MЕХРАН КЕШЕ - ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР

Go down

MЕХРАН КЕШЕ - ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:43 am

ИЗРАЕЛСКИТЕ ЛИДЕРИ СЕ СРЕЩНАХА
С МАХМУД АХМАДИНЕДЖАД В НЮ-ЙОРК

Мехран Кеше:

"Току-що получихме линка по-долу и се надяваме, че можете да го споделите със света, за да могат да видят хората истинското значение мира в Близкия изток- такъв какъвто е бил в продължение на векове.

Ние сме живели, споделяйки помежду си всичко с една форма на уважение.Ние в Иран сме уважавали и толерирали различните религии и сега виждаме какво е била скривано от обществеността.

Моля, нека световните медии да бъдат отворени и да настояват за последната стъпка към мира на тази планета.

Keshe фондация поздравява истинските мъже на мира, независимо от тяхната религия, цвят на кожата, раса и националност. "

Това видео е забранено за излъчване на мрежите за новини в САЩ, Израел и Европа, за да не видите Махмуд Ахмадинеджад на тази среща с еврейски лидери и видни бизнесмени. Евреи са живели в Иран в продължение на хиляди години. Над 50 хиляди евреи живеят в Техеран. Израелските евреи обичат Махмуд Ахмадинеджад. Тези , които желаят война не са евреи-това са ционисти, маскирани под знамето на Америка ,САЩ и Израел.

https://youtu.be/bCw-oWp1wf8

ИЗТОЧНИК

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: MЕХРАН КЕШЕ - ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:44 am

7 коментара:

Анонимен29 септември 2012, 21:01
Малко се изненадах, когато видях това видео преди 2-3 дена. Не искам да бъда негативен, но кои са тези еврейски лидери? Кои евреи представляват? Принципа е когато се излъчва някаква среща да бъдат представени и двете страни. В случая ни е ясно кой е Ахмадинеджад, но кои са тези израелски лидери? Тъй като съм свикнал да се съмнявам във всичко, почвам да си мисля, че това е нагласено. Имам няколко въпроса и ако може някой да ми помогне с отговорите им или поне да даде съвет къде да ги потърся ще бъда много благодарен. Има ли начин да разберем имената на представителите, от къде са, кои точно групи представляват? Смятам, че това са резонни въпроси и чрез намирането на отговор на тях ще можем да "закачим" табелка ДОСТОВЕРНО на срещата и съответно да си направим изводите произтичащи от това.
П.З.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио29 септември 2012, 21:15
Разбира се , че въпросите са съвсем на място.Аз не мога да Ви дам отговор на въпроса-кои са тия.Отговора ще получите лично от г-н М.Кеше така:

натискате долу-където пише източник под публикацията и влизате направо във форума на сайта на Фондация Кеше , там където лично Мехран Кеше е постнал линка за видеото.Той е почтен мъж и на зададен конкретен въпрос, обикновено отговаря изчерпателно и лично той.Запитайте те го,това е добре.

След като получите отговора му, ако имате желание го споделете с нас тук.

Изтриване
Отговор

Анонимен29 септември 2012, 22:00
Благодаря за насоката. Ще му пиша и ако получа отговор ще го споделя.
П.З.

ОтговорИзтриване

Анонимен29 септември 2012, 22:44
Добре е да се спомене и че срещата с тези евреи е от преди 5 години.В крайна сметка какво да направим за да получим и развием тези технологии, някой може ли да ми каже? Омръзна ми вече само да чета и гледам разни неща.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио30 септември 2012, 00:10
Аз мога.Направи като мен.Ето как.Скоро, след няколко месеца ще се открият онлайн курсове във Виртуалния Университет на фондация Кеше.Сега се подготвя програмата им.Има формат за кандидатстване-ще го видиш в сайта на Кеше.Какви ще са условията за това онлайн обучение на специалисти, все още не е казано напълно, освен че засега се искат данните по паспорт на нацията, към която принадлежиш и лична актуална снимка.Ако не знаеш английски като мен,например, сядай и учи от сега веднага, така както аз правя.Изтегли си безплатните книги на английски от сайта и почвай да сричаш от сега.

Няма какво да чакаш някой да ти помогне.Помогни си сам, че и Кеше да ти помогне след това.Аз така правя.Омръзнало ти е да четеш насам-натам, защото се надяваш някой да ти сготви информацията и да ти я даде да си я хапнеш.Тая работа, обаче умря.Песента свърши.Взимай се в ръце и прати мързела и страха, че няма да успееш, на почивка в Сибир.А ти остани без компанията на последните две качества.

С хленчене няма да получиш повече от опит за измама от някои хитър политик или яхнал народните чувства-посредствен тарикат.

Ако си истинско тарикат-момче, почвай сам да четеш от сега.После кандидатствай във фондацията към куровете. Един ден може би ще имаш в ръцете си великите му изобретения, а иначе ще си останеш, както и досега-с празни ръце.

Спасението е поединично.Да чакаш, че някой ще ти донесе нещата на тепсия, това значи сам да си определиш съдбата на роб .Но то и досега е било тъй, така че каква е разликата? Разликата е, че занапред ще знаеш защо не бива да храниш надеждата, че някой ще ти даде наготово технологиите. Защото тази надежда ще те погуби, като преди това те държи през цялото време роб. И това не е лошо, ако на човек му харесва ,нали тъй?...

Изтриване
Отговор

Р.Радославов30 септември 2012, 20:13
Мио, не ти ли прави впечатление, че с този Кеше центъра бавно но сигурно започва да се измества от свободнната еннергия към полиитиката / ясно, че мира в близкия изток е важен/, но не е ясно защо вместо още преди седмици да сме получили "технологии"/не случайно е в кавички, получаваме поредните обещания с акцент , че иизбрани при неясен критерий можело да бъдат ообучавани он-лине на технология, кооято може би съществува. Стига вече,това с Кеше, започва да прилича досъщ като историята с Генералисимус Спазъм /терминологията е от публикацията/ Не държа да се публикува коментара ми или ако се публикува да му лепнете етикет на ционистки провокатор, но тази вяра в Кеше трябва да се подплати от иранеца а това не се случва.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио01 октомври 2012, 00:30
Г-н Радославов, разбирам отлично притесненията ви по принцип.Понеже отговора ми няма как да е кратък, а освен това има неща, които Вие като текуща информация очевидно не сте запознат, не само защото тук в блога все още не съм я публикувал, затова Ви каня да се видим на скайп и да поговорим там.

Защото повече ще се каже както от Вас, така и от мен.Нещата около фондацията се развиват скорострелно, всеки изминат ден изважда на показ нови и нови неща-кое, как и защо.Но аз просто не съм в състояние да я запиша и поставя като публикация, макар да я знам.

Тук съм сложил едва едно 10% може би и по-малко, т.е. съвсем малко от каквото знам.Нямам никакво време-ей това е проблема, затова и публикуваните неща вървят бавно. А всички локуми в бг пространството са вече остарели, тия които касаят фондацията Кеше.

Това, което вчера става там-днес е вече старо.Както нещата около технологиите и методите на разпостранение, така и общочовешките принципи, които се засягат.Заповядайте да поговорим.

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: MЕХРАН КЕШЕ - ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР

Писане  Ivan9 on Чет Ное 15, 2012 7:36 pm

Тези , които желаят война не са евреи-това са ционисти, маскирани под знамето на Америка ,САЩ и Израел.
Браво за тези думи. Това е истината! Не обикновения евреин, а международните банкери ционисти са злото на този свят. Когато се разпадне финансовата система, която е мечът на ционистите, ще дойде мирът на тази планета.

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: MЕХРАН КЕШЕ - ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите