М. Т. КЕШЕ - СЪЩЕСТВАТА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

Go down

М. Т. КЕШЕ - СЪЩЕСТВАТА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

Писане  ALCYONE on Сря Ное 07, 2012 12:13 pmЧрез разработването на тази гравитационна технология в момента, за кратко време ние, като същества от тази планета, ще имаме достъп до всички точки в огромни сектори на Вселената. Моята загриженост е породена заради това, че има същества, които използват подобна технология в различните участъци на Вселената. И ние имаме достъп до тези технологии, които принципно са гравитационни системи за позициониране, едва в последните няколко години. Така, че тези същества, които пътуват във Вселената, вече не са невидими за нас. Те имат знанията и ги прилагат в продължение на хиляди години. Не мисля, че тези Божии създания са непременно по-напреднали научно, отколкото сме ние, поне не всички от тях. Когато разработихме технологиите по трудния начин, ние научихме много и аз съм сигурен, че те също има какво да учат от нас в някои отношения, така както и ние от тях.

След като се разбере концепцията за магнитно-гравитационната плазма и нейното позициониране, както и нейното разреждането чрез нашата технология, не е нужно да се направи много, за да сме в състояние да пътуваме в определени участъци на Вселената за минути. Настоящата концепция обединява и избистря в прагматичен вид огромното количество от научните теории, развити до момента. Това, което бих искал да кажа е, че сега всички тези реалности са тук, при нас.И това, което бих искал да знам е - как ние ще взаимодействаме с тези същества като една отделна човешка раса.
Триковете на миналото от типа ”разделяй и владей” не ще проработят с тях, тъй като те веднага и предварително знаят спектъра на нашите вътрешни мозъчни вълни и получават като един вид съобщение разбирането за това, което ние бихме говорили или да действали още преди да сме го направили. Ще обясня тази тяхна способност в някое от следващите си изказвания. Виждам срещите и съответните взаимодействия между расите във Вселената да започнат през следващите години, защото ние ще започнем нашите пътувания в Космическото пространство вероятно от началото 2015.

Нашите международни организации като ООН са предвидили планове в това отношение, защото ние повече не можем да преговаряме с тези същества като отделни държави, различни раси или вероизповедания. Ние трябва да преговаряме като едно цяло, като децата на Адам и не само за съществуващите възможности за оцеляване на нашата раса. Но също така човечеството трябва да стане веднъж за винаги част от универсалната общност от съществата във Вселената. Какво мислите, че крие бъдещето за нас при тези нови срещи? И друго - как ние трябва да се представим на тези нови срещи? Възможно ли е те да знаят, че енергиите, които носят заради произхода си или заради родната си планетата, могат да бъдат вредни за нас? Те са виждали как тези енергии могат да увредят нашето здраве от близките срещи в миналото, които сме имали с тях. Затова, те се държат далеч от нас, за да не ни навредят, макар че в действителност могат да ни помогнат. А възможно ли е за тяхното оцеляване да са много необходими нашите минерали и природни ресурси? И дали ние по същия начин бихме направили същото в бъдеще с други планети и системи във различни участъци от Вселената при нашите пътувания? Тези факти не са повече фантастични истории, а реалностите, които сега са в ход. Развитието на нашата наука стана достатъчно високо, така че тези факти няма как да бъдат игнорирани.


Как да общуваме с тези нови срещани същества и приятели? Как да си сътрудничим с тях? Как отношенията ни с тях ще бъдат такива, че преговаряйки да осигурим оцеляването на нашата раса? Или може би ще бъде по интересно, ако нашата земя ще стане сладкарница за техните нужди?! А както неотдавна ни стана известно - за някои от тях, ние също представляваме обекти и създания с цел търговия. Но ние сме постъпвали по същия начин и със нашата собствена раса - с онези от нас, които са били по-малко напреднали и по-слабо развити.


Сега мога да ви отговоря с едно просто изречение: Ако по-рано знаех това, което сега знам за опасностите, които могат да възникнат с тази технологии по отношение на отбранителните системи, тогава бих направил така, че никой никога нямаше да успее да ги използва, за да се атакуват един на друг. Ако има победители от употрнта на такива системи, то единствените такива биха били остатъчните магнитни полета, които се получават в резултат от ядрените глобални взаимодействия.Тези останали, след едно такова нападение, магнитни полета не биха били нищо друго, освен нещо подобно на остатък от тор за други планети. Да, аз съм загрижен не заради това, което може да се направи с моите разработки, а за това, което действително ще бъде направено за нашата раса. Ако има някой некомпетентен лидер в сферата на властта, тогава той може да се опита да предизвика хаос, поразии и безредие с помощта тези нови технологии. Ние видяхме на няколко пъти през последните шестдесет години как лидери - властолюбци на някакви малки парчета земя на тази планета, се опитваха да управляват света и да направят свои нови империи. Аз отдавна съм поел моята морална отговорност за това, което може да донесе тази технология, но съблазънта от печалби винаги е пораждала като резултат загуба за човечеството.

Ако човек с жажда за власт, се домогне до технологиите ни, тогава ще станем свидетели на огромни загуби. Загуби в много по-голям размер от тези, които сме виждали да предизвикат последиците от досегашните задвижващи технологии. Сега ние виждаме как загубите за хората се проявяват като загуби върху собствеността на земите им. Но загубите от неправилното използване на тези технологии сега вече могат да се изразяват в загубата на собствените им планети и техните пространства в космоса. Ще видим, но аз мисля, че човешката раса като цяло ще спечели. Или историята ще се повтори, или ние, вече достатъчно зрели, ще съумеем да избегнем войните. А с тази технология може да бъде унищожено всичко до степен на остатъчни магнитни полета. Ние все още се борим за цвета на кожата. А бихме ли могли да убедим някой човек да не се бори за материални неща, за притежания, след като вече той би могъл да има всичко, което имат и другите? Аз съм дълбоко загрижен, защото донесох ножа на масата, за да помогна на хората да се хранят. И те могат да режат хляба си с него и да се хранят взаимно един от друг. Но също така могат и да се унищожат един друг със същия инструмент.


Има едно нещо със сигурност - магнитните дисбалансирани полета, които ние можем да създадем с тази технология могат да изтрият другите магнитни полета в пространството, точно по същия начин, както се постъпва с вирусите, които се пренасят. Но могат да направят същото и с нас самите. Ето защо аз съм развил широка гама от медицински системи за борба с тези видове ситуации, възникващи на Земята или в Космоса. В момента чрез тази нова технология и знанията, които сме натрупали в нашето развитие, ние помагаме на хора със заболявания, за които не е имало лек до сега в съвременния свят на медицината. Прочетете медицинските приложения, както и някои от резултатите от изпитанията на тези технологии в сайта, моля. Тази технология ще донесе на всички хора печалбите и комфорта. Тя би надхвърлила действието на няколко дисбалансирани магнитни полета, насочени против един или много хора. Тази технология ще ни даде възможността за реални пътувания във Вселената.


Да не забравяме, че в историята на нашата собствена раса в миналото, много повече индианци са починали от проста настинка, отколкото са били убити от заселниците на новия свят. И повече хора са загинали в Европа от сифилис и други подобни болести, отколкото в многото войни през последните векове. Но този път, неправилната употрн на технологиите и на ядрените взаимодействия на магнитно - плазмените полета могат да бъдат причина за огромни и дълбоки загуби, загуби отвъд въображението, ако контактите на човешката раса с други раси не са предвидени и правилно планирани от наша страна.

превод: Миоджералвомбо


източник[i]

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите