Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”.

Go down

Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”.

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 2:47 am


Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”. Оставаме без достъп до иновационните и безплатни научни разработки на иранците.
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Веселин Вълканов, посланик на България в Белгия, не е уважил поканата за среща на иранския учен Мехран Кеше на 6 септември. Това разкриха пред РЕПУБЛИКА от посолството ни в Брюксел. Вълканов е заявил твърдо, че няма да ходи и на бъдещите събития, организирани от фондация „Кеше”. По този начин страната ни няма да има достъп до безплатните патенти в областта на науката, за които иранските специалисти продължават да твърдят, че ще променят света и ще поставят началото на нова ера в развитието на човечеството.
На срещата бяха поканени всички световни лидери, както РЕПУБЛИКА писа. Отзовали се обаче само от африкански държави и такива от Южна Америка. Представителите на тези региони ще създадат космически програми, след като Кеше им разкрил своите проекти.

Веселин Вълканов

С нежеланието си да отиде на срещата пък посланик Вълканов пренебрегва искането на хиляди българи. Близо 5000 души се подписаха в онлайн петиция, че искат Вълканов да отиде и страната ни да се възползва от разработките на иранците.
На срещата Кеше представил апарат с тегло 7 кг, който може да работи без спиране в рамките на 60 години, като дневно създава около 3000 W енергия, без да е включен в електропреносната мрежа, разкриват руски информационни сайтове. Кеше обещал, че в края на 2012 г. или в началото на 2013 ще направи нова среща, но този път и с частни организации и обикновени граждани. На 21 септември пък предстои платена презентация на фондацията на иранеца отново в Брюксел. Местата обаче са заети.
Спират войните, убиват монополите
С разработките си организацията на Мехран Кеше обещава да спре войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намали болните по света и да спаси природата. Едно от най-важните им открития пък била система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.
„Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.
Изявление от учения
Публикуваме част от официалното изявление на Мехран Кеше, публикувано в интернет форума на организацията му след срещата на 6 септември:
„Третата международна програма за мир се очаква да бъде през декември тази година или януари следващата година.
Приканваме гражданите на страните да изберат своя делегация от максимум три лица, които да изпратят на тази среща.
На нея ще предадем пълната информация за технологията на хората по света без присъствието на представители на техните правителства, които бяха информирани за това, което предстои, и си е техен ангажимент да се организират през следващите три месеца.
От днес трансферът на технологиите на фондация „Кеше“ за хората на тази планета става свободен.
Моля, разгласявайте информацията за първите учебни програми на фондацията чрез средствата за масово осведомяване и социалните мрежи, тъй като никой не трябва да бъде оставен в неведение за светлината и универсалните знания.”
М. Т. Кеше, основател на фондация „Кеше”

ИЗТОЧНИК

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”.

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 2:52 am

16 коментара:

Анонимен 14 септември 2012, 19:39

защо искат да отиде някой лично?
да пуска всичко в интернетАнонимен 14 септември 2012, 21:34
Нещо менте ми се вижда цялата тази работа. Дано да греша, но звучи прекалено хубаво за да е вярно.Анонимен 15 септември 2012, 08:26
Дори да е менте какво му пречи да иде?
Нали това е волята на народа, иска свобода, свободна енергия, независимост.
Повече от ясно е че го е страх да не го ошамарят,
на тази среща ще идат само представители на
свободни страни, а България за съжаление в момента не е такава!Но и това време ще дойде!Danko 15 септември 2012, 11:18
Посланикът не е отишъвл защото е получил заповед да не го прави. Посраниците никога не действат по своя воля, от тях по-голями марионетки няма. По-интересното е, защо е получил такава заповед от баш майсторите.Danko 15 септември 2012, 13:02

Разиграване на шахматната игра от пешкин пешки и нищо повече и фрагментираните мозъци виждат само отделните хфрагменвти, но не и цялостта на играта и каква й е 8крайната цел. Впрочем там е и проблема на човечеството, винаги гледа натам накъдето не трябва, но нали с нещо трява да се занимава докато го модихицират, програмират и унищажават.
.Анонимен 16 септември 2012, 05:50
Аз съм един от 5000-те подписали онлайн-петицията с искане за изпращане на български представители. Но...г-н Вълканов не пожела да се съобрази с нея. А може би се изплаши? Или не му разрешиха?Аделия Иванова 16 септември 2012, 11:24
Извън статията е: търся статия от последните 2 месеца, беше нещо с предсказания на Ванга, но не успявам да я намеря, може ли да ми помогнете. Дали няма как с търсачка да се намират различните статии с по една или няколко думи. Понякога търся нещо и ми е много трудно да го намеря. Благодаря.nikolai atanasov 17 септември 2012, 09:47
Здравейте всички заинтересовани....!!!
Аз предлагам да създадем организация и да изпратим компетентни люде и те да отидат на тази среща.Ще помоля тук администраторите да сложат линк или да предложат и те как да стане това.Айде да видим сега колко сме за и колко против,но ако накрая излезе истина това откритие тогава искрено се радвам и за едните и за другите.
А на г-н Вълканов искам да припомня една знаменита фраза на един велик българин-Ако спечеля-печели цял народ,ако загубя-губя само мене си!-нека да го изпрати на посраници около него защото те са го забравили.Мио 18 септември 2012, 20:32
Добре Ники, нека е така както кажеш, защото аз ще съдействам на тази идея както и с каквото умея.Слушай , ако искаш айде да поговорим на скайп.В профила ми е тук.Давам ти дума, че имам много сериозно отношение към идеята и ще загърбя дори належащите си задачи, за да поговорим с теб.По-добре е на глас, така ще обсъдим каквото мислим по -добре.

Ето, че има един деен човек, който предпочита да действа, вместо да говори или слуша само приказки.Такива уважавам както себе си, защото са част от мен.Georgi_nz 17 септември 2012, 09:52
Данко ( Надежда) , наистина посраниците са затова сложени - да изпълняват инструкции, а не да са личности със собствена воля. Ако този наш посраник в Белгия е посланик и дипломат ще изпрати човек на срещата и ще намери едни 20 000 долара да купи патента. Понеже предполагам от разни далавери в посолството се въртят много повече от тези пари.

Надежда - ти нали беше в Белгия? А не е ли възможно да направиш нещо? Ако не лично, то поне да помолиш някой да се срещне с г-н Кеше в името на България?

(PS: познаваме се от "Воини на Тангра" -SmileDanko 18 септември 2012, 17:48
Днес 18.08.2012 виждсам че има за мен месаж, нещо което не очаквах, рядко се случва.Много добре знам кой си и какво отношение имаш към мен, но няма значение това в случая. Би трябвало да знаеш много добре, че съм в Швейцария, а не в Белгия. Освен това, аз тази патаклама около Кеше, нещо ми мирише на кеш пара
и много манипулация. При наличието на баш-майсторите, такова нещо е много съмнително да го оставят свободно да се разхожда из света, без да се намесят, просто няма начин.
Иначе, аз съм за иранците с които искаме, не искаме сме свързани на езотерично и духовно ниво, освен това познава Иран доста добре и имам лично мнение за тях, което е ттлчно..Georgi_nz 20 септември 2012, 22:37

Здравей Надежда.
Добре е , че знаеш кой съм. Но няма как да знаеш какво отношение имам към теб. Ако преди години съм имал някакво отношение към твоите убеждения и сме се дъвкали за това , това не означава че сега веднага трябва да продължим спора от там от където сме спрели.
А аз не си спомням за какво точно се карахме, но в играта с тебе беше и Елтимир. Което автоматично ме кара да не желая да си спомням като ровя из стари форуми кое какво е било.

Останал съм с убеждение, че си в Белгия. Не знам защо. Моя грешка.
И затов единствено ти писах за помощ, а не да се окъча на приказка с теб.
Както в тази история:
" Срещнали се двма слабо познати като нас и единия попитал другия:
-Абе ти онова конче, дето преди ти умря - впрягаш ли го още?
-Как ще го впрягам! Нали умря!
-Да бе, ама карай - лаф да става. Почерпи сега една цигара. "
:-)Danko 21 септември 2012, 11:43
Не оичам да си играя на надаприказване и игри на думи, макар че съм много силна в тази област и вз това отношение моят блог е достатъчно красноречив. \Въпржосът е другаде, съюз на единомислещите по основните проблеми, всичко е друго губенсе на време, а през това време геносидът си върви нон стоп.
Това е !!!Мио 21 септември 2012, 12:33
Разгледах блога Ви.Исках да видя коментари, в които сте показала силата си, защото Вашите думи, особено последните ми се видяха за правилна принципна идея.Окрих само една или две публикации с дати от 2007г. коментар успях да видя един.Не можах да проследя процес на надприказване.

Идеята ,че трябва да има една идея споделяна от не един човек,а от повече, считам за вярна.Където има повече от една идея, там растат плодовете на злото, тъй мисля.Една идея, концетрирана в една точка.Все едно, че е лъч, мисъл.За да се увеличи силата на тази идея е добре да има излъчвател или няколко или много и тогава сумарната им сила става равна на силата на самата идея.Това вече може да направи пробив, дупка.Дори и в една изветряла картуна на човек, от който зависят повече хора.Хората са тези излъчватели, мозъка им, сърцата им.И понеже прочетох от Вас ,изказване на същия принцип, то затова и разгледах блога.Danko 23 септември 2012, 11:35
MERCI


Анонимен 26 септември 2012, 03:55
муспи - Ако има нещо вярно в това, ведопустимо е да се обвързва с правителства и посланници. Такива няма, и те би трябвало да го знаят. Всичко изглежда като жълта преса.Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите