ГОЛЯМ УСПЕХ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ВЪВ ФЛОРЕНЦИЯ

Go down

ГОЛЯМ УСПЕХ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ВЪВ ФЛОРЕНЦИЯ

Писане  ALCYONE on Вто Ное 20, 2012 8:58 am


Uploaded with ImageShack.us

В събота вечерта, на 17 ноември, в конферентния център на хотел”Медитеранео” във Флоренция, се проведе първата презентация на живо в Италия.Представени бяха технологиите ”Magravs”, чиито титуляр е Фондация Keшe.


Събитието, което е от голямо значение за Италия, се случи няколко дни, след като бяха доставени на нацията предадените изпълнителни технически параметри на технологиите Magravs.Това предаване се състоя на 26 октомври в италианското посолство в Брюксел.


Пред внимателната публика, съставен от представители на научната общност, както и от свободни граждани, заели всички места в залата, основателят на Фондацията - иранския ядрен инженер Мехран T. Keшe изнесе лекция с голяма продължителност. Имаше някои изключително интересни моменти, натоварени с голяма техническа и хуманитарна интензивност.


Събитието, което е документирано на видео, започна в 19.30 ч. и продължи до късно вечерта, след което завърши с пресконференция, на която присъстваха акредитирани медии.


На събитието присъства и Фабио Мерони, министър на Външните работи, който представи през ноември пред италианския парламент доставените на Италия технологии от фондация Keше.


Видеото от срещата се редактира под контрола на фондация Keшe и ще бъде своевременно публикувано.

Информацията от това видео е много интересна и за да стане скоро тя известна, се прави всичко възможно, така че монтажа да завърши най-скоро.

превод: МиоджералвомбоИЗТОЧНИК

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите