ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИТЕ ЧАСТ 3, ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СТРАХА

Go down

ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИТЕ ЧАСТ 3, ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СТРАХА

Писане  ALCYONE on Нед Дек 02, 2012 11:00 amЦитат:

Имам една загриженост и трябва да я спомена. Аз съм притеснен, че всички данни, които предоставяте в този сайт може да се вземат и да бъдат използвани срещу нас индивидуално, което би могло да ни донесе голяма вреда. Има хора, които имат време и пари, за да направят това. Как ще защитаваме нашите близки и собствения си начин на живот, когато се случи нещо такова? Как можем да създаден нашите прототипи на реактора без този процес да преминава и да получи одобрение от структурите на правителството? Какъв е начина, за да се гарантира безопасност за нас ?
Моля г-н Keше, нека всички да знаят как да се справят с този проблем.


M.T.Kеше:

В нашия живот ние стартираме с различни шансове. Ще разберете, че тези причини, които проправят пътя към успеха са същите, които ни предпазват от нещастие и вреди по вътрешна пътека в нашето съществуване.Бъдете сигурни, че ако вие сте тук, в този форум, и поставяте коментари, тези, който трябва да знаят кой сте, вече са се информирали за това.

Когато се страхувате и искате да знаете дали участниците в този форум , също се страхуват за собствения си живот и за "живота на тяхното потомство”, този страх може някой ден да стане причина за едно нещастие или зло за вас самите.

Трябва да знаете, че вашата работата тук е, за да служите на човечеството и да допринесе за неговото добро.Не трябва да има никакви врагове и дори тези, които искат да ни навредят, ще станат носители на вдъхновение и наши приятели в бъдеще.

След 21.4.2012 и това, което се случи на 23.4.2012, аз се молих за човекa, който можеше да бъде най-голям наш враг и заплаха за съществуването на Фондацията.С отдадена душа и с част от моето същество скоро станах свидетел на плодовете на тази молитва. На 6.11.2012. и най-накрая на 11.15.2012. най-голямата опасност за нас се превърна в наш приятел, който доведе със себе си и учени от НАСА.Те просто се запознаха с технологията отново за пореден път и занапред ще бъдат част от нас, както и ние част от тях.

Аз не изпитвам страх, защото страха привлича други страхове. Живея с отворени обятия, но ако толерираме достатъчно дълго някои несправедливости, тогава след известно време ще преживеем един кратък период на безпокойство.

Сигурен съм, че скоро ще има опашка за място и участие в този форум. И дори тези, за които сега сте загрижени или от които се страхувате, тогава ще се стремят към позиция в него.

Присъединете се към Фондацията с радост, тъй като животът никога не е нещо трайно и променя своето измерение от една позиция в друга.

Ние сме тук, за да подобрим качеството на живота на другите и на свой ред ние не трябва да привличаме вниманието на тези, които имат различни принципи и разбирания от нашите.

Форума е точното място, където можем да споделим нашите теории.Мисля, че ако ние не го правим, тогава всичко става едностранно, а това не е принципът на тази програма. Моля, имайте предвид, че има толкова много начини, за да се създадат еднакви добри условия за всички, колкото са звездите в плазмата на тази вселена, а да не говорим за другите вселени.

Интелекта трябва да се породи като резултат от вътрешно разбиране на Създаването, а не научните теории в нашата програмата да бъдат следвани сляпо.

Аз се опитвам на всички да стане ясно, че ние сме тук заедно, за да се разбере концепцията за Създаването и нашите индивидуални ценности трябва да бъдат уважавани. Без приноса на нашите емоции и на нашата вяра в тази работа ние просто ще станем роботи.


Превод: Миоджералвомбоизточник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите