ЗАЩО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТКАЗВА СРЕЩАТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Go down

ЗАЩО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТКАЗВА СРЕЩАТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 2:54 am


Поради големият интерес, който читателите на този блог изразяват към статиите, свързани с Фондация Кеше, освобождаването на космически технологии и участието на България в срещата на 21. 09. 2012 г. реших да потърся повече подробна информация по темата. Както стана ясно, нашата страна няма да изпрати свои представители, въпреки петицията, която бе подписана от много българи. Това означава, че българското правителство не желае да се съобрази с част от онези, които са го избрали с гласовете си.

Или има по-дълбока причина за това?Какво би накарало правителството на една бедна държава, каквато е нашата, да откаже предложението на Фондация Кеше? В коментарите на много хора забелязвам, че се крие опасението за това, че може би всичко това е измама, лъжа, измислица и такава технология не съществува, а целите на Кеше са съвсем други.

Дали е така и каква е истината. Смятам , че от материалите , които ще ви покажа сега може и да си направите заключение.

Превод от чужди страници:


Указ, подписан от Обама цели да се предотврати освобождаването на технологии от Фондацията на Kеше.Става въпрос за една заповед, подписана през април, която обявява за нелегални технологиите на Кеше.

Думите на Мехран Кеше са следните в превод:


"С президентския указ става ясно, че използването от други правителства на космическите технологии, разработени от фондация Keше и други подобни на тях ще се смята за престъпление, подлежащо на наказание. Това означава, че от тази седмица нататък, учените нямат право да разкриват космически технологии пред обществеността или на правителствата, освен ако не са предназначени за употрн във война в полза на ционистките нации.

Ние не приемаме такова кастриране на науката и молим на правителството на Съединените Американски Щати за изясняване на настоящото постановление от Белия дом.

Този закон е предназначен да заглуши информацията около Фондация Keше и другите изследователски организации.Нима Америка ще приложи натиск, така че само нейните технологии да могат да се приемат в света?

Този президентски указ е срещу свободното развитие на научните изследвания и обмен на информация в света и това е във вреда за научни организации като нашата.

Моля да бъде информирана пресата.

М. Т. Keshe

Текста е взет от страницата на фондация Кеше:
http://www.keshefoundation.org/

В края на тази страница е публикуван указа на Обама, за който става дума.
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response

От всичко това става ясно, че българското правителство не може да изпрати предтавители на срешата, без да си навлече гнева на САЩ. Освен това България е член НАТО, следователно няма никакъв шанс да решава сама съдбата си. А на тези , които се съмняват, относно истиността на описаните технологии и намеренията на учения за тяхното прилагане, бих задала следния въпрос:

Ще се занимава ли президента на САЩ с една фондация, ако нейната дейност и технически резултати не биха били заплашващи хегемонията на Америка в сферата на енергетиката, военните технологии и въобще като цяло?

ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА В БЛОГА

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

ТОВА СА ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА, ДО МОМЕНТА КОПИРАНИ ОТ БЛОГА

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:00 am

46 коментара:

rusi 19 септември 2012, 19:16
Щом има голям интерес от българи да се изпрати човек, то нека да се съберат пари през този сайт и представител на сайта да отиде на място, да закупи лиценза, да се преведат материалите на български език и да се пуснат свободно в интернет за да се използват от всички. При положение че 5000 души са подписали петицията - да се съберат по 10 лв. от човек = 50000 лв. - сума предостатъчна за да се направи цялата тази работа. Ако не се съберат достатъчно пари - то ние не заслужаваме да разполагаме с подобна технология. Ако цялата работа се окаже измама всеки ще "изгори" с 10 вл. - смешно малка сума.Анонимен 20 септември 2012, 14:29
патентите на фондация Кеше не се продават - те са регистрирани за безплатно ползване от цялото човечество! презентациите са с цел да се запознаят правителствата какво се предлага на човечеството - енергийна независимост например...Анонимен 20 септември 2012, 15:05
За сега презентацията е само на държавно равнище, доколкото четох в края на 2012 или 2013 ще има за частни фирми и граждани ново представяне...

Изтриване
Отговор

Анонимен19 септември 2012, 19:55
Къде да изпратя парите?Мио 19 септември 2012, 20:36
Към rusi и анономния по-горе.Уважаеми приятели, идеята да направим така, че да имаме технологията е превъзходна и както вие така и аз желаем това да стане.За това ви поздравявам и двамата.

Но сега няма да се сърдите, защото ще ви кажа че метода да се събират необходимите пари от хората е първо неправилен принципно, след това наивен и е извор на възможно разочарование!Сега съм напълно искрен с вас, защото вие също декларирате словом искренност и добро намерение.Изслушайте ме, моля, и после пак ще приказваме ,като обмислим кое как е.

Най-напред е необходимо да изчакаме до 21. 09. или малко преди Нова година, когато Мехран Кеше ще каже как и на какви организации или хора, извън държавни институции, ще може да се предоставят технологиите, срещу обявената сума, както е рекъл от 20 000$.Когато най-напред сме наясно ние, а следователно и вие точно и конкретно-тези и тези могат да получат патента, тогава, аз пък ви давам дума, че знам начин как всички българи , искащи технологията, т.е. ние всички да съберем за отрицателно време тези пари, но без да се бърка всеки един в джоба, както рече Руси, а да бъдат придобити със заслугата на всички нас едновременно.В следващия коментар ще ви кажа как и защо това е правилния метод и защо всички други зарибявки за събиране на кинти са лоши методи.Анонимен 19 септември 2012, 20:41
сиса..аз сащо сам за....само да се осаществи


Мио 19 септември 2012, 20:52
Първо, всяко нещо ,което изобщо допуска възможност за измама и крадене на парите е глупост.А какво би ми попречило на мене, когато събера кинтите да ида на двуседмична почивка на Канарите в петзвезден хотел, като тегля една майна на всички и си кажа че хората са будали? Очевидно нищо.И това е валидно за всеки.Настрана да сложим хубавите приказки и идеи, а да гледаме реално на нещата.

България е за това окрадена , защото добрите хора са наивни и си давал залъка на онези, които говорят и обещават...после ядът дървото и пият една вода от чешмата.Така е ставало винаги, защото човешката природа е такава, не забравяйте това, моля.Затова аз съм против подобен метод за събиране на исканата сума, твърдо против!

Как да се съберат пари, когато става дума за доста пари и тези пари да влезат в работа на мнозина, които искат да се отърват от робския монопол на държавните енергоизточници.

Нека да допуснем, че Мехран Кеше е обявил и казал кои хора и организации и как конкретно ще представи своите технологии.Да речем ,че това се е случило, макар че още не е.И че тука , например, ние сме се организрали и са се събрали еди си колко човека, и всичките искат да намерим пари, понеже поотделно надали всеки има.После да платим исканото и да имаме технологията.Значи, все едно сме я докарали до положението, че хората сме налице и само е нужно да се намерят тези пари.Това може да стане и аз самия мога да понеса пълната отговорност за това което ще кажа сега в следващия коментар .

О
Viktor Valkov 19 септември 2012, 20:59
И аз чакам да чуя как ще се съберат парите, иначе съм съгласен да дам някой лев ако с това ще помогна да имаме технологията.Анонимен 26 септември 2012, 17:11
Няма нищо по-лесно.Прави се с откриване на дарителска сметка .Ако не бъде опоро4ена идеята.Viktor Valkov 19 септември 2012, 21:01
Очаквам следващия коментар, но ако трябва да се дават пари за тази технология аз съм за и ще се включа.Мио 19 септември 2012, 21:29
Много пари се намират бързо по честен начин, само ако се продаде лично изработена стока на богати хора, които да я искат.Изключвам всеки вид измама или кражба, защото парите от това няма да влезат в работа.Това е наистина така.

Следователно там където има богати хора и те искат нещо и ние можем да им го дадем, защото е наша лична изработка, ето това е правилния начин.Аз живея на остров Майорка от много време.Тук е бъкано с червиви богаташи ,които освен че са много суетни, са и в някои случаи лекомислено наивни.Именно това ще използваме ние, които искаме да намерим нужната сума.Разполагам с едно знание, което ми е подарък, него ще ползваме, а те ще плащат.Сметката, в която ще вкарват парите ще е на името на всички, които участват, а това ще направим като се съберем на живо преди това или най-малкото разговаряме по скайп всеки с всеки.Има такъв вид сметки, знаете , без подписите на всички титуляри , никой не може да тегли парите.Ей такава трябва да е сметката.Така ще има 100% сигурност във всеки един от нас, че парите няма да идат на някъде, т.е. в някой и да духне с тях.

Тук на острова има много, които се интересуват от модерните в днешно време видове йога. А цените , могат да се видят навсякъде.За седмица време се печелят доста пари, защото един човек плаща по едно 30-40 евро на седмица минимум, а това са поне 15 души за 2 часа време и ако има занимания по 3 пъти по 2 часа дневно на разни групи с различна трудност, нека всеки сам да си сметне колко кинта са това на ден .Ами на седмица, а на месец?...Това е една мина на практика, и тука има такива миньори, дето правят тези кинти.Работата е, че са твърде посредствени и освен да си мятат краката и ръцете не знаят как да въздействат на богатите келеши, а освен това са и оядени и мързеливи.Знам много добре каква е ситуацията с даскалите по йога не само тука, но и насвякъде по света.Повечето са пълна порнография и само малко са стока, наистина малко.Но като го правят за пари и професия , всички те са загубили една сила, която аз пазя ,обаче.Въпроса е там ,че ако взема пари за едно обучение, както те правят навсякъде, ще загубя тази много специфична сила, пък тя не е за подценяване!!!

Единственото, което мога да сторя и само то е правилното, е аз да заработя парите за кратко време, а тия пари да не ги взема, а да идат за доброто на хората.За всички, които предварително сме се събрали и искаме технологиите на Кеше.Само това би могло да ми запази силата и благословията, която някога ми е дал един свят човек.А пък за нищо на света не бих я продал!А какво по-добро от това, да се облекчи живота на хората,които искат тези технологии.

Това е и било причината досега да не се намесвам с преподаване на йога, защото е нямало защо.Парите не могат да са причината, заради светостта на знанието.Затова си бачкам като градинар и сега, а не че не е могло да живея в супер луксозни условия.Те обаче не топлят.Топли това- когато хората станат по- добре и човек нещо е сторил за тях.

Тъй, в общи линии разбрахте какво предлагам.Гаранирам кинтите, че ще дойдат по този начин.Ако пък съм излъгал , никой не губи нито лев, и никой няма да е бил излъган, нито окраден, а пък тва е много важно!Сега нека изчакаме, когато Кеше ще каже кой и как може да му има технологиите.Ние ще се наредим там на опашката и някой ден може би ще ги имаме.щ

Но пак казвам:нищо получено по неправилен начин не дава добри резултати.Правилния начин включва точно две точки:
Да не лъжем и да не даваме да ни лъжат.Никои и под никакъв предлог.За целта трябва да сме добри като гълъби и хитри като змии.Това от мен.Nature Miracle 22 септември 2012, 07:39
Как е пропуснал Законът за подобието да ме срещне на Майорка с някой, който се занимава с йога и не си продава таланта?! А така се нуждаех от единомишленици в периода, докато бях там. Може би следващия път?
Иначе аз също разполагам с талант, който не (про)давам току така и бих се включила в начинанието с това, което Бог ми е дал. Особено при положение, че споделям в голяма степен интереса към свободната енергия и технологиите, които могат да ни я осигурят.
Цъкнах на името на Мио, но не ме препрати към никакъв профил. Как да обменим впечатления и идеи?Nature Miracle 22 септември 2012, 07:41
Как е пропуснал Законът за подобието да ме срещне на Майорка с някой, който се занимава с йога и не си продава таланта?! А така се нуждаех от единомишленици в периода, докато бях там. Може би следващия път?
Иначе аз също разполагам с талант, който не (про)давам току така и бих се включила в начинанието с това, което Бог ми е дал. Особено при положение, че споделям в голяма степен интереса към свободната енергия и технологиите, които могат да ни я осигурят.
Цъкнах на името на Мио, но не ме препрати към никакъв профил. Как да обменим впечатления и идеи?Мио 22 септември 2012, 11:56
"Закона за подобието" си знае работата, нали тъй? Като е "Закон на подобието", той привлича подобно с подобно.Сега ако се замислиш какво подобно има между мен и теб, сама ще разбереш защо "Закона" е пропуснал правилно...хехехехе...

Името ми е съкратен вариант на цялото ми първо име.Като искаш да видиш профила ми тука, иди от страни на лентата на страницата, там където пише сътрудници.Там ми е цялото име написано, защото аз съм един от тримата ,чиято собственост е тоя блогАнонимен 19 септември 2012, 23:53
Интересна тема на разговор е и кой(я) ще бъде поставеното лице, което ще изпратим да се срещне с организацията на Кеше преди/по време/след конференцията? Американците отдавна яко са свили обръча, щом си позволяват да унищожават цели държави без никакво притеснение, че ще им се размине - и така...кой човек със здрав разум и прилично познание на проблема би отишъл да върши такива "неща"?
Дори да е някой супер-герой самоубиец, пак ми е въпроса - как ще направим работата така, че всъщност наистина да се случи "нещо" реално?Мио 20 септември 2012, 00:41
Защо толкова бързаш с въпроса кой да иде да говори като представител, когато най-рано около Нова година Кеше сам е казал,че ще обяви нова процедура по поканване на желаещите?Без да имаме тази конкретна информация - да мислим отсега е губене на време.Ако пък все пак искаш да се знае кой да иде, аз ще преложа ти да идеш ,ако ти знам името.Или ако са няколко , ти да си един от тях.Така, че това би следвало да е достатъчен отговор.Ако искаш, обсъди тоя въпрос с мен на скайп на живо.Това е несъщствен въпрос ,кой ще иде, защото това ,което ще получи , ще се използва от всички, които преди това са казали, че ще участват в тази работа, всички нас.След като е така, какво значение има, кой ще иде за вода, като всички ще пием? Ами нека ти да си, ако пък не щеш, сам посочи кой по насетне, ако се стигне до създаване на такова множество хора тук.Нищо трудно.

За да се случи нещо реално, е по-добре да се чуят мненията на хората, които искат да се направи такова сдружение да го кажем.И това е първата работа, докато се чака информацията около Нова година или в началото на 2013, както е казал учения.

Нищо не пречи да се обсъди, а аз дори предлагам да се направи това на глас с всички желаещи като конферетни разговори по няколко души на скайп, например.Така че ако се стигне до възможност, дадена от фондацията, неправителствена организация да се сдобие с технологията, то такава, ако се създаде покрай този блог , да е в готовност.Пък, ако работата се разсъхне по вина на самата фондация-какво губим?Нищо.

Ако тук сме готови и сме единни в желанието си, то след като се обяви от Кеше че можем да получим технологиите, тогава парите ще се намерят за 2 до 3 месеца най- много.Казах как предлагам аз, макар че някой друг също може да има свое предложение.

Според мен най- важното е не всеки сам да умува, а да умуваме заедно на глас. Бързо да се предава информация кой как мисли, кой е "за" и как може да съдейства за идеята.На глас!

Нека се дадат предложения дали да направим един списък с Неанонимни участници "за" идеята.Там да дадем скайп на всеки един и да разговаряме , а защо не и да се срещнем.
Така че нещата са отворени.Нека всеки говори на висок глас и с пълна свобода!Анонимен 20 септември 2012, 15:11
Мой съученик, живеещ в Москва, заедно с един приятел, отличник по ядрена физика искаха да отидат сега на 21-ви, но се оказа, че частни лица няма как да присъстват. За по-нататък ако направят ново представяне за частни лица със сигурност ще е там дори на собствени разноски и ще записва с камера всичко.


Анонимен М19 септември 2012, 23:55
Мио, имаш ли някакви материали кои държави са приели да изпратят свой човек на конференцията - защото това е много интересно? Интересно ми е и тежките артилерии Русия и Китай какво отношение имат към фондацията?Мио 20 септември 2012, 00:43
Не засега, защото Кеше държи в тайна това.Но утре на 21 ще се разбере, може би.Китай и Русия ,допускам че знаят за част от технологиите, но си траят.Засега нямам конкретна информация за тези две страни.nikolai atanasov 20 септември 2012, 06:29
Здравейте,
Радвам се,че се вече се оформя и наша организация и искам да заявя и аз своето участие с каквото потрябва.
skype:nikisoft0931Анонимен 20 септември 2012, 07:47
Мио, защо не искаш и ние да направим вноски и да помогнем за събирането на необходимата сума? Та ние сме ги разработили честно. Това не са мръсните пари на богатите мафиоти.Избирам профил анонимен, защото нямам фейсбук и др. профили.


Мио 20 септември 2012, 11:02
Не защото това не са честно спечелени пари.Защото не виждам как да се гарантира липсата на възможност за кражба-ето затова.Може би, ако преди да се съберат самите пари, се съберат хората, отидат всички в една банка и открият сметка, от която може да се тегли само с подписа на всички тези хора, тогава може би има гаранция, че никой от нас няма да духне с парите.Имам пред вид представители ни, нашите.Как да стане това, обаче?Как да се организира?Как 500 човека да създадат една такава обща сметка?И освен това-колко дни още можем да сме сигурни в лоялността на банката?Айде,ако в нас сме сигурни, което да речем може да се случи, то как да знаем още колко броени дни или седмици банката ще ни държи внесените кинти, а няма да ги приравни към 0?Ей това като не знам, ме спира да се съглася.Оттам ми произтече и идеята по-горе.Мисля че е най-правилно да направим една статия тука с поне поща и скайп-име на всички имащи отношение към тая работа.Може би ще открия такава публикация съвсем скоро, че да видим кой ще се запише.


Анонимен 20 септември 2012, 09:08
Много, много се надявам да съществува всичко, което Кеше твърди, че има като технология. В главата ми се въртят разни мисли, че ако Кеше от Иран има знанието и може да създаде твърдените от него устройства, то тогава защо при положение, че от сумати години в САЩ и Русия се намират най-големите умове те не знаят за тези технологии. Или пък ако знаят защо са покрити? Ако се крият, защо и от кой се крият? Аджн кой дърпа конците в тези страни? Ох, живеем в интересни времена. Нямам търпение да дойде утрешния ден...
П.З.Анонимен 20 септември 2012, 11:01
Мили младежи, подписала съм петицията, защото съм пенсиониран химик-инж., който си остана непоправим оптимист. Знам, че вселената е изобилна на свободна енергия и ще съм най-щастливият човек, ако доживея момента, когато човечеството я овладее, за да се възползва от нея. Сигурна съм, че всеки, който е прегърнал идеята ще прежали 10 лв, които да приведе в обща сметка, за да се закупят правата върху технологията. Монополите игнорират умишлено нещата.
Трябва да излъчите сърцати, честни и преди всичко специалисти в областта млади момчета и момичета. Пишете, настоявайте, питайте,искайте, за да не се загуби едно знание още в зародиша си, ако откритието е направено. Проблемите ще настъпят, обаче след това, когато за реализирането на проектите, прилагащи новите технологии, ще са необходими много инвестиции за проучване, проектиране, експериментиране, внедряване и др. Тогава ще се намесят истинските специалисти от БАН и Техническите институти, които вероятно вече работят по прилагане на технологията,въпреки, че се спотайват, както и свободните пари, изпрани или не. Страхувам се, че ще се оформят нови монополи, но поне въздухът и водата, както и земята да са по-чисти и хората по-здрави.Успех!Анонимен 20 септември 2012, 12:05
Сравнително късно научих за Кеше.И аз нямам търпение да дойде утрешният ден.Подкрепям всяка инициатива подета от този блог.То с е е видяло че трябва да се заловим ние обикновените хораза да се тръгне по правия път.На п®️а вителсво не може да се разчита.


Анонимен 20 септември 2012, 12:09
Здравейте!
Присъединявам се към вашата група. Съгласна съм да дам пари. Мисля, че трябва да изчакаме Кеше да каже, какво ще прави. Аз съм лишена от страх по отношение на американците и мога да отида където е нужно. Инженер съм и английският ми достатъчно добър.
Оставам анонимна до момента, когато трябва да се вземат решенията за действия.Анонимен 20 септември 2012, 12:51
Уважаема Анонимна, след като сте лишена от страх към американците и можете да отидете където е нужно, (нещо, което за повечето от нас е напълно невъзможно) защо не отидете на финалната вечер на Кеше утре в залата и да ни разкажете как е протекло събитието?Анонимен 20 септември 2012, 13:24
Здравейте
И аз заставам зад инициативата Но за мене е важно всеки да участва с някаква малка сума Това позволява на всеки да има морално право да смята че наред с всички участвали има морално право да смята че е допринесъл с нещо към процеса. Това учи хората да обединяват силите си в името на каузи в които вярват.И да взимат и осъществяват решения за благото на обществото ни, без нужда от карикатурната ни извратеняшка администрация. А това вече е сила.

Мисля че има нужда от определена оперативност Мислил съм си например, че определени форуми или блогове може да имат дейна функция (освен само коментарна) като например всички мнения имат рейтинг, и това мнение с най висок рейтинг се смята и представя като позиция на клуба(блога)по определена тема
Смятам също и тук че решението по темата трябва да се вземе като общо мнение на възможно най много хора

Поздравления на автора на сайта за добрата и полезна работаАнонимен 20 септември 2012, 14:03
Ами ако в тази организация влезе един, само един "вътрешен човек" и в най-точния момент откаже да се изтеглят парите ?


Мио 20 септември 2012, 14:47
Много точно казано.Напълно е възможно.Та нали, ако съшествува възможност за измама, то това има и някъкъв шанс да стане!Това е наблюдателно око, браво!И аз така мисля.За да не може да се случи това, не бива да има дори теоретична възможност.Значи не бива от един човек да зависят парите в нито един момент.Ей сега написах една специална статия по този въпрос и всички нагоре изказали се, моля да и хвърлят едно око.Там обсъждаме точно такива врътки.Смея да кажа, че познавам добре материята , свързана с измамата като цяло.Но за да се разбере от някой, който не познава тия неща, не е нужно да му се набива в главата-това е така или не е.По-добре е да бъдат задавани въпроси с цел коректив.

И въпросите да се задават към ония дето не знаят измамите как стават в детайл от хора, които пък знаят.Тъй човека, сам като си отвори очите е по- добре.Каква е файдата, ако си ги отвори ,ама след като са му врътнали номера.Затова , моля, погледнете публикацията ,свързана с темата , сега я слагам току що.

Хората са дали една приказка:
"Като се обърне колата-пътища много".

И след това мъдрия народ е казал:
"Голямата кола я обръща малкото камъче"...
Та затуй объщам внимание на дреболиите.Много благодаря за чудесния коментар.Много е значителен!Дете наХемус 20 септември 2012, 14:23
Възможен отговор на това какво мислят китайците по въпроса-инфото е още от пролетта:

https://www.youtube.com/watch?v=Ew4Y5HLyT6c

Smile))Дете наХемус 20 септември 2012, 14:26
Ето какво мислят китайците по въпроса:

https://www.youtube.com/watch?v=Ew4Y5HLyT6cМио 20 септември 2012, 17:56
Дете наХемус, посочения линк представлява видео, което е публикувано в този блог на 09.05.2012.Ето линк към него:

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/05/vw.html

Това не е какво мислят китайците за разисквания по-горе въпрос за технологиите на Кеше.Това е проект VW за летяща кола, техния проект.Този проект няма отношение към технологиите на Мехран Кеше.Има отношение към други сходни и по-малко авангардни и твърде ограничени, спрямо неговите технологии.Така че с горния линк не е даден отговор на въпроса какво смята Китай за Кеше.

Изтриване
Отговор

Анонимен 21 септември 2012, 02:32
Веднага се присъединявам към инициативата. Ще участвам с пари и ще съдействам с всичко,с което мога да бъда полезна. Дано само да се окаже истина и значимоста и ефективноста на откритието да са наистина големи! Досега когато се е появявала нова технология, заплашваща света на парите(петрол, банки и т.н.)създателите й са умирали скоропостижно. Защо бандата от фамилии са оставили Кеше да достигне популярност и гласност? Това е, което ме кара да се съмнявам, но нали надеждата крепи света, така че се включвам!
...засега анонимно, когато стане време и по скайп.Анонимен 21 септември 2012, 08:20
Няма смисъл от събирането на пари.Днес ако всичко е истина нещата ще си дойдат на место.Тези открития ще са достъпни за всеки човек на земята, така че въпросът е какво ще се прави след това? Как ще се реализират при нас или ще си ги купуваме от съседните страни.


Мио 21 септември 2012, 10:27
Здравей и поздрав от мен.Виждам нещата близко до твоята гледна точка, много близо.Но все пак не е съвсем същата.И за да не мотаем нещата в много приказки, ще покажа как ги разбирам - семпло, с мерена реч, с един стих, написан преди много векове някъде на изток от стар и мъдър мъж.Ето го:

"Парите крията пламък жив,
жарта им ти не отминавай,
ала богатството раздавай,
за да се видиш пак щастлив."


Анонимен 22 септември 2012, 15:44
Всичко ясно, само не е ясно каква е разликата м/у вас и всички онези които ни продават ток вода и тн и вие ли ще продавате безплатна технология на тези които не участватМио 22 септември 2012, 16:06
Не е ясно, защото никъде нито сме писали това в статията, нито сме го писали в коментарите отдолу.Затова не ти е ясно.Но ако погледнеш в собствената си глава , вднага ще ти стане ясно, понеже точно идеята за продаване е в тази твоя глава.Не е в нашите.

Който иска-сам да се снабди с такава технология, ако може.Ако се снабди сам, да прави каквото си иска с нея-ако иска да я продава, ако иска да я подарява.Ама едно нещо се продава, само ако има желаещи насреща да го купят.Иначе какво ще продаде, ако няма такива желаещи.Най- много да продаде на баба си съдраните черги.

Ако преди да приказваш беше малко от малко прочел какво иска да даде тоя учен на света и как точно то да се използва, щеше да разбереш, че основната идея е и най- бедните да могат да се ползват от тази технология, всеки да го има, защото себестойността му е много ниска на практика.Изобретението затова е велико, защото цената е ниска, макар идеята, мисълта за него да е изключителна.Ако учения успе да докара това до успешен край, няма да има монопол над тази енергия, защото всеки един и ти дори и аз, ще имаме достъп до нея лесно и на едни никакви цени.

Ама понеже на теб не ти се вярва това, не си правиш дори труда да се запознаеш нито с текста, нито с патентите, изръсил си се ей тъй, да има какво да се каже като критика.Ама не си помислил преди това добре.Правиш каквото правят и по българските форуми-чудиш се къде да ровиш за да дадеш мнение, което мислиш за умно.Може, но преди това прочети какво говорим тук, после ръси мозъци.Сега си издрънкал едно лекомислено мнение.Нещо ей тъй, лаф да стане.Това е тъпотия твоето.Анонимен 22 септември 2012, 16:13
Здравейте,
някой да е чул нещо след срещата вчера?Моля ако има някаква информция да споделите, ще е интересно за всички SmileАнонимен 22 септември 2012, 23:56
в сайта на фондацията открих нещо, но за съжаление и аз съм на Вие с английския..
http://keshefoundation.org/fr/introduction/the-kf-center/123-events/339-interviews-with-keshe-and-meyl-following-the-september-21st-lecture
От там пък, линка долу прехвърля другаде, с това интервю в писмен вид,и там излиза гугъл преводача, ама всички знаем колко стока е той за цели текстове... и все пак:
http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/

Люба
Мио 23 септември 2012, 00:34
Благодарим ти , Люба!Анонимен 23 септември 2012, 09:30
Искрено се надявам "новините" около тази фондация и технологиите да се окажат истина. Липсата на какъв да е коментар в официалните новини подкрепя надеждите ми, но купищата информация за безкомпромисното поведение на световния политикономически "елит", буквално ги убива... Е, не съвсем буквално, да не кажа никак, защото Надеждата за по-добър живот ще умре с последния човек на земята.


Анонимен 26 септември 2012, 09:37https://www.youtube.com/watch?v=V9zBn3BKd3Y&feature=player_embedded

ТОВА Е 42 мин. ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА НА 21.09.2012, ИЗПРАТЕНO ОТ ЧИТАТЕЛКА НА БЛОГА -ЛЮБА, НА КОЯТО ИЗКАЗВАМЕ БЛАГОДАРНОСТ.

Има вградени електронни субтитри -машинен превод на български език.

За онези, които не знаят как да си пуснат субтитрите - ето алгоритъма:
1. отваряте клипа в ю тубе
2.долу в дясно има бутон"cc"-натискате го и на прозореца , който излиза и натискате опцията за английски език, след което излизат субт. на английски отначало.Този бутон става активен и е с червен цвят.
3.след като бутона "cc" е червен вече, го натискате и пак излиза прозорец.
4. на новия прозорец натискате втората опция отгоре надолу"Translate captions"
5. излиза друг прозорец само с един активен бутон, на който пише"Afrikaan-Afrikaans-натискате го.
6 ще се появят надолу веднага различни езици-изберете български и натиснете ОК.Превода е на места със сбъркан смисъл или лексически глупав, но това е.Като се внимава, ще се схване в общи линии какво приказват.Не е много добре, но най-общо и повече от нищо.ALCYONE 26 септември 2012, 10:02
Анонимен, ние сме сложили това видео в блога. Ето тук:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/09/21092012-42.htmlАнонимен 05 октомври 2012, 17:58
dobre de i vse pak chakaneto mu e maikata


Анонимен 05 октомври 2012, 18:06
iskam da kaja che vsichko okolo fondacia keshe e zabuleno vpolu sianka i veroiatno shte mine oshte dosta vreme predi da se razbere neshto konkretno koi ste izpolzva tazi tehnologia v sveta parvi

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите