СИЕРА ЛЕОНЕ ПОЛУЧИ ПЪРВА БЕЗПЛАТНО ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДAЦИЯ КЕШЕ

Go down

СИЕРА ЛЕОНЕ ПОЛУЧИ ПЪРВА БЕЗПЛАТНО ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДAЦИЯ КЕШЕ

Писане  Admin on Вто Окт 23, 2012 4:23 am

СИЕРА ЛЕОНЕ ПОЛУЧИ ПЪРВА БЕЗПЛАТНО ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДAЦИЯ КЕШЕ

НАЧАЛО НА ТРАНСФЕРА НА ТЕХНОЛОГИИ НА СВЕТОВНИ УЧЕНИ

На 15/10/2012, по време на предаване на живо на основната национална телевизия на СИЕРА ЛЕОНЕ, в 10.30 часа местно време, Keshe фондация чрез нейния директор М.Т.Кеше завърши предаването пет патента на Фондацията.Патентите получи посланика на правителството на Сиера Леоне в Европейския съюз- д-р В. S. Кargbo.


досега достъпа на населението
до телевизия е бил в този вид

Това предаване на технологии, свободни от каквито и да било финансови ограничения обхваща всички технологии, които са разработени от Фондация Keshe.Предаването на технологиите на националното правителството на Сиера Леоне бе подкрепено с официалния син печат на Фондацията.Те включват патентите за пространствения реактор и дизайна за космически кораби.
Беше предаден и електронен ключ, съдържащ всички документи и патенти, което бе посрещнато с много удоволствие и уважение от правителството на Сиера Леоне в телевизионната програма на живо.След приемането на патентите за технологии на ядрен реактор, който е в състаояние да трансформира и огъва пространството, както и другите патенти за реакторите за енергия, здравна, процеса по самото предаване се завърши окончателно.Процеса на самото предаване се извърши чрез трансфер на технологии и преподаване и обучение на учени от Университета на Фрийтаун с присъствие на декана на университета.Целия пакет от планирани лекции на учените на Сиера Леоне е завършен.За тази цел специалисти от Фондация Кеше бяха поканени и приеха да дадат информация и изнесат лекции за космическите технологии и тяхното приложение. Лекциите бяха проведени в УНИВЕРСИТЕТА НА СИЕРА ЛЕОНЕ ВЪВ ФРИЙТАУН от 10/12/2012 до 17/10/2012.


Университета във Феийтаун, Сиера Леоне

По покана на ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИЕРА ЛЕОНЕ, специалисти на Keshe Фондация участваха в здравната конференция, която се проведе в Фрийтаун на 18/10/2012, с представянето на видео от секцията за здравеопазване на фондацията.

“Както обещахме на 10/15/2012 на правителството и народа на Сиера Леоне се присъедини към световната програмата за космически кораби и изследвания и има пълната подкрепа за обучение на своите учени от специалистите на нашата фондация.Ние ще информираме на бъдещите планове за африканските страни, които се присъединяват към пълния трансфер на технологиите.” M.T. Keshe

“Ако се намирате близо до Сиера Леоне в други страни в Африка, можете да свържете се с посолството на Сиера Леоне във страната Ви, за да присъствате на първите лекции и трансфер на технологии на световни учени.Както обещахме, ние предаваме нашите технологии на хората на света чрез подкрепа на правителствата и техните посланици. Чрез нашата програма и ние изпълняваме обещанието си и прилагаме на целта на фондацията, която е да се предадем знанията на Keshe на учените на света за да живеем в хармония и мир чрез нашата програма за космически кораби.Бихме искали да благодарим на посланика на Сиера Леоне в Белгия д-р В. S. Кargbo и длъжностните лица на правителството на Сиера Леоне, които за поканиха Keshe фондация за представянето на Keshe технологиите в своите университети и за откритостта им в приемането и преподаването им, а така също и в организирането на Първата Международна Научна Конференция на континента Африка.Както обещахме, континента Африка ще има своя собствена програма за космически кораби и технологии, както е планирано от фондацията. И сега ние сме тук, за да изпълним нашето обещание.” M.T. Keshe

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/10/blog-post_22.html
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2864

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите