Гласът на хората

Go down

Гласът на хората

Писане  Ivan9 on Вто Фев 19, 2013 4:00 am

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fuy-3K_K0EE#!


В началото на клипа се вижда интересен транспарант. В тази светлина искам да попитам българския екип, къде ще бъдат усилията им. В сферата на медицината и селското стопанство, както възнамеряват, доколкото разбрах или в сферата на енергетиката, както явно се налага?
Ножът е в кокъла, дами и господа. Ще чуете ли гласа им? Може ли умрял от глад и мизерия Българин да лети в космоса, за да срещне своите побратими? Нека първо тук на тази планета, решим най-наложащите проблеми. Робската система, ще съществува, докато съществува монопол в енергетиката, а не в медицината или селското стопанство. Порочната финансова система се основава, на постоянното натрупване на инфлация, което натрупване, не би било възможно, без юздите на енергийната мафия.
Господа от българския екип, моля не оставяйте впечатление, че са ви вкарали в някакви релси, по неведоми за нас начини. Слушайте сърцето си. То няма да ви подведе никога.
Разумът.......какво е здравия разум, без висшите емоционални центрове?

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Гласът на хората

Писане  ALCYONE on Вто Фев 19, 2013 7:21 am

Иване, нека да оставим българските учени да си свършат на спокойствие работата. Да направят веднъж действащ модел на реактора, а после най-лесното ще е народа да се ползва от многобройните му полезни функции.

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите