СРЕЩАТА С МЕХРАН КЕШЕ НА 06.09.2012 - НОВИНИТЕ

Go down

СРЕЩАТА С МЕХРАН КЕШЕ НА 06.09.2012 - НОВИНИТЕ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 2:41 amСамо Африкански държави и някои държави от Южна Америка са присъствали на срещата на 06.09.2012, като пo този начин са декларирали желанието си за получаване на лиценз за технологиите, изобретени от иранския физик д-р Мехран Кеше, които ще им бъдат предоставени на 21.09.2012.Самия учен за кратко е направил изказване на самата среща и е потвърдил, че заявилите с присъствието си държави от тези два континента ще получат своите патенти на 21.09.
Символичната цена , която всяка една държава ще плати е 20 000$ всичко, като тези пари ще отидат за продължаване на неговите изследвания в същата област.Кеше демонстрира апарат с тегло 7кг, който на практика може да работи без спиране в рамките на 50-60г, като дневно създава около 3000W. Големината е като на малък електродвигател.
Учения заяви, че в края на тази година или в началото на 2013 ще отправи нов апел към държавите, но тогава няма да бъдат поканени само държавни представители, за да бъде избегнат монопола им върху тази енергия над собствените им народи. Ще бъдат поканени и частни организации , както и частни лица.За сега няма по-конкретни уточнения за това разширение на поканените - как и кои ще бъдат, и изобщо дали ще може всеки, който поиска да получи лиценза, без оглед на държавата , към която принадлежи.Това ще разберем в бъдеще и то скоро.
Очевидно е, че така нареченото българско правителство няма интерес от това, както и така наречените развити страни в света.Нека почакаме малко и ще видим кое какво е накрая.Българите имат една чудесна поговорка, която чудесно приляга в този случай: ”Пилетата се броят на есен”.
А дали не е вероятно тези “напреднали страни”, към които и България се счита, да оправдаят друга една българска поговорка, а именно: ”Тарикатите на баламите вода носят”? На този въпрос , скоро ще му видим отговора.


Фондация "KESHE"

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: СРЕЩАТА С МЕХРАН КЕШЕ НА 06.09.2012 - НОВИНИТЕ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 2:45 am

19 коментара:

Аделия Иванова 10 септември 2012, 23:12
Че защо ще проявява интерес българското правителство, то проявява интерес към американския Голям брат, като му предоставя всякакви концесии... и защо ще пътува до Иран, като то обича да пътува до Израел.fsemo 11 септември 2012, 11:45
Така наречените политици са едни зле изглеждащи кукли на конци на които им е наредено точно от "развитите страни"(най–вече САЩ) да не обръщат никакво внимание по въпроса. Нещо повече те даже налагат известно информационно затъмнение по въпроса. Същите тези "развити страни", съм убеден, че ще се опитат да попречат на разпространението на технологията или да наложат монопол над нея. Надявам се да се провалят в опита си и всички страни да се възползват от нея и то по правилния начин.Анонимен 11 септември 2012, 11:51
ако едно нещо работи, няма как да бъде спряно. Въпрос на време е нещата да си дойдат на мястото Няма как да не се съобразиш с нещо вече съществуващо за което хората вече знаят.
Агонията на старият ред е страшна, но това е така защото вече знае че и изтече времето
"Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време."
А. ЛинкълнТ. Андреева 11 септември 2012, 12:04
Прочетох изказването на Кеше в оригинал, но никъде не видях уточняване на присъствалите. В началото Кеше изрично казва, че няма да разкрива как е минала конференцията и кой е присъствал. Той казва само, че ще има Африканска и Южноамериканска космически програми, тъй като това са двата континента, които още нямат такива.Т. Андреева 11 септември 2012, 12:10
А това за 20 000 долара никъде не видях в изказването на Кеше, което си е сериозно отклонение от ваша страна.


Мио 11 септември 2012, 12:24
Не е отклонение, а е нещо, което самия Кеше казва в други изказвания.Аз пазя това, просто не съм го огласил.Има много нещо ,казано от учения.Тук съм вмъкнал и други неща освен това- като например параметрите на двигателя , кг и размери.Но понеже името е за 06.09, затова и само линка съм дал ,където не си видяла естествено това.Но го има в сайта му.Кеше казва , кои са дали заявката за 21.09.и защото само те са направили това. а самата среща е за това-да се даде заявката със присъствие на дадени страни т.е. само които са били там.Четете целия сайт на Кеше, там има много неща, които са казани и някои и ние казваме тук, но не може всичко да се казва кое къде се намира в цайта, защото сайта е огромен и аз събирам инфорамция четейки безраборно там.но за 20 000 знам къде го е казал. не бързайте с преценките си за нас.стремим се да правим автентични преводи на каквото правим изобщо.Galina Tzvetanova 11 септември 2012, 12:50
Иде края им! И те се тресат от ужас...Ама какво да ги правиш- жалки същественца....даже ми е жал за тях, че няма да могат да се приспособят във високите честоти на Любовта, Светлината и Благодарността. Кеше е само върха на айсберга, нещо като предвестник на всичко добро, което иде да се случи!!! http://psihobg.com/?p=1924 копирайте линка, за да прочетете статията!!!!


Galina Tzvetanova 11 септември 2012, 12:52
http://psihobg.com/?p=1924 Кеше е върха на добрия "айсберг", който приближава Земята... Копирайте линка, за да прочетете статията!Любов и Светлина!!!!Анонимен 11 септември 2012, 18:48
"айсберг" се приближава към Земята.... бам!Анонимен 14 септември 2012, 07:37
Ще е нещо такова, в преносен смисъл. А че нещо трябва да се случи, да, време е!


Анонимен 12 септември 2012, 16:33
Добре де, политиците не отишли, но къде са журналистите?Ако е за Малина ли там, за Алина ли - не им знам имената на фолк-певиците, всичко ще ни известят - коя си е сложила силикон или е пяла без гащи, а когато е за такова световноизвестно събитие нито ред никъде не прочетох - освен в интернет!Анонимен 13 септември 2012, 11:14
Стига глупости бре хора, поредния шарлатанинМио13 септември 2012, 12:00
Хехехе, айде нека да си прав-нека тоя е шарлатанин...
А ти ходи ли да се запознаеш лично с изобретението? Разгледа ли патентите, публикувани официално през 2008г в Европейското Патентно Бюро? Разбра ли математическата им обосновка?
Отговорите са - НЕ, нищо не си разгледал, нито си си мръднал пръста да анализираш и разбереш техническата страна на патента.
Дрънкаш, като повечето прости хора, каквото се чува насам-натам и си избираш някоя страна на лаещите безмозъчни глутници кучета.Просто, за да не останеш валат и да си самовнушиш ,че и ти си разбирач по темата...хахаха..
А истината е много просто.Ти си поредния лекомислен безмозъчен глупак, дето иска и той да каже нещо...пък какво ще изръси-няма значение, важното е да каже....хахахахаха...Анонимен 13 септември 2012, 16:38
вижте това:
http://www.google.com/trends/?q=keshe+foundation&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0

на 1 място сме в света по интерес към тематаALCYONE 13 септември 2012, 18:11
Не се отваря линка.Анонимен 13 септември 2012, 18:16
http://www.google.com/trends/

и там - keshe foundationАнонимен 22 септември 2012, 06:31
д.Данчо
Когато си зомбиран,всичко е алабализъм!Прогледнеш ли,схащаш че те смятат за канарче и ти скубят перце по перце,докато те изпържат като деликатес!


Анонимен 04 октомври 2012, 13:42
Вече сме 04 октомври 2012 и още няма нищо "на лице" !
Май това е поредния фойерверк, да не кажа "кьор фишек".Мио 04 октомври 2012, 14:04
Казвате:"на лице"!


За да се покаже нещо "на лице"-ще трябва да има също така други хора, които наистина да разбират какво прави тоя човек-Кеше.Като има хора "на лице", точно тия хора и ще имат технологиите също така "на лице".

Сега си задайте Вие, уважаеми анонимен, дали вие можете да се причислите към хората:"на лице"? Защото като ви погледна ника на коментара виждам само очертания на лице, но самото лице го няма. Лицето, т.е. Вие, е анононимно-Вие сте анонимен.Е щом като в един най-прост коментар към някъкъв си блог , някъде из нета Вие не сте "на лице", защо мислите, че някой е длъжен точно на Вас да ви изкара технологиите си "на лице"? Може да искате нещо от някого и да имате претенции, само ако Вие сам можете да го дадете.

Ако не можете да разберете думите ми или ако ги разбирате, но сте против тяхната идея, то защо не си речете - "това е поредния блъф и кьор фишек" и да не обръщате внимание на тази тема занапред никъде.

Че това е много лесна работа!Просто забравяте за тази тема и готово.Така хем ще си спестите нервни напрежения като мислите, че Кеше Ви е "вързал тенекия", хем ще Ви се отвори време за да четете други неща, различни от тия на Кеше, и така може само да спечелите.

Според мене, забравете за Кеше- най-добре ще е за Вас.А аз и останалите дето сме се "вързали" на поредния "кьор фишек" ще си пишем и говорим, но Вие няма да знаете за това, следователно няма да се тормозите.

Ето Ви решението.Сега, като го имате вече, дайте една широка "зверска" усмивка...хехехехе...

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите