МЕХРАН КЕШЕ: СВЕТОВНИЯТ МИР МОЖЕ ДА БЪДЕ СТРАНИЧЕН ПРОДУКТ ОТ НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ

Go down

МЕХРАН КЕШЕ: СВЕТОВНИЯТ МИР МОЖЕ ДА БЪДЕ СТРАНИЧЕН ПРОДУКТ ОТ НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ

Писане  ALCYONE on Нед Фев 03, 2013 4:22 am

Mehran Keshe - World Peace is a byproduct of Keshe Technology

Изобретателя д-р Мехран Keшe обсъжда трансформацията на своите технологии в световен мирен договор на една предстояща конференция за мир.

Oт Aлфред Ламбърмонт Уибър

Ванкувър, Британска Колумбия - Мехран Keшe, роденият в Иран изобретател на алтернативни източници на енергия, обсъжда трансформацията на своите технологии в световен мирен договор, както и предстоящата световна конференция за мир. Това той прави в голямо интервю с Aлфред Ламбърмонт Уибър от ExopoliticsTV.

В интервюто си, г-н Keшe отбелязва, че световния мир между народите в действителност може да бъде един страничен продукт на неговата напреднала технология. Keшe-технологията, която се основава на електромагнитни полета, според слуховете, може да се използва в разнообразни приложения, като евтин и бърз междугалактически транспорт в междупланетното пространство, евтин и бърз въздушен въздушен и наземен транспорт на Земята.Също има и медицински приложения за лекуване, както и за създаване на храни и вода от въздуха.

Световен и личностен процес към умиротворение

Фондацията Кеше е разработила един Договор за създаване на световен мир предлага на всички световни лидери да го подпишат, както като отделните личности, така и като ръководителите на съответните им народи. Също така , г-н Keshe е иска и предлага "всички граждани на света" да подпишат Договора за създаване на световен мир, като по този начин стане една промяна в съзнанието и личната отговорност на хората така, че войната да престане да бъде част от човешката дейност на Земята.

За тази цел, г-н Keшe организира световна мирна конференция на 21 март 2013, на която да започне този мирен процес. Началото и мястото на нейното провеждане може да бъде Италия, както г-н Keshe предлага. В интервюто си за ExopoliticsTV, той посочва Договора за световен мир, който вече е получен от членовете на италианския парламент.

Като част от продължаващия процес, г-н Keshe кани всички граждани на света, да подпишат мирния договор до 21 април, 2013. Г-н Keshe призовава тези, които искат по-активно да подкрепят процеса, да направят копия на Договора за чуждестранните посолства и да призовават своите правителства да приемат Договора за световен мир.

Г-н Keshe заявява в интервюто си за ExopoliticsTV, че Белия дом на президента Обама и правителството на Иран имат копия от Договора за световен мир.

Световен мирен договор
http://www.avaaz.org/en/petition/World_Peace_Treaty_1/


Можете да изтеглите Договора за създаване на световен мир и другите документи на адрес:


http://www.keshefoundation.org/introduction/342-important-announcement-by-the-keshe-foundation.html
източник

Превод: Manuela Chrestina Alcyone

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите