M.T.KEШЕ:"ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕ, КОЕТО СЪЩЕСТВУВА В СЪВРЕМЕННИЯ ЗАБЛУДЕН СВЯТ НА ФИЗИКАТА

Go down

M.T.KEШЕ:"ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕ, КОЕТО СЪЩЕСТВУВА В СЪВРЕМЕННИЯ ЗАБЛУДЕН СВЯТ НА ФИЗИКАТА

Писане  ALCYONE on Съб Ное 03, 2012 5:37 amКоментар на sdrm:

Г-н Кеше смята, че това, което съвременната наука нарича Антиматерия е принципно неосезаем обект или източник. Защо съвременната наука счита, че след като е неосезаем, то образа на материята е Анти или Огледален, понеже ние не можем да наблюдаваме неговите качества по независим начин? Изглежда тълкуването на Антиматерията от съвременната наука по този въпрос не е основано на същия принцип, по който теорията на Кеше прави това тълкуване.М.Т.КЕШЕ:


"Малката плазма на електрона или протона, която може да видите като негов източник, дължи яркостта си на структурата на вътрешните силни полета. Тя не може да се идентифицира като звезда, каквито са основните магнитни плазми на системата. Ние само наблюдаваме външната гранична хелиосфера на плазмата на протона или електрона.

В плазмата на протона основната якостна магнитна плазма не е във форма на материя, а като поле.

Ако протона е твърде малък, за да бъде анализиран, то сравнението и подобието в околната среда е просто. Както винаги казвам, тези аналогии са едни и същи във всички нива на създаването като принципи на това създаване. Ако това, което става с плазмата на протона е твърде трудно да си представим, тогава след това погледнете един подобен модел, но в по-голяма структура, която може физически да видите, ще разберете и процесите, извършващи се в плазмата.

По този начин можете да отидете една стъпка по-нагоре. В универсален план, сега например, в плазмата на слънчевата система, наблюдавайки, вие можете да разберете структурата и процесите вътре в плазмата на протона. На едно микро равнище и на едно макро ниво, процесите и структурите във Вселената са едни и същи във всички нива на творението.

Слънчевата плазма в структурата си е точно копие на плазмата на електрона и протона, но с повече от същите области. В плазмата на слънчевата система и на протона се спазват едни и същи универсални принципи на взаимодействие на магнитните полета и всякакви операции съществуващи в техните среди.

В звездите или слънчевите плазмени системи от разстояние виждаме само блестящата звезда, а не елементите в нея.В близкото минало, за да погледнем в по-голяма дълбочина в структурата на тези слънчеви системи, ние започнахме да откриваме планети чрез движещите се сенки, които наблюдаваме в тях.

Но това, което виждаме отвън представлява магнитосферата на звездата и един ярък център.Същото е с плазмата на протона - ние виждаме плазмата на основните области на материята и нейните взаимодействия с други области, като границата на плазмата е мястото, където нейните магнитни полета се конвертират.

Човек трябва да осъзнае, че големината на плазмата на всеки обект във Вселената зависи не само от общата численост на магнитно - гравитационните полета /Magravs/ на неговите основни области, но и че в същото време размерът и се определя от силите на Magravs на другите обекти, които го заобикалят.

Така размерът на слънчевите системи до голяма степен са обособени от силите на цялото поле Magravs в рамките на галактиките и звездите, така както тези сили се проектират в тези слънчеви системи.

Така например, в Слънчевата система същите сили Magravs, проектирани по ръкавите на галактиката, винаги имат по-голям диаметър отколкото са те в Хелиосферата, тъй като силата на полетата /Magravs/ е малко по-висока, отколкото силата на полетата в Хелиосферата.

Когато тези слънчеви системи са склонни да бъдат по-големи, тогава основната магнитно - плазмена сила има повече място за разпостранение и по-голяма възможност да се проектира в пространството. По този начин ние сме в състояние да наблюдаваме създаването на планети и луни в тези слънчеви системи, намиращи се в някои региони на галактиките.

Едно и също е съдържанието на полетата Magravs в Слънчевата система, както и в центъра на галактиката, където тези полета на отделните системи са много по-близо едно до друго като площ. В тези централни региони, слънчевите системи, с едно и също съдържание Magravs, са с много по-малък диаметър от хелиосферата. И следователно няма много място за основните магнитни плазми да се превърнат в материя. Ето защо е спазен принципа и в центъра галактиките има по-малко планетни системи.

Но от друга страна в тези тесни райони в центъра на галактиките не може да има обекти с твърда обвивка, а тя е под формата на ситен прах, защото там съществуват много и най-разнородни потоци от магнитни плазми. На границата на Хелиосферата на Слънчевата система съществуват манитно - плазмени полета и засега не знаем какво е тяхното значение.

Това е една от причините, поради която звездните системи в центъра на галактиките изглеждат малко мистериозно. Трудно е да се наблюдават трансформациите на основните магнитно плазмени полета, поради малкия диаметър на хелиосферата. По този начин външните сили на полетата Magravs, просто действат върху черупката на тези слънчеви системи.

Същото се случва и с плазмата на протона, трансформациите на магнитно - плазмените полета се извършват почти на границата на хелиосферата на плазмата на протона и следователно е трудно да се види вътрешността на плазмата.

От друга страна по отношение на средата, поради по-високата концентрация на твърде много протони и електрони в полетата Magravs, а след това тази среда Magravs диктува размера на плазмата и това е причината някои материи да са меки, някои от тях- твърди, някои газове и т.н..

В по-малките хелиосферата на материята има повече Magravs полета, намиращи се в тясно взаимодействие на общите елементи.

В съвременния свят на физиката учените не спазват тези принципи и описват други теории, тъй в невежеството си те изграждат терминология на божествените частиците.В новото наблюдение на плазмата на протона съществуващата структура е същата, както при планетите и слънчевите системи.

В плазмата на протона много частици са божествени, тъй като те играят същата роля както Луната за планетата Земя. Но за един теоретичен физик такова просто нещо не може да бъде истина, нито приоритетна теория.

Хигс - бозона в плазмата на протона е това, което ние обикновените хора наричаме ​​луни и планети в плазмата на слънчевата система и нищо повече.

Физиците имат навика да описват нещо, което не могат да видят с помощта човешкия език, като смятат, че хората могат да открият връзката между тези понятия. Това, което те съобщават за Хигс - бозона и казват,че наблюдават божествената частица - това можем да го наричаме с общ език: раждането на едно дете, дете е с божествена частица от тялото на майката, която се появява от нищото. "

"Така, че можете да кажете на Вашия носител на Нобелова награда за откриването на Хигс - бозона, че току що открих Бог, така че аз съм пред вас, защото аз съм бог на частиците.”

Това е лицемерие, което съществува в съвременния заблуден свят на физиката.

В действителност Higges бозона или божествената частица е една по-малка версия на вас самите в плазмата на протона, който също като вас съществува в плазмата на слънчевата система.

Сега някой вече е разбрал, колко е прост принципа на създаването.

Това е човек, който прави трудно за другите да разберат тези прости факти на сътворението.Така като за него е трудно това, той се опита да се спечели доверието на хората с превъзходството на собственото си невежество по отношение на разбирането на света.Точно по същия начин, както собственото му творение в авангарда на науката на интелигентните физици, произлезе от нищото
.
източник


Превод: Миоджералвомбо


ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите