БЪДЕЩЕТО НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ И СЛЕДВАЩИТЕ СТЪПКИ В РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА НЕЙНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Go down

БЪДЕЩЕТО НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ И СЛЕДВАЩИТЕ СТЪПКИ В РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА НЕЙНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Писане  ALCYONE on Пет Ное 30, 2012 10:18 amСега, когато вече сме достигнали до правителствата, които представляват над 60% от населението на света, фондацията Keшe няма да чака останалата част от народите да се присъединят, въпреки че са добре дошли да получат технологиите, когато ги поискат .Моля, имайте предвид, че няма европейска нация, с изключение на Италия, която до сега да се е присъединила към програмата към космически кораби на фондацията. Правителството на Белгия е отправило заплахи и фалшиви обвинения към други страни-членки на ЕС по отношение на фондация Кеше.

Факт е, че преди около пет години някои длъжностни лица в Белгия се опитаха да ни принудят да предадем нашата технология на правителството. Нечестни правителствени адвокати поискаха да получат възможност да злоупотребяват с нашите открития за своите лични финансови печалби, но ние отказахме това.Впоследствие ние получихме заплахи за нашия живот.Задкулисната циркулация на фалшиви документи и обвинения към за основателя на фондацията в Европа и в САЩ, е довело до това, че в страните-членки на ЕС, правителствата са задържали своите решения да поискат технологиите от нас.

Това запушване на технологичния напредък е загуба за европейските народи, но други народи по света нямат време за губене и съобразяване с мненията на организираните престъпни групи в структурата на правителството на една от най-малките държави в Европа, каквато е Белгия.Чрез полицейските доклади, ние наскоро получихме хартиено копие на тези обвинения и невярна документация, направени от Белгия. Не е проблем за Фондацията да опровергае тези клевети и сега ние разбираме, че това е причината, поради която европейските народи не са отговорили на поканата ни преди време.Тези обвинения и натиск от страна на белгийските държавни служители са причината. Затова ние не чакаме европейските държави да се присъединят към семейството на народите, получили нашите технологиите. Европейските народи са по-малко от 5% от населението на света и не може заради тях да се задържа информацията около технологиите.

Следователно останалата част от човечеството трябва да върви напред и ние ще обявим нашата програма за обучение, както е показано по-долу.

Фондация Keше обаче, би искала да може да работи с учени от всички държави на света и от всички народи, така че всички хора да се възползват от тази нова технология.Ние не можем да изоставим европейските народи само защото на техните недалновидни лидери са попаднали под влиянието на няколко престъпни елементи.Тези престъпници са поставили останалата част от Европа като заложник на Фондацията, използвайки фалшиви обвинения и хартиени документи, пръснати из офисите на европейските крале и премиери.

Какъв срам е това, че някои педофили от най-малката нация на Европа, искат да задържат останалата част от европейските народи на нивото на науката през 18-ти век и да ги убедят да пренебрегнат потенциала на тези новаторски технологии.

Ние ще научим европейците как трябва пряко да се възползват от тази технология така, че населението на Европа да не изостане и също да върви напред с нашата наука. Резултатите от престъпните договорености между някои политически субекти трябва да бъдат блокирани и да се заобиколят тези правителства, които се опитват да предотвратят преподаването на технологията в Европа.За тази цел ви съобщаваме следното:


A:
Отменяме на планираната презентация за 14.12.2012. Представянето е отменено, тъй като белгийските власти, по нареждане на правителството, имат официално в писмен вид документ, с който е забранена ядрена изследователска дейност. В записан протокол на държавните адвокати, действащи от името на държавния съвет, и в присъствието на главата на ядрения инспекторат на Белгия, ние бяхме помолени да се преместим в друга страна или пък да се откажем от правата върху нашата технология в полза на няколко педофила от Белгия, така че те да могат да злоупотребяват с нея за производство на повече оръжия и за убийството на повече хора.

По наше мнение белгийското правителство направи този ход, тъй като някои наказателни дела, свързани с натиска, упражняван върху Фондацията, са на път да отидат в съда и по този начин да разкрият опитите на властта да ни попречи.Също така ще могат да се видят в съда и какви методи са прилагани към фондацията в последните години, за да ни подчинят и принудят да мълчим.

Ние ще намерим друг начин да направим нашата презентация. Както е ставало и преди, науката ще надделее над слабия детски ум на хората, които са начело на тази нация и искат да натрапят мнението си на целия народ, така както това е застъпено в белгийските документи към днешна дата.

B:
Център за производство и преподаване

Поискахме от Белгийските власти да ни позволят да наемем завода на Ford Genk и те казаха, че ще разрешат това, но само ако бъдат уволнени всичките 14 000 работници. Чак след това ние можем да започнем производството на единиците за нашата пространствена енергия, селско стопанските и здравните системи, а също така да и започнем да обучаваме на нашата технология световни учени и инженери в този завод.Ние направихме това искане в писмен вид преди четири седмици, след разговори със синдикатите и още очакваме дори потвърждение за това, че писмено ни искане е получено. В същото време знаем, че то е получено в офиса на министър-председателя.Ако сте белгиец, моля попитайте Вашето правителството защо трябва да съществува гаранция от 14 000 безработни лица, за да се реши един такъв проблем.

Един журналист от Smoke Magazine дойде в нашите офиси преди около три седмици и направи едночасово интервю. Ако искате да знаете повече отидете http://www.humo.be/ И след това от неговата редакция са казали, че не могат да публикуват нищо от това или въобще друго, свързано с фондация Кеше в Белгия.

В Белгия фондация Кеше официално не съществува, въпреки че имаме благотворителен статус и две търговски дружества, регистрирани легално.Никой не може да направи с успех каквото и да било в тази държава, освен ако на престъпната организация, стояща на кормилото на страната не бъде платено в пълен размер. Ние имаме с какво да платим, защото имаме предвид нашите познания и нашата програма за безплатно предоставяне на технологиите на световните правителства и гражданите на света.

От сега нататък следващата ни стъпка е ясна. Фондация Кеше започва Световната програма за обучение и развитие на технологиите на 12.12.2012.


1: Международна програма за обучение на правителствата и техните учени

На 12.12.2012. ще навлезем в следващата фаза на преподаване за световните правителства, които вече са се присъединили или са готови да се присъединят към програмата на Фондация Кеше за космически кораби.Първото преподаване на учените по цял свят започва на този ден.Това стана по искане на някои от правителствата, които са получили USB флаш-памет с информация , съдържаща нашите технологии.Първата група от правителствени учени ще започне на този ден да се запознава по-подробно с научните принципи, стоящи зад технологията.

Целта на тази предварителна програма за обучение е да представят основните концепции на новата технология Magravs, така че когато четат патентите, правителствените учени да могат да ги интерпретират.След това вече ще могат да дадат и правилни съвети на своите правителства, като по този начин съответните органи ще могат да вземат решение, базирано на последните достижения на науката.


2: Обучение на университетски учени

Следващата стъпка е обучението на университетските учени така, както направихме в най-славната нация - Сиера Леоне през септември.В началото на следващата година ще започнем програма за обучение за водещите неправителствени учени от всички народи. Първата сесия на това учение е предварително съгласувана с италианските учени в сектора от програмата за здравеопазване на фондацията.Планът е първите лекции на Международната фондация на учените по света, да се проведат извън центъра ни в Белгия и бъдат осъществени с подкрепата на италианските учени на 20 и 21 януари 2013 г. на остров Сицилия.Формата за резервация за участие на този конгрес в Италия ще се появи публикувана скоро във форума на Фондацията.


3. Техническа поддръжка за международно изучаване

От 15.12.2012. Фондацията ще разреши разпространяването на информацията за всички народи на техния собствен език.Това ще стане чрез всички свои подразделения и уебсайтове, намиращи на сървъра на официалния сайт на фондация Кеше.Всички видове обучение от този ден нататък ще бъдат улеснени пряко, а в някои случаи с помощта на видео конферентна система за подкрепа.Нашия нов сървър може да поддържа работата на няколко хиляди видео-канала едновременно. Системите са закупени и работата им ще стартира около този 15.12.2012..

Ако бихте искали да имате конкретно име за домейн, както например името за Италия-italy@keshefoundation.com, от този ден натам, това ще бъде възможно да се направи. Трябва да се определи администратора за даден народ и тогава съответния сайт ще бъде подкрепен от сървъра на фондацията.Така всяко подразделение за всеки народ , ще се намира под знамето Фондация Кеше.По този начин всеки по света ще бъде в състояние да прочетете лесно информацията за дейността на Фондацията и за действията на своя народ, както и всичко, което се случва в други страни по отношение на Фондацията. Това ще ни направи наистина една организация и всички народи могат да участват според собствената си култура и език.

Можете да изпратите заявка до нашия сайт и това е достатъчно, за се позволи създаването на подразделение за вашата нация към нашия сайт.Този път хората и народите си подават ръка едни други, а не обратното. Стартирайте основата на сайт за вашия народ и тогава нека вашите сънародници да се присъединят и подкрепят, а след това и вашето правителство ще ги последва.

Можете да направите един добър екип от хора от вашата нация и ние ще следим дали те могат да бъдат добри като администратори. Екипа на администраторите в Белгия сега е двама или трима души, но се търсят повече хора.Ние ви позволяваме да направите огледален сайт по собствен вкус и съобразен с вашата култура така, както вие изберете за вашата нация. Но ние няма да позволим на злоупотрн с обекта и името на фондацията .

Нашите публични лекции се преместват в различни клубове на страната и няма да се ограничават до Белгия и Холандия. Има поредица от лекции, планирани за 15, 16, 17 и 18 декември в четири различни града на Италия.Лекции във Франция, Германия и Япония са планирани за началото на 2013.

Чрез нашите лекции ние ще финансираме обзавеждането и закупуването на оборудване за африканските университети, за да могат те да си позволят свои изследвания и развитие на технологиите.


4: Публикации

Следващата стъпка са книгите. Второто издание на трите книги е в ход и скоро ще бъдат публикувани.Четвъртата и шестата книга ще бъде показани за публиката преди 30.03.2013, ако Бог е с нас.Електронни книги с цел за преподаване не са били правени, но скоро и това ще бъде така. Ние се извиняваме за това забавяне, тъй като нашите преговори с правителствата отнеха по-голямата част от времето ни през последните няколко месеца. Но ето, че сега сме свидетели на плодовете на тази упорита работа.

Трябва да има преводи на всички езици. Тези, които могат да помогнат на себе си , нека да помогнат и на всички, които не разбират.Има хора, които превеждат книги 1 и 2 на холандски.

Ние ще намерим начин да демонстрираме системите ни, не се тревожете за това. А ако ние не го направим в началото на следващата година, то тогава някоя нация ще го направи, за да се види от всички. Сега технологията е в ръцете на твърде много народи.

Сега ние се обръщаме към гражданите, а не към правителствените любимци.

Аз, като директор на Фондацията Keшe, бих искал да благодаря на всички онези, които са били активни и работят или работили заедно с Фондацията до мястото, където е тя се намира сега и накъдето ще тръгне в бъдеще.

Фондацията принадлежи на цялото човечество и ние се опитваме от септември да положим нейните основи като единна организация. Затова като едно семейство от световен мащаб, ние се нуждаем от подкрепа.

Пожелавам ви всичко най-хубаво, за вашия народ и за цялото човечество.


M.T. Keшe , директор на фондация КешеПревод: Миоджералвомбо

ALCYONE
Moderador
Moderador

Mensajes : 226
Fecha de inscripción : 07.10.2012
Localización : Palma de Mallorca

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите