ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИТЕ 2 ЧАСТ, ЗАРАЖДАНЕ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА

Go down

ФОНДАЦИЯ КЕШЕ - ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИТЕ 2 ЧАСТ, ЗАРАЖДАНЕ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА

Писане  ALCYONE on Нед Дек 02, 2012 10:57 am



Цитат:
Моето образование е в областта на биологията, с акцент върху изследването на морската и езерната биология. Също така имам и някои познания по физика и математика. Мисля обаче, че ума ми е отворен, което считам че е по-важно в този случай.

М.Т.Кеше:

Добре дошли, аз съм сигурен, че можете да ни разкажете за това как животът е започнал в морето, защото без вода той не е могъл да бъде създаден на тази планета.Аз съм сигурен, че човека не е бил създаден само в една капка вода, а при сложен процес на едно микро-ниво в слоевете на тази течност.Имате ли задълбочени познания за състава и структурата на водата?

Мисля, че ще се изненадате от причината, която е довела до създаването на живота и защо всички ние сме създадени в морето.Морето представлява най-ниското ниво на съществуване на магнитните полета Magravs на планетата, заедно с газовете, които тя съдържа.Живота, какъвто го познаваме, не е създаден в зависимост от на налягането и температурата на морето, превърнато в инкубатор на газове. В рамките на едно изречение, сега вие можете да разберете тайните на създаването на живота на тази планета.Затова животът, в този му вид, е изключителен феномен на планетата Земя.

В откритото пространство съставните жизнени елементи не могат да бъдат запазени за постоянно, защото тяхното грубо материално взаимодействие се осъществява твърде трудно.
Но във флуидната формация на водата и нейните магнитно-гравитационни полета Magravs, заедно с Magravs на земята и чрез съприкосновението на полетата Magravs на другите елементи, там, по този начин се създава една жизнена пихтиеста маса и животът започва.Сигурен съм, че дори и днес в дълбините на океаните на планетата, се образуват нови видове на живот, съобразно условията на околната среда. Но, въпреки това говорят от 100 години насам, че такова зараждане на жизнена формация в днешно време не било възможно.

По този начин създаването и развитието на живота на тази планета става чрез взаимодействие между съставните части на газовете и магнитно-гравитационните полета на другите елементи, било то на повърхността на земята или в дълбочините на океаните.Тази планета винаги ще създава нови творения и този процес няма да спре дотогава, докато не спре процеса на трансформацията на елементите един в друг, които са изключително много и разнообразни, поради факта, че тяхната собствена сила Magravs ги поддържа.

Земната сила на магнитно-гравитационните полета Magravs улеснява създаването на различните газове по състав, но не и на твърдите субстанции. Животът е зависим от бързото взаимодействие между силата Magravs на земята и силите на всички останали Magravs полета на другите елементи.По този начин, ако нашата околна среда изведнъж получи приток на различни газове или нейната сила Magravs се промени бързо, тогава нови елементи ще се слеят и ще се получат нови творения като форма на живот на тази планета - независимо дали всичко това се случва в дълбините на океана или по върховете на планините.

Аз съм се постарал да конструирам така нашите системи, че възможността за възникване на нови форми на живот вътре в тях, да бъде избегната в максимална степен. Въпреки това понякога е възможно да се случи и да не може да се избегне.В такива случаи, ние ще можем да видим със собствените си очи как се създава живота.За да създадете живот на тази планета, всички трябва да направите така, че е да се съберат подходящите газове и нужните магнитно-гравитационни полета Magravs при стайна температура и точното налягане. Тогава божествената игра започва и живота се оформя пред очите ви.

Дали ние ще бъдем създавани или ние ще бъдем създадени, зависи само от това, дали ще попаднем в нужния отрязък от време.Както сме били създадени, така след това можем да бъдем и създатели.Човекът смята, че живота може да бъде създаден единствено чрез една красива жена, но сега ние имаме възможност да създадем живот чрез процесора за обработка и контрол на магнитно-гравитационните полета на нашата универсална система.Това е тежко да бъде признато от някои хора, но такава е истината за универсалната ни система Може би сега някои ще разбере, защо е било казано, че Бог е направил човека по свой образ и подобие.
Сега, след като самия човек стане създател, е необходимо той да се замисли, че за да действа и да бъде като своя създател, просто трябва да има еднакъв подход към всички.Позволете ми да приветствам всички вас за разбирането на истинския свят на Сътворението. Вдъхновяващо е да имаме на борда с нас биолог като Марин.Вие сте с удоволствие добре дошъл.


Превод: Миоджералвомбо


източник

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите