М.Т.КЕШЕ - КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В НАШАТА СТРАНА, СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛА USB-ПАМЕТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ

Go down

М.Т.КЕШЕ - КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В НАШАТА СТРАНА, СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛА USB-ПАМЕТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ

Писане  ALCYONE on Пон Ное 19, 2012 12:49 amВъпрос от Сhristian Аichert:

Какво мислите, че бихме могли да направим в нашата страна, след като сме получили USB-флаш-паметта?


М.Т.Кеше:

Поддържайте връзка с вашето и с другите посолства.

Ние постигнахме много чрез този приятелски подход, при който не само граждани на една нация искат технологията, но и други граждани по света, които не са част от същата нация.Въпреки това, в действителност тези хора са част от Единната нация на Земята и се интересуват да знаят какво всяка страна прави, както за своя, така и за останалите народи и гражданите на света и обратно.

Това е обединяване на човечеството, независимо от националните граници.

Това е крайната цел на фондацията-обединението на човешката раса чрез постигането на вечен мир и чрез него спиране на всяка агресивна конкуренция в живота на човечеството.

Например, вие сте германец и искате от италианското посолство да ви услужат с копие на USB-флаш-паметта, на които са записани нашите технологии. Ако вие се уверите, че те разбират, че вие искате да се погрижите за човечеството, а не само за своя народ, тогава, те стават една част от собствения ви народ, грижейки се за вас.

Моля, поддържайте контакт с медиите и информирайте за напредъка в разпространението на технологиите местните лидери във вашата страна.Въпрос:
По въпроса, свързан с практическото разпространение на технологиите до хората на една страна, какво трябва да се направи?


М.Т.Кеше:

Хората трябва първо да разберат какъв е процеса за това на дипломацията.

Протокола е един и същ в по-малка или в по-голяма степен за всички народи , когато става въпрос за физическото пренасяне на USB-флаш-паметта.

След получаването в посолството, то трябва да изготви доклад, който обикновено отнема дни.

След това, тъй като акта по предаването и получаването на правата върху интелектуалната собственост е бил официален, посолството трябва да организира заедно с Министерството на Външните работи на нацията си, процедура по предаването на този технологичен ключ чрез дипломатическа поща. И след това, накрая, USB-флаш-паметта достига до съответното правителство и народ понякога след 2 до 3 седмици.

Тогава за дипломатическата служба и правителството започва процеса на заверката и записването на новите патенти в административните регистрите на страната.Това може да отнеме повече време, отколкото предполагате, преди да видите нещо на практика.

Вие всички трябва да поддържате връзка с всички посолства и правителства, да бъдете точни и учтиви с тях през цялото време.

Сега не е време да ги принуждавате, но нека знаят, че са на тези служби, за да подкрепят вашите искания.

Нека се разбере, че този път ние правим всичко заедно, като едно цяло семейство.

Правителството трябва да се чувства в безопасност, за да си върши старателно работата. Гражданите трябва да изчакат търпеливо, защото това е правилното.

Тази фондация е тук, за да промени структурата на обществото по цивилизован начин чрез правилното поведение, а не чрез арогантност.

След като имаме достатъчно зрялост сега, ние всички трябва да работим с уважение и мирно спокойствие.Този е символа на Фондацията и той ще остане такъв.

Молете се за вашите лидери, за да могат те не само приемат информацията, но и чрез нея да донесат мир за човешката раса.

Колективни в действие и преданост, ние трябва да прехвърляме нашите правилни мисли в умовете на лидерите на всички народи.Така ще постигнем повече за по-кратко време, отколкото с обвинения и обиди.

Когато се молим с преданост, ние добавяме нашата енергия към тяхната. С обвинения и обиди не само, че се отнема, но след това, за да бъде тя възстановена, е необходимо двойно повече време, за да се дойде тя до първоначалното си състояние.

Аз се моля за всички лидери по света като за приятели.Така те получават моя подарък, като послание за мир. Видяхме как най-влиятелните лидери на света, чрез душата си, отговориха на призива ни за знание и мир.

Човекът има две точки на взаимодействие - на физическото тяло и на душата си.
С молитва, можем да влезем на това ниво и да взаимодействаме помежду си, давайки свободно и получавайки безусловно, а получателя да го приеме в душата си като подарък, който след това ще промени поведението на човека на физическо равнище.

Това е време на вътрешен конфликт, но сега, току-що е започнало нашето действително образование и разбиране за процесите, свързани с работата на душата и тялото.

Молете се за душите на вашите лидери и тогава те ще видят светлината на разума.

На 21.9.2012 на една моя лекция на Нинове, обясних тази двойственост. Физическото тяло е едната част от двойната система, а душата е другата и никой не може да функционира без нея, защото в противен случай интелигентността и живота не могат да съществуват.

Ако сте разбрали от моите писания как да успявате да прехвърляте добрите мисли от вашата душа в душите на вашите лидери, тогава на свой ред те ще отговорят правилно. Чрез възприемането на молитвите ви, те вече ще притежават част от вашата правилна същност и вътрешно благосъстояние.

Но сега, работата е все пак на посланиците по света и те са референтната точка в този момент.

Аз се моля за всички вас и за вашите лидери, и моето желание е за кратко време, ние всички да видим мир на Земята, макар и да сме изтощени от взаимни борби в продължение на векове.Но науката е в състояние да разбере какво е било дадено на човека на сегашното време, това, което е записано на USB-флаш-паметта, дадена на САЩ, например.

Има достатъчно технологии в трансфера на знанията към народите в този физически носител- USB паметта. Човек може да разбере и да достигне до всички нива на творението, ако има интелигентност и поглед отвъд физиката на собственото си съществуване.

В този физически ключ, ние дадохме знания от Началото до Края на Времето. Те могат да послужат на човека, за да може той да разбере истината за процеса на съществуването си. Те са подарък за него, за да бъдат използвани за издигането на неговата физическа и духовна същност до нови висоти.

Благословени са душите на ръководителите и на хората, които са получили и разбрали това съобщение в неговата цялост.

M.T. Keшe

Превод: Миоджералво
мбо


Източник
ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ - КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В НАШАТА СТРАНА, СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛА USB-ПАМЕТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ

Писане  asparuh76 on Пон Ное 19, 2012 5:22 am

Мисля, че това вече е основната идея на начинанието, а безплатната енергия е нещото около което да се обединят хората, доста добре замислено и дано успее.

asparuh76

Mensajes : 7
Fecha de inscripción : 10.10.2012

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ - КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В НАШАТА СТРАНА, СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛА USB-ПАМЕТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ

Писане  ALCYONE on Пон Ное 19, 2012 7:46 am

Да точно така е, въпреки, че все още не всички хора го разбират. flower

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ - КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В НАШАТА СТРАНА, СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛА USB-ПАМЕТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите