СРЕЩАТА С МЕХРАН КЕШЕ НА 21.09.2012 - РЕПОРТАЖ

Go down

СРЕЩАТА С МЕХРАН КЕШЕ НА 21.09.2012 - РЕПОРТАЖ

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:24 am


ТОВА Е 42 мин. ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА НА 21.09.2012, ИЗПРАТЕНO ОТ ЧИТАТЕЛКА НА БЛОГА -ЛЮБА, НА КОЯТО ИЗКАЗВАМЕ БЛАГОДАРНОСТ.Има вградени електронни субтитри -машинен превод на български език.
За онези, които не знаят как да си пуснат субтитрите - ето алгоритъма:
1. отваряте клипа в ю тубе
2.долу в дясно има бутон"cc"-натискате го и на прозореца , който излиза и натискате опцията за английски език, след което излизат субт. на английски отначало.Този бутон става активен и е с червен цвят.
3.след като бутона "cc" е червен вече, го натискате и пак излиза прозорец.
4. на новия прозорец натискате втората опция отгоре надолу"Translate captions"
5. излиза друг прозорец само с един активен бутон, на който пише"Afrikaan-Afrikaans-натискате го.
6 ще се появят надолу веднага различни езици-изберете български и натиснете ОК.Превода е на места със сбъркан смисъл или лексически глупав, но това е.Като се внимава, ще се схване в общи линии какво приказват.Не е много добре, но най-общо и повече от нищо.Ето страницата, от която е взето видеото. На нея можете да прочетете интервюто направено с Кеше на 21. 09. 2012 г. На същата страница има още много материали, видеозаписи и интервюта с Кеше от тази година.

http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/


ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО НА 21.09. 2012 Г. , ПРАКТИЧЕСКИ НАЙ-ВАЖНОТО – ПРЕВОД И КОМЕНТАР - ALCYONE


От интервюто направено с Кеше на 21. 09. 2012г. ни става ясно, че са закупени 10 000 генератора за свободна енергия, всеки един от които е с капацитет 5kW. Тези генератори ще бъдат готови и предоставени на купувачите през месец декември тази година. Кеше обяви, че на 14 декември ще направи демонстрация на технологии за промяна на гравитацията. Очаква се на нея да присъстват трима американски астронавти, които са участвали в мисии до Луната. Това ще бъде събитие, с големи мащаби, на него ще присъстват 5000 души.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НИЕ?

1. Разпространявайте тази информация между вашите приятели и в социалните мрежи Twitter и Faceboock .

Източник:
http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/


Приятели, от информацията, която стига до нас през последните дни става ясно, че има бърз развой на събитията във Фондация Кеше . Ето от видеото, което е сложено на оригиналната страница можем да видим, че много държави са имали свои представители на 21.09.2012г. Закупени са 10 000 генератора за свободна енергия, всеки един от които е с капацитет 5kW. Въпреки желанието на една част от българският народ да се сдобием с тези нови технологии, които са ни толкова необходими сега, ние оставаме на опашката. Събитията се развиват бързо, а ние сме неинформирани, неорганизирани, неосведомени. Изоставаме. Ясно е, че вече други държави и народи ще разполагат с тези технологии. По тези причини смятам, че сега е последният ни шанс да се обединим като нация, като народ и всеки от нас да направи максималното на което е способен за да се включим в следващата среща, която ще е след 3 месеца и на която Кеше е поканил 3 души, от всяка държава, които да я представят. Това вече не е покана към правителствата, а към народите. Имаме само 3 месеца да се организираме. Ако пропуснем и този шанс, не се знае дали ще имаме друг такъв. За това предлагам на всички блогери и всички хора, които пишеха по форумите и явно изразяваха недоволството си от живота и досегашната подредба на света – сега е момента да превърнат и да докажат думите и идеите си на дело в реалният живот. Нека всички групи във Фейсбук, които на думи декларират, че защитават България, всички така наречени Великобългари, всички формални и неформални сдружения с идеална цел и духовна цел, всички хора на изкуството и науката, всички онези, които искат да живеят в един по добър свят - да се съберем и да действаме:

1. Трябват ни спешно хора с английски език. Тези хора да разбират за важността на проблема. Трябва сега веднага да започнат да превеждат материалите и филмите от страницата за свободна енергия.

2. Да се разпространят тези материали между населението, така че и в най малките и отдалечени населени места хората да знаят за тази инициатива.

3. Да започнем разговори помежду си и да изберем най-достойните българи, които да ни представят пред Кеше. Нека тези хора да са добри специалисти, откровени, честни и да са доказали на дело патриотичните си чувства. Тези хора в никакъв случай не трябва да са от сегашната управляваща върхушка, да не участват в бандитските групировки, да не са от така нареченият Елит, да не са от известните ни вече лъжци, които с хубави думи разсипаха и продадоха България.

ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА В БЛОГА

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ОТ БЛОГА ДО ДНЕС

Писане  Admin on Пон Окт 08, 2012 3:25 am

31 коментара:

оптимизация на сайт23 септември 2012, 06:45
Доста интересни материали. За пръв път се сблъсквам с тях, трябва да обърна повече внимание.

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен24 септември 2012, 08:26
И каква излеае сега работата ...!? Уш щеше да даде на света технологиите си MAGGRAF, свободна енергияи тн. а в същмост той си ПРОДАВА стоката! А да не говорим , че на базата на същата технология вече работят и други конкурентни продукти - http://ecat.com/ , но те не си правят такъв колосале PR

Изтриване

ALCYONE24 септември 2012, 15:09
И каква излезе работата? Българите отговориха ли на поканата за мир, която Кеше отправи към света??? Изпратихте ли наши представители там на място да разговарят с него, да присъстват на презентациите? Ако сте изпратили наши представители и те са ви казали, че Кеше продава технологиите си, лъже и ги е измамил, добре съгласна съм с критичният ви коментар.
Но да видим дали е така. Колко българи подписаха петицията, която молеше правителството да изпрати наши представители? Точно 5000 човека от 7 милиона население. Знаете ли, че албанците например за да освободят едно старо магаре и един вълк, които са били затворени в една клетка, са събрали 12 000 подписа!!!!!!!!!Какво ви говори това, че за албанците да спасят магарето и вълка е било по-важно, отколкото за българите да имат евтин ток? Как да се тълкува това? Означава ли че другите, които не са подписали петицията не желаят свободна енергия, доволни са от начина си на живот, искат всичко да продължава както до сега да си плащат ток, парно и горива независимо от цените? Да това означава според нашето правителство, това означава и от вън погледнато, за това и не пратихме наши представители там. Но след като не сме имали представители и не знаем как е протекла срещата от първа ръка, кой дава право на някои хора сега да приказват празни приказки, да правят предположения кой какво искал да продава, как да го продава, кой бил лъжец, измамник и така нататък. Според вас всички онези, които са присъствали на двете срещи на Кеше са глупаци, идиоти , тъпунгери и се оставят Кеше да ги манипулира и да им вземе парите. Не само това, ами ще отидат и на другите му презентации през следващите месеци. А ние българите сме най-умните, седим си отстрана и даваме мнения - ейййй колко са тъпи онези другите. А освен това имало и други технологии като неговата. Човек като ви гледа отстрани ще си помисли, че в България всичко е наред, при толкова умни и даващи мнения хора. Но разбира се не трябва да влиза в официалните информационни страници от рода на "Блитц', защото там картинката е съвсем друга.
Наблюдавам нещата отстрани и стигам до един извод: Технологиите на Кеше са факт, дали искате или не , дали са удобни на някого или не, това няма значение. Измислени в голямата си част от Тесла, след това преоткривани от много други хора, които са били затривани от "Избраните от народа правителства" Тези технологии са скривани от хората вече повече от век, но това не може да продължава до безкрайност.Народите, които са единни помежду си рано или късно ще имат такива технологии и ще направят живота си малко по добър. Българите дали ще сме между тях, имам известни съмнения, поради няколко типични черти от националният ни характер:
1. Да критикуваме неща, които не разбираме.
2. Да смятаме, че сме най-умните и от страх някой да не ни измами, обикновено възлагаме доверието си най-големите измамници да ни управляват.
3. Винаги чакаме някой друг да свърши работата вместо нас. Казваме си така - ние да си гледаме децата и семейството,а с другите да става каквото ще.
За това и нямаме успех.
От моите наблюдения мога да кажа, че никога до сега България не е била в такъв морален, духовен и материален упадък. За последните 20 години е срината из основи. Ако спешно не се вземат спасителни мерки - какво ще бъде положението след 20 години, мисля че не е нужно да сте ясновидци за да го разберете.

Изтриване

Анонимен26 септември 2012, 18:07
Напълно точно и адекватно мнение което подкрепям напълно.Който има и капчица интелект би се съгласил а останалите да ходят да пасат както винаги са правили и да не се занимават с неща които напрягат овчите им мозъци.Ще си останем поробени с поколения защото сме слепи и никой не се и опитва да мисли а кара по инструкции които само ощетяват,но нали сме си овце това не ни е проблем."Няма по-безнадежден роб от този който мисли,че е свободен".Боже слез и си прибери вересиите.Бачкаме за слава и за чужди интереси защото сме си свикнали и изглежда много ни харесва.Нека не се променя нищо та да ни дойде топка акъла в главата.После ще тичаме като пуснати върху жарава за да променим положението,но ще е леко късно.Това е България за съжаление.Да ни е честито!

Изтриване

pinik.com26 септември 2012, 21:39
Този коментар бе премахнат от автора.

Изтриване

pinik.com26 септември 2012, 21:46
Май въздух под налягане с безплатен ПР се оказа тази среща. Още колко пъти по 3 месеца ще трябва да чакаме?!
Тези по-долу имат магнитни генератиори по 600Кв, които могат да захранват с ток спокойно 40-50 семейства, което е един цял блок.. Пада се по 1000 лева на семейство....
http://pmg-technology.com/oferta/
https://www.youtube.com/watch?v=InZ9XtiKpXo&feature=related

Изтриване

Мио26 септември 2012, 22:29
Ако толкова бързаш , защо не идеш да намериш връзка с тия хора там и се сдобий с каквото мислиш, че ще успееш.

Работата не е толкова проста, колкото изглежда, ама сега не ми се занимава да пиша.Гледам, че бързаш да съдиш, без да вземаш из предвид много неща, дето изобщо не знаеш, нямаш инфорамция за подробности и т.н.

На мене ми е омръзнало да отговарям писмено на всеки дето е недоволен от нещо.Ми като е недоволен, както си ти , например, на мене какво ми е?Нищо. Какво ми дреме ти какво ще мислиш за Кеше?Изобщо нищо даже.

Обаче, затова и казах на хората да се свържем със скайп и много вече си говорят помежду тях си, а и аз успях да приказвам с няколко.И знаеш ли какво, много, ама много инфорамция се изплъзва на човека, щото сам няма как да я набави.Ти ако много знаеш каква е била срещата, защо пишеш, ми иди и си намери някой дето да ти угоди,както на теб ти се иска да е.

Но ако имаш намерение сериозно да проучиш нещата истина ли са и доколко, говори с хората малко на живо, позаинтересувай се, има учени сред тях, има дето знаят езика добре.Па тогава приказвай.

Повече няма какво да ти казвам.Каквото искаш си мисли.Ако искаш влез във форума горе-в дясно и там са скайповете на хората, пък ако искаш си недоволствай, колкото ти се иска време за напред.На никоой не му дреме за дето си недоволен, да знаеш.

Изтриване
Отговор

Анонимен24 септември 2012, 14:35
Доколкото разбирам фондацията продва готовите устройства т.е. генераторите а (ноу-хау)-то е безплатно.

ОтговорИзтриване

ΜΑΡΙΑ24 септември 2012, 18:59
БРАВО ALCYONE, СТРАХОТЕН АНАЛИЗ! ВЯРНО И ТОчНО КАКВО Е БЪЛГАРИЯ И ЯСНО Е КАКВО Я ОчАКВА... ГЛЕДАХ В YOU-TUBE КАРТА НА БАЛКАНИТЕ ЗА 2036 ГОДИНА И ПОЗНАЙ- НЯМА БГ- ПРОСТО МАКЕДОНЦИ, ТУРЦИ, АЛБАНЦИ И РУМЪНЦИ СИ ВЗЕЛИ ПО МАЛКО ОТ ЗЕМЯТА И...

ОтговорИзтриване
Отговори

Анонимен26 септември 2012, 13:27
Е докога с този песимизъм и с негативизъм КОЯ Карта Сега всеки ден е важен за нас Българите защото няма карти които да ви кажат това ТОВА СА ПРЕПОЛОЖЕНИЯ И НЕЩА които искат Да ви накарат да си мислите че НЯМА да има БЪЛГАРИЯ -ЧУЙТЕ МЕ БЪЛГАРИЯ Е ИЗБРАНА И ЩЕ Е БЪДЕ СТИГА СТРЕХОВЕ И БЕЗХАберие

Изтриване

Мио26 септември 2012, 13:45
Хехех, анонимния, здрасти!Ти сега ме развесели, ама много, да знаеш.
Много си готин/а, бравост! Чухме те много ясно, ама що викаш? И тихо да беше го рекъл-пак става, ще се чуе....хехехе...Тия големи букви като ги гледам, направо оглушах, ми смили се малко над простия читател, де.Айде, молим те...хахахаха.

Хубаво, България била избрана, добре, съгласни сме всинца тука.Ама айде да ни кажеш на нас, по-простите, ако обичаш, кой я е избрал? Кой?

Щото не знаем.Айде молим да обадиш туй, ако благоволиш , де? Ше чекаме...

Изтриване

ALCYONE26 септември 2012, 18:32
Анонимен, тази песен я слушах и преди 22 години. Тогава им вярвах и мислех точно като теб. След това наблюдавах целият процес на "демократизиране на България" и ще ти кажа, че по-голям цирк от това не съм виждала. Оставих се да ме излъжат в началото, след това разбрах, че човек, ако поне малко уважава себе, си изобщо не трябва да вярва на тази шайка бандити и престъпници, които само си сменят цветовете, но са главите на една и съща змия, а нейната цел съвсем не е да защитава България.
Сляпа не съм, за да не видя, че от цялата инфраструктура, която имахме преди 25 години - фабрики, заводи, болници, пътища, сега не е останало нищо. Сега няма нищо. Прост пример ще ти дам-родена съм в средно голямо населено място.Преди 40 години там имаше болница и родилен дом, раждаха се средно 40 - 50 деца на година. Имаше детска градина, два парка с фонтани, библиотека, културен дом, книжарница, няколко магазина, ресторанти, Училишето се състоеше от 3 огромни сгради. Първото училище в моето родно населено място е основано през 1850г. Било е разбира се килийно. След това, в началото на миналия век е построена една голяма сграда на два етажа. Имаше спортен комплекс, футболно игрище, киносалон в който се прожектираха най-новите филми.Имаше и стол, в който всички хора се хранеха на минимални цени. Имаше асфалтирани пътища, чешмички на всеки ъгъл, ток и вода за всеки дом. За всяко всяко младо семейство, държавата отпускаше пари да си построят къща. Имаше една фабрика, огромна зеленчукова градина, лозови масиви и овощни градини. Знаеш ли сега какво има там????
Дори не можеш да стигнеш с кола. Пътя е само дупки. Училището отдавна е закрито. Има само едно дете в цялото село и то трябва да ходи на училище с автобус до съседният град. От останалата инфраструктура не е останало нищо, всичко е разбито изпочупени и ограбено.
В момента там живеят педесетина старци и едно дете. Къщите са прази, хората са в гробището, добре е, че поне погребенията са все още безплатни. Това, което ти разказах е реално, но ти прецени дали е позитивно, оптимистично, песимистично или негативно. Наречи го както искаш.
Изтриване
Отговор

Анонимен24 септември 2012, 22:58
Здравейте, от известно време аз и група инженери четем книгите (засега само първата) на Кеше и неговите патенти. Сериозни хора, знаещи английски, инженери занимаващи се с физика и т.н. Имам кратко резюме (съвсем първоначален обзор) на първата книга на Кеше за устройството на Вселената. Има доста смущаващи неща около неговаа теория, но надявам се ще оцените усилията ни да ги направим достъпни за хората на български. Работата продължава в момента и по неговите патенти. Човека, който прави резюмето е инженер, работил като уен в българия и в щатите и занимавал се там също с патенти. Смущаващото в публикуваните патенти на Кеше е че не е дадена информацията така както се дава в патент по принцип - т.е. ако имаш дадения патент то можеш да създадеш самото устройство.. Незная, но може би това, което е публикувал не са пълните патенти. В момента се работи по патента за двигателя му. Имам два аудиофайла резюмета на теорията му (първата му книга). Моля админа да даде идея как да ги кача тук. Поздрави

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио24 септември 2012, 23:36
Здравейте анонимен. Директно тук можем да ги качим само ние, ако искате да ни предоставите тези два аудиофайла, така че да могат хората да се запознаят с тях. Качете ги в DOX.bg, например или в някош друга платформа за обмен на файлове.Ние ще ги качим тук под формата на клип с неподвижана картина ,например с емблемата на Кеше, и звука като върви, хората ще се запознаят с тия аудиофайлове.

Това е превантивна мярка за сигурност към недобросъвестни противници на тази идея, като в никакъв случай дори не намеквам за Вашето благородно намерение да ги споделите с нас.Другия начин е- ако се свържете с мен по скайп и ми ги пратите там като файл.Както предпочитате.

Ако всичко ,което Вие ни разказахте отговаря на фактите, то аз искам да Ви помоля за достъп до следната информация: лична поща, скайп, фейсбук, туитър, блог, сайт или друга форма на контакт с Вас, както и с Вашите сподвижници.Целта е да поговорим,както аз ,така и други читатели на този блог по задълбочено по въпроса и конкретно за едно директно закупуване на материалната част от фондацията, тъй като патента като идея ,е както знаете -гратис.Така, че очаквам Вашия отговор.

Моля ,ако нямате нищо против, запишете го не тук като коментар,а тук-

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/09/blog-post_20.html

Това е предодната публикация, която е и същевременно форум за обсъждане по-задълбочено именно на тази идея.Поздрави.

Изтриване

Мио25 септември 2012, 02:45
Здравейте отново анонимен/UNA/, намерих, свалих,проверих за вирус и прослушах внимателно качените от Вас два файла в DOX.bg, чиито линкове намерих в сайта на хнет, където Вие сте сте ги поставила по акъл на друг един там участник.

Моята преценка е, че Т. Дончев, човека, който преразказва книгата в резюме, го е направил в подходяща форма за масовия читател.Човека си е губил близо 50мин за двата файла, да разправи в най-общ вид принципните решения, на които се опира Мехран Кеше.
Затова хората, неразбиращи английски ще трябва да са му благодарни.Ние тук, в този блог също изказваме нашата благодарност.Попитайте г-н Дончев, моля, дали би се съгласил, да изпиша в текст думите му, да поставя отдолу неговото име, като автор и да лепна текста в тоя блог, че да се запознае народа в една достъпна форма за теоретическата основа на технологиите.Ако се съласи, правя го веднага.Това е много необходимо на хората, за да няма страх, който се поражда винаги от неразбиране на материята на едно нещо.
Изказвам и на Вас лично моята и на читателите на блога благодарност, като сме ви признателни за достъпа на тази информация.

Лично аз се интересувам конкретно от техническите параметри в техния строг математичен вид и освен тези публикувани, в патентите, бих проявил и интерес към достигнатото до момента от Вас и приятелите Ви в чисто техническо отношение.

В горния си коментар, пропуснах да отбележа ,че не е необходимо да ви се струват странни и парадоксални някои подробности около патента, т.е. защо не може да се реконструра само по тези чертежи, дадени там. Има освен този,и други случаи, в които това е правено."дребни " детайли не са дадени умишлено, но това не е забелязано от оценяващите патента в Европейското патентно бюро.И Кеше прекрасно знае това.Неговите действителни познания далеч надхвърлят познанията на тези, които му дават оценка-за или против достоверността на изобретението.Просто в момента на поставяне на чертежите и матемтичната им обосновка, оценяващите не могат да знаят ,че липсва нещо в детайл.

То е толкова незначително в техните познания и умове, че Кеше прекрасно разбира че това не може да бъде отчетено.Ето тези "дребни" детайли са ключа към невъзможността да се пресъздаде технологията на дело без личното участие на учения или хора от екипа му.За да стане това, то вашите приятели трябва така да настроят умственото си виждане в технически аспект, че до да е еквивалентно на това на екипа на иранските учени.Дали това е възможно, възможно е-да, но не казвам че е трудно,нито лесно.Мисля, че учените -ваши приятели, ще достигнат до успеха, ако гледат от ъгъла на ума си, от който е гледал самия Мехран Кеше.Дали ще могат-кой знае.

Оставам с най-добри чувства на благодарност за това ,че споделихте с нас вашите файлове.

Изтриване

rtui25 септември 2012, 11:01
Защо не се публикуват тук на български тези файлове , за да се види теоретичната обосновка на Кеше. Аз съм добре запознат с физичните закони на нашата вселена.

Изтриване

Мио25 септември 2012, 11:29
Защото косвено разрешение от автора на резюмето -Т. Дончев, получихме точно един час преди запитването Ви,rtui и дори свети Петър и той да е човека, няма да може да го изкара за един час от звук на текст, щото се иска да се слуша, да се внимава за точните думи и да се пише след това.а файловете са около 50мин

Вие изобщо не сте мислил преди да зададете въпроса, защото ако бяхте поне малко помислил, нямаше да споменавате -"на български".Че нали отгоре , жената дето ги предлага, е българка и нейните хора и те са българи.Да не би да мислите , че говорят на тайландски?...хехехе...Значи излиза ,че питате по смисъл тъй:дали е възможно текста да е на български, щом като авторите са българи.Ми отде да знам дали може-ще се пробвам да проверя...хахаха...

Изтриване

rtui25 септември 2012, 14:51
E със иронични нотки от ваша страна диалог не се води. Не беше обяснено като на хора грамотни с работа по интернет , че тези файлове са MP3 и то на български , помислих че са текстови файлове на английски , та затова и споменах за превод и публикация тук. Сега вече ги прослушах , и ми става ясна концепцията на Кеше. Като концепция добре , ама се изисква и фактическото им доказване на практика , а не само ентусиализирани приказки. Времето ще покаже дали тези технологии са истински или са поредната интернет измама.

Изтриване

Мио25 септември 2012, 15:32
Не аз ,а Вие искахте тоя диалог и Вие го започнахте.Защо са иронични нотките ли? Ето защо.Как така сте запознат с физичните закони на тази Вселена, сам/а го казвате, а пък не сте запознат/а с една таква дреболия ,един под,под, под...закон на същата тая Вселена, от който прозлиза, че преди да си мислите какви са файловете, е добре да прочетете ,че жената сама казва отгоре какви са и че са запис на българин.

Просто издрънкахте една глупост, ама без никакво мислене.Няма какво да го увъртате, че съм бил ироничен.Вие си го залужихте!

Ако пишете смислено ,без да се дуете ,какво познавате и какво-не, ще ви се отговори подобаващо.Мене каот не ме питат-не пищя на ляво и на дясно какво знам или не знам.То затва е и устата на човека, да казва като го питат.Вие не питате, вие направо изказвате мнение по предварителни Ваши заключения, които се основават на предположения.Ама тези предположения не са правдиви факти, ами Вие ги измисляте.Отде да знам какво ви е в главата.

Затуй-мислете преди да пишете, че да не се чуствате после като в небрано лозе или като ощипана девственица.

Не е срамно човек да не знае.Всички сме невежи.Срамното е, ако си мисли че знае ,пък то не е тъй и когато фактите го ударят през лицето с обратната страна на дланта, тогава човека пищи, щото на, видите ли, подигравали го.Ми какво да го правят-това си е заслужил.

Който иска да научи нещо, дето може би не знае, следва да има простичкия разум да бъде по-скромен и да попита учиво.Аз тъй правя, затова, ако изям дървото в някой диалог, първо ще се попитам мене си-аъде сгреших аз, че така стана? И не бих помислил дори-ама на, тия там са иронични и ми се подиграват.

Ами каквото повикало-това се обадило.На зло куче и сто тояги са малко.Опичайте си акъла друг път като пишете тука, защото това не е форум на пансион за благородни девици.Тука нямаме време за губене с тъжни глупости.Имаме време само за сериозни разговори и ако са глупости ,такива каквито аз пиша често, то поне да са смешни, че да се посмеят хората. Пък смеха е здраве. Но тъжна глупост като вашата тука ще бъде подигравана.Туй да го знаете добре.

Изтриване
Отговор

Анонимен25 септември 2012, 08:31
Моля, не заблуждавайте! Видеото е СЛЕД срещата, а не ОТ нея.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио25 септември 2012, 11:03
Вярно, излъгах, че видеото е от срещата...хехехехе...Не баш от нея, ами е минути след нея.Какъв долен измамник съм само, тю да ми се не види!..То бива, бива да прави човек заблуди, ама чак па такива-ми това е срамота!Я, бързо, бързо да се засрамя и да ми почервеният ушите от срам!!!...хахахаха....

Готово, вече се засрамих, признавам си.След срещата непосредствено е правен клипа, щото ако бех снимал на срещата, щях да изям една гора бой по тиквата...пък не щях...И без тва редовно си ме побийват, че имам адет да си вра носа все където не ми е работата...хахаха...Обещавам-повече нема да лъжа, до другия път!...хахахаха

Изтриване

ALCYONE25 септември 2012, 17:00
СРЕЩАТА Е ПРЕМИНАЛА ПРИ ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ.КОЙТО Е ИСКАЛ ДА ЗНАЕ ЗА КАКВО СЕ Е ГОВОРИЛО И КАКВО Е ДЕМОНСТРИРАЛ КЕШЕ Е ИЗПРАТИЛ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СА ИЗПРАТИЛИ ИЗПРАТИЛИ СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ Е ДОБРЕ ДА НЕ БЪДАТ ТОЛКОВА КРИТИЧНИ. АНОНИМЕН, БЪДИ МАЛКО ПО-СКРОMEН, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ТИ Е ДЛЪЖЕН.

Изтриване
Отговор

Анонимен25 септември 2012, 08:40
Здравейте. наистина не исках да споменавам предварително името на човека, направил резюмето. Сигурна съм, че той няма да има нищо против, защото е един невероятен човек, в "екипа" също работим и с инж.Георги Кръстев, който доведе до вниманието на г-н Дончев (и го помоли за веща техническо-преводаческа консутация) информацията за Кеше. Може би ще мога да предам по-нататък някои техни обменени мнения по случая по скайп. След като е "разконспириран" ще говоря с него за вашата идея и предполагам няма да има против. Аз лично я намирам за чудесна, за което благодаря. Копирам вашият пост и му го предавам така както е.
Поздрави

ОтговорИзтриване

Bobotko25 септември 2012, 23:54
Защо се заблуждавате че е така без лице и без организация може да се направи нещо? Това е все едно да тръгнат на лов 20 ловци и всеки да си ходи самостоятелно но да имат идеята да убият една единствена мечка. Нали трябва да се организират, да определят маршрут, посока, начин на гонка и т.н. Не си мислете че може да се съберат пари и да се пратят хора с една торба от която да се вади и да се купува. Най-малкото ако наистина откритията са толко важни има един АМА МНОООООГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Хората които имат интерес това да не стигне до обикновения човек просто ще заличат един или двама - та или тримата отишли и взели "нещата". Единствената добре работеща схема е пчелната пита. Много хора, в една организация и система, която дори да бъде отстранен един във всеки момент друг да може да заеме неговото място но под контрола на останалите. Другото е самоубийство. Колкото и да сте ентусиазирани не мислите че тея които трябва са тъпи и спят. Забравете. 1-во. Организация, 2-ро Система, 3-то Методика за отиване донасяне и съхраняване на цялата информация. Да се отиде и да се купят 100 генератора по 5 киловата е нищо. Това са 100 къщи направени напълно независими. Това добре. Но не можем да позволим да се сложи това в автомобилите веднага. А представете си какво ще стане след като и сега има ашляци дето само се возят а пък ако стане безплатно то инфраструктурата на държавата няма да издържи. Тук говорим за глобална промяна на транспортни схеми, на енергийни системи, на начин на живот ако щете. Кой от Вас ще поеме тази отговорност. Едно е вярно. Трябва да получим патентите, но и да си поемем отговорностите. И второто е да не ги дадем в ръцете на който не трябва. Ако сте съгласни с мен пишете къде да се чуем и ще обсъдим нещата. Идеята е вече развита и в действие от половин година но беше в малко по-друга насока. Това не пречи да се промени малко или да се разшири. Дори организацията е в процес на създаване. Не говоря за поредната сбирщина дето се чуди от къде или от коя програма да измъкне кинти. Говора за напълно сериозна дейност.

ОтговорИзтриване
Отговори

Мио26 септември 2012, 00:41
Аз поемам отговорост като питаш кой.Мога да ти отговоря на всичките въпроси, но ме мързи да пиша, а и е добре да се говори на глас за тия работи.Сега въпроса е , ако ти искаш, влез в статията , която е и форум. Ще я намериш най-горе в дясно "Как да получим технологиите на Мехран Кеше...". Там си напиши скайпа и ще се включиш сред хората, които имат сериозни намерения.Там ще зададеш въпросите си-ако искат хората да ти отговорят, а ако питаш мен-ще го сторя аз.
Няма никакво значение кой или кои и колко време са мислели по даден въпрос.Има значение само резултата.Тази ми е позицията.Много нули една до друга не правят едно, но ако застанат зад едно , тогава работата е съвсем друга.

Понеже питаш за контакт-ето ти го-казах къде.Ще говорим на глас.Ако ,обаче се отметнеш и не се обадиш , ще се знае че си един от многото приказливци, умиращи от страх да се кажат мнението на висок глас.Така, че прецени сам. Заповядай на среща с всеки един от нас по скайп.

Преди да отсъдиш какво мислим тук, помисли добре, много добре.Защото на глас нещата не са същите както на писан текст.Ако си невнимателен в предварителните оценки и не знаеш нещо за мисълта на другите, може да се случат изненади.Само ти го подхърлям това ей тъй.Сега да видим дали ще се обадиш.Поканен си съвсем официално.

Изтриване
Отговор

ALCYONE29 септември 2012, 02:32
Преведох един коментар на човек, който е бил на срещата на 21. 09. 2012 г.
Ето оригиналният текст:

Last Friday 21.09.2012 I was in the Keshe Foundation Center in Belgium for the teaching by Mister Keshe and Prof. Meyl. In the weeks before I have informed me as much as possible about Nikola Tesla, the great inventor.
I enjoyed a really interesting day at the Keshe Foundation Center. People from 22 countries were present even from Australia, South-America...
The lecture and demonstration by Prof. Konstantin Meyl was about scalar (electric) waves. He has reproduced some of Tesla's inventions.
That Tesla was a genius is as clear as water. What I miss a little bit in the lecture of Prof. Meyl, is the importance of what Tesla called 'the environment'. I think that Tesla was able a century ago to extract energy from the environment and send/deliver it to receivers.
Mr. Dirk Laureyssens explained the teaching modalities of the Foundation.
Mr. Keshe announced great, big news. I look forward to December.
In the teaching by Mr. Keshe I was most impressed by the fundamental principle of the twinity and the possibilities in it.
In my opinion, there is a big difference between Tesla and Keshe. But both are are genius inventors. As Mr. Keshe said : building new knowledge on older knowledge. The future is bright, for sure!
Thanks to the Keshe Foundation for such a beautiful and interesting experience. Also the audience was great.

Greetings,
Jo

Миналият петък 21. 09. 2012 г. бях в Центъра на фондация Кеше в Белгия за представянето, което бе направено от Мистър Kesше и проф. Meyl. Седмица преди това ме бяха информирали относно великия изобретател Никола Тесла,.
Прекарах един наистина интересен ден в Центъра на фондация Кеше. Имаше хора от 22 държави, присъстваха дори представители на Австралия и Южна Америка ...
Професор Константин Meyl проведе лекция и направи демонстрация на скаларни (електрически) вълни. Той възпроизведе някои от изобретенията на Тесла.
Че Тесла е бил гений е толкова ясно, като бистра вода. Което не ми стана много ясно в лекция на проф. Meyl е значението на това, което Тесла нарича "околната среда". Мисля, че Teсла преди един век е бил в състояние да извлече енергия от околната среда и да я изпрати на приемници.
Г-н Dirk Laureyssens обясни начините на преподаване на Фондацията.
Г-н Keshe обяви една страхотно, голяма новина. Очаквам с нетърпение да дойде декември.
Показаното от г –н Кеше ме впечатли силно от основния принцип на twinity (виртуален свят) и възможностите в нея.
По мое мнение, има голяма разлика между Тесла и Keshe. Но и двамата са гениални изобретатели. Както Г-н Keше каза: изграждаме нови знания от по-старите знания. Бъдещето е светло, със сигурност!
Благодарение на Keше фондация за това красиво и интересно преживяване. Публиката също беше страхотнa.

източник:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2593&start=30

ОтговорИзтриване

Анонимен30 септември 2012, 08:33
Много интересен е коментарът, преведен от ALCYONE.
В момента никой не може да твърди със сигурност каква точно е истината около разработките на Кеше.
Прочетете --> http://dartsnews.bg/News/31367

ОтговорИзтриване

Анонимен02 октомври 2012, 22:06
amerika i drugi bogati darjavi neiskat da izleznat tainite za6toto seki 6te si pravi tok v ka6ti i novia red koito go prilagat kam nas 6te e proval

ОтговорИзтриване

Анонимен02 октомври 2012, 22:07
4oveka iska da ni pomogne vseki v ka6ti moje da si pravi tok i krai s eon

ОтговорИзтриване

Анонимен02 октомври 2012, 22:08
komentarami se odobriava za6to ima cencora li

ОтговорИзтриване

ALCYONE03 октомври 2012, 10:32
Да има цензура, защото коментарите се одобряват. Причината за това е, че има много подривни елементи - хора, които са против идеята за съзнателно и свободно човешко общество.Ако няма цензура, този блог ще се напълни с незензурни думи, заядливи конентари, ще започнем безкрайни спорове на незначителни теми, ще пишем безсмислици и в крайна сметка ще се отдалечим от темите на статиите. Това особено много е валидно за темата свързана с Кеше. Ако пуснем свободно коментарите, провокаторите много бързо ще превърнат свободните дискусии в нещо друго. Хората със сериозни намерения и смислени коментари просто ще се откажат да пишат тук, ако позволим да се публикуват всичките безсмислици.

ОтговорИзтриване

Admin
Admin

Mensajes : 59
Fecha de inscripción : 07.10.2012

http://bgforumkeshe.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите