М. Т. КЕШЕ - ЗА РАБОТАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК

Go down

М. Т. КЕШЕ - ЗА РАБОТАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК

Писане  ALCYONE on Чет Дек 06, 2012 6:28 am

Един забележител въпрос. Може ли човек да използва неизползваната част на мозъка си, като образува електромагнитни полета за създаване на Маграв, чрез които да премести предмет или дори собственото си тяло?

Има ли човешкото тяло достатъчно мощност или енергия, за да създава магнитни полета извън себе си?


Аз мисля, че да. Имаме повече от достатъчно магнитни полета. На първо време е добре да приемем, че енергията сама по себе си е магнитно поле, следователно нямаме нужда от енергия, а от организиране на динамичните мозъчни магнитни полета.

Мисля, че бихме могли да организираме потока от магнитни полета на мозъка по начин, в който два пакета от магнитни полета да бъдат настроени да работят или да бъдат активирани в мозъка по едно и също време. Това се получва много често при шизофрениците, когато те изживяват състояния на раздвоение на личността. Те успяват да контролират магнитните полета едновременно, независими едно от друго по отношение на двете персоналности в мозъка.Така че, според мен ние трябва да разберем как двете различни полукълба на мозъка могат да функционират с независими, еднакво силни магнитни полета, така че взаимодействайки си да създадат магнитно - гравитационно поле, което да покрие цялото тяло.

Някои от тестовете през последната седмица показаха, че ние бихме могли да използваме магнитните полета на нашата среда, за да достигнем магнитните полета на Вселената, като по този начин бихме могли да задвижим или повдигнем тялото си.

Мисля, че една от причините да не сме били способни да го направим до сега се дължи на белтъчния състав на нашето тяло. Магнитния материал сред протеините на човешката раса е доста слаб. Ако вместо това имахме калий или по – скоро натрий, тогава щяхме да можем да правим тези неща доста по – лесно.

Колко мощност е необходима за да се създаде поле около реактора?
На магнитното поле – не много.
Да кажем „киловати“ или по – малко?
„Ватовете“ са единица измислена от човека, да мислим за силата на магнитното поле е по – лесно.

Ако погледнем конструкцията на Земята, малки ядра на Материята раздвижват и носят голяма маса от планетата, следователно аз мисля, че има достатъчно магнитни полета сред масата на мозъка, които да осъществят издигане на тялото или най – малко да повдигнат една част, която другите ще последват.


Аз силно вярвам, че ние имаме способността да движим телата си, използвайки магнитните полета на цялото тяло, чрез кръвообращението и средата, за да можем да преместим тялото си в среда без триене.

Това може да бъде определящ фактор при генериране на магнитни полета в мозъка. Въпросът е къде в мозъка се намира този източник, или е в рамките на костната структура на главата? Вероятно има едно поле в главния мозък и едно в горната част на гръбначния стълб.

Друг важен момент е, че ние произвеждаме подобно магнитно поле, като това на Земята и можем да накараме физическото си тяло да се появи като Тъмна материя или прозрачно, така че да не се виждаме.

Доста интересно за тези, които разбират работата на мозъка и неговите физични –електронни действия, в следващата презентация през 2011 в Холандия, ще покажем физическата материя, от която е съставен мозъка и аз ще обясня работата на течните компютри, на базата на които фондацията е разработила своята основна материя.

Там ще обясня как мозъкът може да работи на висока скорост и как изглежда материята и цвета на мозъка. Също как са създадени системите с преходна материя и основните материи и как човешкия мозък може да накара тези Маграв системи да го задвижат.

В структурата на човешкия мозък има позиция, която използва двойните магнитни полета, за да създаде състояние на магнитно – гравитационно повдигане, но човешката интелигентност не е достигнала до нивото на познание как да използва тази част на мозъка си и за него това е празно пространство.
Във времето аз ще преподавам как да използваме основните Маграв полета в структурата на мозъка, за да постигнем транспортиране без физическо движение на тялото и материята.

М. Т. Кеше

Превод: Рая


източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: М. Т. КЕШЕ - ЗА РАБОТАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК

Писане  Ivan9 on Чет Дек 06, 2012 8:32 am

следващата презентация през 2011 в Холандия
Грешна ли е годината?

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: М. Т. КЕШЕ - ЗА РАБОТАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК

Писане  ALCYONE on Чет Дек 06, 2012 11:10 am

Не е сгрешена датата, просто статията е стара от 2009г. Преведена и сложена в този форум, защото заслужава да бъде прочетена. Това е една част от отговорите на М.Т.Кеше в темата Brain power Надявам се, че скоро ще имаме преведени всичките коментари на Кеше от тази тема. Обърнете внимание, че тази статия сме я сложили в раздел " ПРЕВОД НА ИЗБРАНИ СТАТИИ И КОМЕНТАРИ ОТ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ", докато всички новини, го слагаме в раздела "НОВИНИ И СЪБИТИЯ ОКОЛО ФОНДАЦИЯ КЕШЕ"

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: М. Т. КЕШЕ - ЗА РАБОТАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите