ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ОТ ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Go down

ФОРМИРАНЕ НА ГРУПИ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ОТ ФОНДАЦИЯ КЕШЕ

Писане  ALCYONE on Съб Дек 01, 2012 12:18 pm

Бих искал да отбележа този етап от предоставянето на нашите технологии на човечеството.Въпросите, повдигнати в този форум са обсъждани и са били разглеждани между нас и други международни организации в продължение на няколко месеца. Това са фирми за оборудване и производство на техническо оборудване на проекти и елементи, намиращи се свободно в пространството. За да се ​​намалим времето за развитие и разпространение на технологиите, ние ще започнем да публикуваме мненията и констатациите на тези организации в нашите предстоящи срещи, както и в този форум

Така скоро ще се появи възможност да бъдат засилени нашите дискусии и изследвания, свързани със системата Magravs, както и разследвания, извършени от водещите организации и направени на място, тук. Това означава, че веднъж завинаги и пред всички, ние ще ви разкрием кои са учените, работили в тясно сътрудничество с нас в продължение на месеци и които са усвоили всеки детайл от патентите. При пълни познания за технологията, те имат вече решения и ние ще покажем какви са тези решения.Ще оповестим какво са решили да се направи, за да може да започне серийното производство на системите Magravs.Тези доклади са направени при цялостна оценка на технологията от тяхна страна и с намерение за индустриализиране на технологията.С този ход, ние съвсем скоро ще покажем, че водещите компании за производство на космическа техника, след изучаване на технологията в пълен размер, независимо са решили, че технологията е реално съществуваща и действителна.Запазихме засекретените доклади на тези организации достатъчно дълго време и сега, след като редица правителства имат новата технология, докладите ще бъдат публикувани.Нека светът да има поглед върху операционните системи на технологията.


Времето на правителствата за вземане на решения, дали да поиска или не технологиите, както обещахме е ограничено. И ако ние видим същия процес, който съществуваше и по-рано – клевети и блокиране на достъпа по изкуствени начини, тогава фондацията ще освободи и публикува абсолютно всички технически подробности. Ние искаме да спестим времето за оценки - за или против нашите открития и по този начин да можем да продължим към цялостното развитие на системите Magravs за ползване от обществеността.Моля, запознайте се поне с един патент в неговите детайли и го разберете така, както са дадени съответните определения в моите книги и аз съм сигурен, че вие ​​ще можете теоретически да доразвиете всички въпроси, свързани с реакторите, в някоя от групите за обучение през тази седмица.Настъпи времето за началото на една универсална игра и аз като изобретател съм готов да я започна.Това, което аз се питам е, дали този форум е готов да поеме детайлите и техническите подробности около технологията и след това да бъде в полза на обществеността към следващите стъпки.Ние взехме решение да работим с всички учени от всяка държава, както и директно с обществеността.Както обещахме, правителствата имаха достатъчно време досега за всички свои решения и действия.Сега настъпи момента нашата пряка работа с обществеността да започне.

Нека преминем към следващата стъпка. Но, моля да разберете, че времето за нашата работа с вашите правителства, като и с техните учени, които вземат решения според стария си начин на разбиране, изтече. Сега е време да се играе нова игра на откритост в науката.И най-доброто за вас е да покажете на вашите правителства работещ прототип на нашите технологии, създаден от вас самите или с помощта на други изследователи от целия свят.Всички вие сте добре дошли да участвате, но само с ясното разбиране, че това знание не е предназначено, за да бъдат нанасяни тежки физически вреди на хората.Ние ще даваме достъп до технологиите на ограничен брой знаещи изследователи и учени. В процеса на началното преподаване и внедряване, ние ще проучваме внимателно групите, които се обучават.И след това проучване, ще обявим решението си за всеки член на тази новосъздадена научна общественост - какво да освободим и какви детайли да разкрием за всеки поотделно.Процеса на оценка и констатации ще е постоянен, както в началото, така и за всеки етап от обучението.


Изберете вашия екип и след като сте направили това в рамките на следващите 14 дни, тогава ще тръгне процедурата и формата за това проучване на вашата група.Развитието на всяка дъщерна фондация за всеки отделен народ няма да бъде затворено и ограничено до нейните първоначални членове.Вратата ще бъде отворена за всички, но ще бъде затворена за онези, които искат да наложат контрол и подтискане.Имам добра представа за няколко души, за които мисля, че ще бъде добре да бъдат част от проучващата група на този форум. Но мнението ми не се брои, тъй като всеки един от тях е този, който трябва да провери знанията и способностите - както своите, така и на останалите хора.След това проучване, те трябва предоставят във форума списъка на хората, след което ние ще ви дадем достъп до много сигурна позиция. От вече този нов ваш статут, ще можем заедно да обсъдим точка по точка на първо място всички аспекти на проектирането, контрола и движението на Magravs.

Времето за съставяне на оценките и констатациите около технологията, трябва да бъде в рамките на 30 дни от създаването на тази групата за обучение.Първите прототипи, разработени от групата ще бъдат в рамките на 3 месеца. Мисля, че до края на март, проучвателната група трябва да бъде в състояние да покаже първата Magravs система в нейния завършен дизайнерски вариант.Ние ще предоставим всички удобства и разходите, необходими за развитие на вашия прототип.В края на изпитанията на моделите, всеки участник от всеки народ ще получи копие на работната единица, за да може след това да я покаже не само на своя народ, но и на онази част от света, където живее.Посредством този начин на преподаване на космическите технологии ще настъпят промени в социалните структури на обществото на хората. Светът ще започва от днес и от сега. Това е вашето време, защото вие ще можете да оцените и разберете всички други възможности и да имате реално разбиране за Вселената - такова разбиране, на основата на което са създадени новите технологии.Когато изберете екип, ние ще сме тук, за да ви служим и да разясним технологията пред всички вас.


Мисля, че разяснението и обучението на космическите технологии, ще доведе до един скок в публичното пространство на всяка страна. Тази нова научна вълна ще расте сред хората, от хората за хората, а ние ще правим демонстрациите. След това всеки ще ги иска и няма да се интересува как това да стане. Сега можете да получите знанията и след това да учите както себе си, така и другите посредством пълния универсален процес на обучение.Вие ще бъдете рецензенти и оценители на собствената си технология, която да е за доброто на човечеството.Аз съм готов да бъда студент в тази проучвателна група. Ако вие също сте годни за това, тогава ще бъдете част от тази група, защото все още има много да се учи.Ние ще прехвърлим всичките си дела и публикации на нов сървър, на 12.15.2012.Това ново съоръжение е собственост на Фондацията и е закупеон за тези цели. Този нов сървър може да работи и да бъде използван директно от човешкия ум.

Първо, за момента моля, избягвайте Facebook. Скоро ние ще осигурим подобно съоръжение и се надяваме да заработи нов сървър за потребителите.Винаги сме били информирани от нашия администраторски екип, че "Moodle" има редица проблеми и ние се радваме, че скоро друга система ще може да ни върши същата работа.Хубаво е да се знае, че възможностите му включват от групова дискусия на живо до работата на хиляди видеоканала едновременно така, че по едно и също време хиляди хора да могат да гледат една и съща програма. Този капацитет може да осигури новата система, която ще заработи на 12.12.2012. От последното ми влизане в този форум има редица неща, които се случват и които обмислям. Едно от тях е, че ние ще трябва да предприемем по-различен подход при поднасянето на реалностите на нашите технологии към обществото.

Мисля, че това, което сме на път да направим ще бъде фундаментална основа в полза на всички.Не е нужно всеки човек да разполага с лаборатория у дома си, защото той ще може да си изгради такава с течение на времето.В същото време ще се опитаме да направим видеоклипове по време на всяко проучване, провеждано от изследователската група учени от всички народи. Така всички ще могат да задават въпроси и в същото време да проследяват експерименталните тестове.Нещо, което е ясно и което мисля, че сте видели е, че на италианската пресконференция аз предложих нашите системи Magravs на белгийското правителство, а също така и на НАСА, за да проведат те свои тествания.Мисля, че това, което ние ще направим, е да се използва системата, която се е развила в последните шест месеца. Това е принципно съвсем нова система, от съвсем различно естество, която току-що е разработена. Ние се надяваме тя да работи така, както е планирано това да стане, за да може да се започне въвеждането в експлоатация на всички предварителни познания, които имаме. Тогава всички хора ще могат да видят и да разберат възможностите и мощта на нашия раздел за космически технологии.

Едно от първите неща, които трябва да се направи е, да се покажат някои от по-старите ни клипове на лабораторните ни тестове, в който могат да се видят малки намаления на теглото.След това ще започнат разясненията по нашия нов пространствен реактор.Този нов реактор е около 12 кг, 50см височина, 30см ширина. Има универсална структура и е изграден през последните седмици. Има база от три сектора, настроени и разположени под ъгъл от 120 градуса един спрямо друг.Тези три сектора могат да работят самостоятелно.Реакторът използва космическите материали от завода Gans под формата на слой от прах, а вътрешната структура и основните са свободно състояние вътре в неговото пространството.Системата е много напреднала в техническо отношение и въпреки, че е много малка, тя е много ефективна.Натоварването има капацитет в полет, който се изчислява на около 40-50000 тона при пълна работна фаза на реактора.Системата никога не е била тествана, а просто е била поръчана.


Мисля, че това, което ви трябва е, да прочетете за взаимодействие на космическия прах и магнитните полета. Това взаимодействие обикновено води до създаването на магнитен спектър от полета за нас като наблюдатели. Така се получават всички условия, които са необходими за реално прилагане на принципите на създаването.Има една фундаментална гледна точка, която трябва да се обясни на този етап.Тя никога не е била обяснявана и никога по-рано не се е говорило за нея. Имайки пред вид, това становище, ние, чрез нашите системи за техническо развитие през годините, сме пресъздали конкретното състояние, което е довело до създаването на живота на Земята.Това означава, че за първи път в науката на човека, може да бъде обяснено и да се покаже процеса на създаването на живота по начина, по който това е направено преди милиарди години и се извършва до ден днешен на тази планета. Мога да обясня значението и механизма на този повторен процес на пресъздаване на живота цялостно и в пълен размер.Така, редом с процесите на пресъздаване на прототипите на живота, ние трябва създадем и подготвим условията, които са необходими за пресъздаването на другия следващ процес, който е по-високо организиран.

Ние разбираме процеса на сътворението на живота в реален смисъл и в пълен размер. Това е една от причините, поради които нашата програма за обществено здраве започна с първата конференция, посветена на същността и циркулацията на кръвта и работата на белите дробове, в началото на този месец.Ако се присъедините към изследователската група трябва да разбере, че това е нещо което правим заедно и следователно трябва изразите вашия интерес към някой от научните сектори, които ви интересуват.Винаги съм казвал в началото, преди разработката на всички системи, че ние трябва да се молим за нашата дейност, така че проекта да бъде развит максимално добре и че ние трябва да се надяваме да получим накрая една добре изградена работна система. Един ден всички ще разбират този процес, тъй като тази нова технологична система е част от вас и вашите знания. В действителност тази система представлява част от самите вас, когато тя е в процес на работа. Този е начина, по който могат да се контролират различните технически системи без физически компютри. Ние всички трябва да се научим на всичко това.


Това не е телепатия, а е работна фаза, осъществявана посредством структурите на Magravs във човешкото физическо тяло.Вие ще можете да се свържете един с друг, защото ние ще започнем да преподаваме принципите на този нов вид връзка през следващите дни. Представяйки вече напълно изградена комуникативна система, ние ще дадем възможност на всяко правителство, което може, да я използва.Тя ще служи и също така на хората, които са запознати с този форум, защото ние сме един свещен народ от гражданите на тази планета.Университетите в Африка могат да са на линия в интернет по два часа на месец и ние трябва да направим необходимото, за да може обучението за всички да е еднакво.Всеки възприема според нивото си на разбиране, а не непременно на нивото на интелигентност на останалите.Ние всички сме студенти и не подценяваме никой по този въпрос.Имаме колеги от НАСА заедно с нас във Фондацията.Ние ще ви посрещнем в изследователската група и ако искате-моля, запишете се.Знаем, че колегите от НАСА директно са получили технологията и аз се надявам те, съвместно с Фондация Кеше, да работят заедно и разумно за въвеждането на тази технология в пътуването към нови измерения.Сигурен съм, че можем да научим от вас толкова, колкото можете и вие да научите от нас.

Вие сте добре дошли на Камарата на знаещите.

M.T. Keшe


Превод: Миоджералвомбо


ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите