М.Т.КЕШЕ - МЪДРОСТТА НА РЕАЛНОСТТА

Go down

М.Т.КЕШЕ - МЪДРОСТТА НА РЕАЛНОСТТА

Писане  ALCYONE on Вто Дек 04, 2012 7:50 pm


Какво е бъдещето на човечеството на тази планета?

Обединено?
Проспериращо?
Обречено?

Или може би, ние наистина трябва да намерим друго място, на което да се спасим от сегашният хаос в обществото. Положение, което миналите и сегашните поколения са създали поради тяхната алчност на тази планета.

Гледаме ли към пространство като подплашени животни, готови да побягнат, от това което сами сме си направили на тази планета? Ще носим ли със себе си същата алчност и желания? Ще вземем ли всичките си погрешни навици с нас в космоса, за да работим с тях, по същия начин, както сме го правили тук?

Дали златото и диамантите там в пространството ще имат същите стойности, както на земята? Или истинските ценности ще бъдат отношенията и помощта ни един към друг? Там в дълбокия космос, където няма никой, с изключение на шепа движещи се светлини, на кого ще можем да покажем тези безполезните и лъскави, земни богатства?

Предполагам, че можем да показваме блясъка на тези безполезни камъни само на звездите, за да ги сравним с техният блясък и да покажем нашата глупост?

Понякога се чудя, защо ние, учените, залагаме нашият живот, само за да дадем шанс на хората да изкарат своята бъркотия във Вселената.

Или може би ще се променим, когато веднъж осъзнаем, че тези дрехи с които сме се покрили служат само, за да скрият истината за нашите слабости и алчност?

Какво можем да кажем на другите същества във Вселената, когато веднъж влезем в контакт с тях? Ще им разкажем ли как произвеждаме сложни машини, за да се избиваме един друг и това го наричаме “Свободата на Запада”.

А, ако те ни попитат: Къде е запада във тази Вселена?

Ще им разкажем ли за производителите на тези машини за убиване - как те използват доходите от продажбата им за да трупат богатство. Как с тези пари изпращат децата си в частни училища, за да могат да покажат, че са по-добри. Там тези деца и техните защитници извършват злоупотреби, за да платят скритите грехове на своите бащи, за масовите убийствата, които се извършват чрез тези технологии!

Ще разкажем ли на нашите нови познати, че на нашата планета оставяме себеподобните си да умрат от глад, докато ние съзнателно си трупаме храна, заключена в подземия и в скрити силози, за да създадем недостиг и да увеличим нейната цена?

За какво използваме тази храна - за да купуваме още повече земи, блестящи и ненужни неща и да изпращаме децата си в една и съща училищна система.

Къде? За бога къде! Как да им кажа на тези алчни и властолюбиви хора, че ми е нужна свобода, за да преподавам знанията на боговете, да дам на всеки човек една собствена галактика, а не безполезен мир на земята или парчета от въглерод наречени диаманти , които са ценени на тази земя. Но от това те не могат да бъдат горди, защото са злоупотребили със себеподобните си, а собствените им деца ще са като разплата.

Кога някой глупак и цар само заради праха на земята ще откаже моето предложение да притежава цяла галактиката с всичките нейни материални богатства??? Само, когато алчността не е основната цел, а садизма и контрола над тази планета.

Не е ли наистина срамно и тъжно положението нахората в този огромен океан от изобилие във Вселената, където всичко се дава свободно от Създателя за всичките негови създания!

Имам към вас един фундаментален въпрос, който аз, като учен с познания за създаването на живите същества, съм си задавал много пъти. Когато виждам една и съща закономерност в необятната Вселена, следва въпроса:

Има ли един Създател?

Или ние сме резултат от специфични поредици от събития и взаимодействие на полета във вселената.Това е морален въпрос и не е трудно да се намери отговор. Но истината е казана по толкова много начини в писанията за Исус Христос: "От където сме дошли, там ще се върнем".

Дали това означава да се върнем към нашия създател? Или ние сме плод на нашата вътрешна съзидателна работа, както ни е казал Господ , благословено да е името му: "Направих човека по мой образ и подобие".Вероятно тук не става на въпрос за физическите прилики, а за приликите в душите и в същността на съзидаването.

Ние имаме много да научаваме за реалните аспекти на творението, а не за неговите физически и материалистически условия, както ни се иска сега. Няма никакво значение къде ще бъде нашият дом - някъде във вселената или тук на земята, защото си оставаме част от цялостната структура на нашия Създател.


Световната монетарна система е дело на хората


Аз винаги казвам в моите разговори: сега, когато човека е на път да излезе в откритите участъци на Космоса, за да осъществи връзки с други същества от Вселената, аз се чудя с колко щатски долара ще можем да платим на нашите нови приятели от пространството?

Доларът, паунда, еврото и т.н. имат ли стойност извън атмосферата на тази планета и във вселената?

Знам, че отговорът е НЕ.

Тогава за какво се борят те?
За " зелените пари от нищото "!!!!!!!

Другият въпрос е, че всеки човек в обществото е част от тази структура. Ние я използваме, но когато ни е угодно я обвиняваме, щом тя върви против нашите нужди. Обществените организации се хранят, придобиват контрол над нас и съществуват за сметка на нашите собствени навици. С течение на времето техните функции и експлоатация са станали част от нашите собствени нужди и алчност. С прости думи казано, ако ви дам списъка на всички работните места, от които няма да има нужда и няма да съществуват след 10 години, тогава ще разберете, как тези организации няма да имат повече власт в следващите 10 години.

Кораби и морски транспорт, танкери и цистерни, пристанище и летища, каквито ги познаваме ще престанат да съществуват. Ще преименуваме летищата в станции за полет със системите Magravs, защото тези системи не използват изместването на въздуха. Въздухоплавателните средства и самолетната индустрия за производство на реактивни лайнери - "Боинг" и "Еърбъс" се опитваха да потулят нашите технологии, но сега те събират последните си печалби, защото знаят, че сме на път да пуснем новата технология в световен мащаб.

Край на военните самолети и производство на хардуер.

Край на ракетните технологии .

Край на още много други неща.

Въпросът е, че сега ще се нуждаем от охрана на Земята, а не от национални армии, като в настоящата обществена структура. За национални армии няма място в новата ера на космическите технологии.Няма място за война, няма място и за войници. Европа вече е без граници и не е имала армия през последните 20 години. Новите технологии ще бъдат използвани за граница около Земята. Така няма да има граници и необходимост от армии, които да ги защитават.


Добре дошли при плодовете на новата технология.

Превод:
ALCYONE


източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Re: М.Т.КЕШЕ - МЪДРОСТТА НА РЕАЛНОСТТА

Писане  Ivan9 on Вто Дек 04, 2012 8:13 pm

Много ми харесва прямотата в изказванията на Кеше и изключителната мъдрост, която прозира зад думите му.

Ivan9

Mensajes : 35
Fecha de inscripción : 10.11.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите