ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ ОТКРИТИЯТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ЗАПЛАХА ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ГРУПИ И НЕФТЕНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Go down

ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ ОТКРИТИЯТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ЗАПЛАХА ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ГРУПИ И НЕФТЕНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Писане  ALCYONE on Вто Дек 11, 2012 8:43 amОтговорът е НЕ.
Те могат да станат по-богати чрез тази технология и ние сме обяснявали това на богатите на петрол държави.Те трябва да разберат, че съществуват начини да бъдат облагодетелствани от тази нова технология.

Представляваме ли заплаха за енергийните групи?
Не. Те могат да бъдат по-ангажирани и по-ефективни, ако разбират нашата работа.

Могат ли новите технологии да са заплаха за фармацевтичните компании?
Посредством новите технологии, собствениците им биха имали повече полза отколкото някога биха могли да мечтаят.Ние не сме тук, за да се конкурираме с някой от тях.Разработихме космическите технологии на принципа, по който работи Вселената. Сега ще позволим на човека да се запознае с всичко ново, което може да бъде направено. Новите системи за енергия, лечение и гориво са допълнителни продукти от това ново откритие, така че всеки да може да се ползва от него. Организациите, които първи могат да разберат как това да се направи, ще допринесат най-голяма полза на човечеството.

Ние сме тук, за да направим тези системи удобни за всеки.Понеже не всеки ще може да си ги направи сам, за това е необходимо тези организации да се погрижат системите да бъдат доставени за болните, младите и старите.Новите технологии трябва да бъдат приети, разработени и изкарани на пазара, за да напреднем. За тези, които не разбират от технологии, е необходимо организациите да го направят за тях така, както го правят сега. Например, съвременната медицина сега е под формата на таблетки и инжекции, и това е нещо ново през последните 100 години. Сега с новата технология, фармацевтичните организации ще трябва да осигуряват Magravs системи в болниците, които ще осигуряват решение за различни заболявания. Или пък могат да продават системи за лечение в домашни условия и информация за лечение на заболяванията по интернет, с помощта на машина, която те са предоставили.
Това е нов начин на мислене и тези, които първи го разберат ще повишат своята организация, ще станат по - човечни и по - етични от тези, които са ни познати в сегашната система. И така, по един начин, различен от днешният, те ще изкарат достатъчно средства, за да се чувстват подсигурени, когато дойде време да се пенсионират.Фармацевтичните компании ще знаят, че не могат да вършат зло, защото в случай на неправилно използване на нашите технологии, другите хора, които също ги притежават, ще ги предоставят безплатно. Това е етичен контрол и това е най-ефективният начин. Измамата и създаването на изкуствен правен контрол винаги спира под различни форми и извинения новите знания и начини за лечение.


Ето защо ние освобождаваме технологията за правителствата и за хората и по този начин даваме предимство на правилния път за всички. Така, че всички да знаят всичко и всички да си помагат един на друг, за да намерят един по-добър път за цялото човечеството, без злоупотреби. Структурата в рамките на тези международни организации ще подкрепи възрастните, нуждаещите се, младите и тези, които не разбират технологията във всичкте аспекти. За това именно тези организации ще трябва да започнат да работят по различен начин. Не всеки има култура на образованието и науката, за да изгради своя собствена система, за това сега тези организации могат да постигнат повече, отколкото по-рано.
Сега те трябва да разучат не само сухопътните системи, но и да работят извън пределите на тази планета, с нов начин на мислене, защото има толкова много работа за тях.Чрез това ново развитие ще бъдат създадени много нови работни места. Заетостта в света на информатиката днес ще изглежда като прашинка на фона на планината, в сравнение с броя на работните места, които тази технология ще създаде през следващите години.Настъпващата промяна ще бъде толкова голяма, че хората сега не са в състояние да я разберат в нейната цялостност.

Представете си хора, които живеят в някое малко село, което само Бог знае къде е, и които са свикнали да се предвижват на магаре и да се хранят с една и съща храна всеки ден. Какво ще стане, ако тези хора дойдат сега в света на компютрите, самолетите и множество културни ресторанти в големите градове. Всички вие ще бъдете изненадани от това, което тези хора ги очаква. Но трябва да се разберат съпътстващите трудности и радости, защото сега вратата е отворена и не трябва да се затваря отново.

Енергийните организации, фармацевтичните компании и нефтената промишленост ще трябва да реагират бързо на тези промени, в противен случай ще останат назад и има реална опасност да бъдат изпреварени от тези, които са разбрали, промяната и са я използвали.

M. T. Keшe

Превод: Manuela Chrestina Alcyone

ИЗТОЧНИК

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите