ИТАЛИЯ Е ПЪРВАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ПОЛУЧИ ПЪЛНИЯ КОМПЛЕКТ ПАТЕНТИ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Go down

ИТАЛИЯ Е ПЪРВАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ПОЛУЧИ ПЪЛНИЯ КОМПЛЕКТ ПАТЕНТИ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  ALCYONE on Нед Окт 28, 2012 4:59 am


Uploaded with ImageShack.us

M.T. Keше -Директор на Фондацията Keшe :


Ние сме горди да обявим, че според принципа на фондация Кеше за прехвърляне на технологии, валидно за всяка страна на земята, нацията и правителството на Италия прие трансфер на технологиите на програмата за космически кораб на фондацията. На 10/26/2012 в 16:00 по предварително уговорена среща с длъжностните лица на италианското посолство в Брюксел, директора на фондацията M.T. Kеше предаде на служители на италианското правителство и научен аташе-представител, пълните патенти (публични и скрити патенти) на фондация Keше.Това са проект на пространствения реактор, модул на реактора и проектите за космически кораби.

Трансфера на технологиите се осъществи така, както и при правителството на Сиера Леоне-под формата на електронни данни, записани на USB флаш-памет. Служителя на посолството веднага провери съдържанието на USB паметта и потвърди, че патентните- файлове и чертежи, са изцяло запаметени върху USB паметта. Среща-сесията беше записвана на видео и според дипломатическия протокол това видео ще бъде архивирано, тъй като срещата се проведе в помещенията на посолството на Италия. Видеото ще бъде архивирано и няма да бъде показвано публично, освен ако разрешение за това не бъде издадено изрично от италианското посолство и правителство.

Сега народа на Италия се превърна в първата държава в Европа, която е приела пълно прехвърляне на технологията на космическия кораб по програмата на Фондация Кеше. Тази програма има за цел да донесе мир и просперитет на народите на света. Ние приветстваме учените и служителите на италианското правителство и народа на Италия с неговата вече собствена програма за космически кораби. Чрез цялата техническа програма и опита на фондация Кеше, ние предлагаме пълната си подкрепа на народа на Италия.Ако представителите на срещата решат да дадат публичност, то всички вие ще наблюдавате това развитие . Според предишни обсъждания, програмата на фондацията ще доведе до присъединяването на всички народи към програмата за космически кораби.И по този начин всички народи заедно, ще могат да обменят ноу-хау и знания на равни основи и равнопоставено от научна гледна точка.

Бихме искали да благодарим на всички италиански групи в интернет общността, които насърчиха италианския представител на правителството, който присъства на заседанието на Кеше-Фондация на 09.06.2012 . На тази среща бяха поканени всички посланици на световните правителства. Сега виждаме плодовете от упоритата работа на италианските интернет групи.

Трансферът на знания бе направен без икономически такси.Целият пакет програми е даден свободно на народа на Италия от фондация Кеше, така както сме направили и с народите на Иран и Сиера Леоне. Ние ще обявим имената на повече държави през декември, тъй като те ще станат част от програмата за космически кораби през следващите седмици. Ние приветстваме Нацията на Италия, която стана собственик на най-напредналите технологии за космически програми в настоящето, което ще позволи на този народ да изпрати в космоса свои представили преди края на 2013. Фондация Keше приветства колегите си - италианските учени, които започват да изучават по мирен способ откритите пространства на Вселената чрез на нашата космическа програма. Със сигурност през следващите седмици и месеци италианския народ, подкрепен от Фондация Keshe ще направи своите първи стъпки в практическото реализиране на технологиите за просперитета на своя народ и за човечеството.

превод: Миоджералвомбо


Източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите