ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗЯСНЕНИЯ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА М.Т.КЕШЕ

Go down

ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗЯСНЕНИЯ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА М.Т.КЕШЕ

Писане  Una1 on Нед Окт 14, 2012 9:12 am

Това е едно допълнение към втория преразказ на книгата на Меран Кеше “Универсалният ред за създаване на материята”. Тук са показани само няколко картини от едно видео в ЮТЮБ, предложено вероятно и на посланниците в поканата им за среща, защото има субтитри на всички езици (трябва да се натисне червения бутон СС). Линкът е:


Видеото го има и в блога за сериозни хора, но е без субтитри.
/допълнение от администратора: преди седмица е сменено с български субтитри, така че там където е публикувано е в този вид/.
Тука ще покажем от филма само частта за Генератора на Кеше, като за краткост са изпуснати някои картини от филма, но субтитрите им са вмъкнати също така с удебелен текст за да се виждат, а коментариите не са удебелени.


Всичко започна с един нов поглед върху създаването на гравитацията и наблюдаване на реакцията
В ляво е показана Слънчевата система, като една интегрирана система със присъщ вътрешен баланс. В дясно – Генератора на Кеше, работещ също така като една интегрирана система със собствен вътрешен баланс.


при която две магнитни полета, близки по сила си взаимодействат създавайки по този начин динамични (пулсиращи на видеото) сферични компоненти с по-голям обем.


когато от своя страна те взаимодействат помежду си и с това взаимодействие се създават гравитационни и магнитни полета.


Всяко магнитно поле съдържа плазмени компоненти
(обръчите от съединени пиемтикси или както ги нарекохме ние – магнитни флуксони)


от трите основни материи – материя, антиматерия и тъмна материя.
Взаимодействието между тези три материи създава една по-обемна, хармонична и динамична система, наречена Първоначална основна плазма или НеутронНеутронът може да се разпадне на протон и електрон, отделяйки...


малки частици от магнитното поле под формата на светлина или енергия.


В ляво е преподавания в университетите модел на неутрона състоящ се от три кварки и глюони, а в дясно е модела на Кеше, който се състои от трите материи: материя, антиматерия и тъмна материя.

На следващите две рисунки е загатнат принципа на Кеше реактора, който ще се използва като позиционираща система за наземен, междуконтинентален и космически транспорт. Предполагам, че това е и реакторът за производство на електроенергия при големи мощности.


Ето как Г-н Кеше е открил как да произвежда и контролира гравитационните полета.

Така би трябвало да изглежда и един генератор за електричество.

с мощност до 10кW, който не се нуждае от гориво. Това ще бъде един екологично чист източник на енергия.

На горната рисунка в дясно е дадена схемата на генератора. С MF1 е означено едно от магнитните полета създадено от постоянен твърд магнит. С MF2 е означено едно от магнитните полета създавани от материалите вътре, от динамичните плазмени ядра. С плътна червена линия е означен вътрешен метален цилиндър или сфера, на който са закрепени постоянните магнити с полюси ориентирани радиално. Този цилиндър или сфера е захванат на лагери и се върти от мотор. Около този цилиндър извън сферата има бобини в които се индуцира електрически ток от въртящите се и пулсиращи динамични магнитни полета създавани от динамичните плазмени ядра.

По нататък, различните по тегло елементи, вкарани и вакуумирани вътре, ще се групират като слоеве от центробежната сила на въртенето, като най-лекия – водорода ще е в центъра. Там има и радиоактивен материал, означен на рисунката със знака за радиоактивност. Той спомага за йонизацията на водорода, както и ако има добавени неон и аргон за осъществяване на стъпална йонизация. Това е необходимо, защото водородът изисква възможно най-голямата енергия за йонизация – 13,6 еV, поради единия си и най-близо до ядрото електрон. От тук нататък, след като има свободни от електрони ядра и неутрони, поради наличието на мишмаша от магнитни полета, на опрделени места, ще се случват реакции на отделяне на електрон от неутрона, както бе показано по-горе и заедно с това, излъчване на енергия.

Не е ясно как ще се събира и оползотворява тази енергия в случая. Важното че я има на ниска цена и лесна за получаване. След стартиране на системата с външна енергия, тя ще влезе в режим на самоподдържане.


Следват снимки на Практически експеримент за получаване на енергия. Това е един нов вид (според мен) батерия, при която между специално направени електроди потопени във подкиселена вода, се създават условия за пренареждане на флуксоните на водорода от водата, появява се напрежение между тях (вероятно поради различния им състав) и може да се консумира ток. Тука няма въртящи се магнитни полета.


На следващата снимка от експеримента е показана една легнала бутилка от кока-кола в която са пъхнати три електрода и които имат изводи излизащи извън бутилката. В бутилката е налята вода, подкиселена за да стане електропроводима и да покрива електродите. Електродите са черни, което навежда на мисълта, че имат за компонент графит или въглеродни влакна, които са химически устойчиви, има навярно и примеси от радиоактивни изотопи, както и някакви магнитни частици, предполагам. Мултимерът в дясно е включен към изводите на батерията и уредът показва 0,79 волтаНа следващите две снимки са показани праховете, получени върху специално обработените електроди на подобно като горе устройство, което превръща въглеродния двуокис от атмосферата на въглена киселина погълнат от водата и след това в твърд прах върху електродите, който не се натрупва, а пада на дъното - непозната до сега възможност за превръщане на газ в прах. По същия начин са синтезирани и други прахове и е проверено, че инфрачервените им спектри съвпадат с тези на газа.


Откритието на тези нови принципи ни позволи да произвеждаме...


и контролираме енергия и материя в различни агрегатни състояния – твърдо, течно и газообразно


Известни учени вече са оценили и одобрили приложимостта на този метод.


На тази снимка е показан по-голям реактор за генериране на електричество или за получаване на аминокиселини. Електродите пак са черни и са свързани помежду си, може би за да се повиши напрежението.
Не е ясно от какъв тип реактор ще бъдат изпълнени заявените 10 000, 5киловатови генератори.

Това допълнение към разбиране книгата на Кеше е изготвено от
инж. Т. Дончев.

Una1

Mensajes : 29
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

Kiselinnost

Писане  Ludmil on Пон Дек 10, 2012 1:11 pm

Zdraveite,
Izkam da nanesa malka korekciq na postanovkata...
V koka-kola reaktora vodata ne e podkiselena. Tq e s osnoven harakter, dobavq se KOH za da se startira reakciqta. Ot sobstvenorachno napravenite mi opiti postanovkata e vqrna donqkade i raboti! Izglejda se izvlicha CO2 i se prevrashta v graphene 2 and graphene 3.
Pozdravi.

Ludmil
Moderador
Moderador

Mensajes : 185
Fecha de inscripción : 09.12.2012
Edad : 60
Localización : Bulgaria

http://www.hhostop.com, www.denthelp.ccom

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите