M.Т. КЕШЕ:"ЗНАНИЕТО Е БИЛО СВОБОДНО СПОДЕЛЕНО С НАС И ЗАТОВА НИЕ ГО ИМАМЕ"

Go down

M.Т. КЕШЕ:"ЗНАНИЕТО Е БИЛО СВОБОДНО СПОДЕЛЕНО С НАС И ЗАТОВА НИЕ ГО ИМАМЕ"

Писане  ALCYONE on Нед Дек 02, 2012 11:52 pmДълго време съм мислел колко е необходима нашата научна литература и сега , през последната седмица, се вижда наистина колко е важно новите записани участници във форума да бъдат обучени.Това са високообразовани лица, които са готови да бъдат част от нашата програма и да допринесат за нейното развитие и за промяната на планетата като цяло.Може би е време да променим насоката на хода на човечеството с реализацията само на една стъпка.Може би е по-добре да постъпим така, отколкото да позволим това да стане за по-дълъг период от време, чакайки да се случи нещо.

Мисля, че на учените и правителствата се даде достатъчно време, за да могат те да преценят собствената си позиция.Сега е време да се присъединят към нас в момента, в който са готови.Мисля, че учените са готови за такъв ход, защото те също биха искали да споделят своите знания със света.С оглед на това, аз съм бил ангажиран да подготвя всичко необходимо, за да могат нашите научни изследвания да бъдат получени от всички учени и интересуващи се хора, като цялата тази дейност се превърна в специфична черта на технологиите.

Бях в лабораторията днес се, за да видя как върви работата и как се подготвят системите за изпитания. Помислих си, защо да не покажем как стоят технически нещата надолу, във фундамента на системите.Прочели сте патентите и книгите, а ние имаме няколко теста върху някои конструктивни елементи, които са били пуснати в интернет-мрежата.Вероятно сте се опитали да ги копирате и да си представите как тези системи могат да изглеждат.Мисля, че сега вече дойде времето да видим реалното им действие, това което по-рано сме искали и сме търсили да постигнем.


Така, че първата мисъл, с която бих искал да започна е върху контрола на работата на реактора. Мисля, че това е най-важното и аз ще обясня как да се стартира тази чисто нова система, така че да не се повреди в самото начало.Вие трябва да изчакате още много малко, докато се довършат и реконструират напълно в завършен вид всички елементи.Тогава ще видим най-простият като конструкция и същевременно и най-развития технологично реактор, който по време на своята експлоатация представлява точно копие на Вселената.Ние ще покажем това най-скоро и по-рано, отколкото някой може да си представи.

Моля, помагайте си с вашите знания и опит при организирането и работата на научната група, тъй като всички ще бъдем в един отбор, в който всички са равни и никой няма превъзходство над другите.Този е схемата, по която ще се работи.През последните дни съм осъзнал колко много е необходимо всички технологични и организационни стъпки да бъдат направени по начина, по който сега показах.Сега вече ние сме готови да играем играта на Вселената.

Аз ще се опитам да се направи и покаже колкото е възможно повече видео, така че да можете да видите успехите и неуспехите при реалните експерименти и изпитания.Ще ви покажа някои прости снимки, от които ще можете да разберете колко много работа е била извършена, за да бъдат създадени тези малки реакторни системи.Може да изглежда, че не са нещо особено, но те са плода на труда на над 40 години изследователска работа. Трудно е да се направят да изглеждат толкова просто и в същото време да бъдат удобни за лесно производството, така, че всеки човек на земята да може да ги притежава и да има комфорт на живота си.За да направят този прост модел, други харчат милиарди евро и едва тогава могат да разберат как функционира Вселената. Но ние тук, в тази група, която се създава сега, ще постигнем резултата с много лекота.Отворих вратата на знанията за вашите правителства и учени, а сега всички вие трябва да имате знанията за простотата на Създаването. И от сега нататък ще можете да видите как системите, които са били разработени могат да дублират работата на Вселената.Ако искате да имате системата и това да е факт, тогава вие трябва да видите как я правим ние. След това можете да я построите по-евтино от това, което ни е струвало на нас, но е необходимо да знаете начините, по които ние разработваме системите.След това трябва да направите свои собствени тестове и да определите функциите и дизайна, които искате дадената система конкретно да прави за вас.

Ако искате да следите нашата работа можете да останете във форума и да задавате въпроси.После, ако искате нова настройка за системата си, според вашите вкусове, вие ще можете да направите това.И най-накрая всички ще видим резултата, който сме искали и следвали в мислите си.Ние можем да разработим нови начини и технически решения или може би договорености и това време може да се осъществи във Фондацията за един или два дни. При работата със системите ще можем да видим какво е усещането да си част от новата универсална промяна.

За сега не бих искал да пътувам със системите, тъй като мога да стана мишена на всякакви враждебни действия, затова за момента, ние трябва да разработваме това, което имаме.По този начин не е необходимо да чакаме, някой диспечер на полети да ни дава разрешение за полет на системата, а ще видим как новата система да лети, заедно със досегашните летателни апарати.
Всички вие - магистър, доктор или инженер или дори домакиня, всички ще бъдете едновременно и системата за контрол и компютърната система. Сега всички ще могат да вземат участие при оформянето на бъдещето на човек в Космоса.


Знанието е било свободно споделено с нас и затова сега ние го имаме.Това знание е дадено на нас от други, обучени хора, тъй като пространството е пълно с такива. Сега, чрез работа на нашите системи, ние имаме познания за начина на създаване на всеки грам материя навсякъде във Вселената.За да могат да имат контакт с нашия живот, тези обучени същества във Вселената не се нуждаят от такива "костюми, за да ходят по земята”, каквито са физическите ни тела. Сега ние имаме знания, за да можем да направим същото във Вселената, каквото и те могат да правят.

Така, че от днес всички ние се превърнахме в Mozhan на Вселената (книга 1 стр. 219). Тъй като ние сме от земята, заемните пътниците ще бъдат известни под едно име -Mozhan. Пътниците няма да бъдат наричани астронавти или космонавти, защото това са названия, които имат произход и употрн според езиците на отделните земни нации.Казах на всички, че вратите ще се отворят и сега е времето това да стане.Мисля, че това е момента, в който всички ние заедно трябва да започнем да изучаваме работата на Твореца такава, каквато е, а не по начина, по който човек си е мислил по-рано, че тя може да бъде.

На тези, които имат познания за компютри и искат да помогнат, ние ще предоставим линк към администраторите на сайта, така че да могат да работят с тях и да се сложи точка по този въпрос.Те ще трябва да минат по всички етапи през тестовата електронна форма по правилния начин за групата.Просто, моля изчакайте още 15 дни и след това ще бъдат спуснати всички тези изисквания на администраторския екип, за да се види дали те могат да изпълнени.Не изпращайте вашите попълнени електронни форми най-малко до 15.12.2012., когато новия ни сървър ще бъде свързан.

Превод: Миоджералвомбо


източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите