ЯПОНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ И ПОЛУЧИ КОСМИЧЕСКАТА ПРОГРАМА

Go down

ЯПОНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ И ПОЛУЧИ КОСМИЧЕСКАТА ПРОГРАМА

Писане  Una1 on Вто Ное 06, 2012 8:09 pm

Фондация Кеше с гордост обявява, че от петък 2.11.2012 Кралство Япония получи USB стик с космическата технология от Фондация Кеше.

Подаръкът с космическата програма бе предаден в Посолството на Япония в петък 02.11.2012 в 13:30 часа следобяд.

От този ден нацията на Япония може да помогне на своя народ да си помогне сам в изчистването на реактора Фукушима от ядрените остатъчни излъчвания, използвайки гравитационната космическа технология, за да предотвратява всяко ядрено радиоактивно изтичане в атмосферата и околната среда.

Предаването на технологиите на Правителството на Япония ще позволи на тяхната нация да развият и разработят свои собствени енергийни системи. Това ще направи тази нация независима от вноса на енергия, като ще стане самодостатъчна и независима (енергийно) само за няколко години.

Съдържанието на всички USB стикове за космическа програма за всички нации са напълно еднакви и са копиранми от един и същи оригинален файл. Това значи, че всичко нации получават едни и същи чертежи и патенти на технологията за космическия реактор, от Фондация Кеше.

Ние поздравяваме нацията на Япония за получаването на USB стика с космическата програма.

Ние предложихме на Правителството на Япония нашата пълна технологична поддръжка за постигане и реализиране на технологиите колкото се може по-скоро, за да помогне това в тяхната ситуация с ядрения проблем в страната.

Предаването на технологиите на Япония е напълно безплатно и е един подарък от Фондация Кеше за трудолюбивия народ на Япония.

Ние казваме "добре дошли" на народа на Япония в семейството на Космическата Програма.

M T Кеше
Създател на Фондация Кеше

Превод:UNA

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите