ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ДЕКЛАРАЦИЯ И ПОКАНА ЗА МИР ОТ 18.09.2012.

Go down

ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ДЕКЛАРАЦИЯ И ПОКАНА ЗА МИР ОТ 18.09.2012.

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:36 am


Ние чакаме САЩ да даде съгласието си в продължение на години.

Проблемът не е с Keshe фондацията и нейните технологии, но в цвета на паспорта и националността на основателя.

Един ден хората ще узреят достатъчно, за да се разберат, че науката и човечеството не могат да се ограничат в границите на държавите, както и от цвета на паспортите и националностите.

Мотивите на мислите идват от мотивите за действията.

Чудех се, дали някой е забелязал новините: На 21.4.2012 имахме среща в Keshe фондация с посланиците и на 23.04.2012 беше издаден президентски указ., за да навреди на бъдещите контакти, произлизащи от тази среща.

На 6.9.2012 имахме втора среща с посланици. Ние не поканихме канадците и на 7.9.2012 канадците затвориха своето посолство в Техеран и веднага наредиха затварянето на иранското посолство в Канада.

Чудя се дали, ако на третата среща ние решим да покажем нашия космическия кораб и космическата ни програма в пълен размер, дали те ще започнат трета световна война??????

Поканата за мир от наша страна е довелa до започване на война между някои народи. Тъй като те се подготвят за неизбежна война, то ние призоваваме всички народи да се откажат от нея и да поговорим. Не е необходимо една нова загуба на човешки животи, за да се отклонява вниманието от проблемите на Запада.

Ние призоваваме иранското правителство и ръководството на Израел да дойдат на масата на мира за преговори .Нека те използват Keshe Фондация като център за мирни разговори, ако ООН е твърде далеч за тях.

Не мисля, че двете страни ще се слушат, но ние сме сигурни, че те не са толкова невъзпитани, за да не прочетат тази статия.

Надявам се, че скоро всички ние няма да носим тежестта на втори Холокост и Хирошима и заедно, и с един замах ще премахнем тази опасност, защото в противен случай , заедно с Близкия изток, Европа също ще плаща за последиците от тези ненужни действия.

За какво са тези войни, за какво?

И в чия полза?

Моля, прочетете петицията, която ние сме приложили на ООН, за да влезе в сила мирния процес, чрез развитие на мирната технология , предлагана от фондация Keshe:

http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space?utm_campaign=friend_inviter_modal&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=28534841

Светът е целия в слух и ние имаме технология, за да се наложи мир, чрез прилагане на науката.

Може би старата поговорка, че "Африка винаги печели" ще се окаже отново вярна и жестокостта на човека ще се превърне в истина, ако върви в грешна посока.

Хората са унищожавани и в Близкия изток и на Запад, и ние всички трябва да се върнем и започнем от нашите оригинални корени в Африка. И това може да стане реалност. Ето защо първите лекции на учените от фондация Кеше се планират да започнат на този континент.

Нека да видим, какво би могло да спре този процес, за да не ескалира той във война.

Колко време ще е необходимо след това на човека да излезе от Африка и да се разпространи отново в ядрените замърсени земи?

Може би НИКОГА няма да дойде това време, ако човек направи немислимата грешка сега.

Време е да се спре с тези глупости за войната, и нека погледнем в по-светло бъдеще.

Започваме да демонстрираме нашата технология от началото на срещата на 21-ви. Няма да има открито показване за всички на космическите ни технологии. Фондацията е възприела курс за ново разбиране на новата технология и за съхранение на старото в науката така, че хората да могат да разберат връзката, че има приемственост и в края на краищата могат да бъдат щастливи от този факт.

За началото на демонстрацията на космическите технологии, ние сме подготвили едно малко видео, което да внесе в домовете на хората реалността и да показва истинската цел на технологията за създаването на нова индустрия и ново универсално пространство за мир, за световен мир чрез разрушаването на настоящите стари технологии на днешния ден, за използването на военните машини от новата технология, за да се почистят пространството от отломки.

За първи път човек има шанс да защити земята от атмосферни обекти, така че този човек в бъдеще да не се налага да бъде присъединен към съдбата на динозаврите в книгата на историята.

Моля, погледнете това видео, което е направено, за да отбележи началото на новата ера на програмата за космически кораби на фондация Кеше.

Ние решихме на тази конференция това видео да бъде излъчвано по нашия канал в YouTube за напред и аз се надявам, като граждани на света, ние да разбираме , че мира е дар. Чрез това представяне предлагаме на всички хора на човечеството да започнем отначало като едно цяло, в хармония.


18.09.2012. Мехран Т. КешеИЗТОЧНИК

ЛИНК КЪМ ПУБЛИКАЦИЯТА В БЛОГА

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите