М.Т.КЕШЕ: ТОВА Е ЯСНО КОНТРОЛИРАНА СИСТЕМА MAGRAVS

Go down

М.Т.КЕШЕ: ТОВА Е ЯСНО КОНТРОЛИРАНА СИСТЕМА MAGRAVS

Писане  ALCYONE on Съб Ное 03, 2012 5:45 amIRON HORSE:
Може ли да се обясни новината в този новинарски бюлетин от гледна точка на структурата на светлината , Magravs и т.н?


М.Т.КЕШЕ:


Това е ясно контролирана система Magravs, ако това не е фалшиво направено видео, тъй като има някои възникващи въпроси, свързани със резките спирания в процеса на движение на обекта. Но е възможно и това забавяне да е направено впоследствие заради представянето на видеото в новините.

Обичайно е да се видят тези видове структури, които да влизат във вулканична среда. В зависимост от това - какъв е произхода на ДНК на пътниците, се съобразяват и съответните претоварвания при полета, както и предварителните изследвания за тези цели .

Това е и може да бъде физическа структура, тази структура може да влиза в някаква течност и полутечна среда контрол над силите на магнитно-гравитационните полета/Magravs/ в специфичната конкретна околна среда.

Действителния обект се намира някъде в центъра на този лъч и най-вероятно е бил препрограмиран с цел да може да слезе в една гореща лава, в едно специфично измерение, които ние не можем да видим ясно.Има разлика в размера на влизане от различни видеоклипове, но тук ясно е показано как обекта е в състояние да навлезе в центъра на земната течност като околната среда.

Обяснил съм тези възможности при използване на системи Magravs за потапяне в течност във връзка с няколко ирански случая с превземането на подводници в Ормузкия проток, а така също и в някои други връзки, свързани с потапяне на летателни апарати в течни планети.Това е обяснено преди в този форум и в моите книги.

В бъдеще ще се опитам да обясня същността и движението на реални обекти в атмосферата на земята, както ние ги виждаме като светлина. Ако тя не е фалшифицирана, то тази светлина може да има разузнавателен произход.

Скоро трябва да сме в състояние да направим същото, тъй като ние можем да създадем среда на контролирани магнитно-гравитационни полета/Magravs/ около малки обекти. И тези обекти могат да контролират своите Magravs структури, както обясних в друга връзка днес.

В момента нашите най-малки системи за движение са 7 см в диаметър.

За да направите такова влизане, както е показано на видеоклипа, е необходима система, която да има специфична настройка на реакторното състояние.

За да въведете обект в гореща среда каквато е горещо вулканично изригване, настройката на реакторите за целта е известна като звездна настройка със сателитни допълнителни подкрепящи системи. Чрез тази система-настройка от звезден тип се гарантира защита на обекта, когато той навлезе в по-плътна среда като лавата.

Имайте предвид, че това, което за човека е гореща вулканична лава, в случай, че той се намира в защитно поле при такъв преход, тогава ефекта от температурата на лавата е като студен лед за самото защитно поле.

Тъй като това, което виждаме като светлина е ефект, създаден от процеса на трансформиране на силата на полето. При неговото намаляване силите на Magravs , които действат в обекта са по-високи от силите Magravs, действащи вътре в средата от вулканична лава. По този начин се постига защитен екран по време на прехода в такава среда.

Няма физически натиск върху членовете на екипажа и на тези летателни съдове, тъй като има само натиск под прав ъгъл, точно в центъра на вертикалната линия и той е в зависимост от ъгъла на влизане. Това би трябвало да е истинско забавление за пътниците на системата.

Ако екипажа има телевизионна камера, то снимките направени от нея на същия район, трябва да показват един процес на излизане на летателния съд. Или с други думи изход, което е от друга гледна точка-изход в посока към земята с вулканични изригвания в момента.

Трябва да се намери точната ширина/диаметър/ на светлината в момента на навлизането й във вулканичното изригване.След това разделете този диаметър на 3 или 4 и така ще получите реалните параметри на летателните съдове, които се намират в центъра на светлината.

Дължина на светлинната дава представа за процеса на спиране. Това означава, че ако екранирането се осъществява чрез внезапни Magravs полета, тогава същата екранираща сила се създава чрез разпадането на Magravs полета при навлизане към центъра на земята. И след това системата има време и възможност да се движи напред, докато в същност нейната защитна сила е променена с нова.

Хубаво е да осъзнаем, че в материята на околната среда на земята винаги има области, в които има преход на силови полета. Те могат да бъде вплетени едно в друго или да присъстват като част магнитно-гравитационно поле в процеса на разпад на един елемент към друг в рамките на структурата на земята.

Това са същите области, които в действителност създават силата на земното магнитно-гравитационно поле. Те произлизат на Земята в изходната си точка - Северен полюс, и завършват през другата точка - Южния полюс.

Тези Magravs полета са изходните зони, където повечето от малките системи енергийни структури могат да бъдат намерени. И тези зони са като океан от храна за универсални пътници, тъй като те дават достъп до необходимите сили за придвижване на различните структури на интелигентност и същества във Вселената - това, което ние наричаме тяхната ДНК или амино-киселини на живота им.

Това пътуване във вулкана е нещо подобно като да отидеш с помощта на въздушен балон да береш ягоди на места, които са пълни с дървета.

Силата на Magravs - защитата при прехода на тези летателни съдове на интерфейса е просто определена така, че тя е с видима форма като светлина.Защитната сила е определена така, че създава ефект на светлина на материята в атмосферното състояние земята. По този начин материята на земята - лавата, не може да проникне през magravs полето на обекта чрез приплъзване.

Динамично движение на Magravs поддържа лавата далеч от светлинния интерфейс, поради високата скорост на плазмения на щит.

Температурата на ръба на щита е точно над точката на кипене на лавата, затова няма пренос на топлина отвън и по време на защитения преход не става възприемане на никакви външни полета от околната среда поради дисбаланс.

Тези модели като са показания на видеозаписа ще станат част от бъдещето ни при проучване на течните обекти на Вселената - гореща или студена. И дори ние ще се опитаме да се разберем реалната вътрешна структура на земята, както и на други небесни обекти. Чрез създаването на защитни полета нашите апарати ще могат да влизат в ядрото на земята през временните отвори на повърхността на земята, каквито тези вулканични изригвания представляват.

С Magravs екраниране срещу течност с различна степен на топлина, никаква форма на твърдост няма да бъде пречка за едно пътуване в или през среда, каквато е магмата.

Динамичните защити Magravs ще бъдат за нас дар от Бога в най-скоро време.

Работата ни с италианците за нас ще бъда много интересна, защото ще видим дали ще можем да потопим една такава система в активни вулкани.

Има много фалшиви видеоклипове и информация в мрежата.В наши дни ние можем да кажем кои от тях са на разузнаването по произход и кои от тях са фалшификати.

За някои от тези светлини в небето това е обяснено от нашия екип на фондацията през последната една година.

Човекът днес има проблем при възприемането на Magravs системите.Да говорим за тях е ерес днес, защото така ще разберем истинските принципи на движение на други разузнавателни обекти във Вселената.

Човека си въобразява, че Земята е център на Вселената. Но скоро всички ние ще разберем , че заедно с останалите сме част от универсална структура на движение.След това всички ще се смеем на мисленето на една интровертно заблудена раса, каквато сме ние - расата на хората сега.
Ние сме подобни на един от най - старите цивилизации – Рим и тъй като имаме много общо с нея в продължение на векове, скоро ще разберем истинската природа на творението във Вселената през следващите интересни дни. Ние отваряме книгата на Вселената за всички нации, тъй като тя ще бъде свидетел.Сега можете да ми вярвате, тъй като никой по-рано не вярваше на иранците, когато те казаха, че имат една и съща технология с другите обитатели на космоса.

Скоро ние всички ще разберем за структурата на стария и същевременно нов Феникс, който ще се появи след унищожаване си от пепелта на догмите от миналото.


източник

Превод: Миоджералвомбо


ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Официален доклад за обекта заснет над вулкана Попокатепетъл

Писане  Una1 on Чет Ное 22, 2012 3:53 am

ИНФОРМАЦИОНЕН ДОКЛАД, ОТНОСНО ЗАСНЕТ СВЕТЕЩ ОБЕКТ ВЪРХУ
КРАТЕРА НА ВУЛКАНА ПОПОКАТЕПЕТЪЛ НА 25 ОКТОМВРИ 2012 ГОДИНА

Изготвен от Клон Геоложки Рискове към
Дирекцията за изследвания на CENAPRED.

Доклада е в прикачения файл.
Източник:
http://www.cenapred.unam.mx/es/DocumentosGrals/objeto_luminoso_popo_25oct2012.pdf
и
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2902&start=10

Objeto Luminoso Popo 25oct2012 Bg
Прикачени файлове
objeto_luminoso_popo_25oct2012_bg.pdf ИНФОРМАЦИОНЕН ДОКЛАД, ПОПОКАТЕПЕТЪЛ ЗА 25.11.2012You don't have permission to download attachments.(769 Kb) Downloaded 4 times

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Отговор на М.Т.Кеше на доклада на CENAPRED

Писане  Una1 on Пет Ное 23, 2012 3:09 am

Така както са били учени досега, за тези специалисти при същите начини на измервания не трябва да има обекти на небето които могат да излъчват светлина и могат също да да летят в небето в пълна светлина около тях, и съгласно тях щом радара не може да засече физически, то тогава там не е друго освен метеорит.

При същите начини на измерване, ние знаем, че Magravs системите създават такава светлина около тях чрез взаимодействието и триенето (friction - може би се има предвид съпротивлението, или отблъскването - бел.прев.) на четири магнитни сили, две от земните и гравитационни магнитни полета и две на систематa - магнитни и гравитационни полета.

Така светлината около тези кораби се създава точно по същия начин, по който се създава дневната светлина, между триенето на Магнитните и гравитационни полета на Земята и Слънцето.

Интензивността на обяд и в ранния следобяд от силна слънчева светлина идва от директното и пълно взаимодействие между тези четири магнитни полета и сили.

Но в случая с Magravs системите, интензивността е по-концентрирана около системата и е контролирана така че, светлината около системата е много по-ярка и концентрирана около нея.

Чрез Програмата за Космически Кораби (SSP Program), която стартирахме с раздаването на USB стиковете на Правителствата по целия свят, сега ние стартираме следващия етап на програма за обучение и преподаване на държавните учени, така че от сега нататък те да могат да анализират снимки като тези коректно и да разбират кои от тях са фалшиви, кои са метеорити и кои са реални системи.

В бъдеще ние ще губим системи по същия начин, по който виждаме на тези снимки как се случва сриване на системата, но тогава специалистите би трябвало да различават истинските снимки от направените такива, за да бъдат в състояние да открият мястото на разбитите отломки.

Това се е случвало в близкото минало при изпитания и ще се случва когато транспорта се натовари с пълния си капацитет.

Не трябва да се забравя, че тези системи са направени от човешка ръка и по подобие на космическите тела, както слънцата и планетите се разрушават, когато се сблъскат едно с друго, същото ще се случва и с направените от човека системи на земята или в дълбокия Космос в бъдеще, при което ще губим наши близки в този вид злополуки.

От този момент нататък трябва да се научим да се свързваме един с друг чрез другите измерения на съществуванието, така както физическия начин се е проявил, за да бъде разбран, което няма реален смисъл освен нашия живот, като преход на позициите на полета в целокупността на съществованието.

Как се поддържа връзка с други измерения и местоположения скоро ще се научи и разбере, че не е необходимо време и местоположение.

“Времето” е създадена от човека мярка и е най-голямото му препятствие в разбирането на истинския свят на Сътворението.

Времето в обхвата на Вселената е лишено от смисъл, взаимодействието на полета и това, което тези взаимодействия създават и оставят наоколо за кратък период от продължителност е това което има значение.

Човек трябва да разбере, че човешкия живот е с най-краткото време на съществуване на физическото проявление от взаимодействието на полетата и скоро всички тези дворци на физиката на човешкото тяло ще сменят разбиранията си с такива в областта на взаимодействието на полетата и на вечността, тогава когато човек веднъж знае къде би искал да бъде при дадена позиция на другите полета, за да позволи тяхното съвършено преминаване във вечното съществувание, тогава човек достига до разбирането, че той е тук в тази позиция и пространство, за да благоприятства съществуването на другите и тяхното съвършенство, а не на своето собствено.

Или с други думи ние сме тук, за да служим, а не да бъдем обслужвани, където цялото време на нашата физическа проява на тази планета в общия план на работа на Вселената, не е нищо друго друго освен кратка проява на Нищото от Нищото (Небитието).

Чудя се колко хора някога изобщо разбират този момент и колко физически хора са оставили своите позиции, за да постигнат крайната цел да бъдат подкрепящи, а не насилващи Полетата на Вселената.

Осезаемостта е един от най-разточителните процеси във вселената, тъй-като тя се нуждае от поддържане на полетата, но когато осезаемостта се случва под формата на физически живот на човек и след това поради своята природа, когато алчността надделее, за да се възползва повече за да живее по-дълго, и тогава това се превръща в навик за физическия човек в неговия ежедневен живот също така.

Чудя се колко ли биха дали своя физически живот, за да бъдат пътешественици от подобни светлини, които се потапят в дълбините на горещия течен океан на най-вътрешното земно ядро или се гмуркат в най-дълбоките и студени дебри на Вселената, само за да видят други чудеса на Съществуванието.

Със сигурност знам от някой, който е бил там, че това е най-разтърсващото вълнение да наблюдаваш и споделяш красотата на Сътворението.

М.Т.Кеше


Превод: Una
---------------
Източник: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2902&start=10

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

КОМЕНТАР НА М.Т.КЕШЕ ОТНОСНО СЛУЧАИ НА НАБЛЮДАВАНИ MAGRAVS ОБЕКТИ

Писане  Una1 on Нед Ное 25, 2012 2:41 pm

КОМЕНТАР НА М.Т.КЕШЕ ОТНОСНО СЛУЧАИ НА НАБЛЮДАВАНИ MAGRAVS ОБЕКТИ И КАК ДА БЪДАТ РАЗЛИЧАВАНИ ОТ ДРУГИ ИЛИ ФАЛШИВИ ОБЕКТИ


Предварителни обяснения на преводача:
Тук, основно се разлежда случая със регистрирания над Попокатепетъл светещ обект и подобен регистриран обект над Ерусалим. Като основно се обръща внимание на ъгъла на излитане или падане (в зависимост от случая) на наблюдавания обект.

Видео от обекта (влизащ) над Попокатепетъл на 25.10.2012Видео от обекта (излизащ) над Попокатепетъл на 15.11.2012Видеа от обекта над Ерусалим

Моментни кадри, взети от видеата, сравняващи ъгъла под който излита/пада обекта, с приблизителни стойности на ъгъла на падане/излитане:

- Попокатепетъл влизане (падане) - 7 градуса
- Попокатепетъл излизане (излитане) - 12 градуса
- Ерусалим излитане - 3 градуса
Други кадри от различни видеа, заснемащи обекта над Ерусалим, падащ/излитащ с приблизителни стойности на ъгъла на падане/излитане:
------------------------------------------------------------


Кадри:Приблизителен ъгъл 70.02 от хоризонтала
Приблизителен ъгъл 18.98 от вертикала

-----------------------------------------------------------
Друго видео с кадри на същия слуай над Ерусалим
-----------------------------------------------------------Кадри:73.61 градуса по х
16.39 градуса по y77.83 градуса по х
12.17 градуса по y73.91 градуса по х
16.09 градуса по yx - 75.96
y - 14.04x - 79.38
y - 10.62x - 82.87
y - 7.13x - 75.96
y - 14.04x - 75.96
y - 14.04x - 75.26
y - 14.74Общ ъгъл:
x - 80.54
y - 9.46
Ъгъл на светлинната следа:
x - 79.99
y - 10.01Общ ъгъл:
x - 77.47
y - 12.53
Ъгъл на светлинната следа:
x - 79.99
y - 10.01

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Коментар на М.Т.Кеше:

Ако някой погледне някои от моите коментари преди и тези на страницата на форума на NASA ще види, че винаги съм казвал че директно вертикално излитане нагоре на тези кораби е като скачане от Айфеловата кула без парашут с надежда за оцеляване.

Затова при тези полети за бързо спускане или издигане се използва ъгъл между 5 - 15 градуса от вертикала или хоризонтала за напускане или влизане от/в отправната точка, по съображения за сигурност.

Тези ъгли на траектория позволяват образуване на определени празни пространства между магнитните полета на кораба Magravs и полетата на Земята.

При тези бързи скорости не може да се избира фронтално посоката на движение, а само плъзгащия ефект, и това дава по-добър фактор на предпазния марж, при бърза смяна на някое от полетата в системата, случващо се при спускане или излитане на системата при високи скорости.

По този начин, когато видите клипове като тези, с излитане, приземяване и бързи движения в пространството по време на полета, тези градуси на ъглите на траекторията трябва да ви дадат индикация дали наблюдавате Magravs система или не.

Това се отнася и при издигане във въздуха от една височина към друга или странично движение.

Кръгови и 180 градусови завои и движения се постигат чрез различни начини на използване на реактора на системата.

Моля, отбележете, че използвам думата реактор в единствено число, което не е много коректно да се казва за тези системи.

Този порядък на ъгъла (5-15 градуса) на кацане/излитане е една от индикациите за реална система и разбира се не е единствената, когато се наблюдава видео с 3 измерен ефект със запис на този тип полети.

В случая в Ерусалим - там има определени военни действия наоколо и системата бързо се снижава с най-високо ниво на сигурност и се завърта при времето на излитането си.

Последователните светлини на голяма височина с премигващо светене са индикация за формиране и очакване за влизане в синхрон със силите на земята.

Внезапната смяна на силна светлина на нивото на земята с по-слаба или тъмнина, при издигане на по-големи височини е просто когато системата на по-голяма височина сменя своята Magravs мощност на външното ядро на своя реактор със еднаква с тази на мощността на Magravs на земната атмосфера и тогава буквално светлината на системата изчезва и се вижда сякаш изключва светлината си или просто като премигване може да се наблюдава, когато реакторите на системата са в режим на завъртане.

В един момент на всички записи се виждат два проблясъка от светлина, които се появяват и след това веднага има движение на системата нагоре (например 1-15 секунда на видеото по-долу):Това е правилното поведение на тези системи, тъй-като системата сменя положението си от стоене към издигане.

В този момент елементите на реактора за настройка и конфигурация на движението, прехвърлят своите Magravs на външните реактори на системата, за да предпазят системата по време на промяната на конфигурацията на вътрешното ядро (на реактора), и след това, когато защитата е осъществена и системата се държи на външните ядра (на реактора) за задържане, тези външни ядра на системата създават свои собствени интензитети на полетата Magravs, и взаимодействието на тези нови Magravs при смяна с вътрешните ядра на Magravs създава промяната на интензитета на полето от централния към външния реактор, и това е времето, когато се забелязва първата светкавица, тъй като външните реактори създават свои собствени Magravs взаимодействия с атмосферните Magravs на земята и внезапното триене на четири полеви сили създава тази светкавица.

Тогава в същото време, вътрешното ядро преминава в увеличаване интензитета на Магнитните и намаляване интензитета на Гравитационните полета, за да създаде отблъскването на кораба нагоре.

След това има втора светкавица, когато външните реактори намаляват своите Magravs и вътрешното ядро поема системата.

Промеждутъка от време между двете светкавици и след това движението нагоре е промеждутъка от време необходим на вътрешното ядро да смени интензитета от стоене към интензитет на отблъскване (Магнитно поле) и планиране на стойността, за постигане на незабавно движение нагоре, и това отнема по-малко от част от секундата.

Така, че цялото това движение над Ерусалим е реална система и е направена от човека система. И тук НЯМА място за съмнение.

Явно че има видеоклипове заснели скорошен случай над вулкана, показващи същите светлини, излизащи от същото място и по същото време, които аз още не съм видял, но видях препратките към този линк със снимки на влизане и излизане.

Това, което съм написал в първоначалната част на линка, че системата трябва да отива нанякъде, и това което чета показва, че системата е достигнала целта си и след това е напуснала района от същия люк.

При вулканичните системи могат да се намират редки материали в първоначално състояние на полето на материята, и които са трудни за произвеждане, но лесно се добиват при пътувания в дълбоки пространства, те са като редки земни материали и са източник на огромна основна енергия, затова са удобни за еднократни зареждания за хранителни запаси в дълбокия космос.

Тези материали са същите, които в момента учените погрешка мислят за тежки материали, които се образуват само при условия на супернова, и аз съм обяснил в 4-тата книга, която скоро ще излезе, че образуването на тези материали в материя и основна материя е естествен процес и се случва във вътрешните ядра в нормалния живот на звездите и планетите, а не само в състояние на супернова на системата, както е представяно това до днес.

Ще ви науча как да се сдобивате с тези единици основни сили на полето на материята, за произвеждане на храна и гориво в дълбокия космос в идващите времена.

Така че и в двата случая можем да кажем, че това са реални системи, и тази в Ерусалим също е направена от човек, но не е така сложна както тази над вулкана.

Моето лично знание е че случая над Ерусалим е Magravs система с известен произход и шоуто е имало конкретна цел, да бъде на дадено място и време, и аз съм обсъждал това с времето и с други хора около мен.

Ние имаме усъвършенствана версия на тази система, към момента на изпитание, и ние ще тестваме разработка с мисловен контрол в момента, вместо да използваме компютърен контрол, който е твърде бавен за да отговори на такива движения на тези системи.

Този полет над светото място е реална система и тя е с произход от Близкия Изток.

Ние приветстваме човека в истинския свят на технологиите на космическите кораби, сега когато ние всички притежаваме технологията, за да развиваме наши собствени убеждения и системи от тях, които да изведат човечеството към едни нови измерения на зрялост и мъдрост.

М.Т.Кеше
--------------------------------
Източници:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=3077&start=20
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2902
--------------------------------
*Видеоклиповете и кадрите със снемането на ъглите са направени от членове на форума на Фондация Кеше

Превод: Una

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ: ТОВА Е ЯСНО КОНТРОЛИРАНА СИСТЕМА MAGRAVS

Писане  Ivan9 on Пон Ное 26, 2012 4:16 am

Уважаеми потребители. Аз живея с твърдото убеждение, че технологиите на Кеше, нямат земен произход. Управлението на НЛО с мисъл е отдавна известно на тези, които търсят информация. Нещата малко, по малко ще отидат до своя естествен край, в който съм дълбоко убеден, че ще ни бъде поднесена информация за контактите на Кеше и компания с представители на други цивилизации. Казвам го, защото има личен контакт с човек от България, който малко с недомлъвки призна на един свой семинар, за участие в проекти с представители на други цивилизации. Ако сте забелязали, в контролираните медии, все по-често става дума за НЛО и извънземни. Мисля, че се подготвя почвата за нещо много по-голямо от новите технологии. Способностите на новите космически кораби са такива, че е необходимо, още преди хората да хукнат из космоса, да бъдат запознати със съществата, които ще срещат там и това мисля, че ще стане скоро. Направиха ми впечатление думите на Кеше:
Със сигурност знам от НЯКОЙ, който е бил там, че това е най-разтърсващото вълнение да наблюдаваш и споделяш красотата на Сътворението.
Кое е този "НЯКОЙ". Човек или нещо друго? Възможно ли е самия откривател Кеше, още да не е бил там, за да опита плода на собствения (!?) си труд , и да говори от първо лице, вместо да посочва "НЯКОЙ"?

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ: ТОВА Е ЯСНО КОНТРОЛИРАНА СИСТЕМА MAGRAVS

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите