М.Т.КЕШЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИЯТА

Go down

М.Т.КЕШЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИЯТА

Писане  Admin on Пон Окт 15, 2012 1:25 am

Мехран Таваколи Keше обсъжда антигравитацията и технологията MAGRAV. , която той е разработил като част от нова система за плазмен реактор. M.Keше е основател на Keше фондация, която притежава различни международни патенти за антигравитация, енергия, здраве, и други устройства.

Това интервю, Keше започва като описва своя модел на "Неутрона като Плазма", и показва, че контролът над плазмата в рамките на неутрона, води директно до антигравитационни ефекти.И това става чрез директен контрол, а не чрез всички междинни генератори, като например електромагнитните бобини.

Keшe допълнително дава отговор на въпроса за магнитно-гравитационното на поле на Земята, като се посочва, че то не е необходимо в случая, и че позицията на всяко тяло, както и тази на самата Земята, е продукт на баланса между магнитни и гравитационни полета.

Въпреки, че Keше не описва точния механизъм за тези антигравитационни ефекти, той показва, че има планове за устройството MAGRAV е готов да ги сподели с всяко правителство, което заяви това. Това той заяви, защото иска да покаже своя предварителен замисъл към плавен преход към Kеше-технологиите, за да се избегне смут в обществото, който в противен случай би могъл да възникне.

За лицата, които се интересуват от възпроизвеждащите експерименти за Антигравитация, базирани на технологията Keше, той предлага посещение на своя уебсайт на Keше фондацията и разглеждане на международните патенти-онлайн.


Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите