СЪВЕТИТЕ НА М.Т.КЕШЕ КЪМ УЧЕНИТЕ, КОИТО ИЗСЛЕДВАТ НЕГОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Go down

СЪВЕТИТЕ НА М.Т.КЕШЕ КЪМ УЧЕНИТЕ, КОИТО ИЗСЛЕДВАТ НЕГОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Писане  ALCYONE on Пон Дек 03, 2012 8:38 am
Цитат на Harold W. Lehmann:

Моята специалност е електроника, а също имам и добри познания на физика и химия. Но може би най-силното ми качество е отворения ум.Аз също по друг, потенциално различен начин, виждам нещата. Аз съм силно вярващ в Библията и вярвам, че всяка истинска наука никога няма да се противопостави против волята на Бога.Изучавал съм технологията на Тесла, както и много други.Имам малка лаборатория в моя дом, оборудвана със следните елементи: 1.Сигнален Генератор, 2. Осцилоскопи, 3.Вакуумна помпа, 4.Резервоарите за аргон, хелий и водород,5. Високоволтово електрическо оборудване 6.Различни прибори за измерване на индуктивност, капацитет, както и обичайните измервания. Аз също имам дигитално устройство за измерване на радиация, което е по-удобно за собствената ми безопасност.Аз вярвам, че мога да допринеса за това изследване в групата с помощта на технически си познания, а също така и с моето отворено съзнание и различния начин, по който гледам на нещата. Аз също имам силно желание да се уча и мога да удържам собствената си гордост или инат под свой контрол. Аз говоря свободно немски език, както и английски език.Надявам се, че мога да помогна да се доразвие тази технология към следващото ниво.

М.Т.Кеше:
Мисля, че имате почти всичко, за да удовлетворите метода на канадската система за изпитване.Вие сте готови за стартиране на системата, ако можете да намерите нейното ядрото.
Какво е нивото на вакуум, което може да бъде достигнато от помпата?Имате ли молекулярна помпа или вашата е просто HDP или помпа микс?

НЯКОИ СЪВЕТИ:


Нуждаете се от тръби с диаметър от около 6 мм и малка масичка, за да закрепите системата така, че да не се повдигне изведнъж, да се премести странично или да се удари в нещо. Преди самото повдигане на системата, тя има по-голяма амлпитуда на движение и вие можете да ги наблюдавате.

Моля, ако стартирате системата, никога я застопорявайте за някой солиден фундамент на земята, защото след като се повдигне може да се повреди системата.

Стойте на около 2-4 метра от системите и носете детектор за радиация с вас.

Поставете флуоресцентна светлина около масата или такава, висяща от тавана, за да видите точния източик на светлината, когато се появи и дали тази светлина нараства.

Размера на реактора е без значение за теглото, което се повдига.

Опитайте се да направите една досатъчно здрава кутия около вашата система, така че тавана и да се намира на около 20см над реактора.Трябва да можете да слагате предмети върху него, както и да има предвидена възможност за добавяне на допълнително тегло.Освен това трябва така да се конструира кутията, че да може да бъде монтирана и седалка върху нея.Тогава ще видите като резултат повдигане, осъществено от взаимодействията между полетата Magravs.

Това е първото нещо, което ще ви покаже, че системата е независима от теглото.

Дотук, всичко това, което казах, предполага че сте прочели патентите и сте изградили ядрото.

Моля, ако нямате познания за плазмените магнитни полета, не работете със системите.

Те са тихи, но могат да бъдат опасни.

Винаги се старайте да записвате вашите тестови сесии, защото няма да забележите повечето и по-важни промени дотогава, докато не сте преминали тестовете по няколко пъти.

Дръжте заснемащата камера отвъд точката на вашето наблюдение.


Ако можете да работите в тъмна стая, тогава ще можете да видите на първата блещукаща светлина, която е резултат на Magravs взаимодействие и това ще бъде за вас първата тръпка разбирайки, че сте на правилния път към резултата.

Моля, подреждайте в правилен ред тежките и леките газове във вакуума на центрофугата. За по-тежките определете място в периферните краища, а за по-леките - в центъра, т.е. в обратната позиция на нормалното състояние. Ако знаете как, тогава използвайте вашата динамична плазма за тази подредба, без помощта на магнитите.

Хелият не е необходим в по-голямата част от времето, освен ако не искате да го използвате като екраниращ слой за ядрото. Но вие, ако знаете какво да правите, ще създадете не лъчи, а Magravs полета. Защитен екран е необходим замо, ако възниква лъчение.

Хелият е само посредник, а азотът е този, който създава процеса чрез верига N15 и това е достатъчно.

В настоящата работа ние се опитваме да освободим разредена плазма, а не да създаваме топлина.

Когато работите се уверете, че до системата няма достъп съдържанието на телесни мазнини. В смисъл - необходими са чисти хирургически ръкавици при работа с оборудването в лабораторията, защото човешките протеини, оставени от пръстови отпечатъци могат да окажат въздействие при функциониране на системите.

Трябва да намерите начин да създадете нано-материал в подходяща комбинация, която можете да използвате, защото в противен случай с материята става невъзможно да се работи.

Винаги се старайте да сте напълно наясно със всички загуби и повреди на системата при нейната работа с висока скорост. Правете добре разлика между времето, необходимо за ремонт, монтаж или за изпитване.

По-добре правете своите опити при работа върху пластмасова маса, а не маса от метал и тежки материали, тъй като тези материали отклоняват потока на полетата.

Дървените маси не са лоши, но маса от ненамагнитваща се неръждаема стомана е най-добрата.

Да не се използва пластмаса или гума във вътрешната част на дизайна на вашия реактор.

Уверете се винаги в изправността на двойнния филтър на резервоара след всеки експеримент, така че в следващия опит да сте сигурни, че помпата, която осигурява началния вакуум, да не влиза в директен контакт с материалите, излизащи от ядрото след изпитването.


В противен случай ще се повредят пръстеновидните уплътнения във вакуумната система и след първото изпитване ще се осъществи преход на силови полета във вакуумната система.Поради високите стойности на напрегнатост на полето, веднага се нарушава на молекулярната структура на пръстеновидните уплътнители, системата става безполезна и губите помпата.(Това е точно начина, по който човек получава повечето от своите заболявания, като рак и други - чрез освобождаването на нежелани полета Magravs в тялото си).

Винаги, когато завършите един тест, изпускайте съдържанието на вашата система в резервоар или във вода, а не във въздуха.

Винаги използвайте стоманен вакуумен резервоар като абсорбиращ посредник, за да може той да поеме в себе си всички високосилови полета Magravs.

Винаги оставяйте 5 минути време между изпускането на плазмата от резервоара и почистването на системите.

Количеството на газовете, които са необходими в зависимост от параметрите на вашата система, не бива да са в състояние да създадат налягане по-голямо от 10000 атмосфери, но трябва да имате също предвид и загубите в околната среда чрез процеса на създаване на плазмата.

Наблюдавайте слабите светлинни конфигурации около и в активната зона, но не ги използвайте. Тази светлинна смес с цветовете на дъгата е резултата от един преходен процес на конвертиране и преобразуване, затова използването и може да бъде опасно.

Никога не правете разработките си в каквато и да е влага, тъй като това може да предизвика проблеми.

Винаги филтрирайте по няколко пъти водорода във вашата система така, че когато започне процеса на създаването на плазма, да имате само водородни молекули в ядрото, а не смес от различни елементи.

Ако вашият реактор изведнъж спира, това не е проблем. Оставете го за известно време и той започва отново да работи, а понякога и в обратната посока от преди.

Ако не можете да построите реактор, можете да го поръчате от фондацията.Ние даваме на правителствата такива системи срещу 20 000 евро, но те трябва да контролират тези системи така както обясних и на вас сега, за вашите изследвания.


Превод: Миоджералвомбо


източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите