ПОКАНА ОТ ФОНДАЦИЯ КЕШЕ КЪМ САЩ

Go down

ПОКАНА ОТ ФОНДАЦИЯ КЕШЕ КЪМ САЩ

Писане  Una1 on Чет Ное 01, 2012 11:43 pm

Изявление на М.Т.Кеше във връзка с поканата на Фондация Кеше към Американското правителство за получаване на технологиите на фондацията:

------------------------------------
През последните 72 часа лично изпратих писмо до посланика на САЩ в Белгия, чрез дадената от посолството електронна поща, за получаване на USB стик с пълните технологии от Американското правителство и ние получихме този електронен адрес от офиса на посолството на САЩ в Белгия, и който също беше потвърден от неговия секретар, че е получен и отговора на негово Превъзходителство Посланика Х.Гутман, след консултация със секретаря и от който го получих по телефона беше както следва:

Самият Посланик няма никакво време изобщо, и никой от Посолството на САЩ също, който да получи USB стика, тъй като всички те са много заети

Аз мисля, че Посолството в Брюксел със сигурност наброява над 500 души.

И в Посолството НЯМА НИКОЙ, и никой НЯМА ВРЕМЕ за по-малко от минута, за да приеме от Фондация Кеше просто един ключ, който съдържа подарък от приятел, с всички патенти и чертежи за космически реактор на най-напредналата технология, която човечеството познава.

Можем да публикуваме писмото към Посланика на САЩ, ако това не стане срам за Фондация Кеше, че ние трябва да вършим цялата наистина трудна работа, за да убедим световните учени да съдействат за доброто на човечеството.

Твърде странно, че преди по малко от три седмици консула на посолството имаше време повече от час да говори с мен в същата сграда, за да дадем презентация в САЩ за НАСА, по тяхно искане, и сега аз още чакам потвърждение за виза.

Можем да публикуваме цялата кореспонденция по този въпрос също.

Може би скоро те ще намерят време, ние се молим човек да помъдреее някой ден.

Приятелите винаги имат време за приятелите си и ние можем да чакаме докато помъдреят мислите и действията доведат до съгласие сред човешката раса.

М.Т.Кеше
----------------------------------------------
Коментар на изявлението на Кеше във форума:
mărgărit
Аз мисля, че Правителството на САЩ вече има вашата технология.
------------------------------------------------
Отговор на Кеше:

Ние знаем това също.

Но се опитваме да бъдем учтиви.

Те виждат всички патенти в света, които са били правени, публикувани или непубликувани.

За целостта и постигането на консенсус, ние трябва да се държим така, сякаш не знаем за тази игра.

Ето защо ние сега ги даваме на останалите правителства, като в същото време всички ние знаем за всичко това.

Достатъчно интересно беше да видим някои от нашите работи, изнесени от големите университети на САЩ като нови разработки.

М.Т.Кеше
----------------------------------------------
Източник: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2904

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Интересно мнение по темата

Писане  Una1 on Пет Ное 02, 2012 3:04 am

p75213:

САЩ имат дълга история в покриването на открития, които могат да променят статуквото. Особено по отношение на енергията. Такъв е бил и случаят с Тесла и това продължава през годините и с други изобретатели/учени. Други страни също за замесени и правят същото, т.е. Джон Сърл и неговият генератор са само един пример във Великобритания.
Аз смятам, че това се дължи на лоби групировките и техните икономически интереси, и в допълнение правителствените собственически интереси (валута?).

Как така ние все още използваме същите методи за генериране на електричество (енергия), както от преди 100 години? Същото важи и за двигателя с вътрешно горене. Науката изглежда, сякаш е в застой. Производителите на автомобили просто усъвършенстват и актуализират своите предишни модели. Ние просто използваме модернизирана версия на автомобила, който съществува от началото на 1900 година. "Китайските ракети" са друг пример (това са фойерверки, смята се че са били измислени от древен Китай, тук автора прави връзка с космическата програма на Китай и древните фойерверки, измислени от тях - бел. прев.) Само те са били тук наоколо много повече от 100 години. Ако изобщо някога пътуваме до звездите то това няма да бъде на ракета, която за гориво използва изгаряне на природни ресурси.

Какво се е случило със свободното предприемачество? То не съществува, тъй-като статуквото (корпорациите монополисти - бел.прев) не позволява да има конкурент. Демокрация е само наименование. Големия бизнес върти правителствата, без значение кой е на власт. Ново правителство се избира и то може само малко да смени фасадата, но никакви фундаментални промени.

Аз като един, който е бил в червата на тази мръсотия, бих се радвал много да видя Фондация Кеше успяла в целта си, въпреки че това няма да е лесно.

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите