първото излъчване е било на 16-ти т.м. Та в новата "Всяка неделя" е поканил с рубрика старите си приятели Тома Томов и Дмитри Иванов. Тяхната рубрика се казва "Сърдити старчета". Това е което разбрах. И чакам отговор от СБЖ. Може би повече такива хора, наистина ще са ни необходими за каузата. Хора, които наистина ще бъдат чути. Мислех си, че трябва да излезем вече от анонимните интернет форуми. Събитието и идеята на Кеше трябва да "наводнят" информационно поле. Сещам се сега че има една бунтарска телевизия ТВ7, която има едно ...да речем обзорно предаване, което не се страхува да излъчва различни материали. Та те, това предаване и тази тв, вече правят 2 предавания от по 1 час,посветени на Кеше и неговото откритие. Смятам, че ако намерим начини да разгласим 1. Идеята и 2. Инициативата, подкрепяща идеята, ще намерим много сподвижници и така ще бъде по-лесно, защото вече няма да сме няколко хиляди, повечето от които анонимни, а ще бъдем масата.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио22 септември 2012, 00:16
Danny, стореното от теб е великолепен пример как трябва да носим отговорност за нашите решения или дори предложения.Много добре!Да видим, може пък да ти се обадят.Ако не, кажи, аз знам как да окрия някаква форма на контакт с него в мрежата, стига Тома Томов да ползва интернет за свои контакти въобще.За телевизия ТВ7, много добре, отлична идея.Както върви скоро ще разго

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:18 am

Анонимен22 септември 2012, 23:46
От казаното от последните 2 изречения отгоре, много пъти съм мислила, че трябва да има правила по които човек да може да излезе от обществото, ако не му харесва да живее в него.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио23 септември 2012, 01:20
Да, има.Но аз не съм ги казал, защото не е нужно това на хората тук.С последните две изречения съм изразил дейността си само и единствено по въпроса около фондация Кеше.Но тези технологии не са всичко, дори и да ги имаме, нали тъй.

Само съм предоставил тук една трибуна за хората да кажат какво мислят, няма ограничение за никой.Нещата са на свобода.Но това не е защото обществото е свободно, ами просто понеже искам хората да се чувстват по-свободно, леко, приятно и весело.

Хората вярват, че имайки технологиите на Кеше, ще бъдат свободни.Мисля , че винаги стремежа към свобода е за уважение в човека.Аз го уважавам и затова е написана тази статия и тия коментари.И затова съм рекъл:Какво повече да направя по въпроса?Наистина не знам.

Щом хората вярват, че едно нещо ще им даде свобода, е добре да достигнат до това нещо.Еми това е и целта на този форум.Съвсем друг е въпроса аз на какво вярвам и аз как виждам свободата или пътя към нея.Но това си е моя работа.Това не засяга общото мнение, а мисля че е добре човек да бъде в услуга на хората, защото после и хората понякога са в негова услуга.Услуга за услуга, така върви тоя свят винаги. Хората да си помагат и да се уважават.Друго не виждам за важно, нито за необходимо.Другото са пунтове, пасти и локуми.


Изтриване
Отговор

Мио23 септември 2012, 00:39
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ТУК:
ТОВА Е 42 мин. ВИДЕО НА АНГЛИЙСКИ ОТ СРЕЩАТА НА 21.09.2012., ИЗПРАТЕНО ТОКУ ЩО ОТ ЧИТАТЕЛКА НА БЛОГА -ЛЮБА, НА КОЯТО НЕКА СМЕ БЛАГОДАРНИ:

http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/

ОтговорИзтриване
Отговори

Gineff23 септември 2012, 00:50
Благодаря!

Изтриване

Мио23 септември 2012, 01:12
В допълнение-нещо което пропуснах одеве.Нищо, че е на английски, отдолу има електронен превод на български.Малко е смотан, но ще се разбере в общи линии какво говори Кеше.Не съм го видял напълно клипа, за това и не коментирам.Сега дойде.За онези, дето не знаят как да си пуснат бг субтитрите-ето алгоритъма:1 отваряте клипа в ю тубе.2.долу в дясно има бутон"cc"-натискате го и на прозореца , който излиза натискате опцията за английски език и излизат субт. на английски отначало.след това този бутон става активен и е с червен цвят.3.след като бутона"cc" е червен вече, го натискате и пак излиза прозорец.4 на новия прозорец натискате втората опция отгоре надолу"Translate captions"5. излиза друг прозорец само с един активен бутон на който пише"Afrikaan-Afrikaans.-натискате го.6 ще се появят надолу веднага различни езици-изберете български и натиснете ОК.Субтитрите са на български така.Това е вграден електронен превод и е на места със сбъркан смисъл или лексически глупав, ама това е.Като се внимава, ще се схване в общи линии какво приказват.Не много добре, но най-общо.

Изтриване
Отговор

Gineff23 септември 2012, 00:48
Здравейте, казвам се Ивайло Генчев и бих помогнал с каквото мога да успеем да вземем, усвоим и приложим тези технологии. Според мен трябва трезво да обмислим всички алтернативи за постигането на тази цел. С най - голямо удоволствие бих станал част от това и ще помогна с каквото мога.
skype: ivogenchevf
e-mail: i.genchevf@gmail.com

ОтговорИзтриване

Мио23 септември 2012, 04:20
Сега, след като се запознах с видеото отгоре-отгоре и размислих относно как и какво да се напише в писмото и обръшенито към Кеше, разбирам следните няколко неша.
1. Ние тук сме много, много назад с актуалната информация около дейността на фондацията.2.Ако напишем сега в това положение една молба писмо до тях, риска това писмо да е наивно и глупаво е огромен.3.първото и веднага ,което трябва да направим е да започнем разговорите на глас по между си и главното, което да обсъждаме е не друго ,а именно начините за бърз и добър превод на самите изказвания на учения, защото има много такива на живо, освен текстовете.4.всякакви такива неща като това как да се кандардиса българското законодателство и админисстрация около тоя проблем е безмислица.Това може да е последното нещо, за което да се приказва.Няма по важно от това веднага да направим гласни консултации и да поставим за сега крайно необходимата цел да съберем колкото може повече информация от директен превод от клиповете и изказаванията на М.Кеше.Ние сме наистина много назад в представите си за ставащото около тази фондация. Без никакво преувеличение бих казал ,че ние българите сега имаме само бегла и примитивна представа за това.За това нашите форуми, петиции и други инициативи са реално нишо повече от елементарен наивитет.

Затова-ще оставя един ден още, до края на неделята вечер и в понеделник правя един списък на и-мейлите и скайповете на хората тук.Който е сложил данните си- сложил. който не -не.ще пратя хабер по пощата на ония , дето са дали само поща, но нека да знаят ,че само с нея няма да минат, защото се иска да се приказва на глас. Няма време за писаници и разтъкаване повече, защото сме на опашката най-отзад информирани.

пишете си скайповете, ако искате да дадете наистина мнение ,ако пишете пощи, така ще си и остане, само ще се наложи да се съгласявате.

ОтговорИзтриване
Отговори

compere23 септември 2012, 09:44
Към последното, искам да добавя един мой поглед за последователността в решаването на въпросът с "Кеше". Наивността ни се явява като следствие на НЕЗНАНИЕТО, а не от НЕВЕЖЕСТВО. Пишещите тук имат чисти сърца, но не са си отговорили на кардиналният въпрос, СЪЩНОСТТА-СТРУКТУРАТА.
Това, което мене ме вълнува, е "поемането" на щафетата от тези, които съвсем естествено идват след мене. Енергията за която става въпрос, от разработките на Кеше, Тесла и Юл Браун, е с ограничено въздействие в еволюционен аспект. Сега, в този исторически момент, тази енергия е призвана да позволи разбиването на моделът на болшевизацията/глобализацията, наличието на зависимост от чисто физически необходимости. /Платон, "Митът за пещерата"/ Нека чрез Платон, примерно, се върнем в началото на ерата "Телец"/Новата Ера/. Само така ще можем да се ориентираме правилно в многообразието от енергии, идващи в "затворената система", с настъпващата ера на "Водолея".
Има два пътя на еволюционно развитие. I-ви, с развиване на технологиите, САМО. Той е по-бавен и има предел от 4-то до 7-мо космически измерения. II-рият път, е съчетание от технологии и индивидуално духовно развитие. Неговият предел са 4-то - 11-то космически измерения. Трудностите при този втори пъ са от такъв характер, че изискват много силен стремеж за самоусъвършенстване. Погледнат от една такава гледна точка, проблемът "Кеше" / Законът за цялото / може да бъде обхванат в голямата си - главната част и да се вземе индивидуално ИНФОРМИРАНО решение: 7 или 11.

Изтриване
Отговор

Аделия Иванова23 септември 2012, 12:51
Следа какво се случва тук по темата, но не ми остава много време за писане. Включете и мен, Аделия съм. Скайпа ми се знае, а имелът е: adely.ivanova@gmail.com
Към него имам и Google+ ,там може да се чати също. Виждам, че се включват нови и нови хора, също мисля, че трябва да се привлечат знаещи и добре информирани хора от различни професии, включително юристи, учени, икономисти и др., които да консултират с опит и познания как да се направи плануваното. Нямам лидерски качества, но ще пробвам да запозная и включа подходящи хора и дано успея. Чела съм, че съществуват технологии на Земята, за които населението не е информирано, засекретени са и се ползват само от определена каста. Чела съм и за засекретените технологии на Тесла, като проектът Хаарп е свързан с него. По-горе написах аз за излизане от обществото, извън темата, за което се извинявам.

ОтговорИзтриване
Отговори

compere23 септември 2012, 15:03
Написаното от тебе Аделия, по нагоре, аз схванах като "излизане" от обществото както при http://www.izvorite.com/text/text123.htm
'ПЕСЕН ЗА МАХАМУДРА' ОТ ТИЛОПА или Екхарт Толе "Практикуване на силата на настоящето".
Тогава Човек се "отделя" от обществата на теистите и атеистите, защото иска да живее в МИГА и с МИГА. Може би този аспект на написаното да те изненадва и да обезсмисля поднесеното извинение, но Човек НЕ ГРЕШИ, а когато постъпва нехармонично, си създава Карма./безсъзнателно или съзнателно влиза в ситуация за която има решение или търси път за решаване на ситуации от подобен тип/
Пример: сключване на граждански брак.

Изтриване
Отговор

Катерина23 септември 2012, 14:52
Здравейте,следя писаното по темата навсякъде, където може в нета. За протокола: казвам се Катерина. Предоставям ви една информация,която намерих като теми за размисъл. А относно мислите и идеите на Мио, напълно съвпадат с моите. http://www.apple-bg.com/index.php?PHPSESSID=f51b5e5bb6e9a5f9f15c29791d40801a&topic=14607.15

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио23 септември 2012, 15:50
Изразявам благодарност на тебе, Катерина, за дадения линк.Сега ще сложа най ценната информация от него, та да могат хората направо да четат директно, защото форума ,от където е взет ,е общи приказки, но в тях са се промъкнали много ценни данни, които са сравнително нови за нас.Ето и извадки, киото подбрах:

"СЛЕД СРЕЩАТА НА 06.09.2012 г.
В света на дипломацията няма откритост и гласност.Ето защо няма да обявим какво се случи на срещата на 06.09.2012 г.Непосредственият резултат от срещата е създаването на Африканската космическа програма (ASSP).Това означава, че африканските нации през следващата година ще станат част от космическата програма и ще задминат ерата на използване на тяга за задвижване, тъй като тази технология не съответства на реалното функциониране и движение във вселената, създадена е от човека и вече не е необходима.Предварителните разговори за тази организация са проведени и скоро ще обявим коя нация е избрана за център на организацията.
Предложихме и скоро ще бъде създадена и Южноамериканска космическа програма (SASSP).
По този начин двата континента, които нямаха шанса да имат космическа програма в миналото, сега с един скок ще задминат с огромна преднина НАСА в областта на космическите технологии, при положение, че не се създават проблеми от други организации.Това е, което можем да докладваме от срещата и от предварителните и последващи дискусии с нациите, заели се със създаването на тези организации...."
продължава...
Изтриване

Мио23 септември 2012, 15:51
"Третата международна програма за мир се очаква да бъде през декември тази година или януари следващата година.Приканваме гражданите на страните да изберат своя делегация от максимум три лица, които да изпратят на тази среща.На тази среща ще предадем пълната информация за технологията на хората по света без присъствието на представители на техните правителства, които бяха информирани за това, което предстои, и си е техен ангажимент да се организират през следващите три месеца. Междувременно процеса на обучението ще се развива по план и скоро ще можете сами да произведете първите малки системи за производство на енергия от по няколко вата.
Каним тези, които се свързаха с нас или са успели да осъществят производство на енергия, да направят видеоматериали за своята технология и след време да ги поканим да ни представят своите разработки.От днес трансферът на технологиите на фондация „Кеше“ за хората на тази планета става свободен.
Моля, разгласявайте информацията за първите учебни програми на фондацията чрез средствата за масово осведомяване и социалните мрежи, тъй като никой не трябва да бъде оставен в неведение за светлината и универсалните знания.
М.Т. Кеше, Основател и управляващ фондация "Кеше"

Изтриване

Мио23 септември 2012, 15:54
"6.09.2012, 14:25, московско време

Страните от Африка ще създадат собствена космическа агенция, за да не зависят от признатите лидери в усвояване на безвъздушното пространство. Такава задача си поставили министрите на съобщенията на страните от Африканския съюз на съвещание, което се провежда днес в столицата на Судан – Хартум.
„Африка трябва да има собствена космическа агенция”, заявил президентът на Судан Омар ал-Башир, откривайки двудневния форум.Предполага се, че бъдещата агенция „АфриСпейс” ще разработи дългосрочна космическа стратегия за Черния континент и задачи за страните-членки.
В основния документ на фондацията ясно е указано:

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група, и с това гарантирахме народите да могат да ползват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега не ще могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин. "...продължава...

Изтриване

Мио23 септември 2012, 15:57
"Иранският инженер Keshe в миналото е бил арестуван в Канада, задържан дни наред и разпитван от сутрин до вечер без предявени обвинения, били са му извзети всички научни записки, проверяван лаптоп и прочие... напълно незаконно СПОРЕД НЕГО (за доказателства, така ли е това или не, бихте могли да проверите неговите доказателства на неговия сайт).След обявената среща на 06.09.2012. в Белгия на Фондацията му, на следващия ден, 07.09.2012. Канада къса дипломатическите си отношения с Иран - естествено, двете събития нямат нищо общо."

Изтриване
Отговор

ALCYONE23 септември 2012, 17:48
ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЯТО НА 21.09. 2012 Г. , ПРАКТИЧЕСКИ НАЙ-ВАЖНОТО – ПРЕВОД И КОМЕНТАР - ALCYONE

От интервюто направено с Кеше на 21. 09. 2012г. ни става ясно, че са закупени 10 000 генератора за свободна енергия, всеки един от които е с капацитет 5kW. Тези генератори ще бъдат готови и предоставени на купувачите през месец декември тази година. Кеше обяви, че на 14 декември ще направи демонстрация на технологии за промяна на гравитацията. Очаква се на нея да присъстват трима американски астронавти, които са участвали в мисии до Луната. Това ще бъде събитие, с големи мащаби, на него ще присъстват 5000 души.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НИЕ?

1. Разпространявайте тази информация между вашите приятели и в социалните мрежи Twitter и Faceboock .

Източник:
http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/


Приятели, от информацията, която стига до нас през последните дни става ясно, че има бърз развой на събитията във Фондация Кеше . Ето от видеото, което е сложено на оригиналната страница можем да видим, че много държави са имали свои представители на 21.09.2012г. Закупени са 10 000 генератора за свободна енергия, всеки един от които е с капацитет 5kW. Въпреки желанието на една част от българският народ да се сдобием с тези нови технологии, които са ни толкова необходими сега, ние оставаме на опашката. Събитията се развиват бързо, а ние сме неинформирани, неорганизирани, неосведомени. Изоставаме. Ясно е, че вече други държави и народи ще разполагат с тези технологии. По тези причини смятам, че сега е последният ни шанс да се обединим като нация, като народ и всеки от нас да направи максималното на което е способен за да се включим в следващата среща, която ще е след 3 месеца и на която Кеше е поканил 3 души, от всяка държава, които да я представят. Това вече не е покана към правителствата, а към народите. Имаме само 3 месеца да се организираме. Ако пропуснем и този шанс, не се знае дали ще имаме друг такъв. За това предлагам на всички блогери и всички хора, които пишеха по форумите и явно изразяваха недоволството си от живота и досегашната подредба на света – сега е момента да превърнат и да докажат думите и идеите си на дело в реалният живот. Нека всички групи във Фейсбук, които на думи декларират, че защитават България, всички така наречени Великобългари, всички формални и неформални сдружения с идеална цел и духовна цел, всички хора на изкуството и науката, всички онези, които искат да живеят в един по добър свят - да се съберем и да действаме:

1. Трябват ни спешно хора с английски език. Тези хора да разбират за важността на проблема. Трябва сега веднага да започнат да превеждат материалите и филмите от страницата за свободна енергия.

2. Да се разпространят тези материали между населението, така че и в най малките и отдалечени населени места хората да знаят за тази инициатива.

3. Да започнем разговори помежду си и да изберем най-достойните българи, които да ни представят пред Кеше. Нека тези хора да са добри специалисти, откровени, честни и да са доказали на дело патриотичните си чувства. Тези хора в никакъв случай не трябва да са от сегашната управляваща върхушка, да не участват в бандитските групировки, да не са от така нареченият Елит, да не са от известните ни вече лъжци, които с хубави думи разсипаха и продадоха България.

ОтговорИзтриване

Ивайло Йорданов23 септември 2012, 20:30
Много се радвам да чета горенаписаното но то е плод само на еуфория. Забравете анонимността! Ако искате да има прозрачност трябва да има имена. А така много лесно един гангстер, мафиот, бяла якочка и т.н. може да даде пари да се купи патента и по определени начини да стане единствен собственик. Не бъркайте ситуацията с боя , както се казва. Може да се съберем 1 милион българи , които не знаят английски и не са инжинери. Затова умните хора си наемат преводачи и специалисти. И не на последно място не може да се даде постъпателна власт на определени хора , които да я дадат на други и в крайна сметка да не може да има контрол от масовите участници. Аз имам оформена идея от преди около година и е публикувана във профила ми във фейсбука. Но там явно не се прочете от достатъчно хора. Единственото решение е строга организация и структура, със съответните отговорности и правомощия. И не на последно място възниква въпроса: Какво юе правим с патента дори да го получим. Как ще го развием, кой ще изработи техниката. Има толкова много въпроси. Не става само със инициатива. Първо трябва организация.

ОтговорИзтриване

Радослав Радославов23 септември 2012, 21:10
пъровоначлно бях опттимистично настроен към обещанияъа на КЕШЕ, но спомнете си , че същия обеща да подари технологгията на човечеството, като се предостави едновременнно на всички за да не може да се блокира технологията посредством патентното право. Също така обеща да демонстрира технологията в действие. Някой някъде да е видял / в интернет разбира се/ действащ генератор 5kw или дори 1 на свободна енергия. Да не говорим за антигравитационен двигател. В крайна сметка дойде заветната дата и нищо не показа на света, нищо не публикува на сайта си. толкова ли е ттрудно 30 сец. клип4е на работещ уред да се качи на собствения му сайт. Приятели, не е редно да се играе по тънката струна на хората и да ги зариваш с нови обещание вместо да изпълниш вече дадените. Аз ако имах технологията, щях да я дам смело на хората или най малко щях да произвеждам устройствата и да ги продавам с минимална печлба.
Нека да изложим пред физика и този въпрос вместо да се трвевожим че сме изтървали влака. В крайна сметка дори и тези технологиий да са само за африканците пъървоначалноако са реални много скоро ще са на всякъдеа държавите и границите ще са без значение.

ОтговорИзтриване

Аделия Иванова23 септември 2012, 22:15
Зазбирам те, МИО! Аз съм си представяла, тъй като обществото не дава шанс за всички хора, да не кажа на повечето и аз си представям няколко условия, при които човек може да напусне обществото и да не работи за него. Не казвам, че практически може да се случи, това е нещо като бунтарство, защото ми е такъв духа, но горе-долу разбрах това, за което пишеш ти.

ОтговорИзтриване

Мио24 септември 2012, 21:00
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ПИСАЛИ КОМЕНТАРИ КЪМ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ-ФОРУМ

Уважаеми приятели, сега теглих калема и направих един списък на всички ,които са си дали скайпа , за да разговаряме на живо по тия въпроси.Освен тук , сега като коментар, списъка на хората до момента ,ще го лепна и горе на самата статия най-накрая.
Понеже може да има още някой да иска да се включи в дискусиите на глас, но да не си е писал досега скайпа, ще кажа на такъв читател, че когато и да го напише за напред, веднага ще го допълня към основния списък.

Може също така някой да иска да не пише тук скайпа си, ами направо да потърси когото и да било от останалите по списъка.Това си е негова работа.Само ще отбележа , яе ако пък някой иска него да потърси от своя страна, няма да знае как.

Тука, за сега не са много хората.Имената как са, ще се пита на място човека, защото само Николай е със своето име и Аделия. Другите не са казали как са им имената на български.На предпоследно /14/ място е записан скайпа на единия от екипа тук-Acione,а имет и е Мануела.Моя скайп е на последното място за сега/15/.

Скайп мисля че допуска по 4 абонати едновременно да правят конференция.Понеже хората сме малко, не съм разделил на групи, нека всеки да си говори с всеки и ще се разбере.Ето и списъка:


SKUPE :

1. nikisoft0931

2. marina_eva1

3 Rumincheva/Rumiana Mincheva

4 sssivkova@abv.bg

5 rositsatod1

6 ajilg@abv.bg

7 sslavo74

8 rina53@abv.bg

9 mitko_vski1

10 eli_vlado2

11 paro-berbera

12 adely_vr

13 ivogenchevf

14 escelea

15 miodjeralvombo

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен25 септември 2012, 08:18
Tурете ме и мен.Повече глави мислят по-добре от една.От векове се надявам да се събудим.Дано вече се случи.Ще помагам с каквото мога. Александър скайп:agaff1 имейл: agaf@abv.bg

Изтриване

Gineff25 септември 2012, 11:09
Здравей Мио, виждам, че си ме пропуснал в списъците Smile казвам се Ивайло Генчев
skype: ivogenchevf
e-mail: ivogenchevf@gmail.com

Изтриване

Мио25 септември 2012, 11:17
Ивайло, бъркаш.Погледни още един път списъка и скайп номер 10. Това е твоя скайп.А пък ,ако си го отвориш, ще видиш че освен от мене, имаш и оещ покани за контакти там.Не съм слагал и-мейлите на хората,защото скайпа е достатъчен .Но ако се наложи- и тях ще напиша като списък.

Изтриване

Gineff25 септември 2012, 11:42
Да в списъка съм, извинявай.

Изтриване
Отговор

Мио24 септември 2012, 23:42
Здравейте, публикувам тук един коментар заедно с моя отговор, който дойде на следващата, след тази публикация, но който е актуален за тук.Нека всички се запознаят какво е написал един анонимен и какво току що му отговорих:

Анонимен24 септември 2012, 22:58
Здравейте, от известно време аз и група инженери четем книгите (засега само първата) на Кеше и неговите патенти. Сериозни хора, знаещи английски, инженери занимаващи се с физика и т.н. Имам кратко резюме (съвсем първоначален обзор) на първата книга на Кеше за устройството на Вселената. Има доста смущаващи неща около неговаа теория, но надявам се ще оцените усилията ни да ги направим достъпни за хората на български. Работата продължава в момента и по неговите патенти. Човека, който прави резюмето е инженер, работил като уен в българия и в щатите и занимавал се там също с патенти. Смущаващото в публикуваните патенти на Кеше е че не е дадена информацията така както се дава в патент по принцип - т.е. ако имаш дадения патент то можеш да създадеш самото устройство.. Незная, но може би това, което е публикувал не са пълните патенти. В момента се работи по патента за двигателя му. Имам два аудиофайла резюмета на теорията му (първата му книга). Моля админа да даде идея как да ги кача тук. Поздрави


Мио24 септември 2012, 23:36
Здравейте анонимен. Директно тук можем да ги качим само ние, ако искате да ни предоставите тези два аудиофайла, така че да могат хората да се запознаят с тях. Качете ги в DOX.bg, например или в някош друга платформа за обмен на файлове.Ние ще ги качим тук под формата на клип с неподвижана картина ,например с емблемата на Кеше, и звука като върви, хората ще се запознаят с тия аудиофайлове.

Това е превантивна мярка за сигурност към недобросъвестни противници на тази идея, като в никакъв случай дори не намеквам за Вашето благородно намерение да ги споделите с нас.Другия начин е- ако се свържете с мен по скайп и ми ги пратите там като файл.Както предпочитате.

Ако всичко ,което Вие ни разказахте отговаря на фактите, то аз искам да Ви помоля за достъп до следната информация: лична поща, скайп, фейсбук, туитър, блог, сайт или друга форма на контакт с Вас, както и с Вашите сподвижници.Целта е да поговорим,както аз ,така и други читатели на този блог по задълбочено по въпроса и конкретно за едно директно закупуване на материалната част от фондацията, тъй като патента като идея ,е както знаете -гратис.Така, че очаквам Вашия отговор.

Моля ,ако нямате нищо против, запишете го не тук като коментар,а тук-

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/09/blog-post_20.html

Това е предодната публикация, която е и същевременно форум за обсъждане по-задълбочено именно на тази идея.Поздрави.

ОтговорИзтриване

Мио25 септември 2012, 03:08
Продължение на горния коментар:

"Здравейте отново анонимен/UNA/, намерих, свалих,проверих за вирус и прослушах внимателно качените от Вас два файла в DOX.bg, чиито линкове намерих в сайта на хнет, където Вие сте сте ги поставила по акъл на друг един там участник.

Моята преценка е, че Т. Дончев, човека, който преразказва книгата в резюме, го е направил в подходяща форма за масовия читател.Човека си е губил близо 50мин за двата файла, да разправи в най-общ вид принципните решения, на които се опира Мехран Кеше.
Затова хората, неразбиращи английски ще трябва да са му благодарни.Ние тук, в този блог също изказваме нашата благодарност.Попитайте г-н Дончев, моля, дали би се съгласил, да изпиша в текст думите му, да поставя отдолу неговото име, като автор и да лепна текста в тоя блог, че да се запознае народа в една достъпна форма за теоретическата основа на технологиите.Ако се съласи, правя го веднага.Това е много необходимо на хората, за да няма страх, който се поражда винаги от неразбиране на материята на едно нещо.
Изказвам и на Вас лично моята и на читателите на блога благодарност, като сме ви признателни за достъпа на тази информация.

Лично аз се интересувам конкретно от техническите параметри в техния строг математичен вид и освен тези публикувани, в патентите, бих проявил и интерес към достигнатото до момента от Вас и приятелите Ви в чисто техническо отношение.

В горния си коментар, пропуснах да отбележа ,че не е необходимо да ви се струват странни и парадоксални някои подробности около патента, т.е. защо не може да се реконструра само по тези чертежи, дадени там. Има освен този,и други случаи, в които това е правено."дребни " детайли не са дадени умишлено, но това не е забелязано от оценяващите патента в Европейското патентно бюро.И Кеше прекрасно знае това.Неговите действителни познания далеч надхвърлят познанията на тези, които му дават оценка-за или против достоверността на изобретението.Просто в момента на поставяне на чертежите и матемтичната им обосновка, оценяващите не могат да знаят ,че липсва нещо в детайл.

То е толкова незначително в техните познания и умове, че Кеше прекрасно разбира че това не може да бъде отчетено.Ето тези "дребни" детайли са ключа към невъзможността да се пресъздаде технологията на дело без личното участие на учения или хора от екипа му.За да стане това, то вашите приятели трябва така да настроят умственото си виждане в технически аспект, че до да е еквивалентно на това на екипа на иранските учени.Дали това е възможно, възможно е-да, но не казвам че е трудно,нито лесно.Мисля, че учените -ваши приятели, ще достигнат до успеха, ако гледат от ъгъла на ума си, от който е гледал самия Мехран Кеше.Дали ще могат-кой знае.

Оставам с най-добри чувства на благодарност за това ,че споделихте с нас вашите файлове."

Файловете за които става дума могат да бъдат изтеглени от тук:

http://dox.bg/files/dw?a=802376e3d7

http://dox.bg/files/dw?a=177d686dec


Който иска да ги тегли нека знае, че са валидни за няколко дни само.Ако някой не може да ги изтегли, да ме намери на скайп и ще му ги пратя лично.

Моето мнение е ,че човека ги обяснява в достъпна форма за народа, но мисля че това обяснение е по подходящо да е като текст, защото по бързо се чете, докато иначе файла докато ти го пратят и до като се изслуша-кьорава работа малко. Не е добре за популяризиране, а пък това е което трябва.Човека си е играл да приказва, ние ще направим другото натам.така.

ОтговорИзтриване
Отговори

Gineff25 септември 2012, 11:45
Благодаря за предоставената информация и труда, който е положил г-н Дончев!

Изтриване
Отговор

Анонимен25 септември 2012, 10:01
Здравейте отново, намерих ви и тук. Г-н Дончев няма нищо против да бъде направено това, което Мио предлага.
Благодаря за вашите усиля също.
Работата продължава
Поздрави

ОтговорИзтриване

Анонимен25 септември 2012, 12:03
Радваща и много обнадеждаваща е настоящата дискусия. Толкова позитивни и интелигентни хора на едно място не може да не даде градивни резултати! Междувременно попаднах на сайт за подобно изобретение от бг и украински изобретатели:
Българският вариант на безплатна енергия:
http://www.demetra-geia.org/bulgarian/index.htm
http://www.demetra-geia.org/bulgarian/about/index.htm
както личи - нещата там са извънредно комерсиализирани. Безпокои ме, че направени изцяло достъпни патентите, ще се случи нещо подобно, тъй като дори и разполагайки с пълната информация, не всеки българин ще може да си конструира устройствата. И отново обикновените хора ща бъда впрегнати в непосилна финансова зависимост. Може би нещо пропускам, но вярвам, че пълната прозрачност ще спомогне да се избегнат така добре познатите ни соц-шмекерии.
И. Войнова,
скайп: rinavoyОтговорИзтриване
Отговори

Мио25 септември 2012, 12:25
Г-жо Войнова, хич да не се безпокоите за тези работи, защото няма смисъл в момента.Айде да помислим сега-дали от Вас и от мен или от някой тука, зависи, дали подобни желания да се обсебят технологиите на Кеше, такива идеи не се раждат в нечия картуна? Разбира се ,че не зависи.Такива неща винаги е имало и сега ги има, а отде да знаем че и в бъдеще няма да ги има.По вероятно е да се смята, че е ще има.Ако човек си мисли така, че то по- хубаво направо да легне и да мре...хехехе.

Тоя учен Кеше, да не мислите че е по-прост от нас, тук. Не е .Той освен, че е учен с голям мозък, той е и човек, познаващ човешката природа, сметнал ги е тези работи отнапред-какво може да се случи.Понеже знае каква попара са яли Никола Тесла, Раймонд Райф, Вилхелм Райх и друго велики учени с "неправилните" изобретения.А освен, че Кеше си отваря очите за тия работи, има и други такива хора, дето знаят какви принципи трябва да се съблюдават, че възможността за някой да си напълни гушата за сметка на хората- да не се случи.

Тя, че си я има-има си я, никой не може да я спре, ама се знае как да не и се дава храна на тази възможност.Пък като няма храна-ще пукне.

Та на Вас ви казвам-не се притеснявайте и не си слагайте грижа на сърце за нещо дето е семка.Семката може да порасне, ама може и да изгние.Тука,в случая, ще изгние.
Ако искате да ви кажа защо е така, ще стане на скайпа, че тука ме мързи вече да пиша, от немай къде пиша, щото да не спира процеса.Ама ме мързи, това е.Пуснете покани на хората от списъка и ще кажете повече неща на глас и ще Ви чуят.

Изтриване

Анонимен25 септември 2012, 15:17
Здравейте,аз също съм доста заинтересуван от технологиите,които предоставя Кеше и с удоволствие ще помогна с парични средства за и по всеки друг жъзможен начин.Разбирам,че всички са много въодушевени от тази среща(както и аз) и последиците,които може да има за нас и целия свят,но имам два въпроса:
Този 5КВ генератор единственият ли е или има и други предоставени технологии,които могат да бъдат закупени и осъществени в България?
Другият ми въпрос е как по точно след закупуването на генератора ще протекат нещата,защото това също трябва да бъде обмислено според мен,тъй като това е по-трудната част от реализирането на цялата идея.Аз съм сигурен ,че ако всичко ,което се говори тук не остане само на приказки до закупуването на тази технология неминуемо ще се стигне,но как ще се произвежда тя в България,кой и къде ще я прозвежда,защото най-вероятно няма да мога да си я конструирам сам в гаража..Ще трябват хора със стабилни финансови средства и възможности за осъществяването и.Може би мисля прекалено много напред,но според мен,за да реализираш една идея ти трябва да виждаш и начертаеш целия път -от началото до края.Споделете вашето мнение

Изтриване

Анонимен25 септември 2012, 15:18
как да открия вашата група във фейсбук,ако имате такава?

Изтриване

Мио25 септември 2012, 15:38
Няма такава, не е необходима. И без това си има една , можете нея да я намерите,ако искате. Замбибука, пардон фейсбука не го тачим много за сериозни работи.Виж за моабети и ала бала глупости там е екстра, но за тия неща дето говорим тука -не.

Изтриване

Мио25 септември 2012, 15:44
Към анонимния от 15ч 17мин.Ако искате да ви дадем ние отговори на зададените въпроси, излезте от анонимност и си напишете скайпа , да го сложим в списъка горе и да говорите с още хора ,дето да разберете каквото искате.Ако не искате така, то Ви остава една възможност -да изчетете коментарите до един нагоре и всички публикации по темата в този блог-острани са директните връзки най-горе в дясно.Изберете си сам/а.Обясненията надълго и нашироко с писане приключиха, сега е на етап гласно обсъждане този форум тук.

Изтриване
Отговор

луд25 септември 2012, 16:15
Аз превеждам книгите, ще ги разпространя като станат готови. След като оценя/имам научното и техническо познание необходимо/ дали има смисъл, ще премина към опит да възпроизведа технически генератора, или пък гравитационният реактор... Патентите са на кеше но знанието е свободно, ако може да се построят физически машините... и ако това което казва за възможностите на технологията е вярно, парите би трябвало да станат ненужни доста бързо

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио25 септември 2012, 17:14
Възможно е да ги преведете, но това, че казвате сега, не помага на хората кой знае какво.Не се знае дали ще можете да ги произведете наистина.Не давате никакви сведения за себе си ,за да ви попитаме и да се свържем с Вас, да поговорим за момента.Все пак сам не знаете дали ще направите апартите на практика.Затова ,така както сте написали коментара си ,той не е нищо повече от една сватбарска срелба във въздуха , да ви видим, че сте вие точно.

Еми добре, гръмнахте.Сега ,ако нямате намерение да се включите по натам в целта, която преследваме- превеждайте си и си трайте .Ако има резултат и желаете- обадете се, ама така да се изхвърляте е тъпа работа.И аз ако искам мога да намеря книгите и да платя на преводач и да ми ги изкара на български.Ама какво да се тръби преди това?Пимислете си добре и дали всеки един не може да изтъпани тук коментар-аз вече направих устройствата ,ама понеже съм много учен ,сега ще мисля дали да ги продавам
Горния ви коментар е безмислен.

Изтриване
Отговор

Мио25 септември 2012, 21:17
Искам да покажа един текст, взет ето от тук:

http://www.peticiq.com/forum/37098/start/325

и отговора ,който моя милост написа там.Има отношение към тази тема, та затова го и показвам.Ето го:


"Гост #348 Re: Тема Авторът на този блог е голям профан 2012-09-25 21:27
#345: - Тема
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/09/blog-post_20.html и не му вярвайте хора , подлъгва да се дават пари и тем подобни , Пфуууууу от шарлатани вече.

Мио
#349 Re: Re: Тема Авторът на този блог е голям профан2012-09-25 21:57
#348: - Re: Тема Авторът на този блог е голям профан

Хехехе, аз съм автора на тоя блог и не само че съм профан, ами съм и мръсник, долен крадец, измамник, използвач, прасе , свиня и други....мухахахаха...Лъжа хората да ми дават кинти, щото имам дебело шкембе и то иска да плюска, пък аз съм търтей по природа...хахахаха...Верно съм шарлатанин и то не какъв да е, ами от най-мазните попардаци. Сега тамън съм прикоткал там едни хора, че да ги врътна едно хубаво и да се облажа за тяхна сметка, ъхъъъъъ...хахахаха...Нали помните финансовите пирамиди едно време. Веска Меджидиева ми е кума, да знаеш.Всичките кални мурафети-от нея ги изучих най-прилежно...Мдааааааа....Така са се омотали людете в обещанията ми, че и майка си и баща си ще продат само, за да ми напълнят на мене гушката. Пък тя не е гушка, ами е гушище....хахахаха...Айде сполай и на тебе, раздуй сега навред каква свиня долна си намерил да лъже в блога за сериозни хора.....Направо отиди в къщата на Вип Брадър, грабни микрофона и изреви оттам- "те тоя боклук там", неговата мамка шарлатанска...хахахаха"Досега съм изтрил оттук няколко коментара-може би 3-4, на хора, които са били противници на разискваната тук идея.Не бих ги изтрил, а щеше да ми направи кеф да им отговоря подобаващо, само да не бяха ги слагали тук, а в някоя друга тема.Тия хора не са си направили труда да прочетат дори публикацията, а искат да бъдат уважени като противници.Няма как, обаче, защото един враг се уважава, само ако самия враг сам уважава себе си.Ако тия хора са уважавали поне себе си, щяха да познават правилата з

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:18 am

Blackaquarius26 септември 2012, 10:45
Аз също ще участвам.
Skype: hristiyan_vasilev
e-mail:hrist.vasilev@gmail.com

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио26 септември 2012, 12:13
Вие сте вече в списъка отгоре.Можете да се свържете с който желаете от там ,а и с мен , че да приказваме за нещата тук.

Изтриване
Отговор

Asparuh Karamanov26 септември 2012, 11:03
На тази информация и аз попаднах вчера в сайта на Кеше. Но си мисля, че идеята е не да закупим самия продукт а да можем да го правим в България и да е достъпен за всички хора.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио26 септември 2012, 12:25
Идеята е първо да го закупим, защото без да сме сведущи в детайли за техническите неща, то какво ни остава. Остава , някой друг да достигне независмо до технологиите на Кеше, сам , по свой път, и после, ако го направи , чак тогава да го сподели с българите и да се произвежда в България.Това аз не го виждам като реално, за момента, защото няма българи в момента на това техничско равнище и да могат да разберат сами кое как е.Ако има, то те ще са от калибъра на Тесла, Айнщай, Кеше- такива, с революционна мисъл.Вярно е , че има много изключително талантливи учени-българи, ето тука сложих какво е казал един такъв учен-Т. Дончев на запис.
Е, дори и те , засега не могат.А пък са сто хиляди години по акъл пред нас, останалите във форума. Технически, имам пред вид.
Г-н Караманов, мисля че е по-правилно и добре съвсем скоро да поговорим по скайпа с Вас.Веднага щом влеза там, ще Ви потърся, ама сега в момента пиша втората част на казаното от Т. Дончев, а това ми отнема време.Ето например, вчера цял ден съм седял да се услушвам като гърмян заек в слушалките, какво казва човека и да ги пиша.Видяхте колко е.Сега тъкмо пиша втората част , тя е малко.
Ще се чуем, ще поприкаваме , ще помислим.Има какво да се мисли.След като повече хора мислят в една посока, то резултат ще има със сигурност. До скоро.

Изтриване

Боботко27 септември 2012, 23:42
Мио нито един мой коментар не си пуснал, а не съм написал нищо противно на това което пишат всички. За сведение на всички има един по-стар прототип на генератора на Кеше, който работи и до ден днешен, а това са може би повече от 30 години. Също така има българин , който по негови думи с известни формули е стигнал до неизвестни резултати, които счита че са негов патент. Ако все още е жив , което се опитвам да разбера, той е човека , който може да даде каквато и да било мисъл за генератора. Имай в предвид че физическо лице закупило лиценз не може да го ползва за производство а само за собствени нужди. Съобразявайте се с патентните закони за да не се получи така че да купим дори 100 генератора и "властта" да намери начин да ни цака. И последно в импровизирано мое интервю днес на пловдивския панаир, от почти 30-на представители на различни фирми никой не беше и чул за Кеше. Дори и производителите на електромобили.

Изтриване

Мио28 септември 2012, 00:14
Боботко, до сега съм махнал от тази статия само 3-4 коментара на мръсници, които плюят по Кеше.Дори и това не бих сторил, ако не бяха писали точно тука, а в друга статия.Щях да им натрия носа както подобава, но специално тука не искам да мърсуват.Пък и горе писах точно това-като не са съгласни- в другите статии-там да кажат , не тука.Това едно.

Друго сега гледам си писал Боботко с български букви, а това е втория коментар, защото вчера на друга статия имаше един bobotko както ти го писах, на който отговорих.Може да си ти, а може и да не си ти, но искам да знаеш, че не бих си позволил лукса да не пускам коментари, освен ако имат цинизми-само тогава не.А пък нито оня коментар, в една друга статия пак за Кеше, нито тоя сега тук, са цинични.По добре си спомни къде си писал , на коя статия за Кеше, защото аз знам коя е, ама искам ти сам да се сетиш.После ми хвърляй обвинение, че не съм ти слагал коментарите.

Освен това ти и отговорих, и дори май те поканих ,да си дадеш скайпа, да поговорим на глас.Щом си толкова убеден в едно становище писмено, нека видим как е на глас- дай те чуем, защити си на глас тезата.Може да си прав, защо не.Но тенденцията е тук писаните коментари да намалеят.Ела на скайпа, какво се чудиш?Няма за кога. Ще мрем така и така всички, затова дай да намерим начин да си поживеем като хората преди туй.Демек ,да не даваме грешни пари за енергия на мафиозите, взели държавата и казали-"всяка власт е от господа , чадо"...хахахаха...Това , което казваш за тоз чичка е много интересно, как можа да измислиш, че баш на тебе ще махна коментар.Че ти си наш приятел....Затуй , с писани коментари работата става бавно....ние говорим ,мислим заедно, а това е важно.Повече очи виждат по ясно, повече уши чуват по- добре, повече мозъци мислят пош реално.

Затова, заповядай и си напиши скайпа.Ако искаш разбира се.С най добри чувства и мисли от мене сега чао.

Изтриване

Боботко02 октомври 2012, 21:23
Пиша от различни компютри и може би затова да се е наложило да пиша на латиница. Скайпа ми е umoren_ . Няма да се сетя къде съм писал , съжалявам. Но ако ми припомниш думите ще се сетя. Пиша на момента във връзка с това което прочета. А не съм си дал скайпа защото не съм винаги на линия. Много рядко. Но сега ще се постарая да си го инсталирам на телефона. Споменах че вече има идея подобна на тази тук. Доста се постарахме да проучим въпроса и ,мога да кажа че не е никак просто хем агнето цяло хем вълкът сит. Съвсем сериозно казвам че ако не се започне с търсене на юрист,и като начало а не с търсене на инженери ще бъде голяма грешка. Тук има и тема за химическите следи. Няма обаче една друга. Никой не следи за ТАКТИКАТА на американската армия. Допреди една година тактиката на американската армия беше война на малки бойни единици, добре въоръжени и добре екипирани. Защо. Защото според техните стратези една армия да речем локализирана някъде, е много по-лесна цел за съвременните оръжия и ракети. Може да бъде унищожена за минути. Обаче от една година американците тренират друг вид тактика. Точно на глобално нападение със сухопътни войски. Пиша това защото ако е вярно твърдението на Кеше че може да ползва системи със анти гравитация за защита на въздушната територията на Иран, променената тактика на САЩ вече добива смисъл. А това означава че технологията като цяло НЯМА КАК ДА НИ БЪДЕ ДАДЕНА ЕЙ ТАКА. За целта трябва да застане нещо с представителна цел от една страна и от друга фондацията или каквото и да било на Кеше. Точно в момента нямам време за задълбочено проучване на всичко, но мога да кажа че генератор на енергия - да, да кажем може би и студен синтез - ок, обаче повече няма да дадат.

Изтриване
Отговор

ALCYONE26 септември 2012, 12:03
Да идеята е да направим този продукт достъпен за хората в България. Но от всичката информация, която съм събрала до сега от различните сайтове и коментари на чужди езици стигам до следният извод: Ние нямаме достъп до цялата информация в момента, защото Кеше не я пуска свободно в интернет. Срещите от 6 и 21 септември са протекли при затворени врати, ние не знаем какво е говорил с представителите на държавите, не знаем какво е демонстрирал, не знаем какво се е разбрал с тях, до нас сега стигат само откъслечни части информация. Факт е само едно, че има заявки за тези генератори вече и срещите с Кеше събират все повече хора. Информацията на Una е вярна, така е за сега 5000 евро да един генератор, но аз прочетох и други неща, Кеше е казал, че ако започне масово производство на тези генератори цената ще падне до 200 евро за един. От моите наблюдения върху развитието на нещата разбирам, че Кеше промена често решенията си в зависимост от обстоятелствата.И това е правилното. Но пак повтарям това е само част от информацията, не знаем дали не се е разбрал с представителите на държавите които са се срещнали с него и дали не смята да им отстъпи патента за да си произвеждат сами генераторите.
За това, трябва да изпратих там хора на място да говорят с Кеше на някоя от срещите, които той организира и да знаем със сигурност какви са нещата. И за това смятаме да говорим по Скайп.

ОтговорИзтриване

Анонимен26 септември 2012, 15:25
Най-новото интервю с Кеше - от 24.09.2012
http://www.oneradionetwork.com/environment/mehran-keshe-the-future-is-now-with-unlimited-clean-and-safe-energy-how-are-governments-responding-september-24-2012/

ОтговорИзтриване

Мио26 септември 2012, 17:38
Анонимен, благодаря за споделеният линк.ТОВА Е ИНТЕРВЮ, КОЕТО Е ПОСТАВИЛ САМИЯ УЧЕН МЕХРАН КЕШЕ ПРЕДИ ДВА ДНИ ЛИЧНО Е ПОСТВАЛ ВЪВ ФОРУМА НА ФОНДАЦИЯТА.ТОВА Е АУДИО ЗАПИС И МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ ДА ГО ЗНАЕМ.ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
НЯКОЙ , КОЙТО ИСКА ТОВА ДА СТАНЕ И ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ ИЛИ ПЪК НЕГОВ ЧОВЕК , ГОВОРЕЩ МНОГО ДОБРЕ ТОЗИ ЕЗИК, ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН И В ЕФИР, ОНЛАЙН ДИРЕКТНО И ГЛЕДАЙКИ КЛИПА ДА МИ ГО ПРЕВЕЖДА ДУМА ПО ДУМА.ТОВА ДА Е НА СКАЙП.И В СЪЩИЯ МОМЕНТ ЩЕ ГО СЛУШАМ И ЗАПИСВАМ НА ТЕКСТ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ТУК КАКВОТО СЪМ ЗАПИСАЛ. ТАКА ЧЕ НЕКА ВСИЧКИ СЕ РАЗШЕТАМЕ.ОТ МЕНЕ -ТОВА, КАТО НЕ ЗНАМ АНГЛИЙСКИ, ПЪК МОГА ДА ПИША. тАКА ОНЯ ,КОЙТО ПРЕВЕЖДА ЩЕ Е НЕОБРЕМЕНЕН С ДРУГО.ПО -ЛЕСНО Е И ПО-БЪРЗО.
Пиша с по-едри букви, понеже искам това да стане и да му дам по-голяма тежест, затуй.Всяка нова информация от Кеше е важна ,ако оскаме да си опечем и ние добре работата и да не направим някой сакатлък, както става почти винаги ,когато на едно място са събрани много хора.

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен28 септември 2012, 13:59
намери ме на fornicationbg - Gancho Georgiev по принцип съм нон стоп инвисибъл , но съм около компа такаче пиши аз ще отговоря.мисля че мога да преведа интервюто с Кеше

Изтриване
Отговор

Анонимен27 септември 2012, 10:33
А какво стана с идеята за Тома Томов и Георги Котев. Някой свърза ли се с тях?- Снежи
Мио, ако можеш направи така, че да си изписваме имената,който иска, а не да избираме анонимен.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио27 септември 2012, 12:14
Здрасти Снежи, аз не мога да направя така, че да има опция , която да ти каже-ей тука сега,Снежи, е мястото да си напишеш името.Аз не мога, но ти лично можеш!Ей така:
Отваряш гугъл и си правиш една регистрация там, т.е. създаваш си профил в Гугъл и на този профил му даваш ник-Снежи.После тук ,когато напишеш коментар ти излиза опция вече тогава , освен анонимен да можеш да си вкараш и профила от гугъл и автоматично той излиза, а пък той нали ще му е името Снежи.И после тука излиза твойто име на коментара.Проста работа е, пробвай.

Друго да ти кажа.Реално за сега сме само хората от списъка горе , който съм поставил в статията, да се интересуваме от случващото се около Кеше.Затуй тенденцията е да намаляват все повече и повече коментарите ,тия тук.Защото обсъждаме вече директно на скайп, по 3-4 човека на един път разговаряме.Та ти, ако искаш, ела да се включиш, пиши си скайпа и ще чуеш какво смятат хората, какво се прави.А те уверявам, че въпроса се движи.Но нямат време хората, да пишат, всеки си има достатъчно работа и сам.Срещаме се там, говорим и разбираме кое накъде и какво да правим, разбираме се на кратко.После-всеки по пътя си.Та ела там, защо не?

Въпроса с Георги Котев-чакаме отговор от него, а с Тома Томов-човека, дето го предложи ,не се е обадил още да каже до къде стигна-свърза ли се, с него, не се ли...чакаме го.А в това време ние обмисляме и други аспекти по основния въпрос. това е сега .

Изтриване

Снежи27 септември 2012, 20:16
Това е skype ми: madam_dch Ако мога с нещо ще помогна. Снежи

Изтриване

Снежи27 септември 2012, 20:19
Това е skype ми: madam_dch Обикновенно вечер ще съм на линия.

Изтриване
Отговор

nikolai atanasov27 септември 2012, 12:15
Към анонимен 27 септември 2012, 10:33
Здравей-аз изпратих на Георги Котев съобщение и всички тук очакваме да се включи.Аз лично мисля ,че това е много честен и много кадърен човек и се надявам ако реши че иска да се включи в това ни начинание да даде координати или да избере някой от горните скайпове.Благодаря на всички и моля разпространявайте информацията за Кеше,защото всички следим новини и медий ,а те пък стриктно спазват указа на на Обама.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио27 септември 2012, 12:35
Много добре Ники, ако се включи човека , ще е много добре, защото е наистина такъв ,както каза, а е и голяма научна глава-също.Но може и да не иска.Нали се е насърбал на врялата супа от мизирни червеи в политико-научните среди в България.Отде може да е сигурен човека, че сега тука, сред нас няма уши и очи на същите ония, скрити под измислено име, ник или псевдоним?...

Той знае , че пипалата на мафията са много, много дълги!Затова ние не бива да се сърдим, ако не се включи.Може и да е прав за себе си, нали тъй?!Като гърмян заек, той знае как да се пази.
Според мен, дори и да не се появи Георги Котев, то за нас самите е достатъчен дори и факта, че пазим в ума и сърцата си една добра мисъл, една добра дума за него.А това е най-важното. Наистина нашата обща мисъл, нашето общо добро чувство към човек, дръзнал да се изправи и да извика правдата за фактите на висок глас е най- важното.То е основно, пък и какво друго можем да му кажем, ако го няма-очевидно нищо.

Обаче това, което ние мислим и усещаме спрямо тоя човек, ще го намери някъде в пространството, ще стигне до него по някъкъв начин през ефира.Така, че той ще го усети, защото има сърце.А каквото излезе от сърцето, отива само и единсвтвено в сърцето.Така, че ти Ники, си свърши работата идеално, нашата обща работа.Друго не е необходимо.Ако дойде този учен да се обади ще е за нас само горница, печалба.Ако не дойде-не губим нищо, защото сме сторили най-доброто от нас си.

Изтриване

compere27 септември 2012, 16:12
Моето мнение, че си АБСОЛЮТНО ТОЧЕН Мио.
Не се появявам в Skype, защото не съм в състояние да издържа на Вашата динамика.

Изтриване
Отговор

Asparuh Karamanov27 септември 2012, 20:19
Ъ?

ОтговорИзтриване

Danny28 септември 2012, 00:43
Здравейте, аз изпартих имейл до СБЖ, с молба да ми изпратят имейла на Тома Томов.Изпратих го в петък вечерта. не очаквах отговор през уикенда, но си мислех,че от понеделник все някой ще ми отговори или ще ми тегли майната. Но до момента нямам никаква вест от тях. Мио беше писал, че ако се закучат нещата, ще се опита да помогне да го открием. Освен това сега се сещам, че ако има хора от форума, които са в България и гледат новата Панорама на Кеворкян, да проследят рубриката на Тома Томов и Дмитрий Иванов, дали няма имейли и телефони за контакт в с тях, в края на рубриката или предаването. За това се сещам, междувременно ако някой ми пише от СБЖ ще кажа веднага.

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен28 септември 2012, 14:32
Според мен СБЖ няма да направи нищо по въпроса защото медиите в България са изключително промити а подобни данни и факти са в разрез с устава им.Трябва да спрем да се чудим как някой да ни води битките и да започнем сами да го правим!

Изтриване
Отговор

Анонимен28 септември 2012, 13:49
Бих искал да добавите моя скайп в листата,моля.
благодаря предварително
fornicationbg - Gancho Georgiev

Английския език го владея доста задоволително макари да съм самоук и не съм го изучавал от училище.Като доказателство мога да изложа факта че съм работил на места където има само чужденци и се говори само на английски език и не съм имал клиенти с които да не съм се разбрал.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио28 септември 2012, 14:44
Идеално.С теб ще свършим работата.Почваме веднага когато имаш време. Ще поговорим ин ще уредим работата.Всеки да взима пример от теб.

Изтриване
Отговор

nikolai atanasov28 септември 2012, 13:59
Здравейте
Защото виждам,че всички се опитваме да осведомим или да привлечем внимание на медия или компетентен човек.Та да споделя и аз ,че тази сутрин писах емайл до ДАРИК-радио,мисля,че и там има свестни хора....остава да очакваме включване тук или на скайп. Но всички медии са заели позицията на Умрялата лисица.Търсих в нета подходящ линк за тази приказка,но не очаквах да има толкова много варианти и се отказах-можете сами да си изберете.
Благодаря на всички които полагат усилия независимо от начина по който го правят и от каква позиция.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио28 септември 2012, 14:50
Защо казваш позиция? Та това не е позиция, а естествено дередже- умрели лисици са, сигурно знаеш как миришат дупките им в горите....хехехехе...винаги еднакво.На мен ми мириват на развалени запъртъци, защото от изпражненията им се отделя сероводор постоянно с голяма концетрация на единица обем въздух.

Та медиите са си едни запъръци-стойте далече, че ако доближите, миришат както, кога се строши един запъртък...хахахаха...

Изтриване
Отговор

Миоджералвомбо28 септември 2012, 23:12
Ето отговора, който получих току що от ядрения физик Георги Котев във фейсбук:

"Г-н Мильовски! Благодаря за доверието и за поканат! Вчера един друг господин ми отправи аналогична молба, но аз любезно му отказах. Причината за това е повече от тривиална. Темата която ми предлагате да следя и коментирам е прекалено широка и дълбока, за да се подхожда към нея повърхностно и да се дават оценки и мнения, просто ей така. В същото време аз самият се занимавам с тема (престъпната ядрена индустрия), която сама по себе си е не по-малко широка и дълбока и отнема практиески цялото ми време в продължение на вече близо 5 години. Не би било честно спрямо мен самият, както и спрямо хората, които следят и подкрепят усилията ми изведнъж да прекратя досегашните си занимания и да се впусна в нова тема. Да, признавам, че това което казва иранския колега е повече от интересно и заслужаващо внимание и проверка. Но за мен сега не е подходящо да го правя. Не бих искал никого да залъгвам и да давам напразни обещания. Ако някой ден реша че съм приключил с досегашната си антиядрена дейност бих обърнал внимание и на тази тема, с голямо удоволствие, но не и сега. Интуитивно вярвам, че в приказките на иранеца има нещо вярно, защото историята говори, ае до подобни изводи е стигал и сръбския учен Никола Тесла, но той нарочно е отнесъл знанията си в гроба.Навярно е решил. че човечеството не е готово да използва правомерно тези открития. Още веднъж благодаря и пожелавам успех в благородното начинание!"

Въпреки отрицателния отговор, който определено е напълно правилен здравословно за него, изказвам благодарност че иобщо човека ни отговори, при това достатъчно любезно.

Търсим сега други учени, за директна консултация.Мисля аз, мислете и вие, уважаеми съидейници.

ОтговорИзтриване

ALCYONE29 септември 2012, 02:35
Преведох един коментар на човек, който е бил на срещата на 21. 09. 2012 г.
Ето оригиналният текст:

Last Friday 21.09.2012 I was in the Keshe Foundation Center in Belgium for the teaching by Mister Keshe and Prof. Meyl. In the weeks before I have informed me as much as possible about Nikola Tesla, the great inventor.
I enjoyed a really interesting day at the Keshe Foundation Center. People from 22 countries were present even from Australia, South-America...
The lecture and demonstration by Prof. Konstantin Meyl was about scalar (electric) waves. He has reproduced some of Tesla's inventions.
That Tesla was a genius is as clear as water. What I miss a little bit in the lecture of Prof. Meyl, is the importance of what Tesla called 'the environment'. I think that Tesla was able a century ago to extract energy from the environment and send/deliver it to receivers.
Mr. Dirk Laureyssens explained the teaching modalities of the Foundation.
Mr. Keshe announced great, big news. I look forward to December.
In the teaching by Mr. Keshe I was most impressed by the fundamental principle of the twinity and the possibilities in it.
In my opinion, there is a big difference between Tesla and Keshe. But both are are genius inventors. As Mr. Keshe said : building new knowledge on older knowledge. The future is bright, for sure!
Thanks to the Keshe Foundation for such a beautiful and interesting experience. Also the audience was great.

Greetings,
Jo

Миналият петък 21. 09. 2012 г. бях в Центъра на фондация Кеше в Белгия за представянето, което бе направено от Мистър Kesше и проф. Meyl. Седмица преди това ме бяха информирали относно великия изобретател Никола Тесла,.
Прекарах един наистина интересен ден в Центъра на фондация Кеше. Имаше хора от 22 държави, присъстваха дори представители на Австралия и Южна Америка ...
Професор Константин Meyl проведе лекция и направи демонстрация на скаларни (електрически) вълни. Той възпроизведе някои от изобретенията на Тесла.
Че Тесла е бил гений е толкова ясно, като бистра вода. Което не ми стана много ясно в лекция на проф. Meyl е значението на това, което Тесла нарича "околната среда". Мисля, че Teсла преди един век е бил в състояние да извлече енергия от околната среда и да я изпрати на приемници.
Г-н Dirk Laureyssens обясни начините на преподаване на Фондацията.
Г-н Keshe обяви една страхотно, голяма новина. Очаквам с нетърпение да дойде декември.
Показаното от г –н Кеше ме впечатли силно от основния принцип на twinity (виртуален свят) и възможностите в нея.
По мое мнение, има голяма разлика между Тесла и Keshe. Но и двамата са гениални изобретатели. Както Г-н Keше каза: изграждаме нови знания от по-старите знания. Бъдещето е светло, със сигурност!
Благодарение на Keше фондация за това красиво и интересно преживяване. Публиката също беше страхотна.

източник:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2593&start=30

ОтговорИзтриване

Миоджералвомбо29 септември 2012, 03:19
Поздравявам хората с малко старинна поезия-ей така, за разнообразие на ежедневието, понеже не само тази тема е напрегната, но може би и хората, участващи в нея горят, горят...аха-аха, да се отвори парашута ни.Ами, ако не се отвори-колко метра остават до приземяването?...Не намаляват ли твърде бързо?...Ами, ако сме скочили вместо с парашут, с най-обикновенна раница, пълна с дренки...хехехехе...малко черен хумор за освежаване.Ето стиховете:

До свойта цел, за да доплува
човекът просто е двуяк-
на враг-приятел се престува,
приятел се мени на враг.

Тоз, който няма капка страх
и не разчита на успех,
и като камила който крачи-
е винаги благословен.

И нека в нашите дела да има твърдина,
но отначало да сме с мекост нежна,
тъй царят на дърветата политнал настрана,
отсечен, след молитвата прилежна.

"Защо са ми усилия?Туй никак не е трудно.
Внимателен да съм?..."-така без ум и срам
нерядко някой разсъждава мудно
и приближава до бедите глух и ням.

Когато всичко в теб загива
и си отива твоят ден,
от своя враг да чакаш може
спасението изумен.

Където слънце не пече,
където вятър не минава,
прониква винаги умът
на този, що го притежава.

Тоз, който себе си не знае
и не познава своя враг,
подобно пеперуда в огън
ще изгори като глупак.

Лъжата считаме за правда,
а истините за лъжи,
така е тоя свят устроен
и ти затъй се погрижи.

Няма полза от ума, когато
целия от страх е обладан.
За какво е на слепеца лампа,
сложена във неговата длан?

За да постигнеш свойта цел,
дела са нужни -не мечти.
Лъвът щом спи, в устата сънна
газелата не ще влети.

Усилие, където има
където няма празнота.
Умът, където значи смелост-
ще се постигне там целта.

Пред боя не започвай нищо-
на мъдростта туй знак е пръв.
А щом започнеш, довърши го-
туй пък е втория такъв.

ОтговорИзтриване

Asparuh Karamanov29 септември 2012, 23:26
Оказва се, че има доста сънародници които пишат във форума на Кеше -
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=11&t=2611

ОтговорИзтриване

М. Комитова30 септември 2012, 09:35
Приветствувам инициативата и се радвам, че броят на младите и събудилите се "стари" хора все повече нараства. Човечеството се "събужда". Какво по-хубаво от това! Но темповете трябва да се ускорят!
Включвам се, с цялото си сърце, за реализация на идеята на Кеше в България, за доброто на всички.
Skype margoto46081
Email marnikom@yahoo.de

ОтговорИзтриване

Анонимен30 септември 2012, 10:33
Имате подкрепата ми.
Skype: atanas.veselinov1
e-mail:atanas_veselinov@abv.bg

ОтговорИзтриване

Анонимен30 септември 2012, 15:08
Здравейте!Аз съм пенсионираната химичка, която писа на 20.09. в 11:01ч. За пръв път, за технологията на проф.Кеше чух по телевизия "Скат", в предаването "10-та степен по Рихтер", водено от Валентин Фъртунов. Той права впечатление на мислещ човек, отворен за нови неща.Телевизия "Скат" е медия, която гледат доста хора и с която човек по-лесно може да се свърже. Някой писа, за връзка с радио "Дарик". Мисля, че е добре, ако има специалист, който принципно да обясни идеите на Кеше, така както са преведени от Т.Дончев, в едно телевизионно предаване. Може да се помисли и за кратко платено съообщение в някой ежедневник. Ако някой го направи, готова съм да му изпратя лично до 20 лв. Дано съм полезна. Успех!

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио30 септември 2012, 15:59
Г-жо, идеята Ви е великолепна.Веднага искам да кажа, че събирането евентуално на пари за евентуалния компетентен учен е последната работа и тя е и най-лесната.Но най-важното е изобщо да се намери български учен, който на ясен български език да обясни на хората по телевизията в резюме, в популярен стил на словото, какви са технологиите, видени през неговия поглед.Това е най-най-важното-кой да е човека.До момента има само един такъв кадърен, който аз съм видял- инж.Тодор Дончев.

Може би има и други, но от тях надали някой въобще се е опитал да ги разясни на който и да било от широката маса.Може би, ако има такива учени от ранга на инж.Дончев, то те да си обменят информация помежду тях си и на съответната специфична научна терминология, която хората не разбират в дълбочина.Значи-човека, кой да е, е първия проблем.

Второто нещо-дори и да има телевизия, която да се съгласи да излъчи такова интервю, но не локуместо, както е досега-общи приказки и добри пожелания и най-важното вдъхване на надежди, как ще се гарантира след това физическата сигурност на самия учен?!...

Знаете с какви елементи е пълна България!Разбирате, че тъмния балкански субект, влюбен в собствената си алчност, като разбере накъде бие учения, дали от страх за собственото си паразитиращо бъдеще, няма да посегне на живота на учен от такъв калибър?

Помислете, моля, за това и ако искате напишете тука, какво мислите, как да бъде гарантирана неговата сигурност на 100% след едно подобно разяснение?

Може би на видео, заснето предварително със закрито лице? Или как? Това е другото, което искам да обмислим.Знаете, че едно е да се говорят добри пожелания, надежди и съвсем друго е когато учен излезе и говори конкретно-какво е в действителност теорията, какво става на практика.И знаете добре, че за търтеите също работят учени и то не прости, а от същия калибър!

И ако всичко до тук се догоди, т.е.намери се физик и се съгласи, намери се сигурност за него и после и телевизия, която да излъчи неговите думи и него , то хонорара какъв да е-за това не се безпокойте.За едно интервю и аз имам парите да платя, дори.

А ако се съберат от хората-вие мислите ли, че добър човек със необходимите знания да обясни на народа-ще е и с неприемлив хонорар? Това е невъзможно.Хонорара ще е подходящ и такъв че човека да е доволен, но преди всичко не хонорара ще е неговата цел.

Учени от висок калибър имат и приходи , поне колкото да живеят, но те никога не са алчни и знаят основните принципи, на които е изградено човечеството.Затова за парите не се кахърете, те са най-лесната работа.В заключение ще Ви кажа следния стих:

Ни мъдростта е някаква защита,
ни целия с блага изпълнен кър.
Мъдрецът само този дар почита,
за ближния му , който е добър.

Изтриване

Снежи01 октомври 2012, 12:05
Аз мисля, че в България има къдърни учени, но ги е страх и им е забранено да говорят за такива неща. Последствията им са ясни. За това ако може да се обърнем не към български, а към чужд учен, който няма да пострада след едно такова интервю. Вярвам, че и там има кадърни и умни хора, освен Кеше. Дано ръката на мафията не е толкова дълга, че да стигне чак до чужбина.

Изтриване

Анонимен02 октомври 2012, 22:29
Мио,аз предлагах 20 лв, не за хонорар на специалист, а за еднократно платено каре с няколко думи в четен ежедневник, където да се споменава поне името на проф.Кеше и фондацията, което да заинтригува някои читатели. Както и да е. Можем по някакъв начин да рекламираме блога не само в мрежата, ами да речем да разлепим обикновени флаери в родните си места. Е, няма да "изкупуваме всякакви земи" или да "ремонтираме покриви изгодно", просто ще пишем "Виж "blogzaserioznihora", за да промениш живота си". Надявам се да не ни предават на инквизицията за такава безобидна дейност, която изисква само малко енергия. В моя град има университети, механо-и електротехникум и много умни млади хора, които биха бързо осъзнали публикуваното тук. Това, обаче трябва Вие да го одобрите и разрешите. Много жалко, че се налага да действаме по този начин, за да подкрепим и разпространим идеята, за такова епохално откритие. Успех!

Изтриване

Мио03 октомври 2012, 16:50
Е, щом намираш за правилно това , която си намислила-то прави го.Питах съекипниците и те нямат на против нищо.На мене ми е все едно, кой ще чете блога или колко хора ще го знаят.Щом сам съм доволен ,независимо от читателите-кои са и що са, това е напълно достатъчно.
Действай съобразно твоята нагласа и решение.Ние те подкрепяме за тях.

Изтриване
Отговор

Анонимен02 октомври 2012, 08:09
С мен никой не се е свързал от както си дадох е-майла на мио,моля добавете ме към групата за дискусии.
fornicationbg - Gancho Georgiev

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио02 октомври 2012, 11:17
"Анонимен28 септември 2012, 13:59
намери ме на fornicationbg - Gancho Georgiev по принцип съм нон стоп инвисибъл , но съм около компа такаче пиши аз ще отговоря.мисля че мога да преведа интервюто с Кеше"


"Бих искал да добавите моя скайп в листата,моля.
благодаря предварително
fornicationbg - Gancho Georgiev

Английския език го владея доста задоволително макари да съм самоук и не съм го изучавал от училище.Като доказателство мога да изложа факта че съм работил на места където има само чужденци и се говори само на английски език и не съм имал клиенти с които да не съм се разбрал."

Здравей Ганчо.Тия горните коментари си ги писал ти на 28.09.2012. Веднага съм ти поставил на списъка скайпа още в същия момент тогава.Можеш да погледнеш и ще видиш ,че си под номер 20.Твърдението ,че никой не е говорил с теб е невярно.Аз говорих с теб, а другите хора ти трябва да ги потърсиш и да вземеш инициативата в свои ръце.Аз съм говорил почти с всички, остават ми само няколко, с които все още не съм се срещнал.Както се казва:"Ако Планината не иска да отиде при Мохамед, тогава Мохамед ще трябва да иде до Планината".
Ти имаш ли написан текст-превод на някое видео до сега?Нещо превел ли си досега от фондация Кеше?ако си превел, щом влеза в скайп , ще ми го пратиш и ще го поставим блога веднага.Ако пък не си превел, но имаш такова желание, както си споменал в предните си коментари, тогава ще ми кажеш даден текст или видео в превод нам мен директно и аз ще го запиша и поставя веднага в блога.Бъди в готовност по тоя въпрос, в случай , че наистина искаш да се включиш със знанията си по английски език.А ако искаш , може и сам да си избереш някоя статияи сам да я преведеш, като веднага ще се покаже след това тук.

Изтриване
Отговор

Мио03 октомври 2012, 22:28
НА ВНИМАНИЕТО НА СЪФОРУМЦИТЕ:Тъй като получих от г-н Тодор Дончев собствената му редакция на разказа си, смених стария текст с обясненията за същността на технологиите на М.Кеше, с новия редактиран.

ОтговорИзтриване

Анонимен04 октомври 2012, 09:22
Здравейте,казвам се Стефан Радков и искам с нещо да помогна.От години следя нещата свързани със енергията на нулевата точка.Знам сърбите как се гордеят с Никола Тесла,виждал съм паметника му в Зайчар, а и знам как мразят американците.Информацията за тези тези сайтове непрекъснато пращам на мои бивши ученици и са на стената ми във ФЕУЙСБУКА а приятели са ми много млади хора.
Между впрочем аз съм художник и преподавател ,а голяма част от учениците ми са студенти,макар архитектура и дизайн,но има много отворени на тези теми млади хора.Някои от тях участваха активно срещу разработването на шистовият газ у нас, и са в движението Цайтгайст.Ако ви трябва скайпа ще го побликувам.Когато се събират пари да изпратим хора на среща с Кеше ще участвам с колкото мога но с ясното съзнание да помогна срещу тъмните сили и за благото на всички нормални хора.

ОтговорИзтриване

Мио05 октомври 2012, 01:23
НА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ФОРУМА ТУК

Уважаеми съфорумци, сега съм сложил като публикация едно писмо, което предлагам да бъде изратено лично до г-н М.Т.Кеше.Моля, прочетете го и който има мнение, нека го напише.Помолих един приятел на този блог да ми помогне за написването.

ОтговорИзтриване

Gineff05 октомври 2012, 11:14
Защо не виждам писмото? Smile

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио05 октомври 2012, 11:19
Защото е публикация като всички останали, не е тук.Погледни в началото на блога.

Изтриване
Отговор

IGOR05 октомври 2012, 23:45
Казвам се Радослав Николов и както всички вие искам и аз да се присъединя към форума. Скайпа ми е fena7vd и ще се радвам да помогна с каквото мога.

ОтговорИзтриване

Анонимен05 октомври 2012, 23:57
здравейте,
казвам се Петър Георгиев.
Готов съм да помогна с каквото е нужно, стига да ми кажете как да се свържа с вас.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио06 октомври 2012, 12:03
Погледнете най-накрая на самата статия.Там има един списък съ скайповете на хората, които искат да разговарят един с друг по темата.Ако си напишете вашия скайп тук-ще го поставим също на списъка.Разговорите се осъществяват в директна конферентна връзка от по няколко човека-коита са на линия в един и същи момент и които имат възможност на момента.

Изтриване
Отговор

ALCYONE06 октомври 2012, 03:04
http://www.iconicon.it/blog/2012/10/intervista-esclusiva-mehran-t-keshe-il-video/

Това е последното интервю и видео с Кеше.

ОтговорИзтриване

Анонимен06 октомври 2012, 09:19
Благодаря на ALCYONE за тази информация.Доколкото разбрах интервюто е дело на италианци.Заслугата е на група ентусиасти като нас.Иначе казано мисията е възможна.И тяхното правителство като и нашето имитира дълбока летаргия,но камбаната е ударена.Може би темата Кеше в Италия е по-застъпена и все пак подем се наблюдава по цялата планета.Споменато беше,че промени се очакват и в ООН във връзка с игнорирането на Кеше технологиите."Лэд тронулся господа присяжние заседатели"-както казваше Остап Бендер. Александър agaff1

ОтговорИзтриване

Мио06 октомври 2012, 13:17
НА ВНИМАНИЕТО НА УВАЖАЕМИТЕ СЪФОРУМЦИ:

ТЕЗИ, КОЙТО СМЯТАХА, ЧЕ МЕДИИТЕ И ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗПОСТРАНИТЕЛИ НА ИНФОРМАЦИЯТА ОКОЛО ФОНДАЦИЯ КЕШЕ , НА ТЯХ ЩЕ ИМ КАЖА , ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МЕДИИ НАИСТИНА ГО ПРАВЯТ... С НЯКОИ "ЛЕКИ ПОПРАВКИ", КОИТО ОБРЪЩАТ СМИСЪЛА НА ИДЕЯТА И НА САМИТЕ ДУМИ НА УЧЕНИЯ.ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ФИЛМ:"КАЗУСА КЕШЕ", ИЗЛЪЧЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ" Е МАНИПУЛИРАНО ПРЕДНАМЕРЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ, ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ВМЕНИ ОПРЕДЕЛЕНО СТАНОВИЩЕ У НЕЗНАЕЩИТЕ ХОРА-Т.Е. ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ. НА ТОЗИ ЛИНК МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ФИЛМА:

https://www.youtube.com/watch?v=syctA-0U7g4&feature=related

ТАКА Е РЕЖИСИРАН, ЧЕ НА МОМЕНТИ ЗВУКА СЕ ЗАГЛУШАВА И "ПРЕВОДАЧА В ЕФИР" СЪОБЩАВА ДУМИ, КОЙТО ИЗОБЩО НЕ СЕ КАЗВАТ В МОМЕНТА ОТ УЧЕНИЯ. ПРОСЛЕДЕТЕ, НАПРИМЕР, СЛЕД 8-МА МИНУТА, ТАМ КЪДЕТО М КЕШЕ ПРАВИ ДЕМОНСТРАЦИИ В ЗАЛАТА.ТАМ ДУМИТЕ НА ДИКТОРА НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КАЗВАНОТО ОТ УЧЕНИЯ.

ОСВЕН ТОВА СА ПОКАНЕНИ "КОМЕНТАТОРИ", КОИТО ДА" ОБЯСНЯТ" НА ХОРАТА КОЕ КАК СЕДИ, ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПИШАТ ЗА ТОРБААКЪЛИИ. В ДЕСТВИТЕЛНОСТ ТЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ В МОМЕНТА, СЪЩИЯ КОЙТО Е "МНОГО ЗАИНТЕРЕСУВАН" ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ, НО СЕ "ПРЕПЪНА" ДА ПРАТИ ПОСЛАНИКА СИ НА СРЕЩАТА НА 21.09.

НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ, КАКТО И ОНИЯ ДВАМА БАЛАМУРНИЦИ, ЗАЩОТО АКО ГИ ЗАХВАНА ДА ГИ ГЪРЧА КАКТО ИМ СЕ ПОЛАГА СЛОВЕСТНО-ОТИДЕ ДЕНЯ, А ПЪК ИМАМ РАБОТА ДА СИ ВЪРША...

ОБАЧ,Е ИМАМ ЕДНА ДОБРА НОВИНА ЗА ХОРАТА ОТ ФОРУМА ТУКА.ПРЕДИ ТЪРСЕХ ПРЕВОДАЧИ ОТ АНГЛИЙСКИ ДА МИ ДИКТУВАТ КАКВО ГОВОРИ УЧЕНИЯ.ОКАЗА СЕ, ЧЕ НИКОЙ ОТ МЕРАКЛИИТЕ И ОБЕЩАВАЩИТЕ ДА ПОТЪРСЯТ ТАКЪВ ЧОВЕК ДОСЕГА НЕ МОГАТ ДА СВЪРШАТ ТОВА, А ОНИЯ , КОИТО МОГАТ ДА ПРЕВЕДАТ ГО ПРАВЯТ МНОГО БАВНО И РАБОТАТА НЕ СТАВА.ОБАЧЕ АЗ МУ НАМЕРИХ ЦАКАТА НА ТОЯ ПРОБЛЕМ.ВЕЧЕ ИМАМ 5 МАЛКИ И 2 ГОЛЕМИ ФИЛМА -ИНТЕРВЮТА С УЧЕНИЯ С ПРЕВОД-СУБТИТРИ НА ИСПАНСКИ. ТОВА ВЪРШИ ПРЕВЪЗХОДНА РАБОТА И АЗ ЩЕ ГИ ПРЕВЕДА ,КАТО ПОЛОЖА МАЛКО УСИЛИЯ ЗА ЦЕЛТА.СКОРО ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ЕДНО КЪМ ЕДНО.И НЕ КАКТО ПАПАГАЛИТЕ ДА ДЪВЧАТ ГЛУПОСТИТЕ СИ ПО "СКАТ" И ДРУГАДЕ И ДА БИСТРЯТ С КУХ МОЗЪК КАКВО ПРАВЕЛ КЕШЕ, АМИ ДИРЕКТНО ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ КАКВО КАЗВА.И ТОВА ЩЕ Е ТАКА, ЗАЩОТО ПРЕВОДИТЕ ОТ АНГЛИЙСКИ НА ИСПАНСКИ СА ПРАВЕНИ ОТ ХОРА , ОТ СТРАНИ , КОИТО СА ПРАТИЛИ СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 21.09.-ИСПАНОГОВОРЯЩИ СТРАНИ.ТАКА ЧЕ ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН И НИКОЙ ДА НЕ БЕРЕ КАХЪР ЗА НАПРЕД.АЗ ЩЕ ПРЕВЕДА ВСИЧКО.

ЕДИН СЪВЕТ КЪМ ТУКАШНИТЕ ПРИЯТЕЛИ:ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ, КОГАТО ВИ ПОДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ РАЗНИ "ВИДНИ" ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАУКАТА, ПОЛИТИКАТА И ДРУГИТЕ "УМНИЦИ" В БЪЛГАРИЯ! ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ ПЪРВО В ДЖОБА -ОТ КАКВО СЕ ХРАНЯТ, НА ЧИЯ ХРАНИЛКА СА, КАКЪВ ИМ Е ЧАСТНИЯ ЖИВОТ И СЛЕДОВАТЕЛНО ЧИЙ ИНТЕРЕС ЗАЩИТАВАТ-ДАЛИ ТОЯ НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ТОЯ НА ОБИКНОВЕНИЯ МИЗЕРСТАВАЩ БЪЛГАРИН.ОСОБЕНО КАТО СТАВА ДУМА ЗА КЕШЕ!

ГЛЕДАЙТЕ ХОРАТА ПЪРВО НА СЪРЦЕ И ПОСЛЕ НА ЛИЦЕ!


ОтговорИзтриване

Анонимен06 октомври 2012, 15:25
Мио, ако имаш нужда от помощ за превода от испански, аз съм на лице и на сърце...
Una

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Превод на 45 минутното интервю на Стерлинг Алън от срещата на 21 септември

Писане  Martinyz on Чет Окт 11, 2012 11:11 am

Аз и една учтива дама го преведохме,всички които се интересуват могат да го гледат на долния линк в Ю-туб.
Keshe and K. Meyl 21.09.2012 Български субтитри

Martinyz

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  ALCYONE on Чет Окт 11, 2012 9:20 pm

Благодарим за субтитрите. Видеото сме го качили в раздела за видео и аудио материали.
Ето тук: http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net/t18-topic

Препоръчваме ви да качвате преведените клипове освен в youtube, и в други канали например vimeo.com
В youtube много от клиповете на Кеше са изтрити.Доста често са имаме блокирани и качени от нас клипове и видеоматериали. За това е добре, винаги, когато превеждате някой филм, да го качвате на няколко различни места.

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Boyadzhiev on Пет Окт 12, 2012 10:44 pm

Здравейте,
Казвам се Александър Бояджиев и искам и аз да се присъединя към форума. Скайпа ми е bate_sash74 и ще се радвам да помогна с каквото мога.

Boyadzhiev

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 12.10.2012

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  ALCYONE on Пет Окт 12, 2012 11:58 pm

Boyadzhiev написа:Здравейте,
Казвам се Александър Бояджиев и искам и аз да се присъединя към форума. Скайпа ми е bate_sash74 и ще се радвам да помогна с каквото мога.

Здравейте и добре дошъл господин Бояджиев flower Добавих скайпа ви в списъка.

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Технология

Писане  Ludmil on Нед Дек 09, 2012 8:26 pm

Здравеите.
Ето ме и мен тука. Сажаляжам, ама клавитурната кирилица нещто не ми е като хората.
Да ви се представя: Казвам се Людмил.
Мисля че мога да бада полезен на форума и на хората, заинтересувани от технологията.
Кратка биографична справка - работил сам в БАН има - няма 20 години в института по роботика. Занимавам се с електроника. В частния бизнес съм от 89 веднага след промяната. От 94 съм в Канада и пак предимно си работя на частни контракти и от време на време за работодател. В момента поддаржам медицинско оборудване. Сас зелени енергии се занимавам от десетина години. Единия от веб саитовете ми е wwwdothhostopdotcom насочен към каране на автомобили с hydrogen. С англииския нямам проблеми. Изучавам технологията на Кеше от няколко месеца. Имам и материалната база да реализирам прототип на патентите, било тука в Канада или Бг. За сериозно заинтересовани професионалисти да работят над проблема - можете да получите скайпа ми от администратора на форума. На всички други - много здраве и надежди че нещтата ще потръгнат скоро и ще бадат доведени до успесхен край.
Благодаря и good luck на всички.

P.S. На мераклиЙте - НЕ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ, АКО НЕ ВИ Е ЯСНО С КАКВО СЕ ЗАХВАЩАТЕ !!!!! ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА НЯКОИ УСЛОВИЯ - РЕЗУЛТАТА Е РАК И ЕКСПЛОЗИЯ !!!! ДОБРАТА НОВИНА Е ЧЕ АКО ГРЪМНЕТЕ, РАКА НЕ Е ОТ ЗНАЧНЕНИЕ !!!

Ludmil
Moderador
Moderador

Mensajes : 185
Fecha de inscripción : 09.12.2012
Edad : 60
Localización : Bulgaria

http://www.hhostop.com, www.denthelp.ccom

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  ALCYONE on Нед Дек 09, 2012 11:55 pm

Людмиле, добре дошъл в нашият форум. Радваме се, че имаме тук специалист с познания и възможности. Предупреждението, което отправяш към хората е много важно и актуално. Това трябва да се знае от всички!

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  iren on Чет Дек 13, 2012 10:01 am

Здравейте,
Казвам се Ирена Методиева искам да се включа и ще помогна с каквото мога. По професия съм клиничен психолог. Английският ми е на средно ниво, но сърцето ми е отворено. Скайпът ми е: renikotkata.

iren

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 13.12.2012

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Ivan9 on Чет Дек 13, 2012 8:02 pm

Ludmil написа:Здравеите.
За сериозно заинтересовани професионалисти да работят над проблема !
Здравей.
Какво разбираш под професионалисти, при условие, че е на лице, цяла нова научна парадигма и в един момент, всички са студенти.
Не ти трябват професионалисти, а хора с финансови възможности, голямо сърце, креативен ум и силна интуиция. Много сложна комбинация.
Единствения проблем, който виждам е липсата на техническите подробности, които позволяват да се реализират на практика, генераторите и този проблем, само Кеше може да реши, когато реши. Както виждаш, нещата могат да са опасни за здравето и никой няма да се навие, сам на сляпо да налучква, техническите тънкости при изграждането.

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re

Писане  Ludmil on Чет Дек 13, 2012 9:13 pm

Здравеите,
Ами май не е лошо барем да прочетете изречението до края. Под професионалисти имам впредвид да ми звънят на Скаип, за да не си губя времето да обяснявам на някои с килиино образование що е туй физика и има ли тя почва у нас...
Но както и да е... Подробности има достатачно, е ще има и малко налучкване...

Ludmil
Moderador
Moderador

Mensajes : 185
Fecha de inscripción : 09.12.2012
Edad : 60
Localización : Bulgaria

http://www.hhostop.com, www.denthelp.ccom

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  ema_dimitrova on Чет Дек 20, 2012 12:22 am

Здравейте, аз съм Ема. Професионална насоченост: маркетинг и менинджмънт в рекреацията. Малко преди да се "взривя" Very Happy , че нищо не правим по повод популяризирането и усвояването на Кеше технологиите, попаднах на този форум. Ще помагам с каквото мога - голям ентусиаст Smile skype: ema2418

ema_dimitrova

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 19.12.2012

Върнете се в началото Go down

Re: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите