ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Go down

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:46 am

ПРОЕКТ ЗА ПИСМО.

Онези хора, които участват във форума към публикуваната по-рано в този блог статия:
"КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ" , ако имат желание да коментират писмото, нека го сторят.
Писмото е преведено вече на английски език.


Скъпи г-н Кеше,

Имаме нужда от вашия съвет.

Ние сме група от хора, обединени около блог с име “Блог за сериозни хора”: http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/ (в него има доста картинки, така че трябва да изчакате няколко секунди, докато се зареди. Вдясно има блог и форум за вашите книги на български език)


Ние сме учители, лекари, инженери, учени, безработни хора. Нашата цел е да дискутираме старите и нови научни достижения и други такива свързани с човека. Вашата мисъл „ Благословени са тези души, които разбират мислите (смисъла), а не само това, което е написано” е наш девиз сега. Ние разбираме и усещаме, повече отколкото виждаме и четем.
Напоследък ние сме много ентусиазирани от Вашата кампания да се свържете с правителства официално, за да дадете правата върху вашите патенти на всички нации и в кратък срок да се извърши революция за човешко обединяване, проспериране и процъфтяване на човечеството. Невероятно трудна задача.

Ние не знаем какво се случи на срещата на 21 септември. Ние само разбрахме, че много държавни представители са били там, но не знаем дали е имало официален представител от нашата страна. Ние не вярваме, че е имало, защото България е официален член на НАТО и декрета на Обама би трябвало да е в действие и за нас.

Ние също разбрахме, че много фамилни Кеше генератори (3-4 kW) са поръчани за 5 000 евро всеки един. Мислейки за нашите хора, ние си даваме сметка, че това е твърде много за тях. България е на опашката по приходи. Официално, средната работна заплата на работещ е 350 евро на месец. Но безработните в момента са твърде много, а сметките за електроенергия възлизат на 10-20% от семейния доход Така, че ние дискутираме във форума върху това как да помогнем на хората.

Нашата държава (правителство) и организациите прозвеждащи енергия, могат да опитат да получат патентите и правата за производство на вашия генератор, но те няма да го направят, защото вие ще им сложите строги ограничения, или те ще потулят правата в техните сейфове за дълго време.

Така че ние се нуждаем от вашия съвет как да помогнем на нашите нуждаещи се хора.

Ние сме готови да съберем пари и да организираме производство на вашия генератор тук или на ваше място и без печалба да ги разпространим сред хората на много по-ниска цена.

Вие сте умен човек, не само умен, но и прозорлив, но прозорлив с гений. Ние се надяваме, че вие ще намерите правилното решение.
Благодаря ви.

С поздрави,
Група от блога за сериозни хора
E-mail for connection: chrestinalopez@yahoo.co.uk
София,
България

ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА В БЛОГА

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:48 am

11 коментара:

Анонимен05 октомври 2012, 08:47
Чудесно!Великолепно!Да благодарим на Миоджералвомбо за положените усилия и старание.Вярвам и останалите съфорумци ще се съгласят,че писмото си го бива.Надявам се г-н Кеше да прояви разбиране и добронамереност към нас относно изложеното в посланието.Да бедни сме,но не духовно,а доказателство за това и този блог,и този форум,и начинанието с което сме се захванали!С увереност очаквам развитието на събитията,/предполагам и всички вие/.ДА БЪДЕМ!!! Александър agaff1

ОтговорИзтриване

Анонимен05 октомври 2012, 10:22
Виждам ,че доста сте ентусиазирани от проектите не Кеше.Но мисля,че е добре да погледнете реално на нещата.Нали не мислите,че след подобно писмо(ако някой го прочете )ще ви даде възможност да придобиете тези технологии.Няма просто първо кой да ви отговори защото тези хора го правят с съсвсем други цели.И второ ако наистина Кеше е готов да даде супер изобретенията си...просто няма кой да го остави това да се случи ....просто е невъзможно да го допуснат до такава промяня за човечеството....

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен05 октомври 2012, 11:01
Е що си толкоз черноглед/а?Хвърли поглед през рамо и виж изминатия от човечеството път.Напротив-мислиме,че технологиите скоро ще са факт и за хората ще настъпят прекрасни времена.Със или без участието на подобни песимисти.Естествено не пречи да промените възгледите във всеки един момент,а дотогава бъдете здрави! Александър agaff1

Изтриване

Мио05 октомври 2012, 11:04
Уважаеми анонимен, съвета, който даваш на хората от форума, макар че не са ти го искали, е добър съвет по принцип.И сега аз, изхождайки от същия този принцип на реална интерпретация на фактите, съвсем реално те питам лично теб: Къде ти бяха очите и най-вече акъла, за да пишеш въобще коментар на тая статия? Ти сляп ли си и можеш ли да четеш на български език?Прочете ли ей това най-горе в статията:"Онези хора, които участват във форума към публикуваната по-рано в този блог статия:
"КАК ДА ПОЛУЧИМ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ, АКО БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СУБЕКТИ - МНЕНИЯ, ИДЕИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ" , ако имат желание да коментират писмото, нека го сторят."?Ти не си от тях.

Отговора е, че и да си го прочел си бил достатъчно нагъл и с преекспонирано високо самочувствие за себе си така, че си си позволил да даваш акъли, без да те питат.Но ти си или кьорав отвътре или кьорав отвън-с очите.А кьорав карти не играе...хихихи...

Я ми кажи, на тебе какво ти е, ако там някъде са се обединили някакви хора и искат да правят нещо, дето тебе не те засяга? Имам пред вид групата, от чието име е това писмо.Нищо не ти е и не ти влиза в работата.

Просто си решил да се направиш на интересен за пред тебе си и да даваш акъли, дето не те питат, понеже в реалния ти животец, надали някой те бръсне за пукната стотинка...хахаха...мушморок....

Айде налягай си парцалите и не си пъхай гагата дето не ти е работа.И понеже ми стана много харно и весело сега с тебе, ще ти обадя една стара приказка, където да се видиш колко пари чиниш ти.

"В древна Индия на едно място група работници строили храм.Дошло време за почивка на обед и хората оставили инструментите така, както били по време на работа, и се отдръпнали под сянката на едно голямо дърво, за да починат и хапнат.

Съвсем наблизо, по клоните на околните дървета весело подскачали стадо маймуни.Когато видели, че строителната площадка е свободна, маймуните наскачали на нея, където продължили играта си.

Някъкъв дърводелец бил поставил един клин в процепа на едно дърво, което бил започнал да обработва.В това време една от маймуните от стадото се приближила и яхнала дървения труп като с интерес започнала да пипа клина, поставен в него. В същото време, докато тя си мислела:"Я, какво е това интересно нещо?"-мъдете и попаднали в процепа, който бил отворен в дървото от клина на дърводелеца.

Маймуната, близко до смъртта си, забутала насам-натам този клин, докато най-накрая той изскочил от процепа.Сещаме се какво станало с мъдете на маймуната в тоя миг, преди да отиде в небитието..."

Ти си с подобен акъл като тази маймуна и на теб сега пък аз да ти дам непоискан съвет, точно тъй, както и ти по-горе си дал непоискан съвет на форумците:

От чужда работа далеч,
това е напаст цяла-
така от някъкъв си клин
маймуната умряла.

Добре, че се обади да се похилят хората а и аз с тебе сабалем...хахаха...

Изтриване
Отговор

nikolai atanasov05 октомври 2012, 11:52
Здравейте съфорумници
Приветствам ви с напредъка който имаме.Благодаря от сърце на Мио за положения труд.Изразявам съгласието си и подкрепям писмото.Искам също така да изразя и радостта си от това,че макар и трудно правим стъпка към това да се сдобием с тази технология.Гледах видеото и се развълнувах много от видяното.По този повод ще добавя тук един стих който дори да е и като послание към господин Кеше:

Един няма да усети на какво миришат розите,
друг от горчиви билки ще направи мед.
Дай хляб на някой и до гроб (завинаги) ще помни го ,
За друг живота си пожертвай и няма да го разбере. Автор:Омар Хайям.

ОтговорИзтриване

Анонимен05 октомври 2012, 12:06
Добре е написано. Би следвало да се подпишем под това писмо. Ако говори истината, би следвало да има отговор и разбиране. За сега "Анонимна"

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио05 октомври 2012, 12:25
Ако искате да се подпишете под това писмо, ще трябва да се присъедините към групата в посочената от мен по-горе публикация-в предния ми коментар.Ако си дадете скайпа и го запишем там, считайте се за подписана, защото това писмо ще се изпрати от тазо група и от нейните хора.

То е ясно, че когато един човек е в групата, то значи и че се е подписал.Нали виждате най-отдолу на текста на писмото е записано изрично:
"Група от блога за сериозни хора".Това е колективния ни подпис, защото тук действаме като едно цяло. макар и съставено от елементи, наречени личности.

Изтриване
Отговор

Анонимен05 октомври 2012, 12:13
az mislia 4e ne tolkova texnologiata na keshe bezpokoi amerika kolkoto priziva my tia da stane na4alo na svetoven mir , ne6to koeto ne se xaresva na 4i4o sam i sie , za tova e vajno mnogo xora ot cial sviat da zastanat zad tova na4inanie , g-n keshe sam ne moje da promeni sveta

ОтговорИзтриване

Анонимен05 октомври 2012, 22:26
Интервю на М. Кеше от 24.09.2012г. Съжелявам само, че няма превод.
https://www.youtube.com/watch?v=ldG6isLHDXg&feature=BFa&list=UUWg_SXEC1dp4U0o5PDe2DLQ
П.З.

ОтговорИзтриване

Gineff06 октомври 2012, 01:32
Писмото е чудесно. Благодаря за положените усилия! Радвам се, че ви има...

ОтговорИзтриване

compere06 октомври 2012, 08:58
Подписвам!

ОтговорИзтриване

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Писмото е чудесно.

Писане  hristiyan_vasilev on Чет Окт 11, 2012 7:36 am

Много добро писмо.Дано да има отговор.Very Happy

hristiyan_vasilev

Mensajes : 2
Fecha de inscripción : 10.10.2012
Edad : 48

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  ALCYONE on Чет Окт 11, 2012 8:51 am

hristiyan_vasilev написа: Много добро писмо.Дано да има отговор.Very Happy

Надяваме се да има отговор. Но ни е пределно ясно, че М.Т.Кеше е доста зает човек. По тази причина отговорът може и да закъснее. Като имаме в пред вид, че тези технологии са били скривани от общестото цял век, още от времето когато Тесла ги е открил. Не е изненадващо, че М.Кеше има толкова противници.
Пабло Неруда има един прекрасен стих, който е много подходящ за случая:
"Могат да откъснат всичките цветя по света,
но не могат да спрат пролетта."

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Rinavoy on Пет Окт 12, 2012 4:48 am

ALCYONE написа:
hristiyan_vasilev написа: Много добро писмо.Дано да има отговор.Very Happy

Надяваме се да има отговор. Но ни е пределно ясно, че М.Т.Кеше е доста зает човек. По тази причина отговорът може и да закъснее. Като имаме в пред вид, че тези технологии са били скривани от общестото цял век, още от времето когато Тесла ги е открил. Не е изненадващо, че М.Кеше има толкова противници.
Пабло Неруда има един прекрасен стих, който е много подходящ за случая:
"Могат да откъснат всичките цветя по света,
но не могат да спрат пролетта."
С една дума - духът е изпуснат от бутилката, трябва ни търпение и ще видим какви ще ги натвори Very Happy

Rinavoy

Mensajes : 2
Fecha de inscripción : 11.10.2012

Върнете се в началото Go down

За писмото

Писане  pavlovt on Нед Ное 18, 2012 4:33 am

Здравейте,

Надявам се да пишете тук когато отговори, а също какъв е бил отговора.

Поздрави,
Тодор Павлов

pavlovt

Mensajes : 1
Fecha de inscripción : 17.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Ivan9 on Нед Ное 18, 2012 8:06 pm

В цялата суматоха, забравите един основен проблем. В ядрата на генераторите има радиоактивен материал!!!
Коя ще е тази неправителствена организация с достъп до такива материали, при това в такива количества, че да се направят хиляди генератори за всяко домакинство в България? Ако имате идея споделете.

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Ivan9 on Вто Ное 20, 2012 5:03 am

Дойде ми една идея относно радиоактивния източник, който е необходим в ядрото на генераторите.
В електровакуумните лампи, които все още се произвеждат, катодът е покрит с радиоактивен материал (мисля, че беше бариево съединение). Целта е същата, като в генераторите, да се активира електронната емисия. Някой руски вакуумни лампи са доста радиоактивни. Нямам представа, каква радиация се изисква в генераторите и ще помоля някой, който знае английски да попита във форума на фондацията, колко микросиверта са необходими за целта.
Ако на мнението не му е тук мястото, може да го отцепите в друга тема.

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  hmilev on Вто Ное 20, 2012 7:01 am

Радиоактивните материали могат да се заменят с излъчване от микровълнова фурна. Това го пише някъде в патентите. Идеята е да се разхлабят междуатомните връзки във водородните атоми за да се получи плазма в центъра на реактора. Начините за това са много и се използват в комбинация:
- сцинтилация от радиоактивни материали
- гравитация получена от центрофугиране
- въртящо се магнитно поле
- ултравиолетово излъчване от електрически разряд
- понижено налягане в реактора
- СВЧ излъчване от микровълнова фурна

hmilev

Mensajes : 4
Fecha de inscripción : 17.10.2012

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  ALCYONE on Вто Ное 20, 2012 9:04 am

pavlovt написа:Здравейте,

Надявам се да пишете тук когато отговори, а също какъв е бил отговора.

Поздрави,
Тодор Павлов

Мисля, че на нашето писмо няма да отговори. Но все пак отговор за специало за България има и ние сме го публикували тук във форума.

ОТГОВОР НА КЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПИСМО ДО г-н М.Т.КЕШЕ

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите